Skočiť na obsah

Vekový rozdiel

Vekový rozdiel  

28 členovia hlasovali

1. 1. Aký vekový rozdiel je podľa vás ešte v norme

• Do 5 rokov
    • 5 - 10 rokov
    • 10 - 15 rokov
    • 15 - 20 rokov
      0
    • 20 - 25 rokov
      0
    • 25 - 30 rokov
    • je to jedno

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Jasne že nejake extremy nie su na programe dňa. Zaleži na fyzickej priťažlivosti. A ta s vekom logicky klesa. Vynimky sa ale samozrejme najdu aj nad 50, ak je to dobre udržiavane. Ale nejaku potrebu vyhľadavať cielene take ročniky nemam. To len keď nahodou prejde okolo. :)

Zverejnené

Fyzicka pritazlivost, resp. chemia je rozhodna, vek nevek. To uz sa potom moze stat cislom, ktore ide bokom. :) Ale ja sa priznat musim, ze u mna to cielene proste je; pritahuju ma automaticky starsi muzi odo mna (ale vekovo pribuzne zeny). No, cielene... Automaticke. Hned ako viem, ze si pisem so starsim muzom, nepomozem si, ale zbystrim pozornost. :w00t:

Zverejnené

Podla tvojho opisu by som ta odhadovala na forumackeho Seana Conneryho (alebo o nieco mladsie)...

:yelrotflmao:

a to aby som ti uz hned pisala zufalu SS, nieco na styl "OMG!!!!!!! YES" (lebo jaj, ten chlap, i v tom veku...).

hehe, som príliš veľký realista na to aby som si namýšľal že by sa ešte nejakej kočke mohli zo mňa roztriasť ruky, kolená, príp. iná časť tela :lol:

No ale, suma sumarum:

Akurat vek B)

akurát na čo? :confused:

Ale ked ti to vadi, tak ti to vadi!

nóó, až tak strašne mi to zas nevadí ;)

A co ja viem. Som zena. Vyhradzujem si pravo na otazky, ktorym nikto nepochopi :shifty:

tak s tým sa dá len súhlasiť, znie to logicky :D

uz som ponukla slova chvaly... ha

to si aj patrične cením, pretože by vyznievalo dosť blbo keby sa tu chválim sám :lol:
Zverejnené

:yelrotflmao:

No aha ho. Rehni sa. Na mne :lol:

Na akurat vek pre mna. Pod ku mne :spiteful: Zartujem. Pre mna vekovy rozdiel nepredstavuje problem. Ale vidis. Prebieha komunikacia. Muzi a zeny dokazu velmi pekne komunikovat. :agree:

Zverejnené

Ja už som sa stretol s prípadom, že som bol zrejme pristarý :)

Iný dôvod mi nenapadol, keďže komunikácia po výmene informácií o veku sa výrazne utlmila :D Ale nie je to nič, čo by mi trhalo žily.

Zverejnené

Aj to sa moze stat. A ja zase mozem byt primlada :) Ale preco "zrejme"?

Axel, dievca nevie, o co prichadza. Chlap po tridsiatke - to je chlap. :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

Zverejnené

No aha ho. Rehni sa. Na mne :lol:

nesmejem sa na tebe, ale na tom prirovnaní k Seanovi Connerymu :zubiska:

Na akurat vek pre mna. Pod ku mne :spiteful:

neprovokuj :lol: lebo sadnem do auta :driver: a do hodiny som v NR.
Zverejnené

silné reči !

vek ti nedovolí !!! šesť prezidentov, nezabudni ! :P :)

Zverejnené

:lol: Aby si vedel, Sean Connery je trieda. Uz pekne, pekne zostarol, fakt. :) Sice uz to na nom vidiet, ale i tak by som si s nim sadla na kavicku. :agree: Vek nevek, to je proste neskutocne sarmantny chlap.

neprovokuj :lol: lebo sadnem do auta :driver: a do hodiny som v NR.

:lol: Sadnes a havarujes?! To vari nieeeee... Ale do hodiny? Bud by si tak rychlo brazdil nasimi cestami, alebo nebyvas ani daleko. Stojim za to? :spiteful:

Zverejnené

vek ti nedovolí !!! šesť prezidentov, nezabudni ! :P :)

hm, ale Svobodu si pamätám len matne :zubiska:

:lol: Sadnes a havarujes?! To vari nieeeee...

nie, nehoda nie je v pláne.

Ale do hodiny? Bud by si tak rychlo brazdil nasimi cestami, alebo nebyvas ani daleko.

do NR to mám zhruba 60km

Stojim za to? :spiteful:

ná vím já či za to stojíš :confused:

inak, spomenul som si na časy keď som ešte hrdinsky bránil pokojný spánok našich pracujúcich, istú dobu aj v NR, a raz na vychádzke som sa len tak tulačil mestom, stretol som mladú mamičku s takým malým dievčatkom v kočíku. a to švoro keď ma zmerčilo zvolalo: tato tato, mamička zhrozene pozrela na mňa a ostrým hlasom zrušila malú: To neni Tato!

tak mi napadá, nebola si to v tom kočíku ty Eien ? :D

Zverejnené

do NR to mám zhruba 60km

To nebyvas tak daleko. To je este pekna vzdialenost.

tak mi napadá, nebola si to v tom kočíku ty Eien ? :D

Ale no dovol, to si az o tolko starsi odo mna? ... No pod ku mne :spiteful: S tymto musim prestat. Coskorom si zacnem pripadat dost zvlastne.

Inak moja mama ma mala v 32 rokoch, cize az taka uplne mlada mamicka to nebola. To len tak pomimo, ked uz spominas mlade mamicky; hned mi tak prebehlo hlavou - hla, tam je pes zakopany!

Ale ze nevies, ci za to stojim... Spravna odpoved; nemozes vediet. To neviem ani ja, ale na tom ani nezalezi.

Zverejnené

Ale no dovol, to si az o tolko starsi odo mna? ...

mrkol som ti do profilu a zistil som že som od teba o 19 rokov starší, čiže teoreticky si v tom kočíku mohla byť aj ty :lol:

S tymto musim prestat. Coskorom si zacnem pripadat dost zvlastne.

a čo mám potom hovoriť ja? ja už si pripadám zvláštne až príliš :o

No pod ku mne :spiteful:

nepozývaj toľko, lebo to zoberiem vážne ;)

no ale ak by si ma predsa len pozvala k sebe na kávu, tak sľubujem že v posteli fajčiť nebudem -_- ja som slušne vychovaný chlapec :lol: :lol:

Zverejnené

mrkol som ti do profilu a zistil som že som od teba o 19 rokov starší

:lol: Prave dnes som otcovi nieco spominala ohladom vekoveho rozdielu, a on taky ze - 20 rokov je uz prilis. Vidis, len 19-rocny. Zmestil si sa!

a čo mám potom hovoriť ja? ja už si pripadám zvláštne až príliš

Bude to moja vina? :D Uz budem slusna. Teda, aj doteraz som bola slusna. Ale uz nebudem provokovat. Slubujem na svoju cestnost a laskavost. Ale mozes svoje pocity opisat; ak to ma nieco spolocne s tym vekovym rozdielom, nadherne sa zmestime do temy.

nepozývaj toľko, lebo to zoberiem vážne ;)

no ale ak by si ma predsa len pozvala k sebe na kávu, tak sľubujem že v posteli fajčiť nebudem -_- ja som slušne vychovaný chlapec

Do tretice vsetko dobre...? Zdrzim sa, nech je to akokolvek velke pokusenie :innocent: Ale kava a cigaretka = :srdiecko2: V posteli by si nemohol, ale na balkone by sme si mohli dat. Ak teda naozaj fajcis. Ak to bolo len hypoteticky, tak- :nono:

Zverejnené

Ale mozes svoje pocity opisat; ak to ma nieco spolocne s tym vekovym rozdielom, nadherne sa zmestime do temy.

nóó, cítim sa zvláštne preto, že sa na takúto tému "doťahujem" s kočkou o 19 rokov mladšou, a vôbec mi to nepripadá divné :lol: dokonca aj game mi musela pripomenúť tých 6 prezidentov čo si pamätám :zubiska:

som to ale riadne domotal, čo?

Ale kava a cigaretka = :srdiecko2:

myslím že môže byť :dalbysomsi:

Ak teda naozaj fajcis.

jasné, a každé vianoce čakám ďakovný dopis z ministerstva financií za podporu štátneho rozpočtu a furt nič :(
Zverejnené

nóó, cítim sa zvláštne preto, že sa na takúto tému "doťahujem" s kočkou o 19 rokov mladšou, a vôbec mi to nepripadá divné :lol: dokonca aj game mi musela pripomenúť tých 6 prezidentov čo si pamätám :zubiska:

som to ale riadne domotal, čo?

:lol: No vies co, ved take dotahovanie este nie je zle. Game tomu nadherne povedala prekaranie, a v tom vek nezohrava dolezitu ulohu. Ved o ruku si ma nepoziadal, ani o nic zvratene a zle, tak co sa deje? Nakoniec, objavujeme nami este predtym neprebadane vody vekovej priepasti, resp. ja provokujem, a ty mi to opatujes. Sice mohli by sme viac k teme, inak nam blizsie Game stroho napise nieco o prezidentoch... Teda tebe. Ja som v tom nevinne. :shifty:

Zverejnené

Axel, dievca nevie, o co prichadza. Chlap po tridsiatke - to je chlap. :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

Ako pre koho :)

A neposlal si jej nahodou aj fotku? :D

Chvalabohu nie :D
Zverejnené

To mate predpokladam z toho tepla. Či to aj v zime? :)

Zverejnené

Ako pre koho :)

Moja verna kamaratka nerozumie mojim preferenciam; ona jedine muzov max do 4 - 5 rokoch starsich od nej a tiez celkom nefandi nazoru, ze starsi muz je lepsi. Cize pravda. Je to vzdy vec nazoru, ale mne osobne skutocne viac vyhovuje starsi muz. Silno subjektivny nazor, ale tak stojim si za nim. A tiez netreba diskriminovat voci veku, cize to dievca, co prestalo komunikovat po zdeleni veku, nemuselo konat prave najrozumnejsie. Podla seba, ale i tak.

Zverejnené

:lol: No vies co, ved take dotahovanie este nie je zle.

však ja ani netvrdím že je na tom niečo zlé, dokonca by som povedal že je to celkom fajn :thumbsup:

Ved o ruku si ma nepoziadal,

to ani nemôžem, pretože keby to urobím tak game by ani nepripomenula tých 6 prezidentov, ale rovno by sem pastla ich životopisy aj s letopočtami aby ma vrátila do reality :lol: :lol:

navyše si myslím že ak by ťa raz niekto mal požiadať o ruku (+ ostatné príslušenstvo :D ) predsa len by ti mal byť vekovo o niečo bližší :yes_yes:

Nakoniec, objavujeme nami este predtym neprebadane vody vekovej priepasti, resp. ja provokujem, a ty mi to opatujes.

ja provokujem celkom rád, a ty, ako vidím, tiež ;)

tak co sa deje?

nedeje sa nič, ideme ďalej, dokým nás smrť (pardon, to je o inom), dokým nás game nevyhreší že z témy robíme zoznamku -_-
Zverejnené

Zivotopisy... :lol: Pripadne by ti sem hodila iba cislo: 19. 19-rocny vekovy rozdiel. Velkymi, gigantickymi a cervenymi pismenami. Inak by to malo celkom edukacnu hodnotu, vidiet tie zivotopisy... Mozno by som sa viac dozvedela o tvojej dobe :spiteful: Co mi pripomina - nie je prave to kamenom urazu vztahov s vacsim vekovym rozdielom? Rozne generacie a doby, ine poznatky, proste aj taky doboby stret... Ci? Prehanam? Mozno je to individualne :) Alebo len v krajnych pripadoch, ak je rozdiel fakt diametralny... Napr. 20-rocny. To sa nas netyka. Ty si len o 19 rokov starsi. Alebo ja o 19 rokov mladsia. Ako sa to vezme.

ja provokujem celkom rád, a ty, ako vidím, tiež ;)

Och, v tomto som nevinne... Absolutne nevinne. :shifty: Ja som len iniciovala konverzaciu.

nedeje sa nič, ideme ďalej, dokým nás smrť (pardon, to je o inom)

A ved mozme pokecat dalej. Pod ku mn-jaj. Nemozem. Nepadla tu zmienka o "do tretice vsetko dobre"?
Zverejnené

Chodte si dat studenu sprchu a vsetko bude fajn. Resp. ani nemusite. O chvilu vam ju da game. :)

Zverejnené

Dala. Ved citaj riadne ;) Ale sprcha bola fajn a nemam proti nej nic. Bohapusty chat sa musi premazat.

Zverejnené

Mozno by som sa viac dozvedela o tvojej dobe :spiteful:

JMK, to normálne pripomína besiedku s partizánom: "Ujo partizán, a aké to bolo v tej dobe keď sa začalo povstanie?" :lol:

Co mi pripomina - nie je prave to kamenom urazu vztahov s vacsim vekovym rozdielom? Rozne generacie a doby, ine poznatky, proste aj taky doboby stret... Ci? Prehanam? Mozno je to individualne

podstatu si vystihla. povedzme za 20 rokov sa v spoločnosti veľa zmení, a veci ktoré vplývali na formovanie osobnosti dospievajúceho človeka boli určite iné pred 20 rokmi ako teraz, myslenie ľudí s takým vekovým rozdielom už nemusí byť celkom kompatibilné. ale bude to do istej miery individuálne.

(neznie to príliš vymudrovane?)

Chodte si dat studenu sprchu a vsetko bude fajn.

sprchu spoločne, alebo každý sám :confused: ? teda nie že by som bol apriori proti spoločnej sprche ;) , ale zase až tak dobre sa s Eien nepoznáme, a navyše ani neviem aký má na to názor :D
  • Pridať bod 1
Zverejnené

sprchu spoločne, alebo každý sám :confused: ?

Zaleži na tom, či potrebuješ umyť chrbat. Aby v tej sprche nebola zbytočne. :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov