Skočiť na obsah

Vekový rozdiel

Vekový rozdiel  

28 členovia hlasovali

1. 1. Aký vekový rozdiel je podľa vás ešte v norme

• Do 5 rokov
    • 5 - 10 rokov
    • 10 - 15 rokov
    • 15 - 20 rokov
      0
    • 20 - 25 rokov
      0
    • 25 - 30 rokov
    • je to jedno

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Oki. Ja len ze podla mna Chylkova vyzerala strasidelne aj ked bola mlada...a teraz vyzera strasidelne a na dovazok aj staro :)

xeno, :( Ivana Chylková je zrelá dáma a pravdepodobne nemá problém s vekovým rozdielom v partnerstve , tak ako aj "my"..:)

myslím si, že Ivana, svojim šarmom a kúzlom vo svojom zrelom veku by dokázala hravo "zmeniť " nejedného chlapa na príjemného gentlemana. :zubiska:

Zverejnené

A k tomu vekovému rozdielu- myslím, že max takých 5 rokov....žena podvedome cíti potrebu rozmnožovania rodu ale potrebuje partnera nie puberťáka.Ako puberťaka by som označil muža v jej veku.

Zverejnené

Ja osobne by som nechcela mať mladšieho partnera.

Myslím výrazne mladšieho (čo je rozdiel aspoň desať rokov a viac). Napriek tomu, že si s mladšími mužmi rozumiem, aj tak ako partnera, by som takého muža nechcela. Ako žena by som sa pri ňom necítila dobre.

Ako kamarátka prosím, ale partnera chcem rovnako starého, alebo staršieho ( aj výrazne staršieho partnera skôr ako výrazne mladšieho muža).

Starší muži sú pre mňa vyslovene zaujímaví.

No v skutočnom živote to má aj svoje tienisté stránky. Staršieho muža do istého veku vnímam ako veľmi sexy a zaujímavého, a v určitom veku sa zrazu prehupne do nie veľmi lichotivej pozície dedka ( z môjho pohľadu).

Takže si myslím, že vzťah + - pár rokov ma asi najlepšie vyhliadky na úspech.

Nechcela by som sa ocitnúť vo vzťahu, kde ja mám 50rokov a partner 30rokov, alebo opačne 70rokov.

Vo vzťahu vekový rozdiel hrá určitú rolu, ale nie zas až tak podstatnú, čo je pre jedného nepredstaviteľné, je pre iného nepodstatné.

Pekne poprehadzovať karty vie aj výzor a určitý postoj k životu, ktorý sa vôbec nemusí zhodovať s vekom.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Nechcela by som sa ocitnúť vo vzťahu, kde ja mám 50rokov a partner 30rokov, alebo opačne 70rokov.

Také vysoké extrémy si neviem predstaviť ani ja. :) Veď to je už potomstvo približne vo veku 30 - tky a rodičia len niečo po 70-tke..:(

Najideálnejší vekový rozdiel vo vzťahu je taký, ktorý vyhovuje obom partnerom.:)

Zverejnené

A k tomu vekovému rozdielu- myslím, že max takých 5 rokov....žena podvedome cíti potrebu rozmnožovania rodu ale potrebuje partnera nie puberťáka.Ako puberťaka by som označil muža v jej veku

Axel sorry,ale zaujalo ma to viac ako to kto pise(citacia). Neviem co zena a ktora potrebuje. Asi je to individualne. To pisala nejaka .. To o veku nieje. So zenou sme rovnaky rocnik. Uz jej nestiham teraz a to nie keby som mal o 5 rokov viac. Ja mam v poho zenu a viem ze su aj ine(aj naroky). Stiham nestiham- uz mam niekedy ine priority. Mam peniaze. :) Hm nemam, ale chcel by som.

Ja som so zenou sedel aj v prvej triede(teda rovnaky rocnik). Podla mna si rozumieme ak chceme. Ale sa uz pozname. Deti mame a mozno si este spravime.

Tema boli nejake vacsie vekove rozdiely? Moji rodicia(11 rokov) a 3 deti(u mami). Otec sa drzi a mozno najmensi rozdiel je teraz. On uz bude mat 75 , mama 64 a spolu oru. Ked to pride na nas, myslim zenu a mna. Ona by sa nato vykaslala uz v 50.tke. Ja tiez. :( Ale nie, len srandujem.

Vsetko je individualne. Co to je za tema? Tu ani ziaden text nieje na uvod? Precitam nieco ak ma to pobavi aj odpisem.

Edit:

No dost nuda , nic. Chylkova je v pohode.

edit.

úvod je na prvej strane témy ... : )

Zverejnené

podla mojho nazoru muz, ktory je hodeny do vreca "ten co este nevie co chce" - resp. ZATIAL nepouzitelny, je nasledovny (konkretny pripad):

- vacsina mladych muzov bez skusenosti (s vaznejsim vztahom, so zodpovednostou - mamickini milacikovia, ...)

- vsade chce byt, vsetko chce urobit - vysledok - bol vsade, ale vsetko urobil na trt - dolezite ze tam bol a bolo ho vidno

- chlap(ec) co si mysli, ze sakom a kravatou bude nahle posobit ako zodpovedny dospelak

- na otazku, ci si aj nieco odklada, odpovie "naco? ved to budem riesit az ked nastane taka situacia - a vsak hypoteka to isti" - hlavne ze si ide kupit motorku (ale setrit na byvanie, to je mu cudzie)

jovzin, pleties si pojmy - ja nechcem od muza, aby mi povedal, v kolkych rokoch si predstavuje zenbu, kde chce byvat, kolko chce mat deti

ja chcem vidiet na muzovi, ze sa zaujima o to, co bude o par rokov, mysli uz teraz na buducnost, nie je mu lahostajny fakt, ako budu SPOLU riesit tieto veci

nie, ze si bude zit zo dna na den, a jedneho dna ked jeho partnerka otehotnie si povie "tak, a teraz co?"

a ako pisem vyssie, napisala som INDI-VINDI, tak sa prosim, vazeni mladenci, nenavazajte :)

a navyse...hovorim o vekovej skupine 2x-30 (kde je to samozrejme prirodzene, kedze muzi dospievaju neskor ako zeny)

je prirodzene ze 25 rocna nebude na rovnakej vlnovej dlzke s 25 rocnym co sa tyka uvazovania o buducnosti (teda aspon ja som sa s tym v mojom okoli teda nestretla)

Hmm tak som rad ze nepatrim do tej definicie od Doll.  ALe aj tak sa mi to zda trosku divne oznacovat chlapcov v tvojom veku, ze ci uz je dospely alebo nie. Dospely po tej dusevnej a psychickej stranke. Mozno si budem teraz fandit ale obaja mame okolo 26 rokov a myslim si, ze skor patrim uz do tej kategoorie ze vie co chce od zivota ak to teda beriem podla toho tvojho hore uvedeneho popisu.Ale aj tak mam pocit ze by si si vybrala starsieho naor co ma 30 rokov ako keby si si mala vybrat povedzme mna aj keby som presiel tvojim hodnotenim dospeleho chlapa.  A to by som cel vediet ze preco radsej starsieho ako chlapa v tvojom veku? Co by bolo na nom take UUUU a AAAA ze radsej jeho ? Ten vas 6 ci 7 zmysel Vam tak hovori alebo je to prsote este z evolucie ze zeny musia radsej starsieho ?
Zverejnené

ale ved ja nevravim ze by som nebola schopna zalubit sa aj do mladsieho :)

a uz vobec to u mna nefunguje tak, ze vsetky, vyssie spomenujte, body ak su splnane tak chlap nie je zrely (to bol len priklad)

jednoducho zena citi, ktory chlap je naladeny na frekvencii "buducnost" a ktory na "pritomnost"

tolko k tomu ...

ved je to vlastne jedno

• Pridať bod 1
Zverejnené

TU nejde o Stevku a mna. My sme velmi naladeni vnutorne co som happy :)

Mna len tak zaujimalo, ze preco vlastne tie mladsie kocky povedzme okolo 25 rokov chodia s 30-35 rocnymi. Ale asi to je jedno vlastne je to kazdeho vec a ako mu to vyhovuje aj...

Zverejnené

To som rada. :)

Chodia spolu preto, lebo práve medzi nimi tiež preskočila iskra, zamilovali sa do seba, je im spolu krásne a ak to zamilovanie prerastie v lásku, tak sú tiež, aj budú happy. veď to je tiež všetko okej. :(

Zverejnené

ako na objednávku sa objavil článok ... nesmejte sa ! že láske je jedno, aký je vekový rozdiel medzi partnermi a kvitne v každom veku :)

Vojvodkyňa z Alby a jedna z najbohatších žien v Španielsku sa vo veku 85 rokov tretí raz vydá za o 25 rokov mladšieho štátneho zamestnanca - krajina v stredu zažije svadbu roka.

Aristokratka celé mesiaca bojovala o to, aby mohla znovu povedať "áno", proti boli všetci členovia rodiny. Od svadby ju odhováral aj španielsky kráľ Juan Carlos, ktorého podľa starej rodinnej tradície poprosila o súhlas.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1ZpNcAup3

španieli sú skeptickí, čo sa týka nezištnosti ženícha .... :) teda, neprajníci ... :(

Zverejnené

V prípade vojvodkyne z Alby je vekový rozdiel hádam to posledné čo tu môže prekážať ...

... nech mi je odpustené, ale v tomto prípade bude majetok pre Alfonsa Díez skôr odškodným,

alebo odmenou za statočnosť. :)

Zverejnené

Vojvodkyna z Alby... osobne by som radsej Jessicu Albu :)

Ale v tom pripade by zase clovek musel asi naopak nieco priplacat za kvalitu. Dotycna vojvodkyna posobi dosz desivo...trosku mi pripomina nieco z Lovecraftovych poviedok :)

Zverejnené

vojvodkyna z alby neodstrasuje ani tak svojim vekom /ved zenich ma 65, tak zas taky priepastny rozdiel nevidim/, ale skor svojim vzhladom.. kristepane, ked to niekto prezenie s plastikami je skor na smiech... tusim sa tie preplastikovane zenske aj na seba podobaju... brr

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110213101733/necyklopedia/sk/images/3/37/Helca_plastika.jpg

zenichovi zostava iba dufat, ze nevesta neberie nejake pirule na dlhovekost...

Zverejnené

velky vekovy rozdiel (povedzme viac nez 7 rokov) nerobi dobrotu. ti ludia budu vzdy v istych ohladoch nevyvazenym parom. ale tazko to zovseobecnovat, kazdy sme iny.

• Pridať bod 1
  • Pred 5 týždňami...
Zverejnené

väčšina z chalanov, s ktorými som mala vzťah, boli tak cca moji rovesníci, ten istý ročník ako ja. Keďže ja som januárová, tak o pár týždňov až mesiacov mladší, až na jedného tiež januárového, čo bol o 3 dni starší (čo mu brat zakázal frajerku, t.j. mňa :ooops: ). jeden bol o 2 roky mladší, 1 o rok starší a 1 o 2 roky starší...

Vek u mňa nehrá ktovieakú úlohu, ak to nie je nejaké extrémne. 2 roky hore-dolu. Ale ak by som sa mala rozhodovať, tak o viac ako 3 roky mladšieho by som asi nechcela, neverila by som, že nemá v zálohe mladšiu. Pamätám sa veru, že ked som mala 20, tak som takého 17 ročného nápadníka veru presvedčila, že som pre neho pristará. A aký to bol fešák, aj dobrý chalan to bol, aj mi to bolo ľúto, ale nemohla som si pomôcť, považovala som to za rozumné skončiť to prv ako by som sa namotala, chalan určite mal na to, aby som sa namotala. Možno som spravila somarinu, dnes to ťažko posúdiť. Možno keby som bola mala 26 a on 23, by to dopadlo inakšie a nebola by spm sa bránila vzťahu...

Zverejnené

Podľa mňa nie je vekový rozdiel problém.

Poznám niekoľko párov ktorí sú spolu dlhú dobu a ich rozdiel je 5-10 rokov.

Taktiež kamarátstvo.Dajme tomu 15 ročný chlapec (Ja) si môže rozumieť aj s 30 ročným chlapom ktorý pracuje ako v IT.

Zverejnené

V kamarátstve extrémne vekové rozdiely nie sú problém. Tiež mám veľmi dobrých kamarátov vo veku 30 r., ale mám aj 60 ročnú super kamošku. Sú to extrémy, ale rozumieme si skvele.

V partnerstve, manželstve tie vysoké extrémy, to je už myslím si " iné kafe" . Ja mám o 4 roky staršieho partnera a takto mi to vyhovuje. Myslím si, že + - niekoľko rokov v rozdiely medzi partnermi áno, ale vysoké extrémy, to nie.

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Pani, kto by si rad so mnou pokecal a vypocul si slova chvaly? :spiteful:

eien, byť mladší tak idem po tebe jak cigán po medenom kábli :D :D
Zverejnené

Uz len z principu ci ako? :D

Ale pche, kolko mas rokov? Ak nad 50 - okej, chapem, to je aj hranica pre mna :(

Zverejnené

Ale pche, kolko mas rokov?

žijem už v treťom štáte a pritom stále na tej istej adrese, pamätám si 6 prezidentov, vojenčinu som si odslúžil v dvoch armádach ale v tej istej uniforme.

tak si to skús vypočítať :D

odborne sa to nazýva aj stredný vek, to je vtedy keď mládí je už v pr v ťahu a dôchodok ešte v nedohľadne.

btw prečo "už len z princípu"? to vyzerá ako keby som uháňal všetko od 18 do 60, a pritom žijem takmer ako pustovník :lol:

Zverejnené

Podla tvojho opisu by som ta odhadovala na forumackeho Seana Conneryho (alebo o nieco mladsie)... a to aby som ti uz hned pisala zufalu SS, nieco na styl "OMG!!!!!!! YES" (lebo jaj, ten chlap, i v tom veku...). No ale, suma sumarum:

Akurat vek B)

Ale ked ti to vadi, tak ti to vadi!

btw prečo "už len z princípu"? to vyzerá ako keby som uháňal všetko od 18 do 60, a pritom žijem takmer ako pustovník :lol:

A co ja viem. Som zena. Vyhradzujem si pravo na otazky, ktorym nikto nepochopi :shifty:

Inak, uz komunikujeme, uz som ponukla slova chvaly... ha :spiteful:

Zverejnené

:)

Inak, ten vekovy rozdiel. Hovorte - co si o nom myslite? Da sa prekonat, neda? Obrázok Mne osobne nevadi.

Zverejnené

Vekovy rozdiel? Mladšia mi nevadi. :)

Ale važne. Ja nemam problem s ničim. Teda ani s vekovym rozdielom. Nam flegmatikom je to jedno. Ako hovorieva môj kamarat, "díra nedíra, všechno se natíra". :smilieee:

Zverejnené

To mi pripomina, ked sa raz spoluziacka na dozvukoch za jednu noc vyspala s tromi chalanmi a kazdemu dala nejaku tu prenosnu chorobu, a ten jeden chalan to okomentoval, ze este by s nou i tak siel. Ked kazdemu spadla sanka, ze preco, povedal to tak nadherne: "a co, cecky ma, diru ma"

:lol: Splnila zakladne poziadavky.

Inak myslim, ze flegmatik neflegmatik, predsa len je tam nejaky osobny postoj. Flegmatik som aj ja, ale chlapa nad 50 rokov uz nie... Teda, balit ho budem tak ci onak (ked uz som aj 45-rocneho, tak preco nie 50-rocneho?), ale mimo flirtu nic.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov