Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

inac, je to blizko Rykyncic, mozno ma Zoltan Kafka bokovku :)

Zverejnené

Nick hastr je ten spomínaný manžel alebo je to pani Laura osobne?

Pani Laura. Padlý anjel Azazel Vám trávi dušu a spaľuje mozog. Ak sa spod jeho zhubného vplyvu neoslobodíte, Vaša ruach bude vysušená a nefeš po smrti roztrhaná. Nešamu, žiaľ, nemáte - vzal Vám ju Azazel (tomu sa v rozprávkach hovorí upísanie duše diablovi) za Vaše schopnosti.

Verím, že sa Vám Vaše meno podarí pred Ad-naj El-him (B-hom) očistiť, aby ste aspoň umrieť mohli v pokoji. Šalom.

Zverejnené

Šalom Dovid. 

Spústa mne nejasných výrazov v Tvojom príspevku ma podnietila prehľadať internet a trocha si rozšíriť obzory. Vďaka.

Zverejnené

vau, aj ja som sa dozvedel popritom o uzasnom Zoltanovi Kafkovi !

hastr, dakujem, bez teba by som zomrel sprosty

mimochodom, ak je na titulke pani Laura osobne, tak by som si hadam dal aj povedat

(diskretne a jednorazovo, samozrejme, predsa len som stastne zenaty)

a mozno sa takto aj vysvetluje, kde sa tam vzali Dúpänce

Zverejnené
mimochodom, ak je na titulke pani Laura osobne, tak by som si hadam dal aj povedat

(diskretne a jednorazovo, samozrejme, predsa len som stastne zenaty)

milý Ady, budeš ušetrený pokušenia, keď zajdeš hlbšie na stránke prorokyne pod tému "Medializácie" ...

sú tam prefotené články z novín a časopisov o pani Laure, aj s jej skutočnou podobou:

post-3-0-80200700-1454678127.jpg    post-3-0-38177600-1454678129.jpg

pani by mohla povesiť do prievanu toho koumáka, kto jej vyrobil webstránku aj s tými posťahovanými modelkami a iskriacimi a pulzujúcimi ružami, ktorými zavádza verejnosť ... mimochodom, tá úvodná stránka tuším na škodu jej podnikania, pretože pohľad na tú načesanú vystajlovanú mladučkú blondínu priveľmi nevzbudzuje dôveru v jej prorocké schopnosti ...

Zverejnené

mas ma za masochistu ? ze vraj "zajst hlbsie na stranke"

no dost... off topic

Zverejnené

ale ja som vyhlásený a známy masochista, spravila som to v mene zistenia pravdy o tom peknom xichtíku na hlavnej stránke ... a podarilo sa objaviť skutočnú prorokyňu : )

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Dementi z Nového času opäť šíria hoaxy o Babe Gangbang, konkrétne:

Podľa Baby Vangy Európa „prestane existovať“ do konca tohto roka a kontinent zostane „takmer prázdny“. Európa sa podľa jej predpovede zmení na „pustatinu takmer bez akejkoľvek formy života“. Veštkyňa zároveň varovala, že rozpadnutie vzťahov v Európe bude viesť k jadrovej vojne a neskôr k „veľkej moslimskej vojne“. Netreba zabúdať, že Vanga predpovedala Arabskú jar v roku 2010 a inváziu extrémistov do Európy v roku 2016.

A teraz sa pozrime na "proroctvá", ktoré som "zachránil" (lebo dnes sú už zrejme vymazané) v roku 2008, teda pred 10 rokmi:

2010 - 3. svetová vojna začne v novembri 2010 a skončí v októbri 2014. Bude kombináciou jadrovej a chemickej vojny.

2011 - následkom nukleárneho spadu nebude v severnej pologuli rastlinstvo ani zvieratá. Následne moslimovia zaútočia na Európanov.

2014 - väčšina ľudí ochorie na rakovinu vďaka chemickým zbraniam

2016 - Európa bude takmer vyľudnená

Takže podľa predpovedí z roku 2008 mala v roku 2010 vypuknúť jadrová a chemická vojna, teraz v roku 2018 to bola "len" Arabská jar. V roku 2008 "sa predpovedalo", že v roku 2016 Európa bude takmer vyľudnená, v roku 2018 sa píše, že pre rok 2016 predpovedala inváziu extrémistov.

Fakt, že ich ešte nikto nezavrel za tieto dristy, obyčajné šírenie poplašnej správy.

• Pridať bod 1
Zverejnené

občas Babu Vangu vytiahnu na svetlo, a my sme ju tu spomínali už pred mnohými rokmi, v kdejakých súvislostiach... spomenula som si, že sa síce hovorí, že 80 % jej proroctiev vyšlo, ale tu je súhrn v príspevku spred 10 rokov, oplatí sa pozrieť https://www.freespace.sk/tema/632-proroctvá-proroci/?p=84785

predpovede toho, čo už bolo, vyšli najavo až potom, čo sa veci už stali, ináč má predpovede až do roku 5079... a je to vlastne ako zlý vtip:

napríklad koniec sveta nastane niekoľkokrát, Slnko bude vyhasínať a ľudia sa ho budú pokúšať naštartovať niekoľkokrát, napokon ľudstvo vyhynie, ale vlastne nevyhynie, medzitým už bude na iných planétach, ľudia dosiahnu NESMRTEĽNOSŤ, ale bude im to naprd -  aj tak roku 5079 nastane koniec sveta...

len teraz akosi nevieme ktorého... :hmmm:

Zverejnené

Tie jej "zaručené" predpovede sa objavia až vtedy, keď sa niečo stalo. Vraj predpovedala haváriu Kursku a útok WTC? Zaujímavé, že pred týmito udalosťami som o žiadnej babe Vange nikdy nepočul. Prvý krát som o nej počul pred 10 rokmi. Celá Vanga je jeden veľký hoax, ktorý je akurát vhodný pre čitateľov Nového času a ich intelekt.

Zverejnené

nuz, predpovedat je tazke a buducnost obzvlast. Chmelar by vedel rozpravat

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov