Skočiť na obsah

Krach antificizmu


alamo

Odporúčané príspevky

pred 6 hodinami, alamo pridal:

"Antificizmus" nefunguje.

To je predčasné tvrdenie. Čaká nás revitalizácia štátneho rozpočtu, kde Fico tvrdí, že prebehne bez dôsledkov na sociálne slabších občanoch. Čaká súčasnú vládu podobný osud ? :

https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/orbanovi-prihara-zadkom-protivladny-protest-prisli-tisice-ludi#google_vignette

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No ale dôležité je, že ficoidi a ficokracia úplne ovládli túto krajinu - a ja dúfam, že to bude mať pozitívny efekt na emigráciu mladých, čo len urýchli bankrot tohto ficostanu :bingo: potom bude vyššia pravdepodobnosť, že sa ešte dožijem toho ako fico odkráča na smetisko dejín svinským krokom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Phe..

Citát

Ivan Korčok podľa všetkého neurobil v kampani žiadnu zásadnejšiu chybu..

https://komentare.sme.sk/c/23309860/ked-maju-vsetko-pise-miroslav-beblavy.html

Toto je podľa mňa, omnoho lepší rozbor.

Citát

Vlastní fanoušci to Korčokovi prohráli.

Slovenské prezidentské volby rozhodla přepálená kampaň ze strany umělců, neziskovek a dalších fanoušků Ivana Korčoka, myslí si bezpečnostní expert a znalec slovenské politiky Milan Žitný. Hysterie zvedla ze židlí venkovské voliče, kterých ve druhém kole dorazilo výrazně více. A podstatným faktorem byl i uvažovaný plán, kterým by prezident Korčok mohl obejít Ficovu vládu a předat podstatné pravomoci do Bruselu. Jeho fanoušci z řad politiků o něm vážně hovořili.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vlastni-fanousci-to-Korcokovi-prohrali-A-chystany-podraz-na-Fica-pripomina-Zitny-753415

..

A vzhľadom k výsledkom. Peleho muselo voliť, aj veľa ľudí s "plávajúceho stredu". Sklamaných lebo pred nedávnom volili Matoviča a Kollára.

Vždy existuje aj nejaký ten "stred", a kto ho naštve napríklad omieľaním kecov o "Ficoidoch a ruských agentoch" ten prehrá voľby. 

Len malé deti, veria tomu že svet je čiernobiele miesto. Nebuďte naivný..

Naučte sa tolerovať cudzie názory a diskutovať. A Fico zmizne ako para nad prázdnym hrcom.

Teda ak máte aj nejakú inú politiku okrem "antificizmu", ktorú by ste ľuďom ponúkli. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 8 hodinami, alamo pridal:

Naučte sa tolerovať cudzie názory a diskutovať. A Fico zmizne ako para nad prázdnym hrcom.

 

Máme možnosť zažiť russkú politiku. Mierotvorcovia, pche.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Strach resp. obavy pred budúcnosťou, ktorá nezodpovedá našim predstavám, sú zrejme rozšírené už celé tisícročia. A tak sa rôzne skupiny snažia rôznou mierou bojovať proti tým či oným potenciálnym hrozbám budúcnosti. Jedni proti migrantom, druhí proti Ficovi a tak podobne. 

V podstate ide o to, že sa snažíme, aby budúcnosť vyzerala podľa toho, ako si ju my sami predstavujeme.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

alamo,   zla analyza.   A u Zitneho to ani neprekvapuje.  Korcok dokzal oslovit stredoveho volica, to co rozhodlo nebol stredovy volic ale extremny volic ( Harabinovec),  a toho Korcok nemal ako oslovit.  Obe strany dokazali mobilizovat dobre, Pellegrini dokazal dostat k volbam extremistov,  co mu treba uznat ako uspech. Nebolo to uplne jasne, bola mala sanca ze ostanu doma.  
Uprimne, ocakaval som to a pisal som to sem uz davno,  v druhom kole to nebolo o kandidatoch,  slo o volbu blokov a dnes ma vacsinu ten protizapadny.  V minulosti to bolo zase opacne, rozdiel vsak nie je velky  pri dalsich volbach sa to moze zmenit.

BTW ten zazrak okolo stredoveho volica urobil Matovic, sice vyhral ale vysledok  nakoniec nepotesil nikoho.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 13 hodinami, alamo pridal:

Naučte sa tolerovať cudzie názory a diskutovať.

A o čom chceš diskutovať so strateným chudákom, ktorý verí, že Soros využil očkovanie proti Covidu, aby nás mohol začipovať a potom ovládať cez 5G? O čom chceš s takým diskutovať, ktorý verí tomu, vojna na Ukrajine bola naplánovaná zahraničnými agentmi, že ukronacisti na Donbase povraždili 15 000 ľudí a ruská armáda zaútočila aby zničila tajné laboratóriá, ktoré len náhodou pripomínal tie z Resident Evil? Títo stratení chudáci hltajú "pikošky" z infovojny, hlavných správ, sledujú videá bombica, blahu, mladého výkaliňáka, prípadne cibuľkovú, mainstream médiá sú pre nich vlastizradcovia a zapredané médiá, vysvetliť si nenechajú nič a jedinou ich duchaplnou reakciou je, že ti na akýkoľvek názor kliknú smajlíka :laugh:

Ako mám tolerovať takéto názory a o čom s nimi diskutovať? Oni majú svoju praUdu. Argumenty žiadne, stačí že to fico povedal. A ten už veľmi dobre vie, čo má nakecať ovciam. Však preto vyhral voľby, účel svätí prostriedky, za cieľom treba ísť aj cez mŕtvoly. Slovensko je dokonalý príklad.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hehe, dlho to netrvalo :laugh:

Citát

"Ktokoľvek, kto stojí na strane agresora, nemá v miesto," povedal Röttgen s odkazom na proruskú rétoriku víťaza prezidentských volieb v SR Petra Pellegriniho.

https://www.teraz.sk/zahranicie/rottgen-sr-si-musi-vybrat-medzi-cest/786723-clanok.html

Hoci to nebude zo dňa na deň, ale ako by fungovalo Slovensko po vystúpení z ? Už teraz vďaka skorumpovaným ficovládam patríme medzi najchudobnejšie štáty, ako bude tento malý bezvýznamný štátik fungovať, keď západní investori sa začnú presúvať do bezpečnejších a dôveryhodnejších krajín? Z čoho ficoidy a mierotvorcovia budú financovať ten skvelý silný sociálny štát? :cem:

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

"popredný odborník na zahraničnú politiku v nemeckej opozičnej Kresťanskodemokratickej únie Norbert Röttgen"

Hm, to bude asi nejaká dôležitá osoba.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie je,  ale hovori  nahlas to co sa zatial hovori len v kuloaroch. Slovensko a Madarsko su dnes europskym bezpecnostnym rizikom.  A diskutuje sa co s tym,  kratkodobo ich mozu uplatit aby neblokovali kroky EU ale to nie je dlhodobo udrzatelne.  A jedna diskutovana moznost je spravit zo Slovenska expemplarny priklad.   

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 5 hodinami, Sniper pridal:

Hoci to nebude zo dňa na deň, ale ako by fungovalo Slovensko po vystúpení z

Fico nechce vystúpiť s .

Ani Orbán.

Citát

Horší než odchod. Orbán chystá Bruselu peklo

„Musíme jít hlouběji, obsadit pozice, shromáždit spojence a napravit Evropskou unii,“ prohlásil maďarský premiér v rozhovoru už na konci loňského roku. „Nestačí být naštvaný. Musíme ovládnout Brusel,“ citoval Orbána server Politico.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Horsi-nez-odchod-Orban-chysta-Bruselu-peklo-753430

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Samozrejme že nechcú. Eurofondy nepustia. A bez nich nastanú ťažké časy.

Môže byť obmedzený voľný pohyb tovaru a kapitálu. Investori sa môžu Slovensku vyhýbať. Iní môžu rovno odísť. Možností je veľa.

Slovensko je od západných investícií životne závislé. Ale to by ovciam docvaklo až keby bolo po "funuse".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slovensko by bez eurofondov, norskych fondov bolo totalne na kolenach. Nastali by naozaj tazke casy. Velmi vela firiem je napojenych na eurofondy ci uz cez firmy, ktore realizuju projekty alebo tie, co su subdodavatelia. 

Aj velke firmy vyuzivaju eurofondy. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov