Skočiť na obsah

MS vo futbale Katar 2022


game

Odporúčané príspevky

Všímame si, minimálne podaktorí, že v Katare začali MS vo futbale 2022.

Prvé prekvapenia nastali, nakoniec sa zakázalo na štadiónoch predávať aj to predtým povolené pivo.

Saudská Arábia porazila v zápase Argentínu.

Anglicko si pred zápasom kľaká naďalej, hoci sa hovorilo, ze uz s tým konečne  prestanú. 

Nemcov netrápi nič iné, len ako prepašovať  na ihriská dúhy z LGBTIXYZ... podarilo sa to ich hrdinskej  moderátorke na tričku v bezpečí moderátorskej kabínky a rýchlo sa dať odfotiť... pardon, nielen na tričku, komu by to nebolo jasné, pridupľovala aj na ramene... a nemeckej futbalovej obci a žurnalistike ukázala hrdinku dňa.

Zostaňme ešte na tri sekundy: nemecké mužstvo tak veľmi riešilo svoje vlastné hrdinstvo ako dať najavo svoje hrdinstvo, že síce na dúhy nemali odvahu, ale vyriešili to na spoločnej fotke ináč... zrejme im potom vlastné gerojstvo chodilo po hlave:  

so skutočnými hrdinami zápasu Japonskom Germany prehralo:

Nemecko - Japonsko 1:2

Hrať futbal by bolo bývalo osožnejšie.

A nez sa niekto pusti do toho, že som hnusná skamenelina, stačí popozerať len na tomto fóre: zjavne mám rada futbal, MS vo futbale sú od destva moja srdcovka... odovzdali mi to rodičia...

S  homofóbiou nemám nič spoločné, na obranu homo som tu popísala mraky, neprekážajú mi Pride, kým z toho nie je cirkus nahoty... presne tak sa staviam k bežným heterosexuálnym karnevalom. Bodka.

Jo, Katar má more peňazí... ohľadne toho tu a pred rokmi všetko už odznelo.

Katar je prísne muslimská krajina, alkohol zakázaný, myslím, že si ušetrili hodne pozvracaných ulíc a štadiónov.

Katar ako ďalšie prísne moslimské krajiny zakázalo dúhovú propagandu. V týchto krajinách sa to nenosí. Možno raz bude.

Keď ovšem pretláčanie tejto veci a 77 druhov genderu už vážne prekáža sj bežným, medzi nami pokojne žijúcim homosexuálom, niečo tu skutočne nie je v poriadku.

A späť k futbalu... teda vlastne.. no dobre:

Kam zmizli futbalové MS, ktoré tak dobre fungovali takmer 100 rokov?

Jop, aj o tom som založila svojho casu tému... 

Na najbližších MS bude stačiť na ihrisko namiesto lopty piknikové košíčky, pusinkovať sa, zahopkať na tráve  a bude po paráde.

Tak pome na to... až sa pohodlne snáď už konečne dostanem k tv, pokúsim sa vychutnat si Futbalové Majstrovstvá Sveta... a vy ste na tom ako? 🙂

Čo viem: že clovek2 pozerat na trávniku pobehujúcich pokémonov nikdy nebude 😉😀😇

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som vcera mal zapnutu aj telku, posledny zapas hrala Brazilia asi s niekym europy, ale ja mam TV v spalni a ja v posteli zaspim. 

Teda 20-30 minut som videl zapasy polsko - mexico a ten  spominany por - Ghana. To si pozriem cez PC v pracovni. Aj to si pustim, 3-5 strasnych minut odidem, porobim dalej. To ghana portugalsko - nebolo zle ani dovtedy ,lebo aj ghana ma technickych hracov,aj sikovnych,len nevedeli nic dopredu. Ale do zadu? On to neodkopol,3 portugalcania nahanali posledneho stopera v ich 16 a on to nahral brankarovi co to odkopol. Toto neuvidis nikdy a nikde. 

Som bol pofajcit a spomenul som si ze Brazilia hrala so Srbmi. Brazilcania su neskutocne technicki hraci. Druhy gol, som chalanovi povedal,ze toto nezahras ani na PS - on je velmi dobry hrac s "jostikom". On to aj relativne vela hrava(aj trenuje,tam mas aj treningy a vylepsujes sa aj hrac s joistikom,aj "zlepsuju"sa ti tvoji hraci)). Preto som rad ,ze hra aj skutocny futbal. Chod do Filakova, budes sediet v autobuse, na lavicke ale nebudes pred telkou. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Moze to byt velmi dobry futbal a ja hadam sa ani nekopnu. Budu hrat ako gentlmeni.  Budu sa snazit futbalovo deklasovat supera, a budu sa to snazit obe muzstva a teda bude dobry futbal. Jedny a druhy budu sprintovat do utoku, v 70- 80. minute umru. Vyhra ten co bude mat lepsich nahradnikov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prvý vzájomný zápas tentokrát predznanenal budúcu skutočnosť... Japonsko v skupine E prvé, Nemecko tretie.

Zdá sa, ze vyhral futbal. Alebo keď bohovia dajú, aj vyhrá. Dúfajme. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vtej skupine vtom dvojzapase v nejakom case mohol postupit kazdy, aj Kostarika, v 70 minute nad Nemcami vyhravali 2:1 a postupovali by. Vtom case by vypadli aj Spanieli.

Ten futbal sa vyrovnava. Najviac penazi je v europe, ale z marockeho timu sa asi len 3,4 naucili hrat futbal vmaroku - ostatni v europe. Ked mali 16-1 rokov, teda zrejme tam aj zili. A ti hraci hraju ci hravali aj za Real, Chelsea, Bayern. A dalsie. 

My mame dvoch co sa im tomto roku dari  dvoch dobrych kluboch. Skriniar a Lobotka.  Sami odseba, aj podla ich postu u nas nic nepredvedu, ci neukazu,lebo nemaju ako, ked okolo maju 15 slabsich.  Inak na to vypadli Nemci.  nemas Utocnika(utocnikov) a nemas obranu . Brankara a stred maju dobrych ,ale zvysok chyba.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som pozeral zapas Maroko a Spanielsko od 80 minuty. Nikdy som nevidel zaujimavejsi zapas co skoncil 0:0. Na penalty som to uz prial Maroku. Vcera som videl penalty a vedel som ze Japonci to nedaju, ani nie kvoli brankarovi, ze bude maly, rovnako vysoky boli brankari, ale japonci nemaju taku kopaciu techniku a sebavedomie. Inak rozhodol to chorvatsky brankar. Co chytal tie penalty dobre. Dnes je hrdina marocky brankar.  Ja dufam ze Marocania prejdu aj dalsim kolom.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fandil som Španielom, ale postup by si nezaslúžili, to bola otras hra. Počítam, že tréner vyhodí polovicu mančaftu, ospravedlní sa a v tichosti odíde.

Futbal sa hrá na góly a včera Portugalsko ukázalo celým Pyrenejám ako sa to má robiť. To bola exhibícia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chorvátsko - Brazília 1:1 (4:2), do semifinále postúpilo Chorvátsko.

Hoci semifinále Brazília - Argentína by bolo semifinále ako hrom, fandil som Chorvátsku. Brazília mi nie je sympatická kvôli ich chvastavým rečiam, hlavne Neymara, ako sa pasovali za majstrov sveta už pred prvým výkopom. Akurát mi bolo ľúto tých smutných Brazílčaniek v hľadisku. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som to opat pozeral od 88 minuty. Pekny gol Neymara,  Chorvati im to vratili po jedinej strele na branu. Teda stastne ale zasluzene cez penalty presli. Chorvatsky brankar potvrdil kvalitu. Tie penalty vobec nekopu nad 0,5metra.(1,5metrovej vyske by nemali sancu,nevraviac vyssie) A to je vyska kde to brankari mozu chytit. Chorvatom gratulujem aj ma potesil ich postup.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Super video

https://www.facebook.com/reel/483907607176224?s=yWDuG2&fs=e

vždy som obdivoval usporiadateľov, keď po celý čas museli stáť okolo ihriska a pozerať len do hľadiska bez ohľadu na to, čo sa dialo na trávniku. Boli na mnohých zápasoch a nevideli ani jeden.

Načo tam vlastne sú a musia pozerať na ľudí? Či niekto nehodí delobuch na trávnik alebo dlažobnú kocku po rozhodcovi?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno, aj preto... aj keď sú to často kadeti, ale cvičeni na to, co si majú všímať, ale nielen to, hlavne, že keď sa niekde nieço zaçne diať môžu tam byť rýchlejšie. Aj tak sa darí často až na ihrisku chytať fanúšikov, prípadne zjašenè mačky alebo šialenú mládež bojujúcu paradajkovou polievkou proti klimatickým zmenám...

Maročania uz celý večer rozoberajú na kúsky Belgicko aj Maroko... 🤫

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na pripravnom zapase Udinese - Chelsea, kde o nic neslo sa len ludia bavili bolo tam asi 17 000 z kapacity 25 000 ludi. 

Lopta sa dostala na tribunu , sme boli 5-6 rad dole , tych radov je tam 30-40 na tych novsich mensich tribunach, na tej starej ich moze byt aj 60? Dopadla tam lopta a zobral ju mladik 18 - 22 rokov.  A vrade ich bolo asi 10. Samozrejme to nevratili(ziadal ju ten co je za reklamami) z pociatku, dali si popod nohy a poslal na druhu stranu. Neskor prisiel taky isty ale z vrchu a tomu tu loptu uz dali. im neslo o loptu.

Ale nieco podobne sa zopakovalo za branou. Tam boli deti 10-14 rocne, tiez tam doletela lopta zleteli tie deti zvrchu zobrali si loptu, opat tam prisiel taky manik vo veste. Cely stadion na neho piskal. Zobral im tu loptu. 

Tam su kameri a ti bezpecaci su tam len nato aby riesili taketo veci, zachytili nahe zenske(chlapov s vlajkami), na zapase nebola.

A isto su dobre zaplateni(ich futbal nemusi ani zaujimat). Listok na pripravny zapas stal 45 euro.

https://www.triesteallnews.it/2019/11/udine-allo-stadio-friuli-si-sperimenta-il-riconoscimento-facciale/

Ich tam tak vela nieje, aj tento stadion je relativne malicky. Teda su tam akoze su ,jednotlivcov mozu poriesit. Hlavne ak nechcu robit problemy.  

Ziaden delobuch tam nebol. A to si ten clovek nemoze vsimnut kto to hodi. 2000 zmagorenych fans nevedia spacifikovat ani policajti, nieze tito.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov