alarm Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Ahojte. Kto vie pomôcť? keď sa pozriete na obrázok vpravo, sú tam videa, ktoré YT ponúka. Ale názvy nekorešpondujú s obsahom. Kde je chyba? čo mám zakliknuť ,aby to bolo normálne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Nevšimol som si, že by to robilo, odhlás sa a prihlás, prípadne vyčisti cache prehliadača alebo je to chyba na strane YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 To vsio som urobil, nepomohlo. Asi odinštalujem Chrome a nainštalujem znova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Najprv si to pozri v inom prehliadači, či je to naozaj v Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 Ak by to nebolo v Chrome, neviem, kde by to ešte mohlo byť. Je to šok, keď si chcem pustiť Status Quo ozve sa Mačingová...to sa nedá počuvať 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts