Skočiť na obsah

MS v hokeji 2021 (Lotyšsko, 21.máj - 6.jún)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Co to pozeram, nasi s cechmi musia  prehrat 2:1 po predlzeni.  Mozno to dopadne inak. Ale potom jedny z tej dvojice nepostupia. Aj tak budu 3-4. Teraz rusi vyrovnali,teda meni to co som pisal.

ak som to poslal, a chcel si pozriet ten prvy rusky gol dali druhy.

Zverejnené

Verim   nasim ze s cechmi vyhraju.  Potom budu hrat s finmii ci Usa. Podla mna su rovnako dobrehrajuce druzstva ako slovensko - teda stvrtvfinale podla mna je 50:50.

Zverejnené

Včera ste videli švédskeho trénera hneď po tom ako Rusi otočili zápas za 12 sekúnd? Absolútne nechápal, čo sa deje, kukal jak puk v osobitnej škole, ktorému vysvetľujú princípy gravitácie v okolí binárnych systémov čiernych dier.

Zverejnené

1.júl 2021:

Kanada         -        Fínsko    2:3
Švajčiarsko  -  V. Británia    6:3

Slovensko    -        Česko     3:7
Taliansko         -        USA     2:4

Nemecko    -    Lotyšsko      2:1
Rusko      -     Bielorusko      6:0

Zverejnené

štvrťfinále, play off 3. jún 2021:

USA     -   Slovensko    6:1
Švajc   -    Nemecko    2:3

Fínsko    -     Česko      1:0
Rusko    -    Kanada      1:2

Zverejnené

Naši ma sklamali. Okrem výhry nad Ruskom vlastne neuhrali nič. Ešte keby štvrťfinále aspoň uhrali do predĺženia, ale prehrali rozdielom triedy.

Zverejnené

na to, že to bol mladý tím... a budem trochu hnusná, keď zdochne koza mne, nech zdochne aj susedovi :biggrin:
ale nie !!!:innocent:.... mladý tím, mohli aj viac, ale som rada, že sa oťukali, len nech neprevezmú tie móresy starého tímu, aby zvládali veci aj psychicky... veď je to len hra, kľud a nohy v teple.
za to sú tam, aby hrali, nie liečili si mindráky... dúfam, že mládeži to dôjde.

Zverejnené

semifinále, playoff  5. jún 2021:

USA    -    Kanada       2:4

Fínsko - Nemecko     2:1

Zverejnené

6. jún 2021:

zápas o tretie miesto, playoff
USA    :   Nemecko     6:1

finále, playoff:
Fínsko 1684488168_fnska.jpg.af5c18e52c2b8de37db7330441842d2b.jpg  -  Kanada kanada.jpg.40168824fa1bd2adbaacc2dd1cc5eff1.jpg    2:3

výsledok MS 2021:   :winner_1:  Kanada   :winner_2:  Fínsko   :winner_3:  USA

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov