Sniper Zverejnené 31. Júl, 2020 Zverejnené 31. Júl, 2020 Značná časť Fóra je už preložená do slovenčiny. O niektorých častiach viem, že ich treba ešte preložiť, ale je ich málo. Niektoré sa ťažšie prekladajú (týka sa to hlavne skloňovania), o tom tiež viem. Teraz ide hlavne o všelijaké notifikácie, či už na Fóre alebo emailom, tam treba ešte čo-to preložiť, ak vám príde nejaká notifikácia po anglicky, tak napíšte sem, pri akej príležitosti vám prišla, aby som to mohol preložiť. 1
game Zverejnené 31. Júl, 2020 Zverejnené 31. Júl, 2020 práve mi došla odpoveď anglicky po odoslaní súkromnej správy, že odišla.
Sniper Zverejnené 31. Júl, 2020 Autor Zverejnené 31. Júl, 2020 A kam ti došla? Toto je dôležité písať.
game Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 pokiaľ dobre pamatám, priamo tam do ss, po odoslaní spávy. 1
Sniper Zverejnené 7. August, 2020 Autor Zverejnené 7. August, 2020 Všetko je už poslovenčené? Kto nájde nejakú anglickú vetu alebo frázu, dostane lízatko.
Sniper Zverejnené 9. August, 2020 Autor Zverejnené 9. August, 2020 Preložené + ďalšie veci v mobilnej téme. Keby niekomu prišiel email v angličtine, tak skopírujte text a napíšte pri akej príležitosti prišiel.
Sniper Zverejnené 27. Január, 2021 Autor Zverejnené 27. Január, 2021 Ak by ste v texte, v položkách na Fóre videli niekde slovo "tému" namiesto "téma", napíšte kde to bolo. V zozname najnovších príspevkov bolo napr. Citát Tomáš odpovedal na tomassi téma v Ekonómia Prepísal som to na Citát Tomáš odpovedal na tomassi tému v Ekonómia Bohužiaľ v databáze je pre tento preklad len jeden kľúč, kde je originál "topic" a angličtina to skloňovanie nejako moc nerieši. Niekde potrebujem dať "téma", inde "tému", angláni majú len "topic". Kľúč: __defart_topic Ďalší problematický preklad: a topic → (v) téme Kľúč: __indefart_topic __indefart_topic → a topic → príspevok Citát Tomáš citoval jeden z vašich príspevkov v príspevok. __indefart_topic → a topic → téme Citát Tomáš citoval jeden z vašich príspevkov v téme. Citát Tomáš zverejnil téme, Tomášove problémy so sebou samým __indefart_topic → a topic → príspevok Citát Tomáš zverejnil príspevok, Tomášove problémy so sebou samým Ďalšie Citát Tomáš zverejnil téme, Tomášove problémy so sebou samým Kľúč: email_new_content_plain %s has posted %s, → %s zverejnil %s skúsiť preložiť na %s zverejnil niečo v %s očakávaný výsledok: Citát Tomáš zverejnil niečo v téme, Tomášove problémy so sebou samým sledovať, kde sa ešte prejaví zmena bez zmeny zrejme kľúč email_new_content <a href='%s'>%s</a> zverejnil niečo v %s,
Sniper Zverejnené 29. Júl, 2021 Autor Zverejnené 29. Júl, 2021 K novej verzii (4.6.5.1) som doplnil pár prekladov do slovenčiny, keby ste našli niečo po anglicky, tak píšte. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz