game Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 tak teda dnešné zápasy... :) Nemecko - USA 1 : 3Rakúsko - Česko 0 : 8 Francúzsko - Fínsko 0 : 3Švajčiarsko - Rusko 0 : 3Slovensko si definitívne vo štvrťfinále nezahrá. :slovakia: len nech nezabudnú hrať prosím pekne úplne.
CREEPER Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 moc by som na Nemcov nevsadzal, po tom, co sme videli ich vyprask od Kanady. Nemci uz ani nemaju motivaciu nejako zvlast vyhrat. Vyhrali, co mali, na rozdiel od nas, a postupili.
slimak Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 https://sport.sme.sk/c/22124005/libor-hudacek-po-slovensko-velka-britania-ms-hokej-2019.html Mate niekto ten rozhovor cely a mozte mi ho poslat na SS? Dakujem.
slimak Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Pesnicka k teme.https://www.youtube.com/watch?v=Ee4Dwgc_uaw
game Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Nemci nám nakombinovali nepostup, tak dnešné zápasy (irónia) : Francúzsko - V. Británia 3 : 4 PPŠvédsko - Lotyšsko 5 : 4 Kanada - Dánsko 5 : 0Rakúsko - Taliansko 3 : 4 SN
Sniper Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 V prvom rade sme si to mali nakombinovať my. Tu sa už stáva tradícia, že na každých MS sa po treťom-štvrtom zápase meníme na národ matematikov. 1
CREEPER Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 tak mame sokujucu prehru Francuzska, ktore je o triedu lepsie ako VB. Bez svojho byvaleho trenara a po odchode generacie silnych hracov prisli nevyrazne vysledky a dnes aj nepochopitelny herny vypadok, a po vedeni 3:0 nakoniec prehravaju 3:4. Minuly rok sa takto porucalo Bielorusko, teraz Francuzsko. Nech je to pre nas mementom, ze staci jeden nie celkom vydareny sampionat, ked aj napriek solidnej a snazivej hre pride zopar tesnych prehier a muzstvo skonci posledne. 1
game Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 jj, to memento.a to, že nie sme ani náhodou nepriestreľný, a momentálne vôbec nie medzi najlepšími, už dlhčí čas... darmo sme hrali dobre, keď sme z toho nedávali góly... a keď sme prestali celé sekundy pred koncom hrať... každému sa to môže stať, ale slovensko sa v tom pláca dosť dlho. a tým chlapcom by som dopriala triumf aj doma. prečo nie.
game Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 a dnešné - držme aspoň palce.... nech hráme so cťou, aspoň :slovakia: Fínsko - Nemecko 2 : 4Česko - Švajčiarsko 5 : 4 Slovensko - Dánsko 2 : 1 SNNórsko - Lotyšsko 1 : 4 Kanada - USA 3 : 0Švédsko - Rusko 4 : 7
CREEPER Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 A tak sme sa rozlucili so sampionatom i Lacom Nagyom. Coskoro poslednym hracom z velkej generacie. Teraz je to na novej generacii a to veru nie je co oslavovat :) :slovakia: :slovakia: :slovakia: 1
game Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 pauzujeme, my už nadobro pauzujeme, 39 ročného Nagya sme vyprevadili so cťou a so cťou a rozhodujúcim gólom v SN sa vyprevadil aj on sám. zajtra štvrťfinále: Kanada - Švajčiarsko 3 : 2 PPRusko - USA 4 : 3 Fínsko - Švédsko 5 : 4 PPČesko - Nemecko 5 : 1
CREEPER Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 dnes to bola tragedia, Svajciari prisli o vyhru 4 desatiny sekundy pred koncom, Svedi nejaku minutu a pol. Vela nechybalo, aby sa obrat podaril aj Amikom. A ako vrchol vsetkeho, Cesi nic nehrali a Nemcurov rozmetali 5:1. To sme tam kludne mohli byt aj my :D :slovakia: :slovakia: :slovakia:
game Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 no tak sa nám to pekne zúžilo, včera na pokračovanie niektorých šťastie opustilo... alebo posledné sekundy zápasov - to je pre tieto MS akási červená niť, ktorá sa ťahá celými MS - posledné tri sekundy rozhodujú o osudoch :) v semifinále nás zajtra čaká: a hľa, zaujímavé výsledky pokračujú:Rusko - Fínsko 0 : 1 Kanada - Česko 5 : 1 o tretie miesto hrá zajtra o 15:45 Rusko - Česko.... tak to som zvedavá... psychicky sú obaja silní, žiadne padnutie do seba...
game Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 konečná, vážení... dnes čakajú posledné dva zápasy, zaujímavo to končí :) o tretie miesto: Rusko - Česko 3 : 2 SN finále - čo ma prekvapuje hodne, o Fínsku sa takmer nehovorilo, pekne potichučky bez veľkých cavykov a psychických problémov sa prepracovali do finále... a budú tam, uvidíte.... 20:15 druhé miesto a zlato Kanada - Fínsko 1 : 3 já to vedela.... hovorila som... Fíni pekne tichučko a šup, sú tam!!!! 1
Sniper Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Sila, len čo skončilo finále, tak na anglickej wikipédii už bol doplnený zoznam šampiónov. 1
CREEPER Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Tak a mame to za sebou...Az sa znovu raz bude rozhodovat o MS u nas v BA a KE, som si isty, ze finsky hlas uz mame isty :DKeby mi niekto pred MS povedal, ze posledny zapas odohraju timy, ktore sampionat otvorili, a ze skonci rovnakym vysledkom, tam by som sa zasmial. No, a stalo sa :DNas moze teraz tesit aspon to, ze sme s majstrom a vicemajstrom odohrali kvalitne zapasy a v oboch nam k uspechu chybalo trochu viac... rozvahy. Najviac nas ale moze mrziet spackany zapas s Nemcurmi. Neda sa povedat, ze Nemcuri boli slabsi, naopak, okrem vybuchu s Kanadou odohrali velmi dobre zapasy a pravom sa dostali do play off. Svajciari detto. Maju vynikajuce muzstvo a nasim prvym cielom by nemalo byt pomyslat na postup, ale dostat sa herne na uroven Nemecka a Svajciarska. Az dosiahneme tento krok, mozeme si dat ciele vyssie, pretoze nateraz je ucast v play off objektivne nerealna :)Rusi v zapase o bronz doslova utrpeli vitazstvo s Cechmi. Ich herny vykon, nezaujem a treningove tempo bolo az nehodne tohto zapasu, a dokonca sa zdalo, ze chcu cim skor prehrat, aby mohli ist co najskor domov, ale ich brankar bol proti. Vasilevskij odohral vynikajuci sampionat a zasluzil si mozno ako jediny z Rusov cennejsi kov nez bronz.A Cesi su bez medaile. Opat. Uz to ani nie je vtipne. Ale vlastne je :DTakze, tak ako vzdy, vidime sa buduci rok :) :ahooj: 1
game Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 ešte foto - úsmev - a Fíni sa pýtajú, kedy budú zasa MS v Bratislave :D https://sport.sme.sk/g/128139/momentky-z-finaloveho-zapasu-kanada-finsko-na-ms-v-hokeji-2019?gref=strm_art-22130395&photo=p4251368
Recommended Posts