Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Francuzi vcera proti Kanade odohrali nadherny zapas ... skoda, ze z takychto zapasov, nasadenia, bojovnosti a vykonu sa mozeme tesit len pozeranim na hru inych :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Rusi nam nalozili riadne :D

A to od polky zapasu hrali v treningovom tempe :)

Zverejnené

niekomu tuším chýbali prehry :D

/ a CREEPER nám týmto jubilejným príspevkom aj zoranžovel :) /

• Pridať bod 1
Zverejnené

Škoda, že aspoň Slovinsko raz nevyhralo, mohli nám na oplátku zahrať našu hymnu ... 

• Pridať bod 1
Zverejnené

no nič. na týchto ms nás rozoberú na základné diely a šróbiky.

aspoň bude z čoho začať od začiatku. ovšem ale celý ansámbl funkcionárov a mudrlantov nie na šróbiky, ale rovno na skládku.

Zverejnené

Ešte je v hre aj B kategoria. Keď neuhrame nejaky bod so Švedmi, resp. keď s nimi neuhraju nič Dani, tak posledny zapas hra Dansko s Talianmi. V pripade 3 bodovej vyhry Talianov sa poručame.

Hrači štrajkovali, že je vraj zle a bude lepšie. Vedia to vraj robiť lepšie. Maju pri koryte tych, ktorych tam mať chceli a to lepšie je kde? Ja som vravel že tie čachre vo zväze, že to bude pruser.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Totalna mentalna destrukcia, horizontalne, vertikalne aj diagonalne  :crazy:

• Pridať bod 1
Zverejnené

mno... tak je to extra krutý špeciálne zdĺhavý spôsob popravy, ale čo už.

Dáni nám zachránili krk... až kým ho my sami nestrčíme do slučky s Švédmi. tak. :innocent:

Zverejnené

uf, nakoniec nas zachranil dansky gol aj taliansky gol...

Ale az takmer do konca to bolo napinave. 

A vazne hrozilo, ze tu bude buduci rok aljak sam :D

:slovakia:  :slovakia:  :slovakia:

Zverejnené

Tak nakoniec aspon sympaticka rozlucka a dobry zaverecny dojem po solidnom vykone v pokojnom zapase so Svedmi :)

Zvysok je uz na funkcionaroch a papalasoch, aby ich tento budicek zobudil, prestali so svojimi zabo-mysimi vojnami a zacali nieco pre hokej aj realne robit :)

:slovakia:  :slovakia:  :slovakia:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Musím sám seba pochváliť, ako presne som si tipol konečné umiestnenie.

Veľmi tuho budeme musieť bojovať o postup. skôr to vidím niekde okolo tretieho miesta od konca.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nejak som nepochopil jednu vec a neviem sa dopátrať pravdy. Mali sme 4 body, Taliani 1. Ak by Taliani vyhrali, mali by tiež 4 body, ale mi sme nad Talianmi vyhrali???

Tak prečo tolko poplachu?

Zverejnené

Ak by vyhrali Taliani s Danskom, v takom pripade by mali 4 body naši, Taliani aj Dani. A ak maju rovnaky počet bodov viac ako 2 mužstva, potom rozhoduje mikrotabuľka tych 3 (alebo viac) mužstiev zo vzajomnych zapasov.

A teda, Taliani by v tej tabuľke boli 1., mali by 4 body, za vyhru s Danmi 3+1 zo zapasu s nami. Naši 3, 2 za vyhru po predlženi s Talianmi, 1 za prehru po predlženi s Danmi. A Dani by mali 2 za vyhru po predlženi s nami.

Takže Dani by boli sice v tej tabuľke posledny, ale vypadnuť nemôžu, kedže o rok bude MS u nich. A čierny Peter by tak ostal v našich rukach.

Zverejnené

takže takto? ....sviňa jedna mikrotabulková :)

Stále som nechápal, lebo vzájomný zápas sme mali lepší...

Vďaka...

Zverejnené

...::: Výsledky MS - 16.máj 2017 :::...

A máme po základných skupinách. Pre 8 teamov turnaj končí, no na zvyšnú osmičku čaká dôležité štvrťfinále!

Ďalší program MS 2017

...::: Štvrťfinálové zápasy - 18.máj 2017 :::...

USA.pngUSA vs. FIN.pngFínsko

SUI.pngŠvajčiarsko vs. SWE.pngŠvédsko

RUS.pngRusko vs. CZE.pngČesko

CAN.pngKanada vs. GER.pngNemecko
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Svajciari po tazkostiach v prvych zapasoch nakoniec nadopovani sebavedomim finisovali impozantne, ked uchmatli aspon bod kazdemu z trojice velkych superov. Hadam sa im bude darit aj nadalej :)

Boje v skupinach dnes skoncili ofenzivnymi bitkami medzi Rusmi a Amikmi a Finmi a Kanadanmi, a v oboch zvitazili zamorske muzstva. Rusi tak vyfasovali Cechov a Fini Amikov. Tazko povedat, co je pre koho lepsie...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak v prvom kole boli uspesnejsi "presuvaci" :)

Cesi po prvotnom tlaku a par zableskoch neukazali proti takticky dobre pripravenym Rusom nic, a dokazali, ze tie ich kolisave vykony a zle vysledky v skupine, kde vstupovali s nemiestnym sebavedomim, neboli nahodne :)

Naopak, Fini, ktori v skupine uhrali este menej ako Cesi, sa tesia z vitazstva. Co ma trochu mrzi, pretoze som postup prial doteraz vzdy strelecky produktivnym Amikom, ktori tak prehrali len prvy a posledny zapas :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak aj vo vecernych zapasoch bodovali "presuvaci" :)

Nemci hnani divakmi podlahli Kanade len 2:1 vdaka heroickemu vykonu a skvelmu brankarovi, ktory pustil len dve z 50 striel :)

• Pridať bod 1
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov