aljak63 Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 ...::: Svetový pohár v ľadovom hokeji 2016 :::...- WORLD CUP OF HOCKEY 2016 -Hokejový svetový pohár sa po 12 rokoch opäť hlási o slovo.Hostiteľom 3.edície World Cupu je rovnako ako v roku 2004 kanadské TorontoVšetky zápasy SP sa budú hrať vo veľkolepom Air Canada Centre (kapacita 18 819 divákov)Turnaj s účasťou najväčších svetových hviezd bude trvať od 17.septembra do 1.októbraTitul spred 12 rokov obhajujú domáci Kanaďania, ktorí vo finále zdolali FínovKlasickú "BIG SIX" doplnia výbery zvyšku Európy a mladíkov zo Severnej Ameriky do 23 rokovFormát SP 2016: Z dvoch 4-členných skupín postúpia z každej skupiny dva najlepšie teamy. V semifinále následne tieto teamy nastúpia proti sebe podľa kľúču A1-B2, B1-A2. Víťazi semifinále sa napokon stretnú vo finálovej sérii, ktorá sa hrá na dva víťazné zápasy.Zloženie základných skupín SP 2016...::: A-skupina :::...Kanada USA Česko Európa...::: B-skupina :::...Rusko Fínsko Švédsko Severná Amerika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 za pár hodín to vypukne! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Snáď sa máme na čo tešiť. Som zvedavý akých prekvapení sa dočkáme :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Európa zatiaľ super, len ta ďalej! :)Po druhej tretine ešte lepšie! pome pome :)Je to tam! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 No jo, komercna fraska sa zacala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Noo, Európa zatiaľ v pohode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 pozerám, nie cielene, ale zvyčajne zostáva zapnutý tv, tak ide hokej, a hokej sa dá pozerať /takmer/ vždy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Ja som s vykonom europy v celku spokojny videl som oba zapasy a cele. Musia sa zlepsit v premienani sanci, v presilovkach. Sklamanie zatial u Vaneka, ale Tatar, Hossa a Kopitar sa musia zlepsit v produktivite, aj Gaborik. Ked sa este zlepsia dostanu sa aj do finale. O hodinu hra USA a CAN chcem si to pozriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Včera Fíni vypadli, že?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Áno, vypadli. Z tej skupiny postupuje Švédsko. O druhom postupujúcom sa rozhodne v zápase Rusko - Fínsko. Ak Rusko vyhrá postupuje na úkor Severnej Ameriky Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 Nejako ma to nebaví... Napriek prvotriednemu obsadeniu ma tie zápasy akosi nenadchli. Suomi sa vytrápili v koncovke, no ešte snáď proti Rusom zabojujú, aj keď im už o nič nejde. Ale tím severoamerických mladíkov mi príde predsa len viac sympatický ako Rusáci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Ale keby Fíni boli prví, tak by ťa to bavilo :zubiska: Včera predĺženie medzi mladými a Švédmi bolo dosť dobré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 ...::: Výsledky základných skupín Svetového pohára 2016 :::... Základné skupiny sú za nami. V boji o titul zostávajú už len 4 teamy! So Svetovým pohárom sa lúčia Česi, Američania, výber Severnej Ameriky, a Fíni. Ďalší program SP 2016...::: Semifinálové zápasy :::...Kanada vs. Rusko. Švédsko vs. Európa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 ...::: Semifinále Svetového pohára 2016 - 24.september :::......::: Semifinále Svetového pohára 2016 - 25.september :::... A je rozhodnuté! Pred bránami finále napokon skončili Rusi a Švédi.V boji o titul zo Svetového pohára sa stretnú domáci Kanaďania s výberom Európy! ...::: Finálová séria :::... Kanada vs. Európa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Kanada by sa mala zamyslieť, kam kráča jej hokej, keď pohár získala vydretým víťazstvom vďaka gólom v samotnom závere, proti mužstvu, ktoré tvorili pozliepanci z krajín väčšinou druhej hokejovej lajny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts