Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nestraš...čakam, že ešte dva krat vyhrame.

V zostavajucich zapasoch su nizke kurzy, tam uz sa im neoplati. Este mozno zajtra, 3,3 na BLR je este slusny kurz.

Cakam vyhru s Amikmi, ich hra nam sedi.

Zverejnené

bubák číslo štyri? zobrala som to na seba ... včera sme debaklovali, lebo som sa pozerala. prináša to smolu. dnes nebudem :innocent:

edit.

nepomohlo :(

Zverejnené

S Bielorusmi ju ale necakam. :-)

Ehm... :happyroll:

• Pridať bod 1
Zverejnené

absolutna tragedia ... takto ukazkovo dodrbat zapas  s Bielorusmi, ktori doteraz na MS vratane dvoch prvych tretin proti nam zahrali velke hovno, s prepacenim, ale tak to je, to  sa nepodari hadam ani Madarom :D

Pritom nejde ani tak o prehru s Nemcami a Bielorusmi, ale o pristup. Tento nas tim je jedna velka hanba.

:slovakia:  :slovakia:  :slovakia:

Zverejnené

Česi, Rusi, USA, Kanada, všetci sa predstavili dnes parádne a smerujú nahor. nj. :(

Zverejnené

Madarskoooo, Madarskoooo, heeeja heeeja hejaaa Madarskooo :D

Zverejnené

jj, já to tušila, že to v nich drieme ;) :happyroll:

Zverejnené

máme mladý a neskúsený tím, ale my sa vždy na niečo vyhovárame.

Zranenia však naozaj sú smola. Škoda.

neviem, či mám cítiť ľútosť alebo ostudu.

Zverejnené

kde su tie casy, ked sme Kanadu vedeli potrapit :)

Zverejnené

už nevieme potrápiť ani Bielorusov, ktorých porazili aj Maďari :(

ach jaj.

Zverejnené

Klidek. Vyhraju s Amerikou a postupia. Potom im nalozia Cesi.

Zverejnené

Ano - uz ludia vidia problem..... ci zacinaju vidiet. Ze problem je v mladezi .. ten problem som ja. A len ja ho mozem vyriesit, ci zmenit. Ja ako rodic.

Ja musim viest deti k sportu a zodpovednosti. proste aby o desat rokov dvadsat bolo lepsie. Aby sme z tejto krajiny len neutekali ,ale nieco dokazali a boli na seba hrdi. Niektori to robime,ci robia. Pridaj sa - sprav si decko a zacni makat. To pisem pre mladych.

Nariekanie na hokejovou realitou som vzdal pred rokom ci dvomi? Zapasy s Nemcami a Bielorusmi som nevidel. Ma mrzi ,ze som nevidel ten s Bielorusmi - siel som s dcerou a zenou na kone sa povozit. Majitel sa na to vyflakol,tak sme tie kone na pasi boli aspon pozriet. Ma trinast krasnych koni. Boli sme u nich v ohrade(pol hodinu trvalo kym sme knim prisli,on ma uz otvorene vino a inak je to moj byvaly klient - ja sa nestazujem - pridem k nemu aj nabuduce - ale dohovorim sa s nim uz ja - pre mna slusny clovek) a sami(majitel mi povedal ze nam tie kone nic nespravia - ze su to kludne zvierata).

----

Este poznamka - minule som nahovaral kamarata,ze ideme do politiky - ze len tak to mozme zmenit. Vtedy ma to napadlo - na druhy den - ze ten kamarat si musi najst zenu a spravit decko. Aby vedel prekoho to robi. Ale hlavne ... ja som v celku spokojny ja to mam ... poradim mu to este 405.ty krat aby to spravil a potom pojdeme do politiky - ak nechce rodinu mozme ist hned -neviem kedy su dalsie volby.

Zverejnené

Inak to ze mame mlade a neskusene muzstvo je hlupa vyhovorka. Alibizmus. Ine muzstva maju tiez a hraju. To nie je o tom. Cesi maju viac debutantov a ti sa na to nevyhovaraju. Proste hraju. U nas je to v hlavach, my sme taky predposraty narod. Este len nastupuju na zapas a uz prehravaju. Aj Kanada a Amerika maju mladsie timy a nevyhovaraju sa na neskusenost.

Dalsia vec. Plna huba kecov ako ideme omladit muzstvo, preco sa na to teraz vyhovaraju?

Tie uspechy co boli, boli preto ze ti hraci sa naucili v Amerike mentalne vyhravat.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Nemci to dali som im zatlieskal nepozeral sa na to(len pocuval a driemal). Ci to daju aj nasi? Ja im neverim. Ale maju sancu. Neverim im. Inak never synovi - ale u mna je to podobne - pritom viem ze moj chalan je super. A nieco aj dosiahol. Ale zas ani jemu neverim.

Zverejnené

zaujímavé výsledky padli poobede :klobuk:

Dánsko - Česko 2:1 SN

Nemecko - USA  3:2

Zverejnené

Nemci nam zachranili krk 30 sekund pred koncom. Ešte žijeme.

Čiže je treba prehrať s Finmi a vyhrať s USA za 3 body. Alebo vyhrať s Finmi v predlženi a s USA tiež.

Zverejnené

Nemci odohrali pekny zapas a Amikov porazili. Od nasich samozrejme vitazstvo skoda cakat, ale aspon jeden golik by im dat mohli :)

Nech neodideme z troch zapasov s nulou na konte strelenych golov :D

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov