Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji "20" 2015 (Kanada)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pravda, ale ak Švajčiari porazia Švédov, Česi Rusov a Nemci Fínov ... tak začnem veriť na zázraky :) nevravím, že dakto z nich vyhrať nemôže, ale všetci? 

Zverejnené

V hokeji je všetko možné :) A Švajčiarom stačí na postup kľudne aj prehra po predĺžení alebo nájazdoch.

Zverejnené

Možné to je. Ale v stávkovej by som to neriskoval :D Švajčiarom hej, ale Česko tiež musí vyhrať minimálne po predĺžený :) 

Zverejnené

Cesi musia vyhrat v riadnej hracej dobe -teda za 3 body - inak su piaty. Vlastne nemusia ak svajciari ziskaju bod.

A dam tip. Svajciari ten bod daju hraju zatial 1:1, cesi vyhraju v predlzeni. A Fini vyhraju 3:1. dani skoncia 5ty , proti nam nastupia rusi.

Zverejnené

3 Dánsko má 4 body a 4 zápasy

4 Švajčiarsko má 4 body a 3 zápasy

5 Česko 2 body a 3 zápay

Česko má lepší vzájomný zápas s Dánskom. Čiže ak by Švajčiarsko bodovalo malo by 7 (5,6) bodov, potom by Česku stačili 2 body .... mali 4 body ako Dánsko a vzájomný zápas k tomu 

Šak uvidíme, ako to nakoniec dopadne :) 

Zverejnené

Švédi dali dole aj Švajčiarov. Takže Dáni už majú v tejto chvíli istý postup!

Zverejnené

No niesu rovnake podmienky

Nemas pravdu. Podmienky rovnake su. Pozeras sa na to uplne zle iba z uzkej perspektivy, z pohladu jedineho sampionatu. Lenze ono to ma ovela sirsu suvislost. Kazdy rok ma totiz tuto vyhodu iny tim. Takze to spravodlive je.
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Česko porazilo Rusko 4:1 a bude hrať zo Slovenskom štvrťfinále :o ... 

Zverejnené

Česi možno ešte dnes prekvapia.

Dal som ten zapas, veril som im. Vyplatilo sa.
Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 31.december 2014 :::...

Zoznam štvrťfinalistov včera napokon doplnili Fíni, Česi a Dáni.

Ďalší program MS "20" 2015

...::: Švtrťfinálové zápasy :::...

• CAN.pngKanada vs. DEN.pngDánsko
    .
  • CZE.pngČesko vs. SVK.pngSlovensko
    .
  • SWE.pngŠvédsko vs. FIN.pngFínsko
    .
  • USA.pngUSA vs. RUS.pngRusko

...::: Séria o záchranu :::...

• GER.pngNemecko vs. SUI.pngŠvajčiarsko

Zverejnené

Inak Cesi su stastni akeho dostali supera. Vraj maju isty postup.

Zverejnené

Proti cechom - musim nasim drzat palce - keby hrali proti hocikomu by mi to bolo jedno. Teda dufam Bokros nieco vymysli a chalani zahraju na 120 percent moznosti. Aj ked su nesiky - dufam ze urobia haluz ako proti finom. Ja nasim verim - proste nic neostava.

Fini uz dali dva gole. Podla mna dalsi zapas stop, canada - a zrejme USA aj ked... by mi nevadilo keby sli dalej rusi.

Zverejnené

Ja som rád, že Fínom to napokon vyšlo. A minuloročnú reprízu finále tu máme už v predstihu, teda hneď vo štvrťfinále. Som zvedavý čo Suomi v tomto zápase predvedú, ale ja to zas až tak beznádejne nevidím. Len by bolo treba, aby Fíni dokázali tie svoje šance pretaviť aj do gólov.

Zverejnené

Rusi to maju vykalkulovane dobre. S Cechmi prehrali schvalne aby sa vyhli Kanade. Zatial im to vychadza.

Cechom sa tie ich silacke reci vypomstili. Formalita s nami to sice bola ale v opacnom garde ako si predstavovali. Nasi skoncia zemiakovi. Vela nadeje nemaju.

Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 2.január 2015 :::...

O medaile si to rozdá štvorica Kanada, Švédsko, Rusko a Slovensko.

Pred bránami semifinále skončili USA, Fíni, Dáni a aj Česko.

...::: Semifinálové zápasy :::...

• CAN.pngKanada vs. SVK.pngSlovensko
    .
  • SWE.pngŠvédsko vs. RUS.pngRusko

Zverejnené

neprekáža mi, ani keď naši skončia zemiakoví, podarilo sa mladým prekonať našu nočnú moru Čechov, pre ich sebavedomie je to veľké plus. český syndróm na chvíľu porazený, a že ho porazili mladí, tých pár mladých, čo ešte nám v hokeji zostalo, je o to väčšie plus.

Zverejnené

Priznam sa,ze nesledujem hokej a futbal kde nas reprezentuju nast-rocny,len vysledky.Preco?Lebo ma od malicka zaujimaju len A-muzstva.No a teraz k zapasu ktory caka nasich juniorov s javorovym listom.Bokros sa moze na lavicke aj rozkrajat a aj tak nevyhrame.Nie ze by som to nasim neprial,ale kanada ma takych Rewayov cely kader takze asi tak.Odkaz aj pre toho najvacsieho  fanusika prehra je uz na ceste treba sa s tym zmierit.Aj 3-tie či 4-té miesto je uspech a dost velky pre tak maly stat ako sme my.

Aljak63 kde mas fínov? :zubiska:

Zverejnené

Nuž, napokon 7.miesto. Ale som rád, že aspoň včera v tom štvrťfinále to nedali Švédom až tak zadarmo ako by si možno podľa výsledku mohlo zdať. Do konca druhej tretiny to bolo viacmenej vyrovnané. Zlom prišiel na začiatku 3.tretiny keď hrali Švédi 5 na 3 a dostali sa do vedenia. Potom už Fíni hrali štýlom "všetko alebo nič", no bohužiaľ prišiel ďalší švédsky gól a bolo po šanciach. Aj tak chválim bojovný výkon, a nevidím v tom žiadnu tragédiu.

Zverejnené

No tento raz mali sverige viac stastia...alebo zeby boli lepsi? :smilieee:  :thumbsup:  B)

Zverejnené

Fini v skupine nevedeli dat gol - tam bol ich najvacsi problem - aspon proti nam mali vela vylozenych sanci aspon prvu tretinu.

Teda vcera som za stavu 1:1 dal na svedov - ja som chcel dat uz po prvom finskom gole - ale kym som sa rozhodol stihol som to pri 1:1. A cely zapas som bol spokojny - neveril som finom. Teda vcera nehrali dobre.CI lepsie ako svedi.

Tiez som vsadil aj na rusov za stavu 2:1 ochvilu dali na 3:1 - tiez som im veril.

Vsetko co som vyhral som potom dal na cechov este v prvej tretine ked prehravali 1:0. ALe v tretej tretine este bolo 1.0 som uz veril nasim - proste podla priebehu som pochopil ze nasi to vyhraju. Tak som vsadil na nasich.

Nasi vcera odohrali svoj najlepsi - a vlastne jeden dobry zapas - kvalitne po vsetkych strankach. Bokrosa nemam rad - ale vie trenovat. Teda ma u mna respekt. A pripravil hracov dobre. Velmi dobre. Hraci isto dosiahli vacsi uspech(v tomto zapase podali aj kvalitny vykon) na aky asi maju. 

prve zapasy semifinalistov skoncili 8:0 a 3:2 - teda nasi si asi zahraju o tretie miesto s rusmi. A verim ze este prekvapit mozu.

--------------

To tipovanie a sledovanie zapasu - nemusim sa hokeju rozumiet - ale ak mas vsadene - sledujes ako to prebieha a odhadujes ako sa to moze skoncit - finom ani americanom som neveril - pri americanoch bol problem ked dostali druhu presilovku 5:3. Ale rusi ju ubranili. 

Proste ten zapas sledujete - aby ste odhadli ako skonci - a hlavne na konci natipujete velke peniaze aj pri malom kurze ako to skonci. 

Zverejnené

Ťažko to zhodnotiť, ale Švédi boli napokon určite o kus lepší, najmä vo využití šancí. Fíni dokázali opäť vytvoriť tlak a dostať sa do vyložených šancí, ale koncovka často zlyhala. A najmä v 3.tretine bolo vidieť to odhodlanie, bohužiaľ bez úspechu. Po minuloročnom titule je to len 7.miesto, samozrejme, že som čakal viac, ale predvedená hra vôbec nebola taká márna ako sa podľa výsledkov mohlo zdať. Keď už mi moji obľúbenci vypadli, tak trochu klesol záujem. Ale tak semifinále si pozriem, teda to prvé určite (22:00 - Švédsko vs. Rusko), no neviem či sa mi bude chcieť o druhej vstávať aj na to kanadsko-slovenské semifinále - hoci som zvedavý čo Slováci vymyslia po tom debakli v skupine.

Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 4.január 2015 :::...

V prvom semifinále zvíťazili Rusi nad Švédmi 4:1 a vrátili im tak porážku zo základnej skupiny, kde vyhrali Tre Kronor 3:2. Rusi sa po troch rokoch opäť dostali až do finále, a už po 5.krát v rade získajú cenný kov z MS - naposledy slávili titul pred 4 rokmi na MS 2011 v USA. Švédi sa po sérii troch finálových účastí do boja o zlato tentokrát nedostali.

Domáca Kanada pokračuje ako jediný team na MS bez prehry a v semifinále si opäť poradili so Slovákmi. Po dvoch rokoch bez medaile už s istotou získajú cenný kov - naposledy vybojovali titul majstrov sveta pred 6 rokmi na MS 2009 na domácej pôde. Slovensko hralo semifinále po 3.krát v histórii, no opäť mieria len do súboju o bronz, ktorý sa im podarilo získať len raz, v roku 1999.

...::: Zápas o Zlato :::...

• CAN.pngKanada vs. RUS.pngRusko

...::: Zápas o Bronz :::...

• SWE.pngŠvédsko vs. SVK.pngSlovensko

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes som prehral 50euro. To mi luto nieje - lebo proti Slovensku tipovat je tazke - co som spravil zle - neodhadol kedy na tie peniaze dat.

Nasi vyhrali nad svedmi. Ja som im aj neveril - pred zapasom. Vtretej tretine som uz peniaze nemal.

Druhy velmi dobry zapas.  Si to zasluzia vsetci hraci aj trener.  Hrali so srdcom a velmi sikovne - 

------------

Ale o dva roky sa pozrieme a 10ti z nich hokej nebudu hrat.

ALe samozrejme gratulacia. Velmi velky uspech. A nebolo to o godlovi - dnes zachytal - ale hrali dobre ci lepsie aj vsetci ostatni. Pre mna velke prekvapenie. Ti svedi sa vsetci budu zivit hokejom. 

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov