Skočiť na obsah

Politický kompas

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja teda budem radšej, keď nás Rusi neprepadnú a ani my ich. :niee:

Zverejnené

no, ja dufam ze sa vojne vyhneme.  Ale len nech v tom mame jasno,  tu nikto nechce vojnu a uz vobec nejaku okupaciu ruska. naopak rusko o tom sniva. 
A len tak bokom,    neviem co si predstavujes pod slovom bankrot.  Ale pri state bankrot je problem ale nie koniec,  pre slovensko to bude znamenat ze nedostaneme pozicky a budeme sa musiet vazne uskromnit.   Rusko nedostava pozicky a vsetko ide do vojny, to je v podstate taky vojnovy bankrot.  A ked chcu pokracovat  tak standartne siahnu najprv na uspory ludi ( vymena za vojnove dlhopisy) a potom inflacia, regulacia a  tak. Nic nove v historii.  

Zverejnené
pred 19 minútami, tyso pridal:

A ked chcu pokracovat  tak standartne siahnu najprv na uspory ludi ( vymena za vojnove dlhopisy) a potom inflacia, regulacia a  tak. Nic nove v historii. 

Naozaj si myslí že sa "Nemec a Francúz", na čomsi takom spolu dokážu dohodnúť? 

Pre pripomienku.. Normálne.. Ani len keď je "mier" sa nedohodnú, ani len o tom, kde má ten príslovečný kôň, predok a kde zadok.

Zverejnené

hm, hovoril som o Rusku.  EU nema takyto problem

Zverejnené

Ja hovorím o EÚ.. Že mier, aj keby vypukol hneď zajtra ráno, pre "nás" nebude znamenať nijakú úľavu.

Ale bude treba zacálovať tú "sekeru", za celú "srandu".

Zverejnené

Iste, a aj sa bude dalej zbrojit. Ano, ziadden navrat do kludnych mierovych casov nebude. Len sa bavime o cca 2 percentach  HDP EU,  nie o 20 percentach HDP Ruska

Zverejnené

A čo to mne tu? Choď to vysvetliť Nemcom a Francúzom, že sa stále majú jak "prasce v žite"..

Zverejnené

ja sa drzim faktov,  ludia sa vzdy stazovali na to ze sa maju zle, to sa nezmeni.  Ale realita je taka ze  EU si dokaze lacno pozicat,  teda jej nehrozi bankrot.   
Ale ludia sa stazovali na Dzurindu aj v case ked sme rastli 10 percent rocne, tak z toho vyvodzujem, ze ekonomicka realita je len velmi volne prepojena s naladami ludi. 

Zverejnené

alamo,  myslim ze o finacnych trhoch tiez nevies nic. 

Zverejnené

@tyso

Zrazu sa len zistilo, že "Berlín je silne zadlžený a hrozí mu finančný krach".

https://m.bild.de/politik/inland/sanierungsfall-droht-jetzt-platzt-die-luege-der-linken-von-einem-bezahlbaren-berlin-6ababb90b37e570c7536e82a

A bolo treba, stiahnuť Berlínsku nomináciu, na usporiadanie olympijských hier.. lebo "prachy sa minuli"..

Pred voľbami, trvali lídri koalície CDU - SPD, že "všetko je v najlepšom poriadku".

Otázka, je ktorým "experom" a "kedy" mám vlastne veriť? 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov