alamo Zverejnené Február 6 Zverejnené Február 6 Však oddychujem. Študujem politiku a demagógiu vo voľnom čase. Naivne dúfam, že sa mi podarí nájsť nejakých ľudí s ktorými sa dá na čomsi rozumnom dohodnúť. Akurát sa mi, akosi chronicky nedarí. @irb Ty by si o sebe povedal že si niekto, s kým sa je možné, na niečom rozumnom dohodnúť? .. Ona tá Eristika, je zaujímavá veda. Na školách sa ako predmet nevyučuje. A nijaký oficiálny titul "Doc. Eristiky" neexistuje.
iskra Zverejnené Február 7 Zverejnené Február 7 On 2/6/2026 at 7:54 AM, alamo said: Samý "starý biely muži"? @iskra Pardon. Čo by si mi poradila, s tvojho uhla pohľadu? "stará biela žena" ? Ďakujem za kvet. Z môjho uhla pohľadu? vnímať "vnútorný kompas" .. 2
alamo Zverejnené Február 7 Zverejnené Február 7 @iskra Dáma. Keď sa povie dáma, znie to omnoho lepšie. Citát vnímať "vnútorný kompas" Musím súhlasiť. To sa dá vlastne bežne vidieť, že bez toho "vnútorného kompasu", ani tá najvznešenejšia ideológia nefunguje. 1
irb Zverejnené Február 7 Zverejnené Február 7 pred 13 hodinami, alamo pridal: Ty by si o sebe povedal že si niekto, s kým sa je možné, na niečom rozumnom dohodnúť? Nuž. neviem na to s určitosťou odpovedať. Isté je iba to, že v minulosti som sa s pár ľuďmi už na zopár veciach dohodol. Ale či boli rozumné, to neviem. 😁 1
alamo Zverejnené Február 8 Zverejnené Február 8 @irb Je mi ľúto. Nemôžem ísť diskutovať o kozmonautike. Trpím preukrutnou chuťou, vynazývať "popularizátorov kozmonautiky" do "zadubených malomeštiakov" a "tupých buržujov". A aj omnoho ľudovejšie pojmy, by som asi použil. To nie je dobrý základ pre snahu,dohodnúť sa na niečom rozumnom. Musím počkať, kým mi hlava vychladne.
alamo Zverejnené Marec 11 Zverejnené Marec 11 Kto dnes vládne svetu? Nuž "malomeštiak".. A "skorumpované intelektuálne elity", akej "vrchnosti" to dnes "slúžia"? Slúžia malomeštiakom.. Je to, ľudsky pochopiteľné.. "Majú sa dobre".. "Nič nové, vymýšľať nemusia.."
alamo Zverejnené Marec 11 Zverejnené Marec 11 Je mi ľúto.. Boli sme "príliš úspešný".. Citát Vakuum v Íránu. Režim vládne pomocí AI, obrana je zničena, říkají izraelští experti https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/iran-izrael-usa-valka-experti-spolecnost-idf.A260311_114620_zahranicni_rtn?zdroj=otvirak "Štát" je tam, na "cimpr campr". Nikto tam nevládne, nikto nevidáva príkazy, ktoré by ktosi iný rešpektoval. Kadejaký "plukovník" tam rozkazuje.. Napríklad "sádzjte míny".. Bojujeme proti "anarchii"..
irb Zverejnené Marec 11 Zverejnené Marec 11 Kdesi kedysi som pozeral také video, už je to pár rokov; a nejaký bývalý vojenský spravodajca tam spomenul, že vo vojne obidve strany publikujú pre verejnosť informácie, ktoré sú z 95 percent nepravdivé alebo polopravdivé, proste aby zmiatli všetkých. Možno sú už všetci zmätení... :) 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz