-
Similar Content
-
By srobacrew
Dobrý večer, zúčastnili sme sa medzinárodnej školskej tanečnej súťaže s názvom Schooldance. Je to pre nás veľká výzva, a znamenalo by to pre nás veľa ak by sa nám podarilo dostať do finále a vyhrať túto súťaž. Preto by sme Vás požiadali o vaše hlasy pre nás. Každý hlas nam pomôže splniť tento malí sník vyhrať súťaž takéhoto kalibru. Ak sa rozhodnete nás podporiť prikladám odkaz sem : http://www.schooldance.sk/videa/just-fine.html (hlasuje sa pomocou "Hlasuj cez facebook") , ak máte nejaký názor kľudne ho sem napíšte, Veľmi pekne Ďakujeme :)
-
By starsi
Jeden známy mi vykladal o televíznej relácii Ukraina hľadá talent o kočke ktorá malovala do piesku. Trochu som pogúglil a našieľ niekolko záberov. Vcelku ma to zaujalo. Kto má záujem v youtube dajte najsť Ukraina hľadá talent a určite to nájdete.
Skúste to okomentovať.
Ak ste videli nejaké zaujímavé zábery z iných štátov dajte to sem
-
By RoSo
Napadlo mi založiť cenu FreeSpace Grammy.
Mohli by ste tu nominovať kandidátov na ocenenie cenou FreeSpace Grammy v kategóriách:
Spevák
Speváčka
Skupina
Skladba fóra.
Po nejakom čase (napr. mesiac, možno aj viac) by mohol Axel alebo game vybrať trebárs 10 najčastejšie nominovaných, urobili by sme anketu a mali by sme víťazov :lol: . Čo vy na to?
-
By aljak63
Rok 2010 sa nám začal, a ako inak - ani tento rok nebude chýbať EUROVISION Song Contest 2010
Už 55.ročník celo-európskej spevácko-kultúrnej súťaže vyvrcholí koncom mája v nórskom Osle (Telenor Arena)
Minulý rok v Moskve jednoznačne triumfoval Alexander Rybak a jeho Fairytale, kto to bude tentokrát?
Tento rok sa nezúčastnia súťaže Andorra, Česko, Maďarsko ani Čierna Hora, vracia sa ale Gruzínsko.
O víťazstvo teda zabojuje 39 piesní z 39 rôznych krajín, máme sa teda na čo tešiť!
Motto tohto roku znie " Share The Moment "
Program Eurovision Song Contest 2010:
1.semifinále: 25.máj 2010 2.semifinále: 27.máj 2010 FINÁLE: 29.máj 2010
Kalendár kvalifikáce slovenského Eurosongu:
1.štvrťfinále: 22.január 2010 2.štvrťfinále: 24.január 2010 3.štvrťfinále: 29.január 2010 4.štvrťfinále: 31.január 2010 5.štvrťfinále: 4.február 2010 6.štvrťfinále: 7.február 2010 1.semifinále: 14.február 2010 2.semifinále: 21.február 2010 Národné finále: 28.február 2010 -
By aljak63
Aj tento rok sa na európskej hudobnej scéne objaví tradičná súťaž EUROVISION Song Contest 2009
54. ročník tejto celo-európskej súťaže sa uskutoční v Rusku, odkiaľ pochádza minuloročný víťaz Dima Bilan.
V máji bude hostiť túto súťaž moskovská olympijská aréna (Олимпийский).
Motto tohto roku znie " A Modern Classic "
Tento rok sa o víťazstvo bude uchádzať 43 európskych krajín.
Oproti minulému roku ubudne San Marino a pribudne Slovensko.
Program Eurovision Song Contest 2009:
1st Semi-final: 12 May 2009
2nd Semi-final: 14 May 2009
Final: 16 May 2009
-
Recommended Posts