Skočiť na obsah

Bločková lotéria  

12 členovia hlasovali

1. 1. Chystáte sa zapojiť do Národnej bločkovej lotérie?

• Áno
    • Nie
    • Neviem
      0
    • Aj tak skončí fiaskom celá NBL

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bločková lotéria je iba na "chytanie" malých rýb.

Je to hra pre ľudí, nech sa zabávajú s prkotinami, pretešujú sa nad možnosťou výhry a

všetky veľké ryby zatiaľ záhadným spôsobom beztrestne plujú ďalej ...

... navyše nás ešte otravuje "vyžrebená" Máziková a tá si "plní vrecká" reklamou :ermm:

Zverejnené

TO nieje na ziadne chytanie - tie tri stanky novinove - ani jeden nieje moj klient - jeden je moj ich konkurent. Oni nemaju sancu robit ziadne ani 1000cove skody. U nich sa presne vie kolko casopisov novin predali - pri cigaretach neviem - ale ak nemaju pasovane ci na cierno aj to. Teda tie stanky nemaju sancu spravit ziadnu skodu - a tie zamestnankine na tom niesu nijako zainteresovane.

Nedavaju blocky lebo ich nik nechce - ja necakam kym mi jedna znich pomala slepa stara dochodkina da blocek - tu jedinu vidim - da mi cigarety, zaplatim a odchadzam.. 

Teda pre ######u danovaka -- ich je najlahsie prichytit. Preto ste ich mali tri z Revucej. Podla mna podobne to je v celej republike.

---------------

Kde hravam tenis robi poloretardovany chalan - podla mna je inteligentnejsi ako cela danova sprava dokopy. Lebo tento jeden je na konci a ten co tu spravu spristupnil je na vrchu a sa nou pisi. Vstrede - su v podstate podobni - ak by chceli svoju pracu robit poriadne - by tych luzrou od seba vystvali. 

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

No som zvedavy s kym som o tom debatoval. Vraj to stale funguje. O takejto teme aj diskutovat. To bol napad.

No a 7 rokov sme pochopili kto u DPH podvodnika byval. To bol jeho byt(zakupeny na DPH podvodoch),len si nedal napisat na seba- nepresla premlciaca doba. Stareny a zufalci brakovali kose aby mohli si zahrat. To je 7 rokov. Kazigraf je sef NBS.

Citát

Národná bločková lotéria, ktorú spustila druhá Ficova vláda na jeseň roku 2013, mala pomôcť pri odhaľovaní daňových únikov a motivovať ľudí, aby upozorňovali na firmy, ktoré nevydávajú potvrdenia o zaplatení.

Štátna lotériová spoločnosť Tipos na jej propagáciu rozbehla kampaň, do ktorej angažovala speváčku Evu Mázikovú.

Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/22542989/kazimirova-blockova-loteri-je-hlboko-stratova.html?ref=trz

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov