Jump to content

Kritika webu pre adrenalínové športy

freesbe

Recommended Posts

Posted

Pekný deň,

Rozbieham si web http://www.freesbe.sk zameraný na adrenalínové aktivity jeho súčasťou je aj e-shop. Chcel by som vás poprosiť o objektívnu kritiku.

Ďakujem

Posted

web je na prvy pohlad prehladny, grafika nevtierava, citatelna

vyhrady mam voci zalomeniu stranky, vo Firefoxe aj v Chrome treba rolovat do strany (nie kazdy ma sirokouhly monitor 1300 x volaco a viac...)

obchodne meno a adresa by mali byt uvedene aj na podstranke "Kontakt", nie len v "Obchodnych podmienkach"

nazov na prvy pohlad zvadza k pojmu "fresbee" (aspon teda mna)

logo - nieco mi velmi, velmi pripomina... ale netusim v akej reklame som to videl... to srdce vycnievajuce z krivky akoby EKG... mas na to ochrannu znamku ?

tolko na rychle nahliadnutie

Posted

Ten web ma pomerne zavazny problem, detaily mas z pochopitelnych dovodov v sprave.

Posted

Pači sa mi, že tam venujes vsetkym sportom. A nie len jednemu, pozerala som aj ine stranky a vela ich nieje. takze drzim palce. 

Posted

Ten web ma pomerne zavazny problem, detaily mas z pochopitelnych dovodov v sprave.

preco z pochopitelnych ?

ja to nechapem a ten zavazny problem by ma pochopitelne dost zaujimal...

Posted

Podla vsetkeho ma nejaku bezpecnostnu chybu. A vycapit tu chybu na volne pristupne forum by mohlo uskodit registrovanym pouzivalom webu. ;)

• Upvote 1
Posted

ok, to je jasne, ale takto vseobecne to mohol Tom napisat...

• 2 weeks later...