freesbe Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Pekný deň, Rozbieham si web http://www.freesbe.sk zameraný na adrenalínové aktivity jeho súčasťou je aj e-shop. Chcel by som vás poprosiť o objektívnu kritiku. Ďakujem
D'Ady Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 web je na prvy pohlad prehladny, grafika nevtierava, citatelnavyhrady mam voci zalomeniu stranky, vo Firefoxe aj v Chrome treba rolovat do strany (nie kazdy ma sirokouhly monitor 1300 x volaco a viac...)obchodne meno a adresa by mali byt uvedene aj na podstranke "Kontakt", nie len v "Obchodnych podmienkach"nazov na prvy pohlad zvadza k pojmu "fresbee" (aspon teda mna)logo - nieco mi velmi, velmi pripomina... ale netusim v akej reklame som to videl... to srdce vycnievajuce z krivky akoby EKG... mas na to ochrannu znamku ? tolko na rychle nahliadnutie
Tom Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ten web ma pomerne zavazny problem, detaily mas z pochopitelnych dovodov v sprave.
Emma Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Pači sa mi, že tam venujes vsetkym sportom. A nie len jednemu, pozerala som aj ine stranky a vela ich nieje. takze drzim palce.
D'Ady Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ten web ma pomerne zavazny problem, detaily mas z pochopitelnych dovodov v sprave.preco z pochopitelnych ?ja to nechapem a ten zavazny problem by ma pochopitelne dost zaujimal...
Darkman Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Podla vsetkeho ma nejaku bezpecnostnu chybu. A vycapit tu chybu na volne pristupne forum by mohlo uskodit registrovanym pouzivalom webu. ;) 1
D'Ady Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ok, to je jasne, ale takto vseobecne to mohol Tom napisat...
Recommended Posts