Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2013/2014)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 13.máj 2014 :::...

V rozhodujúcom 7.zápase Rangers zvíťazili v Pittsburghu a slávia postup do finále východnej konferencie

Wild po prvý krát v play-off doma prehrali, Blackhawks triumfom v predĺžení napokon vyhrali aj celú sériu

Zverejnené

Tak napokon tesne ako som predpokladal, ked som pisal ze Wild a Ducks uhraju max 2 zapasy. Napokon kaceri pridali este jeden, aj tak ale im to nie je nic platne. Kto ale pojde dalej, to si vobec netrufam tipnut.

Mam ale taky pocit ze z tohto zapadneho finale vzide aj celkovy vitaz SC. Bolo by velke prekvapenie keby nie.

Zverejnené

...::: REVIEW - súhrn 2.kola Play-off :::...

Po dnešku poznáme kompletnú štvoricu klubov, ktoré zostávajú v hre o Stanley Cup:

eastern.jpgSTANLEY CUP PLAYOFFS 2014 - EASTERN

• MTL.jpgMontreal Canadiens (A3) vs. NYR.jpgNew York Rangers (M2)
western.jpgSTANLEY CUP PLAYOFFS 2014 - WESTERN
  • CHI.jpgChicago Blackhawks (C3) vs. LAK.jpgLos Angeles Kings (P3)
Zverejnené

No škoda, veľmi som to prial Ducks. 7.zápas som očakával určite vyrovnanejší, no tentokrát ani Gibson nepriniesol ten efekt ako v minulých zápasoch. Zaujímavé, že do finále konferencií sa nedostal žiadny zo štyroch víťazov svojich divízií v základnej časti. Vo konferenčných finále sa nám črtajú zaujímavé súboje, no bez papierových favoritov. Na západe máme rovnaké finále ako minulý rok, tak snáď tentokrát to Kings vyjde a oplatia Chicagu to vyradenie (1:4 na zápasy).

P.S. Zbohom Teemu (škoda že sa nerozlúčil so Stanley Cupom v rukách) :ahooj: Aj tak bude nezabudnuteľný!

post-802-0-09449800-1400306345.jpg

Zverejnené

Rozobrali ich teda statocne. To maju Canadiens za ten horenos zo serie s Bostonom.

Na zapade to bude zaujimave. Kings su lepsi a silnejsi ako pred rokom, tak im to teraz moze vyjst.

Zverejnené

7-gólovú nádielku som isto nečakal, ale tak snáď už budú ďalšie zápasy vyrovnanejšie. Viac by som to finále prial asi Canadiens, ale budú to mať očividne dosť náročné. Naposledy tieto 2 kluby získali Stanley Cup ešte v 90tych rokoch, dokonca v 2 nasledujúcich rokoch (teda 1993 Canadiens a 1994 Rangers). Inak, keby sa hralo podľa starého systému (1-8, 2-7, 3-6 a 4-5) a nie žiadnej novej podivnej divíznej schémy, tak by sa Canadiens s Rangers stretli hneď v 1.kole play-off, keďže po základnej časti boli vo východnej konferencii 4. Canadiens a 5. Rangers. Uvidíme, čo dnes Kings, ale bodaj by im to vyšlo.

Zverejnené

Takze podla starych pravidiel by Habs vypadli uz v prvom kole. :)

Viac verim Jazdcom.

Zverejnené

Price je mimo hry... Som zvedavý ako uhája montrealskú bránu Budaj a Tokarski. To bude ešte asi zaujímavé.

Zverejnené

Až má človek pocit, že inak by to už u nich ani nešlo :) Ale len tak ďalej... Nech len pekne pošlú Blackhawks z kola von.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov