Občas sa mi stáva, že počas surfovania keď sa prekliknem na nejakú stránku, tak Chrome ako keby mal problém stránku načítať, sekne sa a reštartuje sa PC. Po reštarte nabehne počítač bez problémov a pracujem ďalej. Nestáva sa to často, niekedy 3x do mesiaca, inokedy raz za 3 mesiace. Nie, že by som to nejako zvlášť riešil, tento počítač mi poctivo slúži už vyše 9 (slovom deväť) rokov, síce až na procesor takmer všetok HW bol vymenený :D a plánujem si kúpiť nový PC, ale aj tak by ma zaujímalo, v čom by mohol byť problém? Nebude tam nejaké pretečenie pamäte alebo iný problém?
PC sa neprehrieva, teplota je stabilná, voltáž tiež.
Otázka
Sniper
Občas sa mi stáva, že počas surfovania keď sa prekliknem na nejakú stránku, tak Chrome ako keby mal problém stránku načítať, sekne sa a reštartuje sa PC. Po reštarte nabehne počítač bez problémov a pracujem ďalej. Nestáva sa to často, niekedy 3x do mesiaca, inokedy raz za 3 mesiace. Nie, že by som to nejako zvlášť riešil, tento počítač mi poctivo slúži už vyše 9 (slovom deväť) rokov, síce až na procesor takmer všetok HW bol vymenený :D a plánujem si kúpiť nový PC, ale aj tak by ma zaujímalo, v čom by mohol byť problém? Nebude tam nejaké pretečenie pamäte alebo iný problém?
PC sa neprehrieva, teplota je stabilná, voltáž tiež.
Top Posters For This Question
2
2
1
1
Najaktívnejšie dni
Feb 8
2
Feb 17
2
Feb 18
2
Apr 1
2
Top Posters For This Question
Tomáš 2 príspevky
Tom 2 príspevky
Sniper 1 príspevok
dead 1 príspevok
Najaktívnejšie dni
Feb 8 2013
2 príspevky
Feb 17 2013
2 príspevky
Feb 18 2013
2 príspevky
Apr 1 2019
2 príspevky
10 odpovedí na túto otázku
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz