Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji "20" 2013 (Rusko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vylúčiť z MS? Ale prosím ťa... Však to bola nešťastná náhoda ako dopadol. Vždy záleží od okolností, a tu bohužiaľ hrali proti Lužovi. Dôvody sú už popísané vyššie. Napr. ten Liponov zákrok na Mikúša bol oveľa viac proti pravidlám ako ten Camarov na Lužu. V jednom prípade to dopadlo v pohode, v druhom žiaľ nie.

Zverejnené

Camara - cisty bodycheck, nohy na lade, telo na telo. Luza patral po puku, namiesto toho, by sa obzeral okolo seba. Rozhodcovia nezapiskali faul, ale zakrok potrestali...za co trestali, ked faul v tom nevideli? Asi sa bali pokarhania od IIHF, tak nieco urobili, ale co urobili bol nezmysel.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Rameno na hlavu je odkedy cisty bodycek? Ja fakt neviem o com to tu dookola je.

Zverejnené

Disciplinárna komisia riešila zákroky kanadských hráčov v zápase proti Slovensku. Verdikt: Lipon dostal stop na jeden zápas, takže zajtra proti USA si nezahrá, no a Camara zostáva bez dodatočného trestu. Myslím, že niet už čo dodať. Aj samotní rozhodcovia váhali s trestom počas zápasu, napokon udelili 5+DKZ za napadnutie, aj to si neboli moc istí.

Zverejnené

To ze rozhodcovia vahali nie je dokaz nicoho. Vahaju aj pri inych situaciach nielen fauloch. Jeden to vidiet nemusel, prave preto su tam styria.

Zverejnené

Fúha, ešteže tak! So SUOMI už to vyzeralo veľmi zle. Proti Švajčiarom prehrávali po 1.tretine 0:2, počas 2.tretiny dorovnali na 2:2, ale v 3.tretine sa zase Švajčiari vzdialili na rozdiel dvoch gólov a 7 minút pred koncom ešte viedli 2:4. Našťastie Granlund a Teravainen pridali svoje druhé góly v zápase a po troch tretinách svietil stav 4:4. Predĺženie nerozhodlo, a v 5.sérií nájazdov rozhodol Markus Granlund! To boli nervy. Ale ešte nič nie je isté - táto skupina je dokonalo zamotaná. Som zvedavý čo proti Švajčiarom predvedú Česi, a ešte viac som zvedavý na severské derby Švédsko vs. Fínsko. Ale to už Fíni budú poznať výsledok SUI vs. CZE, takže aspoň budú vedieť na čom sú...

Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 30.december 2012 :::...

Fíni a Česi sa dnes poriadne vytrápili, no napokon sa im podarilo zvíťaziť.

Švajčiari majú aj naďalej šancu na postup, Lotyši prehrali všetky 4 zápasy.

V severoamerickom derby zvíťazili Kanaďania nad Američanmi tesne 2:1.

Slováci v predĺžení zdolali Nemcov, ktorí prehrali aj po 4.krát v skupine.

Istý postup ďalej majú zatiaľ len Švédi, Kanaďania a domáci Rusi.

Zverejnené

Slováci sa dneska vytrápili, nemecký brankár chytal fantasticky, v závere nám trošku pomohol aj rozhodca ...

Zverejnené

Aljak charove zakroky nemusi - ale camara je OK. Nechapem ze to neucia aj unas prizabit hlavne canadoamericanov.

http://www.youtube.com/watch?v=fk3qIjz5EDM

Tento chlapik je neskutocny - podla mna vsadza do toho svoje zdravie.

Teraz som to dopozeral. Ten posledny zakrok,Byt tam tak mu do##em plecia s hlavou ze by skoncil . Inac ostatne okrem jedneho boli slusne strety na ktore sa neda nic povedat. Ako dobra praca.Nikomu neublizili, nikomu nesli na hlavu. Je ### tvrdid, ze niekomu ublizi pad hlavy o lad. Moze to tvrdit aljak ale to je vsetko.

Zverejnené

Je ### tvrdid, ze niekomu ublizi pad hlavy o lad. Moze to tvrdit aljak ale to je vsetko.

Takže mi chceš povedať, že Lužove zranenie zadnej časti lebky bolo spôsobené ramenom Camaru, a nie tvrdým pádom na ľad? Vynikajúca dedukcia... Gratulujem k tvojmu "bystrému" úsudku.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Takze ked niekoho sotim a rozbije si hlavu, tak za to moze chodnik...

Zverejnené

Ja neviem ci mal poskodenu zadnu cast lebky, aj keby mal(narazom o lad) ,tak sa nesmykol.

Nie som neurolog - zranenie zadnej casti lebky nemohol dosiahnut prednym narazom? Bolo to kvoli padu na lad?

Podla mna pad na lad mu nesposobil nic.

Zverejnené

Ryan, takto by som to neformuloval. Slimak to skôr myslel, že pád na ľad Lužovi nespôsobil to zranenie lebky. Ja som to ale myslel v takom ponímaní, že poranenie lebky nespôsobilo primárne Camarove rameno, ale až ten sekundárny pád o ľad. Takže tak. Keby je pád tlmený inou časťou tela, tak hlava by pochopiteľne nemusela odniesť tú najväčšiu intenzitu pádu. Našťastie to nie je vážne a Luža bude čoskoro v poriadku.

Zverejnené

Takže mi chceš povedať, že Lužove zranenie zadnej časti lebky bolo spôsobené ramenom Camaru, a nie tvrdým pádom na ľad? Vynikajúca dedukcia... Gratulujem k tvojmu "bystrému" úsudku.

odľa championat.com bol diagnostikovaný otras mozgu, nepreukázalo sanale poranenie krčnej chrbtice, zranenie pery si vyžiadalo jeden steh.

http://www.webhokej2...nejsie-nasledky

neviem co mal,ale otras mozgu,podla mna nemal kvoli ladu.

Lopata ty o com taras? Otras mozgu kvoli tomu ze padnes na lad z metrovej vysky v prilbe(vahu nemal na hlave spadol celym telom)?

Zverejnené

slimák, čo mohlo poraniť hlavu ? asi jedine pád na ľad ... nič iné, žiadne možnosti nie sú ... či ?

Zverejnené

Otras mozgu kvoli tomu ze padnes na lad z metrovej vysky v prilbe?

Pripočítaj k tomu rýchlosť pádu a silu dopadu + ber ohľad na to, že hlava bola primárna časť tela, ktorá absorbovala najväčší podiel intenzity sily a rýchlosti celého pádu... a máš to. Ale darmo sa o tom s tebou baviť, keď ty odmietaš vziať do úvahy všetky tieto veci.

Od Camarovho primárneho nárazu je akurát tá rozťatá pera...

Zverejnené

Otras mozgu mu mohol sposobit aj ten prvotny naraz ramenom. To zas nie ze nie. To ale samozrejme uz nikto nezisti.

Zverejnené

ALe OK ja to beriem ten sposob boja, nechapem ze nasi - europania ich tak nemrzacia . Ja byt na lade skonci ich malo kto.

Pripočítaj k tomu rýchlosť pádu a silu dopadu + ber ohľad na to, že hlava bola primárna časť tela, ktorá absorbovala najväčší podiel intenzity sily a rýchlosti celého pádu... a máš to. Ale darmo sa o tom s tebou baviť, keď ty odmietaš vziať do úvahy všetky tieto veci.

.

Iste.

Rychlost padu a sila dopadu.

Chcel som nieco ukazat -ale preboha co mam co ukazovat - ako narazy gebule o nieco pevne. ALe ved to tam vidite, co mu asi sposobilo to ze tak letel - normalny pri sebe clovek si ovlada hlavu a si ju chrani pred narazom a co spravy lopata a aljak? Si ju zodvihne? Nie ######ne o lad aby si privodil otras mozgu,....

Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 31.december 2012 :::...

A je rozhodnuté: Švédi a Kanaďania vyhrali aj svoje 4.zápasy a postupujú priamo do semifinále.

Miestenky do štvrťfinále si v dnešných zápasoch vybojovali Česi, Švajčiari, Rusi a Američania.

Fíni a Slováci v dôležitých zápasoch neuspeli a zahrajú si s Nemeckom a Lotyšskom len o záchranu.

Ďalší program MS "20" 2013

...::: Štvrťfinálové zápasy :::...

• Obrázok Česko vs. Obrázok USA

• Obrázok Rusko vs. Obrázok Švajčiarsko

...::: Semifinálové zápasy :::...

• Obrázok Kanada vs. CZE / USA

• Obrázok Švédsko vs. RUS / SUI

...::: Skupina o záchranu :::...

• Obrázok Fínsko
  • Obrázok Slovensko
  • Obrázok Nemecko
  • Obrázok Lotyšsko
Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 2.január 2013 :::...

Američania vo štvrťfinále zdolali Čechov rozdielom triedy - stav 7:0 hovorí za všetko

Švajčiari sa takmer postarali o prekvapenie, napokon ich však domáci Rusi vyradili v nájazdoch

V skupine o záchranu Fíni uštedrili Nemcom debakel 8:0 a zachránili sa v elitnej kategórii

...::: Semifinálové zápasy :::...

• Obrázok Kanada vs. Obrázok USA

• Obrázok Švédsko vs. Obrázok Rusko

...::: Zápas o 5.miesto :::...

• Obrázok Česko vs. Obrázok Švajčiarsko
Zverejnené

...::: Výsledky MS "20" - 3.január 2013 :::...

Američania si v severoamerickom semifinálovom derby až s prílišnou ľahkosťou poradili s Kanaďanmi 5:1 (oplatili im tak prehru zo základnej skupiny). Po minuloročnom fiasku, kedy skončili Američania až na 7.mieste majú šancu na svoj 3.titul z juniorských MS (prechádzajúce dva získali v roku 2004 a 2010). Kanaďania prehrali svoj prvý zápas na MS a tak ako minulý rok si zahrajú len o bronz.

V druhom semifinále sa stretli Švédi s domácimi Rusmi. Zápas rozhodovali za stavu 2:2 až samostatné nájazdy, kde napokon Sebastian Collberg rozhodol o švédskom postupe do finále! Švédi zostávajú aj naďalej bez prehry a v roly minuloročných obhajcov majú tak šancu na svoj tretí titul z juniorských MS (predtým získali zlato v rokoch 1981 a 2012). Domáci Rusi napokon nenadviažu na finálové úspechy z posledných 2 rokov a budú bojovať len o bronz, kde sa stretnú s Kanaďanmi (v základnej skupine im Rusi podľahli 1:4).

V skupine o záchranu sa dnes Slováci poriadne vytrápili proti Lotyšom, napokon ich však zdolali 5:3 a zachránili sa tak v Top Division. V zápase o 7.miesto sa stretnú Slováci s Fími, v boji o záchranu v Top Division sa podľa predpokladov stretnú Nemci a Lotyši.

...::: Zápas o zlato :::...

• Obrázok Švédsko vs. Obrázok USA

...::: Zápas o bronz :::...

• Obrázok Kanada vs. Obrázok Rusko

...::: Zápas o 5.miesto :::...

• Obrázok Česko vs. Obrázok Švajčiarsko

...::: Zápas o 7.miesto :::...

• Obrázok Fínsko vs. Obrázok Slovensko

...::: Zápas o 9.miesto :::...

• Obrázok Nemecko vs. Obrázok Loyšsko
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov