Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Potreboval by som vytvoriť domácu sieť, môj počítač by bol hlavný (WinXP SP3), k dispozícii je wi-fi router a potrebujem prepojiť 3 notebooky, všetky bežia na Win7 (dva myslím, že Home Premium, jeden je Start).

Zistil som, že som v tom ľavý, takže ako na to? Dá sa to vôbec prepojiť, keď jeden počítač je WinXP a druhý 7 Start?

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• Darkman

2

• Nokia

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Nechapem, co myslis tym 'hlavny pocitac', ale prosto vsetky napojis na wifi router (ci uz kablom, alebo cez wifi).

V sietovych nastaveniach im nechas aby si IP zistovali automaticky a hotovo, pocitace su prepojene.

Zverejnené

Potrebujem, aby z môjho PC som sa mohol dostať na hocijaký notebook a z notebookov aby sa mohli dostať iba do zložiek, ktoré povolím. Notebooky nemusia medzi sebou zdieľať.

Zverejnené

zadas z pc start -> run -> \\nazov_stroja\c$ a teoreticky by ti malo otvorit disk C toho stroja (po zadani prihlasovacich udajov).

Jednotlive adresare nazdielas prosto tak, ze na ne kliknes pravym tlacidlom a v share polozke si to nastavis, tak ako ti to vyhovuje.

Zverejnené

nove windowsy zvyknu mat by default vypnute zdielanie...tak musis povolit file sharing a potom sa na tie foldre dostanes ako pise dark...a ked chces povolit aby sa tie nb dostali len na niektore foldre tvojich XPcok tak len tie nazdielaj a uprav im prava pre userov z tych nb...

a naopak, nazdielaj cele Ccko ci kazdy disk co chces aby si sa z XPcok dostal na vsetko na tych nb

nie je odveci nastavit vsetkym rovnaku workgroup aby si nimi v klude browsoval cez "miesta v sieti" ci ako sa to vola

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov