Skočiť na obsah

Tapatalk - info

Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper

Test

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zda sa mi to alebo to naozaj ide cez tapatalk sviznejsie?

...

Zverejnené

Mne to išlo dosť pomaly, ale už sa to celkom rozbehlo. Ešte potom pozriem, čo by sa dalo vyladiť.

Zverejnené

Kde to frasa zmenim nastavenia aby mi nechodil tento mail zakazdym ked z tapatalku navztivim forum, uz ma to neuveritelne irituje...93ff3e85d55e4bff9e550e416af7ef34.jpg

...

Zverejnené

jj :D práve toto chcem večer pozrieť, lebo mne chodia aj štyri naraz pri každom spustení Tapatalku. Nie je to OK, evidentne ako keby to každé prihlásenie považovalo za úplne nové.

Zverejnené

takže tu sa ukázalo že je dobré neudávať svoj originál mail, ale na fóra a podobné kraviny čo si vyžaduje mail pri registrácii je dobré mať kadejaké mailadresy čo do väčšiny z nich ani heslo neviem... Preto ste ma nenašli keď som dlhšie nebol na fóre. Už ani sám neviem kolko mailov vlastne mám.

Ale nechodí mi spam aspoň.

Zverejnené

Nie, pochopil si to úplne zle, ale vysvetľovať ti to nebudem.

Zverejnené

Ja som registrovaný na veľa stránkach čo si vyžadujú mail. A keby som všade udal jeden tak by som celý deň iné nerobil len mazal takéto upozornenia. Aj mne chodili tie maily čo sa tu spomínali a ja zapnem tapatalk aj 30x denne som mal tolko tých mailov že sa nezmestili na jednu stranu. A aj z iných stránok, každé upozornenie príde ako mail notifikácia, že si prečitali príspevok, že mi odpovedali, že schválili atď. Ale nevadí lebo sú to len také bordelové maily kam sa ani neprihlásim a keď sa preplnia tak ich zruší trebárs prevádzkovateľ ale podstata je že mne to nespamuje.

Zverejnené

Tie notifikácie boli bugom, nemali chodiť tak často, tak som to vypol. Keby si mal neplatný email, tak ti zmažem konto.

• Díky! 1
Zverejnené

Nevravim ze je neplatny ale ked sa registrujem na akekolvek fora a socialne siete zadam nejaky mail ktory existuje mam don pristup (overovaci link) ale vobec do tych mailov nechodim a uz som aj zabudol na niektore... U vas bug ale ver ze su stranky ktore posielaju notifikaciu o kazdom pohybe na ich stranke prikladom je hned facebook.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

pred 3 minútami, doll napísal:

Keď otváram fsp z mailu hodí má cez tapatalk, pozriem na nastavenie

Odoslané z motorola one zoom pomocou Tapatalku

Myslím, že to by malo byť ono, ja to tam mám vypnuté. Vypnite si to všetci, nemusí sa to zobrazovať pod každým príspevkom, lebo Tomáš sa potom vysmieva aké máte rachotiny.

tapatalk-podpis-1.png

tapatalk-podpis-2.png

• Díky! 1
Zverejnené

Skvelý návod sniper lebo na veľa fórach to má polovica ľudí pozapínané a potom to tam vyzerá ako na trhu s mobilmi a tabletmi.

Ja som hovoril o svojom mobile ;-)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

No, ani neviem či tapatalk bude ešte potrebný lebo doteraz som mal staré telefóny a tam boli zataralé prehliadače čo už weby zobrazivalo dosť špatne ale teraz mám nivý iphone a tam cez safari krásne ide fórum, ešte aj tak s vižnejšie.

Zverejnené

Koncom roka bude nová verzia Fóra (teda ona už je, ale ešte som ju neinštaloval) a ona bude mať vlastnú aplikáciu.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Tapatalk bude pravdepodobne v blízkej dobe odstránený. Táto aplikácia funguje veľmi podivným spôsobom, keďže ignoruje dôležité bezpečnostné nastavenia.

Zverejnené

Tapatalk mi hlavne vacsinu casu nefunguje alebo ak aj ano tak katastrofalne

Zverejnené

Mne funguje fajn, ale má dosť bugov, teda asi je to úmysel (bogus), to sa však dá riešiť len s ich technickou podporou. Už len to, že sa sem dá dostať cez Tapatalk aj so zabanovaným kontom alebo nahrávať súbory, hoci je to zakázané, je už cez čiaru. A v oboch prípadoch sa na to prišlo vďaka Tomášovi, u neho fakt platí, že ak ho vyhodíš dverami, tak príde oknom, horší ako koronavírus, nie a nie sa ho zbaviť. Ale všimol som si to aj u iných účtov, čo používajú Tapatalk, že majú prístup ku službám, ktoré by nemali mať. Zrejme to bude v API, vďaka nemu užívatelia Tapatalku môžu využívať externé služby integrované do tohto systému tak, ako keby boli bežní užívatelia. Je to bežný spôsob aj inde, ale v tomto prípade dosť nedomyslené, čo sa týka práv a povolení.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Je pravdepodobné, že Tapatalk v blízkej dobe odinštalujem. Nie je zlý, ale má určité chyby, ktoré z pohľadu súkromia a bezpečnosti sú problematické. Aj tak ho používajú len štyria ľudia. Tento príspevok píšem z mobilnej verzie a je to celkom fajn.

Zverejnené

Plus cez tapatalk sa da poslat prazdny prispevok co game sposobilo sok :-)))

Akurat som to skusil v tomasovej nekonecnej teme, stale to ide :-)

• Haha 1
Zverejnené

Prázdny nie je, sú tam odstavce

<p>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    &nbsp;
</p>

ale Tapatalk je externá aplikácia, ktorá vo viacerých prípadoch nerešpektuje kód Fóra. 

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

@Tomáš ty budeš mať nejaký starší šunt určite, funguje ti Fórum v Tapatalku, resp. otvorí ti ho na mobile normálne na adrese HTTPS?

Mám dojem. že v noci na hostingu menili typ šifrovania na novší a v starších mobiloch resp. Androidoch prestalo fungovať zabezpečené pripojenie

IMG_20211231_070909.jpg

Zverejnené
Dňa 17. 10. 2021 at 9:58, Sniper napísal:

Tento príspevok píšem z mobilnej verzie a je to celkom fajn

Presne pre toto už tapatalk dlho nepoužívam ale v prehliadači mobilverzia ide z HTTPS. Takže užívatelia starších tabletov a mobilov sa nemusia báť.

Zverejnené

Akú verziu Androidu máš? 9 a vyššie by to mali zvládať. 7 nie, o 8 neviem.

Zverejnené

8-čku, takže už vieš. Tapatalk kedy pôjde dole. Nepoužívam len tak aby ostatní vedeli. Má ho ešte niekto?

Zverejnené

Podpora Tapatalku bola ukončená a viac sa nebude požívať. Kto používal Tapatalk len kvôli Fóru, môže si aplikáciu odinštalovať.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov