Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

game clovek2 - oni pochopili realitu a otacaju - chcu rokovat s Kotlebom.

V rámci všetkých okrskov získal najväčší podiel v desiatom okrsku mesta Revúca a to 91,6 percenta

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7017398/kotleba-bol-v-mestach-uspesnejsi-ako-na-dedinach-podrobna-volebna-mapa.html#ixzz2lhObiBtl

Ide o Revucku(odkial je moja zena) co je dedina co patri pod Revucu. V I. kole mal manka 37 hlasov v II.kole 11. KDHci odbehli - ci v krcme dostali po papuly. Ja by som sa ozaj hanbil ,za ludi co maju kotlebove nazory a podporia Manku. Pre mna by to bolo sklamanie. 

Pre mna to bol sok(vysledky - veril som Revucej ci Breznu - ale ze cely kraj bude volit rovnako?) - hlavne tie grafy dedin a miest. Ja som dufal veril aj pred 4 rokmi Mikusovi(vysledny rozdiel nebol velky) - iste som to pisal na forum. 

Narast z 26 na 71 tisic? Ale na druhej strane to nebolo prekvapenie - hlavna a dolezita vec bola,ze Kotleba sa dostal do II.kola.Po tom vysledku - bolo hned v pondelok utorok jasne ako to u nas dopadne - v sobotu vyhral Manko.

Teda pre tych ludi co nechceli Smer to bola velka prilezitost. Nechceli Smer z hocijakych dovodov  - oni ani nechceli Kotlebu - alebo Kotleba je mensie dobro - mozno bude vacsie - je to na nom. Inak tlak ludi - co je a co si Smeraci uvedomuju - oni nemozu tlacit na pilu.

Od nas z okresu su traja poslanci. Jeden okresny sef - inak uspesny clovek pre dedinu - v dedine to mal pol na pol - ale to je smerak.

Dalsia je revucka starostka - ona do politiky isla ako nezavisla - teraz druhe obdobie je pod podporou Smeru - ale ak bude robit Kotlebovi zle -ja si to zacnem vsimat pojde...,treti je staly HZDS - inak tito poslanci im staci 1500 hlasov v okrese co Manka ani nemal tak kde chce byt zupanom?

To Ficove kvilenie,ze Kotleba je tam kvoli opozicii - SDKU ci SaS - u nas a v jelsave tieto dve strany mali dokopy v parlamantnych volbach v Revucej 450 hlasov v Jelsave ani 50- Spolu 500. Samotna LSNS mala 400. A Kotleba v tych dvoch mesteckach necelych 2300 a Munka necelych 800. Aj ked od Kotlebych volicov odcitate volicov SAS a SDKU a ich pripocitate k Munkovi tak je to 1800 k 1300.

To ze boli posrani Fico aj Manka mne bolo zrejme - aj to vyjadrenie po prvom kole - ze taky vysledok by Kotleba dostal aj v inych krajoch. Co po druom kole opakoval - ale preco to hovoril hned po prvom? A ze Fico ho nebol podporit? Tiez bol posrany.

Ako ja som sa dnes velmi bavil na Ciernom Balogu. Som hrdy na vsetkych banskobystricanov -myslim kraj. Aj na madarov od nas. Bez nich by to neslo.

Židovská náboženská obec: Voliči Kotlebu nie sú fašisti, sú frustrovaní

Židovská náboženská obec na Slovensku rešpektuje víťazstvo Mariana Kotlebu z Ľudovej strany Naše Slovensko v Banskobystrickom samosprávnom kraji v druhom kole regionálnych volieb. „Pritom si však nemyslíme, že voliči Mariana Kotlebu sú fašisti alebo že by jeho víťazné percentá boli znakom fašizácie Slovenska. Rozhodnutie občanov voliť Kotlebu považujeme za prejav frustrácie, trucu a hnevu, ktoré sú dôsledkom dlhodobo neriešených problémov zo strany štátu,“ povedala hovorkyňa Ústredného zväzu židovských náboženských obcí Lucia Kollárová.

Udalosti z tohto víkendu by podľa nej mali byť mementom pre demokratických politikov. „Dúfame, že sa začnú riešiť reálne problémy občanov nielen Banskobystrického kraja,“ ukončila.

http://spravy.pravda.sk/volby/clanok/300405-problemy-mozu-narast-geometrickym-radom/

Ani ja niesom fasista . a ti ludia isto nie. Tak niektori z nich aj isto ano. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

-----------------------

Kotleba je škandál a zaslúži si riadnu hĺbkovú analýzu. A tiež právnu úvahu, ako ho čím skôr odvolať a urobiť v Bystrici nové voľby.

Som dnes nieco podobne cital, ci aj ako najskor zrusit VUC, a ci donutit Kotlebu abdikacii.

http://dennik.tyzden.sk/jaroslav-daniska/2013/11/24/volby-odkaz-pre-pravicu/

To je link na ten urivok.

OK chapem dovody,vlastne nechapem - to ozaj oni chcu manku a smer na spat a preco? a nehovorte mi ze nejde o peniaze.

Bez smerackych volicov co podporili Kotlebu by manka dole nesiel, Bola to zhoda nahod(aj smeracke chyby) - ale isto - pravicovy volic mal na tom len ciastocny podiel - podla mna aj mensinovy. Ci skoro nepodstatny - tito pravi praviciari su tak silny ze dokazu porazit smer? Ci chcu mu len navratit moc? Peniaze. Za tym ja nic ine nevidim.

• Pridať bod 1
Zverejnené

pri všetkých zhrozených reakciách kdekoho, od novinárov po spisovateľov a hercov, a každého, kto dokáže ťukať do klávesnice a odpovedať na otázky novinárov, a reakciách, ako odstaviť za každú cenu Kotlebu, za cenu odstavenia celého kraja,

a ako tu čítam vyššie,

vymýšľance o nových voľbách, o zrušení VÚC, o izolovaní Kotlebu ...  drístov plné všetky noviny, také, že keby to pes zožral, zbesnie ...

vieme, čo rozprával, a čo prezentoval. 

ale vieme aj, čo prezentovali všetci doterajší politici, celá garnitúra zahnívajúcich skorumpovaných klientelistických babrákov, čo doteraz robili, aj s pánom Ficom, že to došlo tak ďaleko ?

teraz ho chcú odstaviť za každú cenu, teraz sú všetci zhrození, chytajú sa za hlavy a vymýšľajú, ako sa ho zbaviť, nebude to kontraproduktívne ?

po celej Európe sa aktivizujú extrémisti, je to len a len dôsledok neriešených problémov, benevolentných sociálnych nepresne zacielených pomocí, frustrácie a bezmocnosti, keď sa v tom ten obyčajný človek pláca a "jeho" politici na neho zvysoka kašlú.

70 000 ľudí ho volilo práve v BB kraji, srdci povstania, tých hodia páni politici cez palubu ? ešte ani funkciu neprebral, mladí dvadsaťroční aktivisti sa vyjadrujú na kamery zasvätene o tom, že netušia nič o Kotlebových názoroch na iné témy, napríklad na rodovú rovnosť (sic!),

aktivisti zapaľujú sviečky, politici sú zhrození, herci bez seba, Feldeková povoláva praotcov zo štiavnických vrchov, aby pozreli, čo robia ich vnuci, ...

- pri tom všetkom som čítala dnes po celých dňoch a tisíckach blábolov jedinú normálnu oficiálnu reakciu :

Dušan Trančík, režisér

Keď už Kotleba uspel, treba si počkať, čo ako župan urobí. „Funkcia už nebude o chodení po lúke či rebélii, musí pracovať s ľuďmi okolo seba.“ Radikál podľa neho uspel, lebo ľudia sú zatrpknutí z neriešenia problémov a podliehajú extrémizmu. „Myslia si, že na hrubé vrece treba hrubú záplatu. Vypovedá to o úrovni myslenia ľudí u nás.“

Autor dokumentárnych filmov Tisove tiene či Šibenica vraví, že mu Kotleba nastavil zrkadlo. „Skôr vidím problém v mojej občianskej pasivite, než v jeho občianskej radikálnej aktivite. Pýtam sa sám seba, ako by som veci riešil, lebo si myslím, že ľudia nie sú až takí hlúpi, ako to teraz vyzerá.“

• Pridať bod 2
Zverejnené

ta "hysteria" je pomerne uspesne zivena mediami a pragmaticke hlasy, ako tento, zanikaju. Dovolim si odcitovat este jeden, davam v plnom zneni, pretoze neviem, ci je zdroj aj niekde inde, ako na FB:

Nepoznám pán Kotlebu, keď som odchádzal zo Slovenska tak ešte nebol taký známy alebo som ho prehliadol. A zrazu sú ho plné noviny a Fb. Väčšina politikov je zhrozena, mimovladky zdesene, staršia pani ktorá prežila koncentracny tábor píše o svojich obavách a ľudia zapaluju sviečky pri pamätníku SNP v BB. Zaujímavé že keď Fico vtiahol do vlády notorickeho blba a alkoholika Slotu ktorého nenávisť k ciganom a maďarom je až fanaticka tak nikto tomu nevenoval pozornosť. Keď zároveň s nim Fico vtiahol do vlády notorickeho hulvata a agresívneho hnupa Mečiara tak tiež nebol nikto zhrozený. To že tento trojlístok kriminalnikov má zasebou samé korupčné aféry ( pozemkove, horúci vzduch, euro, diaľnice a mnoho mnoho iných) tak tiež nikto nebedaka. Veď to čo sa obladne korupcie deje na slovensku to uz je organizovaný zločin. A keďže pana Kotlebu nepoznám tak som si pozrel na webe niečo o jeho minulosti. Áno, jeho prejav poukazoval na to že sympatizuje s gardistami atd. Ale nenašiel som nič horšie ako to čo tu predvádzal Slota. Jeho opite dristy o madaroch, tankoch a ciganoch Kotleba neprekonal. Pozrel som si tlačovú besedu pána Kotlebu kde vysvetľoval svoj program. Nejaky novinár si z neho utahoval že či naozaj myslí vážne to že cesty sa budú opravovať s lopatou a krompacom. Ten hnup vôbec nepochopil že toto je naozaj riešenie ciganskej otázky. Pán Kotleba to správne pomenoval, tyto ludia nie sú dlhodobo nezamestnaný, oni sú dlnodobo nezamestnatelny. A to je sakra rozdiel. Pokiaľ naozaj nie sú zamestnatelny tak sú nútený kradnúť a vyciciavat štátnu kasu. A keďže ich vzdelanostna úroveň je nízka tak ani nedostanú inú prácu ako s lopatou a krompacom. Myslím že veľa z nich by prijalo akúkoľvek prácu a navyše keby ňou boli podmienen sociálne dávky tak určite by to brali. Smerakom ale nehrá do karát že by to nemal robiť pán Široký za predrazene zákazky za ktoré navyše zinkasuju nejakú províziu. Všetky vlády doterz v ciganskej otázke nič neurobily akurát im nastavali bytovky ktoré keď zdevastovali tak im nastavali nové. Mimovladky prezrali peniaze z Eu a tiez nič nedosiahli. Tak to nechajte na tých čo majú iné riešenia. Nemyslím si že pán Kotleba s pozície župana môže ďalej razit nejaké radikálne riešenia. 25 Smerackych poslancov za samosprávny kraj BB sa už dnes v novinách vyhráža že Kotlebovy nič neschvalia a bude úplne odrezany a vlastne bezmocný. Takto si ty blbci predstavujú demokraciu. Pán Kotleba bol riadne zvolený väčšinou hlasov v demokratických voľbách ale kedze nie je zo stajne smeru tak mu budú hádzať polená pod nohy. Vôbec im nejde o blaho regiónu, budú intrigovat aby dokázali že len člen Smeru môže mať funkciu. Dúfam ze im to nezabudnete, voliči BB. Nepoznám pána Kotlebu ale teším sa z jeho víťazstva. Ukázal nam že Smer sa dá ľahko poraziť. A porazíme ho aj v prezidentských voľbách. Už bolo dosť organizovaného zločinu.

na druhej strane jeden z mojich dlhorocnych priatelov si vyhadzuje z FB kontaktov ludi, ktori sa podobne "triezvo" k situacii okolo Kotlebu stavaju

dalsi z kamaratov je organizator svieckoveho osvetlenia schodov v BB (a pritom uz davno nie je "dvadsatrocny aktivista") - mi nedokaze odpovedat na otazku, preco neorganizoval protesty proti Slotovi, Meciarovi, ci Ficoidizacii spolocnosti...

pritom obaja su to rozhladeni ludia, verejne cinni a pomerne medialne znami :neviem:

• Pridať bod 3
Zverejnené

prečo ho nenechajú, aby najprv niečo reálne urobil? niečo z toho, čo nasľuboval. 

Zverejnené

Presne o tom to je ...

... táto hystéria nahráva všetkým konšpiračným teóriám o rôznych nekalých "ťahoch a praktikách",

ktoré sa na VUC-ke diali a dejú.

Ak by Kotlebu prijali ako riadne zvoleného župana a on by sa v nasledujúcich mesiacoch ukázal ako neschopný,

nikto by ho už nikdy viac nevolil a tento "ťah" by vlastne bol aj výstrahou pre ostatné kraje.

Čoho sa boja ak majú čisté svedomie?!  No ale ... ktorý politik má "čisté ruky" a spokojne spáva?!  :)

Že sa vo VUC-ke niektorí boja o svoje miestečká, na ktorých údajne sedia

"ako tí najlepší odborníci, ktorí prešli výberovým konaním" ... nuž, niet sa čo čudovať.

Len majú akúsi krátku pamäť, akoby zázrakom zabudli, že rovnaké "čistky", aj keď samozrejme

pod honosným názvom "výberové konanie" sa diali všade tam, kam vstúpila Maňkova noha.

• Pridať bod 1
Zverejnené

K tomu porovnaniu Slotu a Kotlebu. Slota vykrikoval kedysi niečo o tankoch na Maďarov. Neviem či robil medzi nimi nejaké rozdiely, proste boli to Maďari, tak bolo treba na nich ísť s tankami. Kotleba zas chce spacifikovať neprispôsobivých Cigánov, ja osobne som nepostrehol, že by niečo mal proti slušným a pracovitým Cigánom, ak mieril niekam na nejakú "akciu", tak vždy tam, kde boli najviac ohrození ľudia zdivočenými Cigánmi. A aj samotní Cigáni dobre vedia, že Kotleba je zameraný proti tým neprispôsobivým, niektorí ho dokonca aj volili, len aby získal moc ich spacifikovať. Takže Cigáni volili Kotlebu. Posledný klinec do rakvy procigánskych aktivistov.

• Pridať bod 2
Zverejnené
„Už v minulosti dali ľudia nízkou účasťou vo voľbách najavo, že politické strany majú úprimne u r*ti, ale tentoraz dali najavo aj to, ako veľmi. Áno, tak veľmi, že aj Kotleba im je lepší ako gorily za každou zo strán.“

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7018415/matica-o-kotlebovi-treba-sa-vratit-k-obrabaniu-pody.html#ixzz2lmEJ15yv

Niekoho myslienka - podla mna - to je to najpresnejsie co moze byt.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Za nového riaditeľa Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) si nový župan Marian Kotleba vybral predsedu Ľudovej strany Naše Slovensko Martina Beluského. Na poste riaditeľa nahradil Štefana Šuleka, ktorý s BBSK ešte pred nástupom Kotlebu do funkcie župana rozviazal pracovný pomer dohodou ku koncu minulého roka. Ako  uviedol nový hovorca BBSK Miroslav Belička, ktorý je zároveň banskobystrickým krajským predsedom Ľudovej strany Naše Slovensko, Beluský na post riaditeľa Úradu BBSK prišiel z nadnárodnej spoločnosti, v ktorej pracoval ako projektový manažér. Bližšie informácie k jeho nominácii má Kotleba poskytnúť na tlačovej besede zhruba v polovici januára.

Okrem Beluského a Beličku prišla so začiatkom roka do úradu pracovať aj Kotlebova predvolebná poradkyňa Jana Štrangfeldová, pedagogička na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela, ktorá sa stala vedúcou kancelárie predsedu BBSK. Predchádzajúca kancelárka, rovnako ako predchádzajúca hovorkyňa BBSK, ukončila pracovný pomer dohodou ku koncu roka ešte pred nástupom Kotlebu do funkcie predsedu kraja.

Čítajte viac: http://bystrica.sme.sk/c/7059205/riaditelom-zupneho-uradu-je-kotlebov-stranicky-predseda.html#ixzz2poAHzjpP

Ako keby sa novinári a možno ešte viac diskutujúci predbiehali v tom,

kto sa čo najviac "oprie" do novozvoleného predsedu BBSK.

Je zaujímavé, že keď si do kresla župana zasadol Maňka a robil čistky pod honosným názvom výberové konanie,

tak to bolo OK! Ale predsa aj on, tiež kam zasadol si "dotiahol" na určité posty svojich ľudí.

Je snáď jasné, že každý, kto sa "ako novozvolený" usadí vo svojom kresle a je úplne jedno,

či je to primátor/starosta/župan/premiér ... atď. obklopí sa ľuďmi ktorým verí.

Prečo tomu Kotlebovi nedajú aspoň tých "povinných" sto dní pokoj, nech sa ukáže.

Určite musel počítať s tým, že bude mnohým tŕňom v oku, ale nech urobí čo urobí, nič nie je dobré.

A to sa potom robí naozaj veľmi ťažko!

Nepoznám ani Kotlebu a ani ľudí, ktorých si tam dotiahol, ale tak, ako SA vždy menili posty

... či keď voľby vyhrali Mečiar/Dzurinda/Fico, tak SA posty budú meniť aj naďalej.

To sa iba naši pisálkovia s vytreštenými očami tvária akoby sa stalo niečo nevídané, čo vo svete nemá obdobu!

Alebo si snáď "majstri pera" namýšľajú, že iba oni majú patent na rozum a všetko by vedeli lepšie?!

A ďalší plátok, ktorý si tiež na svojich slovách dáva záležať! :ermm:

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/kotleba-medzi-svojimi-vracaju-meciarove-babky-demokratky.html

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ze sa opreli? Ani by som nepovedal, je to normalny, nemastny, neslany agenturny clanok - © sita, ktory nic nehodnoti, iba konstatuje. Na druhej strane ludia verejne cinni a predovsetkym ludia vo verejnych fukciach by mali byt pripraveni na zvyseny zaujem medii o ich osobu a ciny.

K tvrdeniu, ze predtym to udajne bolo ok - Tieto dva clanky vysli pred volbami a riesili prave politicke nominacie v samospravach,

http://www.sme.sk/c/6952454/politickych-nominacii-su-zupy-plne-pozrite-si-priklady-aj-z-vasho-kraja.html

http://www.sme.sk/c/6953894/zupani-si-svojich-presadia-vyberove-konania-sa-daju-uhrat-vravia-v-krajoch.html

+ dalsi z plusky

http://www.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/prominentny-synacik-lassakovej-syn-pracuje-vuc-casto-ho-tam-nevidia.html

Tento vysiel po volbach 2009

http://www.webnoviny.sk/slovensko/manka-bude-menit-vedenie-v-odboroch-u/155581-clanok.html?from=suggested_articles

Stacili dve minuty na googli..

Nepochybujem o tom, ze Kotleba ma dost oddanych ludi, ochotnych nastavit vlastny chrbat, ked ho budu novinari kritizovat /to ma konieckoncov kazdy relevanty politik/ a ze k nim patris mozno chybne dedukujem na zaklade toho, co si napisala vyssie. V lepsom pripade si napisala uplne zbytocny prispevok :)

Zverejnené

Mna prekvapilo, ze Kotleba ma stranickeho predsedu - nemal by byt on vodca? Dnes median strane nase slovensko - LS nameralo 4,7% v prieskume?

Ja dam Kotlebovi rok. Aby sa prejavil,nie len 100 dni.

Hlavne sa tesim ako sa zmenia(a ci) munkovske BB noviny ci ako sa volali - chodili do schranok dost pravidelne(myslim ze periodicita bola vacsia ako 1/4 rok), ja som ich cital - ci aj Marian a spol budu pisat.

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

15.11.2014 -  už zasa voľby primátorov /starostov a obecných poslancov ...

tak sme si odvolili ...

a teraz môžeme len čakať, čo sme to len zasa porobili ...

Zverejnené

máme 29 ročného primátora, ktorý tu už ako poslanec a hlavne súkromná osoba za pár rokov pre mesto urobil viac, ako doterajší primátori dokopy.

dostal 2 a pol krát toľko hlasov, ako jeho predchodca.

sedí tam, a ide ho celé roky uchytiť, jeden z mála otvorených mozgov, pozná tú zadubenú poslaneckú a pricmrndávačskú oligarchistickú miestnu bagáž, ako sa mu bude dariť cez nich prejsť, netušíme ... uvidíme.

aj ten predchádzajúci bol volený preto, aby prišla zmena, ľudia sú z miestnej politiky za tie roky unavení ... vtedy dostal takmer trikrát viac hlasov, ako jeho predchodca. systém ho zošrotoval, aj keby chcel, niektoré veci sú tabu a nepriechodné.

poznáme sa osobne, aj s ním, aj s novým, fajn ľudia obaja. obaja išli do toho s elánom. toho prvého to už zošrotovalo.

Zverejnené

Ja som volil podla veku - podmienka nie smer a potom pod 40 rokov. Dostalo sa ich tam celkom dost. Blizky pocet vacsiny volenych poslancov. Chceli maju moznost. Su tam.

Zverejnené

u nas zvitazila mlada krv - aj starosta, aj styria zo siedmich poslancov su mladi ludia, hadam to zvladnu

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

http://www.sppolocne.sk/sk/

Je taka sutaz kde ste mohli a mozete pomoct svojmu mestu. Ja som sa o tom dozvedel vcera,ked sa ma pytala zena ci moze volat mojim priatelom z mojho telefonu, ze hej ale nevedel som o co ide.

Uz im pomaly dochadzaju kontakty. A to vsetkym. Sme mali stretko so strednej skoly som urobil letaky. Dnes na turnaji oslovil ,par rodicov.

U nas ide o cvicebne stroje v meste pred zeninou skolou. Take nemame. Ja si myslim ze uspejeme. Ale mozte aj ked uz su necele dva dni do konca sutaze nieco urobit.  Maximum je cca dvetitsic telefonnych cisel. A dotacie su do 6000. Teda nic ta to nestoji a moze uspesnym pomoct tromi eurami.

Mne su sympaticky niektori co zabojovali. Skoro v kazdom kraji je to velky boj. O to 5 miesto.

• Pridať bod 1
Zverejnené

1. Pohyb nás spája Jilemnického 94/3, 050 01 Revúca 9430 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 2. Rozhýb svoje telo Angyalova ulica 401/26, 967 01 Kremnica 9074 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 3. ESPÉPÁČIK VZDELÁVA EKOLOGICKY Haličská cesta 2205/80, 984 01 Lučenec 9030 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 4. Park: Srdce Priateľom a Prírode Hlavná 58/1, 029 52 Hruštín 8690 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 5. Fitko v strede sídliska J. Lettricha 4827/2, 036 01 Martin 8619 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 6. Stena chránených rastlín a živočíchov z Kláštorských lúk Záhradky 163, 038 43 Kláštor pod Znievom 8332 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 7. Vitaj v Krásne, cíť sa krásne Mládežnícka 1509, 023 02 Krásno nad Kysucou 8299 Viac informácií 
Hlasovať za projekt 8. Šport nás spája Konská 189, 013 13 Konská 4098 Viac informácií 
Hlasovať za projekt

Bol to a je tuhy boj, im nefunguje server,teda lutujem ludi co su na 6 a 7 mieste ci zostanu. Si tiez zasluzia tu dotaciu. Na vychode a zapade nik nema take cisla ako u nas 5.ty. ani ako 6.ty a 7.my. 

Klastor pod znievom ma moj neskutocny obdiv. Z nich aj dnes uplny outsider a ako zabojovali.

MOja zena ktorej som pomahal cca dvesto cisel. Ja osobne na seba jedenast. Oni ich maju cez tritisic. Teda jeden clovek ani dvaja ani 5.ti to nedaju. Boli to zrejme vsetci ucitelia - kazdy jeden - zamakal. A ja im dakujem. Superom klobuk dolu. Ja som vtom bol len posledne dva dni. Ja som neveril ,ze Revuca moze porazit Oravu. Ale da sa to.

--

Dakujem za kazden jediny hlas aj pre nas - ale aj superom a neboli jednoduchy - velmi tazky. Keby to bolo na mne ,zdal by som sa desatini aby cast dostal ci Klastor,ci Kysuca. 

-------------

Je polnoc a teda sa sutaz skoncila.

1. Pohyb nás spája Jilemnického 94/3, 050 01 Revúca 9645

U nas mal siedmi viac bodov ako vitaz na vychode a zapade.

------------

Inak ja som sa naucil pouzivat slovo DAKUJEM - stym slovom to nieje problem. A rad ho pouzivam. Ci som rad ked ho mozem pouzit a ho hovorim. Ludia co chapu sa poludstia.Myslim ludom co im to poviem. A trebars to prvykrat nechapu, necakaju.

Názov projektu Miesto realizácie Počet hlasov   1. Pohyb nás spája Jilemnického 94/3, 050 01 Revúca 9645 Viac informácií 2. ESPÉPÁČIK VZDELÁVA EKOLOGICKY Haličská cesta 2205/80, 984 01 Lučenec 9260 Viac informácií 3. Rozhýb svoje telo Angyalova ulica 401/26, 967 01 Kremnica 9079 Viac informácií 4. Park: Srdce Priateľom a Prírode Hlavná 58/1, 029 52 Hruštín 8744 Viac informácií 5. Fitko v strede sídliska J. Lettricha 4827/2, 036 01 Martin 8742 Viac informácií 6. Stena chránených rastlín a živočíchov z Kláštorských lúk Záhradky 163, 038 43 Kláštor pod Znievom 8630 Viac informácií 7. Vitaj v Krásne, cíť sa krásne Mládežnícka 1509, 023 02 Krásno nad Kysucou 8342 Viac informácií

Sme vitazi ale nik nemal viac ako u nas 7dma Kysuca. Viac na vychode ci zapade. 

Championi su samozejme z Revucej, A velky sampioni. Nik nemal viac ako Revuca.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

"razneho fasistu" v BB vystriedal "dedusko vecernicek" a kazdy z nich na svet pozera cez peniaze :)

Ivana Pl 

Lučenec 27. marca (TASR)

Mzdy a odmeny zamestnancov Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) bude od začiatku apríla určovať nový poriadok odmeňovania. Schválili ho poslanci Zastupiteľstva BBSK na svojom pondelkovom (26.3.) výjazdovom rokovaní v Lučenci s tým, že jeho platnosť bude na obdobie jedného kalendárneho roka.
Doteraz platný odmeňovací poriadok bol schválený v apríli 2017. Tento poriadok už dnes nezodpovedá aktuálnym potrebám pre efektívne riadenie a ani plne nevyhovuje platnej legislatíve. Preto je potrebné nahradiť ho novým, priblížil riaditeľ Úradu BBSK Matúš Hollý, ktorý bol jeho predkladateľom.
Rozhodujúcimi dôvodmi na zmenu bolo podľa jeho slov zosúladenie minimálnych mzdových nárokov s platnými právnymi predpismi, prispôsobenie mzdových rozpätí a kategórií novej organizačnej štruktúre Úradu BBSK, zvýšenie flexibility a transparentnosti pri odmeňovaní, ako aj zvýšenie konkurencieschopnosti úradu pri nábore nových zamestnancov.
V rozprave však viacerí poslanci poukázali na veľké nerovnomernosti medzi výškou platov riadiacich pracovníkov a bežných zamestnancov. Niektorí tiež vyjadrili obavy, že v pôvodnom návrhu poriadku boli stanovené príliš vysoké platové stropy a spolu s odmenami by tak platy riadiacich pracovníkov v krajnom prípade mohli dosiahnuť sumy vo výške 5000 až 7000 eur.
Ja nehovorím, že by im ich niekto dal, ale na papieri to bolo napísané, konštatovala poslankyňa Božena Kováčová, podľa ktorej v tejto veci s vedením BBSK hľadali kompromis. Našli sme ho v tom, že sme obmedzili odmeny riaditeľovi úradu a maximálne odmeny riaditeľom odborov. Takisto sme schválili to, že maximálny plat riaditeľa úradu môže byť najviac 3500 eur, dodala Kováčová s tým, že viac mu nemôže dať ani predseda BBSK.
Poslanci zároveň zaviazali vedenie kraja, aby do budúceho zastupiteľstva vyčíslilo finančný dosah návrhu, na základe ktorého by sa zvýšil osobný príplatok všetkým 3100 zamestnancom BBSK o sumu 100 eur. Verím, že na budúce zastupiteľstvo tento návrh dostaneme a rozprúdime diskusiu o tom, akým spôsobom a kedy zamestnancom tieto prostriedky poukážeme na účty, zakončila Kováčová.

kazdy ma na to svoj "grif"...."razny fasista" prevadzkoval udajne za peniaze BB kraja stranicku uderku na urade a "dedusko vecernicek" zasa skusal nieco na sposob toho prveho, ale zlegalizaciou cez platy... len toto akosi nasu medialnu obec neirituje...ved je nas, tak nech robi svoju pracu sposobom aky uzna za vhodny :) 

• Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Tentokrat som volit nebola.

V novej ere som vynechala Krajciho referendum a tusim jedny nejake volby, toto boli druhe...

Po prve som ubolena a chora, po druhe sa tu v poslednom case udialo zopar podivnych cachrov s busovymi limkami a este kdecim, a je vlastne uplne jedno, kto tam sedi... kazda nova garnitura vzdy potrebovala najprv mysliet na seba. A ani som nemala koho volit.

Pockam si tentokrat, koho si zvolili ostatni.

Zverejnené

Ako pozeram vysledky. U nas bez prekvapenia co sa tyka primatora. Z okolia zaujimava Roznava - pre mna. Vyhral tam fubalovy funkcionar. Ja mu to prajem.

V Brezne ziskal jeden kandidat sto percent a v Trencine dvaja spolu 99,7 percenta.

LSNS ma jedneho starostu a 4dva poslancov -co je 0,dva percenta. To ludia nechcu volit. 

Skor ma zaujimali volby poslancov. 6ti ktori su zvoleni som volil(zakruzkoval som len 9). Mozno este jeden pribudne,lebo dvojka je primatorom.

https://revuca.dnes24.sk/vysledky-volieb-toto-je-zoznam-ludi-ktori-sa-dostali-do-revuckeho-zastupitelstva-313773

Ziaden smerak zatial nepriesiel. Ale ich tu ani nechcu. Vcelku spokojnost(kandidatov za Smer,SNS a LSNS bolo asi sedemnast). Smer je u nas tragickejsia ako SaS(ziadna mimovladna strana ani Most(ci KDH) u nas kadidata nemali).

Zverejnené

v tej lokalke to stale viac a viac sa naklana na stranu tolerovanej  skorumpovatelnosti......ak dobre ratam, tak tzv." nezavislost" ziskala okolo 50% mandatov....bude ako neb olo... :( ja osobne by som bol radsej ak by tie tzv. nezavisle "elity" mali mandat niektorej opozcnej strany...

no liberalny fasista Sulik to vidi inak, hoci fakty su fakty...

pocet poslancov:  koalicia - Smer-SD - 3689, SNS - 1675, Most - 915; spolu: 6279.......opozicia - Sme Rodina - 123, SaS - 110, OľaNO - 84 ..............spolu :  317;

Starostovia a primátori: koalica - Smer-SD - 592, SNS - 160, Most - 127.......spolu: 879;  .......opozicia - SaS- 7, OľaNO- 1, Sme rodina - 11........spolu: 19;

ostatok je (ne)zavisly na kazdom a vsetkom....

kto sa uz moze s takejto "nezavislosti" vytesovat?....jedine "zavislaci", co svoje okolie vehementne presviedcaju o svojej nezavislosi ..... :(

http://www.volbysr.sk/sk/data01p.html

Zverejnené

Je zaujimave. Ja som si presiel vacsie mesta ko Revuca aj mensie. Smer nedal ani nemal zvolenych ako v Poprade. Velke mesto aj v trosku mensich mestach. Nie len v Bratislave ,ale oni ich -svojich kandidatov ani do mensi miest Ako Poprad.

Ja som si pozrel vysledky Asi 40tich miest. Dam tri najzaujimavejsie.

Dubnica nad vahom

http://www.volbysr.sk/sk/data02.html

Vsetci neKA.

Toto mesto nieje male ci nezaujimave,volicov je tam dost. Polovica mojho okresu.

Rimavska sobota.

Tam je zvoleny primator ako nezavysli,ale vsetci poslanci su za stranu,ziaden nezavysli.

Tretia sradnovna obec je  spiska nova ves.

Zvolia si koalicneho  primatora,a poslanci su z opozicie.

Link je ten isty. Dajte si tam Dubnicu, Rimavsku Sobotu a Spisku novu ves.

Ci sa od tohto da odcitat ako dopadne Smer. isto. Na zaklade Revucej. Dopadne. Smer - ma aku taku vahu v Michalovciach. povazskej bystrici, v banovciach. a uz len malych mesteckach - ako zarnovica, bytca, nova bana? Smer ma starostov v vraj patnastich okresnych mestach . Su to tieto 6 a mozno aj revuca. 

---------------

Kandidatka(ucitelka - vskole co nemaju ciganov) co tam bola minule obdobie za smer - bola zvolena ako nezavisla. ono nieje problem pre ludi ze je za smer. Keby to bol slusny clovek. Ale nieje. Je to ucitelka jednej skoly. Kde nechcu davat ciganov(mesto ich nerozdeluje, resp. ako ich dava len do dvoch skol,ale do tej tretej nie - ako prominentna skola - pre mna ta najslabsia skola). Do jednej skoly ciganov nedavaju, davaju si tam deti lekarov sudcov,... Ale chalan ma v triede aj syna prokuratura ci sudkyne a a inych sikovnych deti. Preto som syna pripravoval. Aby ta ciganska skola vysla ako najlepsia. Myslim,ze to aj vyjde( tam na okresnej pytagoriade boli najlepsi ine skoly tam ta naj prominentnejsia ani neposielala - moj syn ako futbalista je jediny v klube z tej skoly. Monitor 5. Teda oni budu mat 8 ziakov sikovnych co spravia 90% a to spravi najlepsi vysledok. A dufam aj ze romovia spravia do 50 percent.

-----

Abe som dokoncil stou nezavislou smerackou. Ucitelkou z komenskeho. Mne sa ta zena pacila. Ked som mal asi dvadsat. 

------------

Ja nerozumiem - ak stymi ciganmi nechcu pracovat co chcu? Je skola ktora ma 500 deti , ziaden cigan. 400 deti a sto mozno stopadesiat ciganov. A tretia dvestopadesiat a polovica ciganov. 

Moja zena ako ucitelka, dost ma prekvapuje - dost je agresivna. Mas take deti tak ich uc. Praca s detmi romami - je tazka. Ti ludia -ucitelia to vedia - svinsto od mesta - svinsto Revucej aj ten poslankine co ani nevie oco ide. Je to ze si ich neprerozdelia. 

Ona ich aj chce ucit - minule som zachytil - rom dislektikt a ten chodi na olypmpiady . Rodicia romy sa mu venuju. Zena s nim isla,lebo je sikovny.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov