slimak Zverejnené 23. November, 2013 Zverejnené 23. November, 2013 Kotleba -- dobre a velmi dobre. Mali ste sancu ktoru ani mat nebudete - niekde sa da vyhrat aj proti Ficovi(ja som tomu ani neveril). Kotleba vyhral, len a len kvoli tomu co som pisal hned po prvom kole. Hned bez analyzy. Iste v revucej dostal dost hlasov. Ucast narastla a koho? Mne stacilo vidiet jedneho cloveka ked som odchadzal z budovy - vedel som presne koho bude volit - a nikdy som sa s nim nerozpraval. To bol prvy krat co som si myslel ozaj, ze Kotleba vyhra - chvilku predtym som videl ucast Ako vyslo mi to co som napisal - a som rad. Smerak je v pi.ci ,aj vsetky ostatne strany.---------------------- inak som velmi hrdy ze popri Bratislave je mimo Slovenska aj Banska Bystrica. Inak nenormalne som hrdy - na nasich ludi ako zo stiavnice, ci zarnovice. 1
game Zverejnené 23. November, 2013 Zverejnené 23. November, 2013 po sčítaní po 2. kole župania vyzerajú takto : http://volbysr.sk/OSK/osk_sk.html
dead Zverejnené 23. November, 2013 Zverejnené 23. November, 2013 Tak vykon funkcie sefa vucky nie je kampan, ze ano a druhym faktom je, ze Kotleba sa nemoze v nedavno zvolenom zastupitelstve opriet o ziadneho poslanca, lebo tam ziadneho nema. Radovanie sa, ze s niecim alebo niekym zatoci /odhliadnuc od kompetencii/ by som si preto radsej nechal na neskor. a este editCez Hranolovu optiku by sa dali volby zhodnotit taktoV Bratislave vyhral neslovak, v Trnave nemadar, v Nitre detto, v Bystrici nacek a v Kosiciach STBak. Nic moc teda. 1
game Zverejnené 23. November, 2013 Zverejnené 23. November, 2013 radujú sa voliči, že vyrieši ... Kotleba s výhrou nerátal, a má od toho trochu viac rozumu, vie, že to také jednoduché nebude.ani vyriešenie, ani zatočenie. nie je hlúpy, aj keď krajný. môže trochu zamiešať bohorovnými usadenými úradníkmi. keď mu to dovolia, ovšem : )dokonca ani Cigánom nerobí problém, že ho zvolili, len tým slušnejším ... čo dosvedčuje tento kúsok z článku, myslím, že výstižný : Detva :(voliť) Väčšinou chodili ľudia z majority, starší Rómovia a občas rómske mamičky s kočíkmi."Išli sme, aby tam Kotleba nebol. Lebo pre nás to nič dobré znamenať nebude. Všetci Rómovia by potom doplatili na niekoľko Cigánov, ktorí sa nevedia slušne správať. Potom všetci dopadneme zle, aj slušní Rómovia," hovorí 25-ročná Katarína.Mladá mamička sa obávala, aby sa županom nestal Kotleba. Do septembra pracovala ako upratovačka v Tescu, ale postupne jej znížili počet pracovných hodín o polovicu. "Zo 147 eur na mesiac by som nevyžila, teraz som na aktivačných prácach," dodáva matka jedného dieťaťa. Opačný názor má 32-ročný Milan, ktorý rovnako žije v gete. Nejde voliť, lebo "sa mu nechce". Kotlebovcov sa nebojí."Nech sem prídu, keď chcú. Postavíme sa im," varuje a volebnú miestnosť s kočíkom obíde veľkým oblúkom. "Bol som voliť, pretože môžem, chcem a malo by to byť povinnosťou každého, aby o svojom osude rozhodol," povedal 42-ročný Stanislav.Na Štúrovej žijú aj prevažne starší Detvania z majority.Čítajte viac: http://romovia.sme.sk/c/7016191/v-detve-o-romoch-hovorit-nechceli-sef-komisie-sa-vyhrazal.html#ixzz2lW3bxVXE
slimak Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 A co ste cakali? Ja som po prve rad - ze ludia nepopreli to co hovoria. To by mi bolo zle. Z nich. 70 000. Druhe ocakavam od Fica ze povie ,ze BB nieje Slovensko. Ako Bratislava - v tomto som bol solidarny.Tretie kotleba v buducich volbach asi bude a iste v parlamente s 10 percentami. Ako SNS - a o to bude mat menej smerak. Kotlebu volili ludia ako ja - vela smerakov(byvalych SNS) ,vela nevolicov - tu bude ich najviac - mozno nejaky praviciar,ci madar. Ako si vysvetlite, ze pred par rokmi mal 10 000, v prvom kole 26 000 a teaz 70 000. Smerak to nezmobilizoval - fico nato sral a je tam kde je. Smerak mal menej ako v prvom kole. A cigani mu davali hlasi. 1
dead Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 Necakal som nic. V BB sa rozhodovalo medzi smerackou mafiou a nevyspytatelnym extremistom, prast ako uhod.
slimak Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 ty pises o com ludia nevedia - ci to tak nevnimaju. Kotleba v celostatnych volbach bude mat v ziline 10, v KE 20, Presove 30 a inde do 5, V BB mozno 15. Velmi vela.
secretka Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 Neverila som, dokonca ani po prvých číslach po sčítaní som neverila, že voľby v BB skončia tak, ako skončili. Ale ... už len to, že v BSK prišlo k voľbám oveľa vyššie percento voličov ako tomu bolo v iných krajoch Slovenska hovorí asi za všetko ... Je pravda, že okrem obdivovateľov a priaznivcov Kotlebu sa našla asi aj časť voličov, ktorí Kotlebu krúžkovali z recesie, ale viacerí ... tým, že nedali svoj hlas Maňkovi dávali aj takto najavo, že BSK potrebuje zmenu. Len tak medzi nami ... ak Maňka dokázal župu "kočírovať" z Bruselu /čiže celú prácu župy vlastne viedol pravdepodobne niekto úplne iný/, tak tomu môže byť aj naďalej, akurát tam bude pravdepodobné potrebné nejaké "zemetrasenie" na vyšších "kreslách". Samotní výkonní pracovníci budú predsa robiť rovnako, či v kresle župana bude sedieť Jano, alebo Jožo! Keby sa Kotleba dostal do primátorského kresla, asi by to bolo oveľa "krajnejšie" riešenie, ale župy sa väčšine ľudí zdajú ako zbytočný "článok", takže Kotleba ako župan asi nie je až taký strašiak pre kraj, ako pre SMER. To, ako vo voľbách dopadli Monika F-B a Maňka pravdepodobne donúti vedenie SMERu, a to nielen pred voľbami do Europarlamentu k zamysleniu sa nad "svojimi kandidátmi" ... nad arogantným vystupovaním Moniky, nad ničnerobením Maňku, ale asi aj nad "svojou" politikou. Bolo by veľmi krátkozraké a veľkou chybou SMERU, ak by Fico hľadal a videl chyby všade inde, iba nie na svojej strane. Jedno sa ale po týchto voľbách musí povedať ... ... tento výsledok jasne dokazuje, že voľby zmanipulované nie sú. Voľby v BB dopadli tak – akí boli kandidáti! Jednoducho, NEBOLO koho voliť, ANI JEDEN kandidát "nestál" za zvolenie a tie žabomyšie vojny pred voľbami vlastne nahrávali ... buď na ignoráciu volieb, alebo na "recesiu"! 1
alamo Zverejnené 24. November, 2013 Autor Zverejnené 24. November, 2013 nakoniec som voliť bolvolil som.. Maňku.. ale mal som chvíľu cukanie, spáchať takú menšiu recesiusrandovná vec je, že tieto voľby, splnili po prvýkrát svoju sekundárnu funkciu, aby sa na "politické nebo" dostala nejaká tá "nová tvár"uvidíme ako to "informatik" povedie ďalej, aby mohol ďalej rásť, to by musel zmeniť imidž, menej uniforiem, viac oblekov s kravatou, okolo sebateraz je vyššie, bude ho vidieť aj počuť viac ľudí
alamo Zverejnené 24. November, 2013 Autor Zverejnené 24. November, 2013 A co ste cakali? Ja som po prve rad - ze ludia nepopreli to co hovoria. To by mi bolo zle. Z nich. 70 000. Druhe ocakavam od Fica ze povie ,ze BB nieje Slovensko. Ako Bratislava - v tomto som bol solidarny.Tretie kotleba v buducich volbach asi bude a iste v parlamente s 10 percentami. Ako SNS - a o to bude mat menej smerak. Kotlebu volili ludia ako ja - vela smerakov(byvalych SNS) ,vela nevolicov - tu bude ich najviac - mozno nejaky praviciar,ci madar. Ako si vysvetlite, ze pred par rokmi mal 10 000, v prvom kole 26 000 a teaz 70 000. Smerak to nezmobilizoval - fico nato sral a je tam kde je. Smerak mal menej ako v prvom kole. A cigani mu davali hlasi.súhlasím.. Kotleba nevyhral, vďaka svojim rétorickým schopnostiam, ani reklame a peniazom"nasalo ho vákuum".. ktoré na politickej scéne zostalo, po tom čo SMER vytuneloval a zničil svojho spojenca SNSKotleba tých 10 % voličov, ktorí pred tým volili SNS, akiste zaujme lepšie ako SMER, a do parlamentu sa dostaneFico si môže tvrdiť čo chce, tých 10% mu bude od teraz chýbaťtreba podotknúť že ešte väčšie vákuum zostalo po SDĽ, až keď to niekoho "nasaje", to bude skutočná porážka SMERu a Fica
game Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 a samozrejme mister Fico, premiér a predseda vlády tejto krajiny nesklamal ... toto my máme na čele vlády a krajiny -_- pán ministerský predseda hovoril po prvom kole volieb a výsledkoch v BB toto :"Ako je možné, že predstaviteľ štandardnej politickej strany prehral s nejakým extrémistom v Banskej Bystrici? Náš kandidát neprehral s extrémistom. Ja byť pánom Kaníkom, tak sa stratím teraz z povrchu zemského. Odídem zo života politického. Prehrať s Kotlebom, tak to je teda vážna vec," po druhom kole volieb, keď smeráckeho Maňku porazil "nejaký extrémista", na žiadnom odchode porazeného netrvá, pán ministerský predseda hovorí toto :"Pán Maňka je podpredsedom Smeru, je to významný poslanec Európskeho parlamentu, nevidím žiadny dôvod vyvodzovať voči nemu zodpovednosť." dočkala som sa, tam vyššie som kdesi písala, že čakám, ako hodí úspech Kotlebu zasa na pravicu a preč od seba a Smeru. Kotleba, ako vyprávam od začiatku, tam veľa vody nenamúti, to nie je post, z ktorého možno meniť dejiny, a v žiadnom prípade ich nemôže meniť sám, a myslím, opakujem sa, dúfam, že nie je hlupák, vie že to len tak nepôjde.ale už len zato, aby už viacerí pravoverní videli, čo je pán premiér zač, stojí za to, aby "nejaký extrémista" trochu pomútil bohorovné stojaté vody ficovcov. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7016432/fico-pre-kotlebu-posielal-kanika-prec-z-povrchu-zemskeho-manku-brani.html#ixzz2lYfLu2wf 1
alamo Zverejnené 24. November, 2013 Autor Zverejnené 24. November, 2013 ako budú asi v Kotlebovej réžii, vypadať Bystrické oslavy SNP? :wtf:
dead Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 Ono sa to uz vlastne ani netyka tejto temyNeviem,preco by sme sa mali cudovat, ved volby na Slovensku uz nejaky cas prakticky na celej ciare vyhrava populizmus, Ak chce niekto porazit Fica na Horehroni, Smerom casto vyuzivane a zneuzivane predsudky voci Madarom na to nestacia, musi vytiahnut tazsi kaliber. No a onedlho si to uvedomi aj Smer a zacne sa radikalizovat viac ako je zvykom.
sahara Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 Kotleba, ako vyprávam od začiatku, tam veľa vody nenamúti, to nie je post, z ktorého možno meniť dejiny, a v žiadnom prípade ich nemôže meniť sám, a myslím, opakujem sa, dúfam, že nie je hlupák, vie že to len tak nepôjde.ale už len zato, aby už viacerí pravoverní videli, čo je pán premiér zač, stojí za to, aby "nejaký extrémista" trochu pomútil bohorovné stojaté vody ficovcov.lenže..... teraz, hoci aj sám, bez poslancov, už bude mať legitímny prístup do médií (nemyslím senzačné správy z pochodov na rómske osady). takže ak si ho niekto rýchlo nekúpi, alebo neasimiluje, počítam, že nabudúce ho máme v parlamente.
game Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 to je možnosť, a vcelku reálna. zostáva možnosť, že síce hovoriť bude, ale ľudia očakávajú od neho nejaké činy.síce v tejto krajine stačí nasľubovať dosť silným hlasom, aby ľudia zobali politikom z ruky ... je to zapeklitá situácia.zvolenie Kotlebu je spoločná práca,nevídaná spoločná práca všetkých strán, farieb politického spektra, médií, občanov, hľadajúcich Jánošíka na strane, ktorá im populisticky ponúka akúsi pomoc - ale nie to isté robili aj Mečiar, aj Fico ?národ dokonale zabudol na slovakštát a nacizmus, dokonca je dnes ešte dosť takých, ktorí tvrdia, ako nám/ im vtedy bolo dobre.na jednej strane marginalizovania, na druhej démonizovania, a médiá na tom celom majú leví podiel o Ficovi už ani nehovorím.kruto podcenil situáciu, ešte stále sa nezobudil, a blato hádže na všetkých a každého, len on a Smer sú rádio. a rovnako kruto ju podcenila aj opozícia, ale aspoň nehádže blato na všetky strany.Kotleba využíva, čo mu dali - podecňovanie jeho, aj frustrácie ľudí. politika sa hrala na politiku len tak sama pre seba, a už dávno to nie je problém nejakej rómskej otázky, je to nevymožiteľnosť práva, je to hlava sudcovského stavu, ktorá bezostyšne zarába na svojom mene, je to stále nezamestnanosť, minimálne platy, frustrácia obrovskej skupiny mladých ľudí ...zostáva dúfať, stále dúfam, že Kotleba má viac rozumu, než ako sa ho snažia politici a médiá predstaviť. hlupák to nie je.rozvíril to pohodlne, na večné časy usadené politické bahno.to, že je Kotleba tam, je upozornenie.keď si to pán Fico a jeho nohsledi a komplet celá opozícia neuvedomia a neprečistia rybník, potom bude len zle. 2
sahara Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 keď si to pán Fico a jeho nohsledi a komplet celá opozícia neuvedomia a neprečistia rybník, potom bude len zle.to sa na slovensku ešte nestalo a ani sa tak skoro nestane. čakať od hocijakého politika sebareflexiu je naivné.
game Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 ... ani to tuším nečakáme.stačili prvé reakcie predsedu/premiéra, nášho statočného otca vlasti, aby z toho človek dostal chuť zvracať. ale to už ale nie je Kotlebova vina, využíva, čo mu ponúkajú tí dokonale zhrození politici a novinári na tácke. -------- ešte k tej dokonalej sebaistote smerovcov zopár vyjadrení spred 14 dní, po prvom kole, o dokonalom podcenení situácie, nálad a frustrácie ľudí, keď zasa raz nevolili niečo, ale proti niečomu, čo smerákom a politikom v ich blahom snívaní v bahne svojho rybníčka úplne uniklo. jedno koho, proste niekoho iného : premiér Robert Fico:"Žiadny pravicový extrémizmus nebude riadiť župu."" Aj vrece zemiakov porazí pána Kotlebu. "Michal Havran v liste voličom Kotlebu:"Milí obyvatelia Horehronia. V sobotu budete voliť vo voľbách s vopred jasným výsledkom. Samozrejme, že Kotleba sa županom nestane. Ale o to ani nejde. Otázkou je, koľko mu dáte hlasov."politológ Ivan Rončák:„V prvom kole jeho podpora dosiahla strop a získal aj protestné hlasy. Teraz, keď už jeho volenie nie je až také bezpečné, ich nedostane.“ Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/2218362/1/Fico-Smer-za-Kotlebu-zodpovednost-nema-ziskal-hlasy-pravice.html#ixzz2lacsYlDR
D'Ady Zverejnené 24. November, 2013 Zverejnené 24. November, 2013 Fickot sa mozes strcit aj so svojim vrecom krumpli...ja som volit nebol
slimak Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 http://www.sme.sk/c/7016975/fico-zvaluje-vinu-na-pravicu-no-extremista-dobyjal-basty-smeru.html je tam pekna mapka. :agree: Jedno pre mna prekvapenie. Jelsava. Cigani neboli volit - resp nevolili Manku.Zvysila sa ucast dvojnasobne z 11% na 22%(v I.kole 244 volicov na 500 pri 2284 volicov),ale kotleba si oproti mankovi trosku zlepsil skore z 68,53% na II.kolovych 70,2% A Revuca mesto ucast 25,03%, okrsok z najvyssou ucastou a myslim, ze to je ten moj - tam bola ucast 31,67%.V celom meste mal Kotleba 72,58%, 1890 hlasov, zvysok Munka 714 hlasov. V Revucej mozno by aj mohlo byt 1890 praviciarov - pravicovych volicov celkovo. Ale volicov Smeru tu byva aj 3300. Kde zmizli? Ku Kotlebovi.
secretka Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 Nepoznám Kotlebu a ani som sa nejako o neho nezaujímala. Človek si vlastne mohol vytvoriť obraz IBA sprostredkovane, IBA z toho, čo nám ukázali médiá. Tiež si nemyslím, že mu teraz treba nasadzovať anjelské krídla, ale ... nie je to hlúpy človek /MOŽNO, ale naozaj iba možno trošku viac naivný, keď sa, ako to prezentujú médiá domnieva, že zvládne urobiť poriadky/. Určite však nie je osamotený, má "svojich ľudí" ktorým môže veriť, má právnikov, ktorí mu pomôžu a vysvetlia čo áno, a čo už možné nie je, a snáď sa časom ukáže, že jeho voľba zas až takým „výbuchom“ nebola. Navyše, v prípade nejakých "jeho" extrémov by tak či tak cez poslancov "neprešiel". Treba mu však tú možnosť prejaviť sa dať! Bez útokov, bez hádzania polien pod nohy. Každý raz začínal a každému sa nejaký ten "prešľap zadarí", však ani sám pán Fico NIE je neomylný a superdokonalý. To je tých viac ako 70-tisíc ľudí, ktorí dali svoj hlas Kotlebovi nesvojprávnych, :ermm: to, že Maňka nezískal väčšinu priamo v samotnom okrese BB, ale Kotleba tam získal 50-60% hlasov tiež nehovorí o ničom?!Keby bol Maňka pre samotných Bystričanov prijateľný, určite by predsa práve tam bol získal tých hlasov čo najviac.Nebol neprijateľný preto, že je Zvolenčan, za jeho neúspechom stojí niečo úplne iné! Výsledok volieb v BSK je pre SMER zdvihnutým varovným prstom, ale ako sa zdá, SMER-áci boli, ale žiaľ aj sú tak presvedčení o svojej bohorovnosti a aj keď obaja Europoslanci im vybuchli a zhoreli ako fakľa, ako "narcisti" žiadnu "svoju" chybičku nevidia, ani pripustiť nedokážu! To sa im však veľmi ľahko môže vrátiť ako bumerang. BSK môže byť iba začiatok a ak sa ukáže, že ten ťah až tak zlý nebol, môže sa to ako lavína šíriť celým Slovenskom....Nemôžem si pomôcť a viem, že porovnávam neporovnateľné, ale pri zvolení Kotlebu si často pomyslím na zvolenie Zemana za prezidenta v Čechách. :hmmm: 2
slimak Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 Ako bavim sa. Dobre grafy.http://www.sme.sk/c/7017398/kotleba-bol-v-mestach-uspesnejsi-ako-na-dedinach-podrobna-volebna-mapa.htmlInak keby pravicovi predsedovia stran aj prosili na kolenach svojich volicov aby hlasovali za Manku a ty by ich aj posluchli, v Jelsave bz aj tak vyhral Kotleba a v Revucej asi tiez. To poka..l len a len Fico. Do parlamentnych stran v roku 2012 mal Fico a smer v Revucej 2878 hlasov(56 %), Kotleba 334(uz vtedy bol druhy najsilnejsi), SNS 269,SaS 246, KDH 243,SDKU 241, OLANO 213 volicov. Kotleba teraz ziskal 1890.V Jelsave bola ucat vo volbach 2012 810, z toho mal smer 475, Kotlebova LSNS 68. Vsetky ostatne strany 267(pravicove OLANO 26,KDH14,SaS15,SDKU 26). vsetky pravicove stranz 85 ludi + dajme tomu 149 munkovcov, je to menej ako Sobotnych 351 Kotlebovcov. A bolo by to aj vtedy ak by ste od kotlebovcov odratali vsetkych radsej diablov volicov z pravicovych stran v pocte 85.V Sobotu? Kotleba 351 a Manka 149. Teda tu by Ficovi ani pravicovi volici nepomohli,lebo v podstate tam ziadni niesu.---------------V tej tabulke ma zarazil Cierny Balog. Mozno ste Manku viackrat poculi, ci citali jeho vyjadrenie, ze po prvom kole tam bol agitovat - po prvom kole to vraj bolo 50:50 , ozaj tam trosku vyhraval Manka. V celej Európe v čase krízy. Po prvom kole volieb som navštívil Čierny Balog. Tu som vo voľbách dostal 353 hlasov a Kotleba 348. Mnohí tí, čo volili Kotlebu vedia, že problémy nášho kraja nedokáže vyriešiť. Ale páči sa im, že ich aspoň pomenuje. On má tri skupiny podporovateľov – prvá skupina sú skutoční priaznivci, druhá skupina sú tí, čo si myslia, že niektoré problémy na Slovensku sa dostatočne neriešia (napr. rómska problematika) a volia ho z protestu. Tretia skupina sú mladí ľudia, ktorí sa spájajú prostredníctvom sociálnych sietí a volia ho preto, „nech je sranda“.http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/kotlebu-volili-ludia-aj-preto-nech-je-sranda-594919 A druhe kolo 907 proti 276 hlasov pre Manku. :zubiska: -----------Teraz vazne ,je to aj trosku smutne ako to nasi vladci doteraz tiahli. Aj v dalsich krajoch by to dopadlo podobne. 1
Sniper Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 Všimol som si, že v posledných dňoch sa v médiách nerieši nič iné, len to, že novým županom v BB kraji je Kotleba. Takmer každý článok nesie podtón šokujúceho prekvapenia,s ktorým nikto nepočítal. Šokujúce to musí byť iba pre idiotov, ktorí si mysleli, že ignorácia konkrétnych problémov je ich najlepším spôsobom ako ich vyriešiť. Zvolenie Kotlebu je pre nich kopancom do hlavy. Bolo načase. 3
game Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 zasa najkrajšie na tom je, že ten kopanec ide zrejme dokonale mimo ... mister Fico už špekuľuje nad tým, ako banskobystrického župana odrezať od diania, doslova sa píše kdekade v novinách, žeSmer sa ešte nerozhodol, či a ako pošle šéfa bystrického kraja do izolácie, že mu zrejme neumožnia pretlačiť vicežupana a rozpočet ... kolem a kolem, idú robiť z BB kraja a ich obyvateľov rukojemníka, kde v pohode môže Kotleba rozprávať, že chce, ale nedá sa, lebo Smer a jeho poslanci nechcú a majú dlhé ruky, a Smeru celá taktika môže vybuchnúť do tváre. pán premiér/predseda zistil, že napriek jeho kecom Smer nemôže postaviť do volieb len tak hocikoho. ale to je zatiaľ zrejme aj všetko poučenie, k čomu dospel. už včera večer som mala tisích chutí kamsi napísať, že nech sa ohlási u súdruha Žinčicu, kto ešte NEnapísal článok či blog o Kotlebovi ... : ) 1
D'Ady Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 :D vratane tohto fora... k predchadzajucemu prispevku - ani Smeraci si nemozu celkom dovolit ignorovat Kotlebu a blokovat krajsky parlament, lebo by si proti sebe popudili dalsich obcanov, ze sa veci nehybu, ako povedal Peto Gogola - su odsudeni na spolupracu
member2793 Zverejnené 25. November, 2013 Zverejnené 25. November, 2013 mister Fico už špekuľuje nad tým, ako banskobystrického župana odrezať od diania, doslova sa píše kdekade v novinách, žeSmer sa ešte nerozhodol, či a ako pošle šéfa bystrického kraja do izolácie, že mu zrejme neumožnia pretlačiť vicežupana a rozpočet ... kolem a kolem, idú robiť z BB kraja a ich obyvateľov rukojemníka, kde v pohode môže Kotleba rozprávať, že chce, ale nedá sa, lebo Smer a jeho poslanci nechcú a majú dlhé ruky, a Smeru celá taktika môže vybuchnúť do tváre. gratulujem súdruhom zo smeru k ich genitálnemu strategickému rozhodnutiu. takže Kotleba si teraz bude celé funkčné obdobie váľať šunky, robiť svoju propagandu (už aj s prístupom do médií) a ešte sa na koniec bude mať aj na koho vyhovoriť že prečo neurobil nič z toho čo sľuboval (lebo všetci poslanci boli proti...) :hufi:takže v ďalších voľbách mu voliči prihodia do VUCného zastupiteľstva aj nejakých tých poslancov, a bude vymalováno.to nevymyslíš, to je SMER! :clap: 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz