vlasto1 Zverejnené 11. Marec, 2012 Zverejnené 11. Marec, 2012 navrhujem túto tému presunúť, pretože podľa výsledku posledných volieb sa ukazuje že pravicový volič je druh vymierajúci pomaly miznúci neschopný pohybu smerom k volebným miestnostiam a ako taký si zasluhujúci svoju tému v kolónke vymierajúcich či vymretých žovočíšnych druhoch ako sú dinosaury a pod. :)
slimak Zverejnené 11. Marec, 2012 Zverejnené 11. Marec, 2012 Pravicovy volic, je ten co vytvaral hodnoty, tvori a z toho sa zije, ci potencialne bude vytvarat hodnoty. A nie je mu jedno ako sa s tymi hodnotami naklada. lavicovy volic, je prerozdelovac a trovic hodnot. Resp. si to prerozdelovanie a kradnutie neuvedomuje a kasle na buducnost. Samozrejme su aj vynimky ktore potvrdzuju pravidlo. Inak SaS nevolili len pravicovi volici. 30% bolo byvalych volicov strany Smer v 2006. Len sa sklamali a vratili. teda 100 000 volicov Smeru je odtial navyse. Ale 60-70% ludi je rovnakych. Nie su ani praviciari ani laviciari. Su len sklamani a okradani cely zivot, zatrpknuti. Maju dovod. Proste aj ti lavicovi dochodcovia vytvarali hodnoty. A volili Smer kvoli gorile. Ale je to podobne aj u praviciaroch mladych, a to bude konflikt generacii. Som spominal PPP, ci myto. Z myta stat nema ziaden prijem navyse. Nalepky by dosiahli aj pri nezmenenej cene to iste. ten isty vynos. Len mame myto pekne drahe stat ma to iste, ale dvakrat tolko ma smer a aj firma co vytvorila hodnotu.
xenocide Zverejnené 12. Marec, 2012 Zverejnené 12. Marec, 2012 Keby ohlásilo odchod 20- 30k klientov asi by si banka zvyšovanie poplatkov rozmyslela. No jo - a presne takto to funguje. Problém je že okrem nás dvoch od nich odišlo iba málo ich klientov. Ostatní sa uspokojili s nadávaním na nenažranú banku a dúfajú že silný "tato" štát z ešte silnejším "starostlivým a milujúcim" vodcom na čele No ved prave....pokial tie peniaze cloveku nestoja za to, aby nieco urobil sam pre seba... Niekedy aj vyssi poplatok moze mat zmysel, alebo byt vyvazeny inymi sluzbami a kvalitou. Preco nie? Ale nemame socik, ked bola len jedna-jedina banka. Takze preto mi dost unika, preco tolko ludi verejne a nahlas vyhlasuje, ze nie su schopni pouzivat rozum a chcu, aby to za nich robil nejaky politik.
alamo Zverejnené 12. Marec, 2012 Autor Zverejnené 12. Marec, 2012 A volili Smer kvoli gorile. pripadá mi to, ako očkovanie proti chrípke, vírusom AIDS..
tyso Zverejnené 12. Marec, 2012 Zverejnené 12. Marec, 2012 alamo, no ale podla vsetkeho to tak je. Inak sa tazko hlada vysvetlenie. Pozrime sa na cisla, pravica ma dlhodobo podporu na urovni 35 % ( cca 800 tis hlasov) , v tychto volbach ju ziskala ale nic naviac. To su volici co za ziadnych okolnosti nebudu volit Fica a presuvaju svoje sympatie medzi stranami vpravo.SMER ma tiez dlhodobo podobnu podporu a tu dostane kym sa neobjavi ina uspesna lavicova strana. Volby tak rozhoduju ti co su medzi, tychto volicov dnes ziskal SMER skoro komplet, a ake su dovody :1. Nestabilita pravicovej koalicie. Slovo zlepenec je samozrejme marketing, programovo nebol ziadny rozumny dovod na rozpad. Ale na nestastie buzzword "zasadovost" prevazil buzzword "zodpovednost". A bez schopnosti kompromisu nemoze ziadna koalicia vydrzat. A nestabilitu bolo citit, vysledok bola vlada ktora zretelne davala signaly ze nema tah na branu. To je zase buzzword "neschopnost". A tak stred volicov nemal dovod volit pravicu. Pad vlady navyse znemoznil kampan postavenu ako viziu, cokolvek tymto smerom bolo len smiesne. 2. Korupcia, v skutocnosti korupcia poklesla radovo. Lenze v novinach to tak nevyzeralo. Kazda kauzicka sa stala okamzite vladnym problemom, nastavene kriteria na 100% spravili megakauzu z Hayekovcov ( za Fica toto podlietalo radarom, taketo male sumy si ziaden novinar ani nevsimal ) a takto zasobovali noviny az do volieb. Bezny volic musel mat pocit ze vlada nic ine ako kauzy ani nerobi. Boj proti korupcii jednoducho precenil volica, ten si miesto predstavy ze teraz nastupila najspravodlivejsia vlada spravil prdestavu ze sa kradne od rana do vecera. A ked sa objavila gorila, tak tento pocit frustracie sa cely preniesol na SDKU.A SMERu sa jeho zlodejiny, ktore su o rady vyssie prepiekli bez jedineho komentara v novinach. Tak ziskal hlasy SMER vdaka snahe potlacit korupciu. Svet nie je spravodlivy :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz