Jump to content

Recommended Posts

Posted

tak a je po kacinej svadbe, prokurator to zastavil. Zufale je len to ze Lipsic tym u mna stratil posledne zvysky dovery, na pravici tak nevidim nikoho, kto by mohol dvihnut zastavu

Posted

na pravici tak nevidim nikoho, kto by mohol dvihnut zastavu

vydrž, možno nastúpi nová mladá generácia pravicových politikov, inteligentnejšia, neskorumpovaná, ktorá nebude sledovať len svoje záujmy ale aj záujmy svojich voličov. generácia pravicových politikov ktorá sa dokáže dohodnúť nielen medzi sebou ale aj s opozíciou .

ale kedy to bude ? v blízkej budúcnosti isto nie,lebo žezlo pravice ovládajú skorumpovaní,mocichtivý a nechopní politici sledujúci len svoje záujmy

Posted

http://nicholson.blog.sme.sk/

Do plnoci este nieco chyba,ale Tom sa na svoje zavazky a Gorilu asi tiez vykaslal.

http://nicholson.blo...lom-Gorily.html

Tak napisal, idem citat.

Z diskusie

Zaujímavé je čítať tie mená, čo vyšetrovali Gorilu.To meno Cadra,mala som tu česť sa s ním stretnúť.Vedela som ,že bol aj na ÚBOKU Trnava,doteraz bol aj na ÚBOK v Bratislave,išlo mi vlastne o vyšetrení vraždy môjho syna,potrebovala som si overiť,prečo to bolo pozastavené a kto má o to záujem.Pokým sa nepresvedčím sama ,neverím nikomu,tak ma to neprekvapuje,že tie mená ,čo píšete a ako to čítam,môžem z určitosťou povedať,že Gorila sa tak ľahko nevyšetrí.Tak ako aj pozemková máfia,v druhom štáte by sa to nemohlo stať,to čo sa deje SR.Tu netreba dúfať a veriť v spravodlivosti v takejto korupcii,ale zúfať.

vysetrovanie vrazdy, nevravim, ze to je jednoduche vysetrit. Zrejme ich bolo viac a mozno aj v normalnych krajinach sa to stane ze to nevysetri.

######at na takyto stat a system. Kde ti za######u hocikoho a sa to nevysetri. Mozno kvoli tomu ze sa to nechce, nehodi, resp nesmie.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

to nerobte, este mu to zdvihne preferencie

ludia maju radi mucenikov...