Sniper Zverejnené 27. December, 2011 Zverejnené 27. December, 2011 Včera bola nainštalovaná Arkáda - flashové online hry. Zatiaľ je tam 10 hier, keď sa nudíte, môžete hrať, časom ich bude viac. Po dohratí hry kliknite na Submit score, Send score alebo niečo podobné čo tam bude, skóre sa vám zapíše do tabuľky. Pri každej hre môžete potom vidieť tabuľku výsledkov kto koľko bodov dosiahol, k hrám môžete písať aj komentáre a pod. Arkáda je zatiaľ v BETA verzii, preto môže obsahovať chyby. Pre hratie hier nemusíte byť prihlásení na Fórum, ale potom nebude možné uložiť nahraté body. 1
littlewitch Zverejnené 27. December, 2011 Zverejnené 27. December, 2011 Hned mi bolo jasne, ktori "nespac" tam bude mat naj skore , ze gejm :D ;)
game Zverejnené 27. December, 2011 Zverejnené 27. December, 2011 ehm. ja som sa namojdušu chystala spať, a nerada hrám hry! ale to dolovanie zlata mi pokrivilo charakter !!!
Sniper Zverejnené 28. December, 2011 Autor Zverejnené 28. December, 2011 Cube O Logic neukladá skóre. Neviem prečo. Neskôr to možno budem riešiť. .Cube O Logic som dal preč, namiesto nej som dal akčnú hru Sea Assault.
Sniper Zverejnené 17. Január, 2012 Autor Zverejnené 17. Január, 2012 game ty si fenomén, nahrať v jednej hre -1 bodov sa tak skoro nevidí.
game Zverejnené 17. Január, 2012 Zverejnené 17. Január, 2012 ano prosím, mno podarilo sa, no ... niekto musí aj také, doložila som názorne svoje predchádzajúce tvrdenie ! :)
Sniper Zverejnené 20. Január, 2012 Autor Zverejnené 20. Január, 2012 Včera som pridal nejaké 4 hry, dnes ďalšie dve + som zrušil hru Cube O Logic, ktorá nezapisovala skóre a namiesto nej som dal inú hru. To len keby niekto náhodou hľadal pôvodnú hru.
Sniper Zverejnené 24. Január, 2012 Autor Zverejnené 24. Január, 2012 Skúste hry Bejeweled alebo Taberinos. Veľmi chytľavé logické hry.
Sniper Zverejnené 21. Február, 2012 Autor Zverejnené 21. Február, 2012 Arkáda bola aktualizovaná na verziu Beta 3, niekoľko bugov sa opravilo, minimálne jeden pribudol, ale to sa časom zrobí. Okrem opráv chýb pribudlo niekoľko maličkostíLinky kategórií sú odteraz v krajšom formáteBolo preložených zopár vecí do slovenčiny čo sa predtým preložiť nedali 1
alarm Zverejnené 22. Február, 2012 Zverejnené 22. Február, 2012 Nejde mi arkada, používam FIREFOX a píše to:[#ARC-08] You do not have permission to view the arcade. aj po prečistení cookies a všetkých nastavení
flora Zverejnené 22. Február, 2012 Zverejnené 22. Február, 2012 nejde mi zapnúť arkáda. a už som sa skúšala prihlásiť aj cez iný prehliadač. vyskúšala som operu, chrome, aj mozillu. tak uvidím zajtra." Vyskytla sa chyba" takto mi to vždy vypíše :)
Sniper Zverejnené 23. Február, 2012 Autor Zverejnené 23. Február, 2012 Už je to v poriadku. Zaujímavé, neviem prečo ale trom užívateľským skupinám to odpálilo povolenie vidieť a hrať hry. Zrejme po tom ako som kvôli update vypol Arkádu. Neskôr sa na to pozriem. Arkádu nemohli hrať návštevníci, členovia s nepotvrdenou registráciou a členovia, ktorí sú v skupine Active Members. Vidíte, keby ste písali viac na Fórum, že by ste mali nad 1000 príspevkov a boli v skupine Advanced Members, tak by ste Arkádu hrať mohli :P
alarm Zverejnené 23. Február, 2012 Zverejnené 23. Február, 2012 ďakujem Velebnosti závislák :zubiska:
Sniper Zverejnené 23. Február, 2012 Autor Zverejnené 23. Február, 2012 Všimol som si, že zas hostia mali možnosť zapísať si body. Už som aj to zakázal, neviem prečo sa to tam s tými oprávneniami tak potentovalo. Asi som to omylom zapol aj pre nich :unsure:
Tom Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Hrat nahodnu hru ( https://www.freespace.sk/index.php?app=iArcade§ion=play&game=random ) hadze [#ARC-GAMEDATA] Neplatné údaje
member2793 Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Všimol som si, že zas hostia mali možnosť zapísať si body. Už som aj to zakázal, neviem prečo sa to tam s tými oprávneniami tak potentovalo. Asi som to omylom zapol aj pre nich :unsure: a ja som si myslel že si to zakázal vtedy keď som sa ešte ako náhodný okoloidúci, v Bubble Shooter-i s 550000 bodami dostal na 4. miesto v tabuľke, niečo ako: "cudzinci nám tu rebríčky kaziť nebudú" :zubiska: 1
Tom Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Tam by trosku iny problem s navstevnikmi kedze ta metoda posielania score do tabulky nieje zrovna bezchybna....
Sniper Zverejnené 15. Marec, 2012 Autor Zverejnené 15. Marec, 2012 Zapnuté bodovanie pre návštevníkov bolo zapnuté nedopatrením a omylom a tá chyba s neplatným odkazom už je nahlásená.
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2012 Autor Zverejnené 18. Marec, 2012 V ďalšej verzii (ešte neviem v ktorej) budú dve políčka pri hrách:prvé bude popisovať úlohy a ciele v hráchdruhé bude obsahovať presné inštrukcie ako hru ovládať a ako sa dopracovať k cieľuJe to dobré pre tých, ktorým sa nechce priamo v hrách čítať návody alebo nevedia anglicky. Minule starsi v Country bohoval a kristoval, že sa nevedel vysomáriť z ovládania jednej hry, tak som dal developerom návrh ako to vyriešiť a predbežne je to schválené. Tam by trosku iny problem s navstevnikmi kedze ta metoda posielania score do tabulky nieje zrovna bezchybna.... A na toto si ako prišiel?
Tom Zverejnené 18. Marec, 2012 Zverejnené 18. Marec, 2012 Na co myslis? Ze navstevnici by podvadzali? Ked to hra vela ludi najdu sa aj necestny.Islo by to vyriesit nejakym checksumom v tom POSTe, mozes im to navrhnut
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2012 Autor Zverejnené 18. Marec, 2012 Je tam ochrana voči zneužitiu skóre priamo v Arkáde, ale určitý druh ochrany majú v sebe zabudované aj flash hry. Mňa len zaujímalo, čo si myslel tým že "ta metoda posielania score do tabulky nieje zrovna bezchybna...."
Tom Zverejnené 19. Marec, 2012 Zverejnené 19. Marec, 2012 pozri posledne skore v helicopter. v tej hre sa 0 neda dosiahnut ani 10. minimum je 19 POST_DATA: best=19&restart=true&scrollSpeed=8&movieHeight=300&movieWidth=400&gname=copter&gscore=19
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2012 Autor Zverejnené 19. Marec, 2012 Je to možné, môžeš to reportovať sem http://iarcademod.com/forums/index.php/tracker/
Tom Zverejnené 19. Marec, 2012 Zverejnené 19. Marec, 2012 Oni o tom vedia. Aj tebe to hovorili :Dhttp://iarcademod.co.../171-v2-vs-v32/ :Most v2 games submit the game's score via a plaintext postback that a user could easily intercept and modify the score using ... Basically, the scores on these games looks like this: score = 45 Z toho co tam pisu je to posielanie priamo v hrach takze s tym nic nespravia
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz