Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja len, ze o 15,00 je na TA3 tlacova beseda roberta kalinaka na temu "zneuzitie nezakonnych odposluchov proti opozicnemu politikovi a trestne oznamenie na lubomira galka" ..milé...

Zverejnené

Pink si pozerala utorkovy vybor. Si pamatas ako sa Kalinak dopredu ospravedlnoval,ak niekedy pouzil v telefonickom rozhovore neslusne slova?

Vedel presne co bude v mediach.

Mna uz Kalinak nezaujima. Ale ak mam pravdu povedat na tom vybore vystupoval celkom v pohode. Aspon ako si na to spominam, bol suverenny, vyzeral pripraveny, ale mozno len taral a klamal. Ja sa do problematiky nerozumiem a nestoji mi zato rozsirovat si v tejto oblasti obzory.

Kto vie ci galko ,vediet vedel isto, zrejme to mal aj napocuvane aj zverejnovat chcel.

Dam Vam radu. Pravdu citajte len s rezervou. Pretoze mozno pride cas, ked nieco konkretne zverejnim aj co sa tyka prepojenia niektorych jej redaktorov a konkretnych opozicnych politikov v suvislosti s "akciami" voci mojej osobe. A verte mi, moc ich to potom nepotesi.

http://blog.sme.sk/d...u-vymenili.html

nechce sa mi v tom hrabat ci casy(datumy) "suhlasia", aj tak je to jedno.

Zverejnené

Takze tou maniou som myslel, ze spuste ludi zrazu staci len nejaky naznak a hned su presvedceny, ze ich favorit neurobil nijaku chybu.

Game prosim oprav tu hrubku, skoro mi oko vypadlo. :shifty:

Srandujem.

Zverejnené

tlacovka - takze sme sa dozvedeli, ze nie je podstatny obsah prepisov...

Zverejnené

ty kokso..

Kaliňák oznámil, že ide na Galka podať žalobu..

to znamená že celý ten prepis rozhovoru s novinárkou, bol pravdivý

a PRAVDA mu to kvituje

ale neviem ako chcú potom presvedčiť ľudí, že sú nezávislé noviny, keď pripustia, že nejaký politik ich redaktorke diktuje články

ja neviem

ale na ich mieste (Kaliňak aj "nezávislé" noviny Pravda) by som sa moc "netoporil"

vyzerá to v momente keď sa ukazuje že nemajú "trenírky" nevkusne

Zverejnené

To iste plati aj o nezavislosti ktorychkolvek novin zjavne. Ked mohol nieco dat a daval rovako napr. SME ci inym - nie je v tom nijaky rozdiel. Mozno az na nejake nezaujimave dedinske tyzdenniky, o ktore nikto nezakopne.

V podstate ale neurobil nic nezakonne. Ked sa tu tvrdi, ze noviny maju mat pravo uverejnovat nelegalne ziskane informacie - tak musi byt rovnako umoznene beztrestne ziskavat informacie nelegalnou cestou. Diktovat, alebo poradit, co ma kto napisat je tak isto legalne - akurat image novinarov je v keli (ale pre ludi, ktori sa tam pohybuju, nic noveho). Takze Kalinak je vlastne v suchu. Noviny tiez nie, akurat by sa tym nemali moc chvalit - a to sa tyka aj tych, co s nimi drzia basu.

Zverejnené

wtf?

http://volby.sme.sk/c/6154254/sas-kauza-odpocuvania-nam-moze-ziskat-hlasy.html

„Som presvedčený, že táto kauza nám voličov nezoberie a v tom lepšom prípade nám dokonca získa nových,“ vraví šéf poslaneckého klubu SaS Jozef Kollár.

Stavim sa, ze velka cast tychto tzv. liberalov mala svojho casu na svojom jazyku nemalu kritiku, ked USA prijali Patriot Act a tym legalne umoznili ovela vacsie zasahovanie do sukromia ludi (niektori dokonca blabolili o diktature a fasizme a zlom Bushovi). Ale keby aj nie, tak v podstate stale plati, ze ludia niekedy dokazu s nadsenim akceptovat veci, proti ktorym bezne prostestuju (=odpocuvanie novinarov bez toho aby sa jasne vedelo, o co vlastne islo)

Po vypuknutí prípadu, v ktorom Vojenské obranné spravodajstvo odpočúvalo novinárov Pravdy a šéfa TA3 Michala Gučíka, vysvitlo, že novinárku odpočúvala aj vláda Roberta Fica.

A to akoze co? Zrazu je Fico OK, pretoze po nom tych istych ludi odpocuvala aj SaS, alebo je vedenie SaS rovnako zle, ako vedenie SMER-u?
Zverejnené

Polda prezidenta urcite nie, kedze Kasicky je za to iste, za co bolo treba Galka odvolat, v poriadku. Odovodnenie, ze v pripade Kasickeho nasledovalo trestne oznamenie, kriva na obe nohy, kedze Galkovi zjavne podat trestne oznamenie zabranili. :)

Zverejnené

Obsah je asi o tom, ze politik dodal novinam nejake materialy a chcel, aby vysiel clanok v urcitom zmysle - pretoze to tak robi ako on, tak ostatni politici s tymito novinami, aj inymi mediami. Noviny vyznievaju uplne pasivne, zabezpecujuce nejaku vyrovnanost akurat tym, ze od vacsiny politikov (ci ludi vobec) aj podobne materialy s radostou prijmu.

Zoberieme si z obsahu napriklad to, ze Galko sice arogantne kritizoval Fica za rychlu jazdu, no on sam letel po dialnici ako vietor? Alebo ta nejaka spominana kauza, ako sucasna vlada (ze by SaS, ci o koho sa jednalo?) obisla predpisy a zakony o verejnom obstaravani?... Ono ked ste z toho tak nadseni, uvedomil si niekto, ze sa spominali preslapy sucasnej vlady, vratane tej obdivovanej SaS? Alebo v bodoch, kde by mohla SaS nahodou vyzniet negativne sa budeme tvarit, ze prave a presne tam Kalinak nehovoril pravdu :)

Okrem toho, ze sa potvrdilo, co aj tak vela ludi davno vedelo, nie je zatial zverejneny obsah nic svetaborne.

Zverejnené

http://blog.etrend.s...zahadny-koniec/

Cital som to vcera. Nieje zaujimavy clanok.Diskusia a grgo, dobre pise, skoro mi pripomina xenocide. Oni maju viac spolocnych veci.

Pre mna je zaujimave ze som dnes nenasiel ziaden clanok, blog na vcerajsi Lampu.

Tazko ma galko presvedci ze o tom nevedel. A rozmyslam, nerozmyslam o co mu ide. On o odpocuvani nevedel? Ani v juli ani vcera? Uveril tomu az na zaklade Kalinakovho priznania? Pritom naznaky a velmi presne mal v minulosti aj na zaciatku tyzdna velmi presne. Vedel kto riadi Pravdu, v utorok na vybore vedel kto sa vyhrazal(samozrejme hypoteticky), myslim este jeden splech na tlacovke mal.

Verim tomu, ze je ch.uj.o ako som vo svojom prvom prispevku napisal. Resp. neverim, on si toho robi z nas. Ale druha vec neverim, nie je mi to logicke aby to vynasal na verejnost. Proste je za tym kalinakov dostojnik, ktoremu ch.ujo naletel. Kalinak je aky je - ale zodpovednost ma ujo.

Galka som nikdy nemusel, a nechapal som preco ma taku popularitu. Lebo ak je taky super, tak to nieje kvoli nemu, lebo je ujo. Ujo nemoze byt super.

Preco je ujo? Na tom nieco moze byt,ale nieco podcenil(dolezita vec vlastne mozno bod preco je ujo - dal im volnu ruku,dostojnik mozno nic neporusil a len spicloval a vynasal to niekto iny, rposte je to jedno ako mozte dat volnu ruku a..). Mozno uveril ludom - preto je ujo. Dobre v juli sa dozviem ze Kalinak prinasa info do pravdy. A ma nezaujima ako sa ta info dostala ku mne. Povedali mi? naslo sa to na stole? Bud je ujo alebo si uja robi z nas. Ja si myslim, ze z nas.

Naco je to dobre?

Zverejnené

špehoval svojich ochrankárov, sekretárku, podriadených a tvrdí že o tom nevedel ? je to trkvas na entú. galgamer ušatý.

Zverejnené

no je pravda ze ked politici SMERu hovoria o slobode tlace a stbackych metodach, tak to je zvracanie. Robili to iste a horsie. A preto je zufale ze vlastne mamu pravdu o Galkovi, to je to najsmutnejsie.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov