phersu Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 jasne LIverpool musi vyhrat uz len kvoli tomu ze som sa vsadil
nutrinka Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 ja idem vsadiť na ac, takže tentoraz žiadne walk alonemám rovnaký ciťák, aký som mala v semifinále, som chodila okolo otca dva týždne a som mu vravela, že ac postúpiježiš, ak ac zajtra nevyhrá, tak sa aj učiť prestanem :lol:
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 Ja myslím že AC by bez väčších problémov malo vyhrať.
phersu Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 ja idem vsadiť na ac, takže tentoraz žiadne walk alone mám rovnaký ciťák, aký som mala v semifinále, som chodila okolo otca dva týždne a som mu vravela, že ac postúpi ježiš, ak ac zajtra nevyhrá, tak sa aj učiť prestanem :lol: Prosím ťa, že ciťák. Bolo ti nejako zle a už si vyplodila že AC postúpi mala šťastie. LIVERPOOL do toho musí vyhrať aj keby čo bolo nechcem prehrať vsádzku a ešte k tomu s osobou ktorá sa futbalu nerozumie :)
tomba Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Ked uz sme u tych citakov,tak AC vyhra 2:1 a gol da aj Gattuso(mimochodom,tato kombinacia by mi v Nike za stovecku vyniesla 11 250,-).Chcel som,aby vyhrali reds,ale ini,ako budu vo finale a pre moju slabost pre anglicky futbal asi budem fandit Reds...Ale ked ten citak...
nutrinka Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 ježiš, phersu, ja mám stávku aj s tebou?! :) inak, aj ja si myslím, že to bude 2:1. a gól za liverpool dá Kuyt :lol: ale toto už fakt pľujem z brucha dnes si pekne oblečiem šálik a bude sa hulákať forza rossoneri a ac pekne vyhrá /inak ma máti z kože zoderie, že som prehajdákala aj jej prachy :) /
hisham Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Kua, ste ma nakazili, ja už som futbal nepozerala ani nepamätám. A teraz mám kvôli vám chuť sadnúť si a hulákať a obdivovať tie stehná. No asi aj pôjdem :lol:
chorche Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Ano, bez vacsich problemov to bolo aj minule, z 3:0 bola remiza a na penalty vyhral Liverpool, to bolo krasne, nech je ako chce, ale Liverpool musi vyhrat aj teraz!
nutrinka Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 inak, aj ja si myslím, že to bude 2:1. a gól za liverpool dá Kuyt :) ale toto už fakt pľujem z brucha ;) :lol: že som ja nevsadila, krava som sa sekla v čísle zápasu ešte aj, som vsadila na posledný gól milána :) celý zápas ma brucho bolelo, ježíííš, to boli nervy
tomba Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Nutrinka, smekam klobuk a pis sem citaky co najcastejsie,toto vyslo dokonale... Ale pochvalim sa aj ja... :lol:
cizy Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 no co som cely cas hovoril... este aj oba goly dal SUPERPIPPO !!!!!!!
hisham Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Som si na teba hneď spomenula, ciziak, keď dal Inzaghi góly :lol:
chorche Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Tradicne AC hralo gorotky a vyhralo. Ked bola ta standartka v 44. minute, povedal som: Kamosi, pozerajte, teraz da AC gol, koncom polcasu, to je ich! Ake velke prorocke slova to boli, ale ten gol padol nahodne, nevyhral ten lepsi, velmi som fandil Liverpoolu.
Sniper Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Skôr fandím anglickým tímom ako talianským, bolo by tomu asi aj včera, ale chcel som aby nutrinke vyšiel tiket. Keď Liverpool dal tesne pred koncom gól, viem si predstaviť ako strašne musela kliať :lol:
tomassi Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Pekne nespravodlivý výsledok, ale čo už AC vyšla vyčkávacia taktika a po tom zlepeňáku bolo viac-menej rozhodnuté jediný, kto si za tento zápas zaslúžil ušatý pohár je Alessandro Nesta šak ten robil robotu za 3, minimálne Maldini bol zbytočný Jankulovski bol najslabším mužom na ihrisku chcel som sem dať pippovu fotku cez, kt. by bol nakreslený kosoštvorec s čiarkou, ale to by bolo asi proti pravidlám fóra :lol:
chorche Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Nie, nie som proti ITA muzstvam, mam urcity rebricek, ako fanusik Interu nemozem byt zaroven fanusikom AC a v pripade ENG klubov je volba jasna.
phersu Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 Tak a máme tu skupiny na tento ročník LM A-skupina: FC Liverpool , FC Porto , Olympique Marseille , Besiktas Istanbul B-skupina: FC Chelsea , FC Valencia , Schalke 04 , Rosenborg Trondheim C-skupina: Real Madrid , Werder Brémy , Lazio Rím , Olympiakos Pireus D-skupina: AC Miláno , Benfica Lisabon , Celtic Glasgow , Šachťor Doneck E-skupina: FC Barcelona , Olympique Lyon , VfB Stuttgart , Glasgow Rangers F-skupina: Manchester United , AS Rím , Sporting Lisabon , Dinamo Kyjev G-skupina: Inter Miláno , PSV Eindhoven , CSKA Moskva ), Fenerbahce Istanbul H-skupina: Arsenal Londýn , postupujúci z dvojice FC Sevilla - AEK Atény , Steaua Bukurešť , Slavia Praha Aké su vaše tipy ktoré dvojice postúpia zo základnych tabuliek
tomassi Zverejnené 3. September, 2007 Zverejnené 3. September, 2007 A-skupina: FC Liverpool ,Besiktas Istanbul B-skupina: FC Valencia , Schalke 04 C-skupina: Real Madrid , Lazio Rím D-skupina: AC Miláno , Šachťor Doneck E-skupina: FC Barcelona , VfB Stuttgart F-skupina: Manchester United , AS Rím G-skupina: Inter Miláno ,CSKA Moskva H-skupina: Arsenal Londýn ,Steaua Bukurešť tá Žilina ma sklamalapodľa toho, čo som počul, v pohode na Slávku mali a po odchode Babel-a Sneijder-a z AJAX-u by mali šancu prejsť aj cez nichno škoda
Sniper Zverejnené 3. September, 2007 Zverejnené 3. September, 2007 Žilina nesklamala. Nalejme si čistého vína a na rovinu si povedzme že slovenské mužstvá na Ligu Majstrov nemajú.V našej lige každý ročník jedno mužstvo hrá futbal, druhé sa ho snaží napodobniť a zvyšok hrá okopávanú. Na LM toto stačiť nikdy nebude.V LM ma potešila jedine Artmedia pred rokom(?).
tomassi Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 ja som ten zápas nevidel, tak hovorím, len to čo som o ňom počul sklamala ma pretože vraj mala na postup a ako vždy sme nevyužili gólové šance inak UEFA posiela za Ligu majstrov na Slovensko 171 800 eur som zvedyvý či si pán Laurinec kúpi nové auto, resp. jeho príbuzný nut nám môže podať info z prvej riky :lol:
nutrinka Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 UEFA posiela za Ligu majstrov na Slovensko 171 800 eur som zvedyvý či si pán Laurinec kúpi nové auto, resp. jeho príbuzný nut nám môže podať info z prvej riky :)budem sedieť pri okne a kukať na cestu :) inak, podozrivo rýchlo tu zrazu vynovili ihrisko, tribúnu, vedľa nej vystavali pódium a za ňou ihrisko s umelou trávou. treba uznať, že pán laurinec sa najskôr postaral o svoju domovinu a až potom o príbuzných :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 viva la arsenal :lol: spravne je: vive l'arsenal
tomassi Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 hneď ako to bude možné vytvorím na profutbale v sekcii Tipovane našu tipersku ligu FreSpacePortal-league už som síce jednu vytvoril, ale to v sekcii LM 2006/2007 a to je hvo platné viacmenej stabilný prispievatelia do tejto témy dostanú heslo ako SS alebo cez ICQ ak by som ho niekomu neposlal, tak stačí keď mi napíše zaregistrovať sa môžete TU
tomassi Zverejnené 18. September, 2007 Zverejnené 18. September, 2007 chlapci z profutbal-u sa nie a nie rozhybať tak asi ziadna FSP-league nebude :lol: A-skupina: Olympique Marseille - Besiktas Istanbul 2 FC Porto - FC Liverpool 2 B-skupina: FC Chelsea - Rosenborg Trondheim X - mám ciťáka, že saparovci využijú súčasnú formu Schalke 04 - FC Valencia 1 C-skupina: Real Madrid - Werder Brémy 1 - biely balet je rozbehnutý a nemčúri ho nezastavia Olympiakos Pireus - Lazio Rím 2 D-skupina: AC Miláno - Benfica Lisabon 1 Šachťar Doneck - Celtic Glasgow 1
phersu Zverejnené 18. September, 2007 Zverejnené 18. September, 2007 A-skupina:Olympique Marseille - Besiktas Istanbul1FC Porto - FC Liverpool2 B-skupina:FC Chelsea - Rosenborg Trondheim1 ale ked budu hrat ako doteraz tak to este aj prehraju a nezachrani ich ani "skvely" cech a "bozsky" drogba Schalke 04 - FC Valencia2 C-skupina:Real Madrid - Werder Brémy1Olympiakos Pireus - Lazio Rím2D-skupina:AC Miláno - Benfica Lisabon1Šachťar Doneck - Celtic GlasgowX
Odporúčané príspevky