Sniper Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 aah bazalka :lol: A čo sa vlastne teraz hrá? štvrťfinále či čo? aké sú dvojice?
bazalka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 osemfinal, zapasy:barcelona - chelseavillareal - rangersjuventus - bremeninter - ajaxlyon - psv eindhovenarsenal - real madridac milano - bayernliverpool - benfica lisabonpodla mna postupi barca,villareal,juventus,inter milano, lyon(ale chcem psv), arsenal, ac a liverpool
RoSo Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Neviem, čím to je, ale Bayern je pre mňa najnesympatickejší klub. Za ním je Chelsea. a pridávam sa Viva la barca
Sniper Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Pozerám Barca - Chelsea 1:0 zatiaľ. Ronaldiňo je Pán Futbalista.
Sniper Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Uveríte tomu že práve teraz v tejto minúte mi napadlo že dnes je futbal? :lol: Včera som si na to spomenul až v druhom polčase.
RoSo Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ale dá sa tomu uveriť. Môžeš uveriť tomu, že ja som Arsenal - Real sledoval a zaspal pri tom? Som naštvaný sám na seba.
cizy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 AC postupil oa dostal oLyon, výborne, inzaghi je uzdraveny a hra a co je nadolezitejsie skoruje,GREAT!
RoSo Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Už sa teším na pokračovanie Ligy Majstrov. Tam vidno skutočných futbalistov.
Keith Flint Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mam neprijemne obavy ze nebude milanske finale. ac cez lyon neprejde
cizy Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ale prosím ta, skor by som sa bal o inter, AC to ma vo vrecku, inzaghi vsieti sa su tam
Keith Flint Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 o inter sa bat nemusis. ti vyhraju tento rocnik a villareal rozbiju aj u nich. ked bude chcet ac postupit budu muset dat minimalne 3 goly. lebo po goloch wiltorda a junihna to bude krute. aj barcelona bude mat problem. dufam ze nuno ich posle domov
cizy Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 AC MILANO JE V SEMIFINALE INZAGHI SPASITEL AC INZAGHI BOH DVA INZAGHI JEDEN SCHEVCHENKOJE ROZHODNUTE
cizy Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Nie DVA inzaghi prvy hlavou po centridruhy doklepnuty v tom zmätku pred branou Schevchenko dal ten posledny krizom na 3:1
RoSo Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 OK ale ak by nebolo Schevchenka, Pipo nemá čo doklepnúť. Zaujal ma hlavne ten moment, keď komentátor hovoril, že AC má vzadu 6 stiahnutých hráčov, pretože sa obávajú rýchlych francúzov a spoliehajú sa na mužov činu, ktorí sú vpredu osamotení. A bác ho, 87 minúta a postupuje AC. Potešilo ma to, ale dúfam, že ak teraz dostanú FC Barcelona, že postúpi Barca. Teda, že po tom zápase ja prispejem do témy Čo ma dnes potešilo a ty do témy Uľavte si tu :lol:
cizy Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 no to teda nie ,AC Milano je najlepsi klub na svete najlepsim hracom na svete Superpippom Inzaghim, ktory je uplny boh. a ta typicka radost ked da gol AC vyhra ligu majstrov chcel som milanske finale, ale Inter to zas dosral
cizy Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 AC JE NA CESTE K TITULU VDAKA SPASITELOVI PIPPOVI EUROBOMBER ITALIANI SUPERPIPPO INZAGHI!!!!!!!!!!!!! FORZA!!!!!!!!!!!!!
Keith Flint Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 keby sa stretli barcelona a ac tak barcelona by strasne fasovala. ac to teraz urcite vyhra cele. ale o barcelone pochybujem vobec ze postupi dnes cez benficu
RoSo Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Že toto niekto môže z úst vypustiť :lol: :) :) ;) Ak takto pochybujete o Barcelone, idem odtiaľto preč. (ale len kvôli tomu, že musím ísť pracovať ;) )
cizy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 RoSo si si vedomý ze ked da teraz Benfica gol tak Barca moze ist handry fajcit?
cizy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Juventus je na pokraji vyradenia Ani mocný Fabio Capello nemoze nic robit v tejto situaci... je to v RITI doriti aj s Barcelonou 2:0
Recommended Posts