phersu Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 JJ konečne som videl dobrý futbal. Dnes budeme oslavovať až do rána. :lol: :) ;) :)
game Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 malý ušatý Rooney má pozlátené nohy ... ale zápas to bol pekný, aj ten posledný gól :lol:
game Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 phersu, ťa kopnem do kolena, uvidíš :lol: ty máš na to monopol, či čo ?! pozerám futbal dlhšie než si ty na svete, ty šteňa jedno :)
phersu Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 phersu, ťa kopnem do kolena, uvidíš :lol: ty máš na to monopol, či čo ?! pozerám futbal dlhšie než si ty na svete, ty šteňa jedno :) Dobre, dobre nemusíš sa hneď rozčulovať, ja som sa len opýtal. Teraz sa bojím o svoje koleno. :) Som zvedavý dnešný zápas či bude taký dobrý ako včera. Tipujem ale ja chcem aby vyhral Liverpool.
tomassi Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 výkon Livpool-u ma pekne sklamalvôbec nehrali svoju hru, ako keby to ani neboli oni :lol:
phersu Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 Nehrali svoju hru? Ešte horšie úplne to poali. Zbytočných 90 minút futbal bol priemer a že "LIGA MAJSTROV" Manchester to je ono tak sa mi to páči.
Ignatius Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 Počkajte doma, to si zahrá svoju hru... Ale fakt mohli trochu viac pridať. :lol:
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Popri hokejovom ošiale nezabúdajme na LM dnes REDS vs Blues - Červený musia jednoznačne hrať futbal a nie to čo predvádzali na Stamford Bridge určite im v tom pomôžu aj jedny z naj fanúškov sveta - halvne svojou hymnickou - (keď si na to kliknite, tak vydržte do 01:30) Michael Essienvytvorí dvojičku s Johnom Terrym, pretože Carvalho sa v zápase s Boltonom zranil. takže by to teraz chcelo hrať centrované lopty, lebo pochybuje zranení sú aj Ballack a Ševčenko.
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Lenže keď budú hrať REDs ako minule tak je vo finále Chelsea, vôbec sa mi ten futbal nepáčil o ničom :lol: A podobná atmosféra býva u nás v šenka akurát že lepšia :)
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 SKVELÉ !!! THE REDS kráčajú za šiestou hviezdičkou aj keď toho branára nemám BohVieAko rád, musí uznať, že dnes bol fantastický, hlavne pri penaltovom rozstrele
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Perfekt zápas behavý a kopec šancí. Mame som hneď po strelení gólu hovoril že to pôjde na penalty, že dnes mám na ne náladu, krista ja som dobrý.Reina je dnes kráľ, pche český komentátor vyhlasoval že Čech je najlôepší na svete čo sa týka v likvidovaní penalt, asi sa trošku sekol chalan. Ešte aby DIABLI postúpili a bude to úplne perfekt.
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Si mysím, že tie čo išli na toho českého pavúka sa nedali chytiť inak ty si tušil penalty už 2kolá predtým :lol: jj bude čisto červené finále
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Ale on je proste najlepší takže sa dali :lol: A tie penalty čo spomínaš to bolo s Arsenalom to už bolo viac než jasné a zrazu smutná huba. A dnes som to vážne hovoril nerožčuluj ma lebo pôjdem zobudiť mamu aby ti to potvrdila :)
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Manchester výborne :lol: :) Krista tam dpc krista jáááááááááj tá Chelsea nemohli vydržať na penalty, keď už celý zápas bol o ničom tak aspoň to mohli dopriať divákom. a tento príspevok? :)
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Jaj hento ešte to bolo s Valenciu ale to som netvrdil že to pôjde na penalty už od polovice prvého polčasu. A vtedy sa mi penalty ani moc pozerať nechceli. Som bratovi hovoril nech dá Valencia gól že sa mi chce spať, že nech nejdú penalty. Ten ma skoro zabil keď dala Chelsea gól že môžem za to ja, že som to privolal. Tak a teraz už nič na mňa nemáš :lol: , hentie zápasy som tipoval pred koncom že to pôjde na penalty a nič, asi to musím povedať skôr aby sa to splnilo.
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Škoda, že sa Robbie nedostal k penaltovému rozstrelu(možno bol nasadený ako 5. kopajúci) možno by sme si mohli pozrieť ako šňupne čiaru CLiCK :lol:
tomba Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Njo,tak vcera to bol v podstate klasicky zapas The Reds - chelski,aj ked v tomto dvojzapase padli o jeden-dva goly viac,ako som cakal (a to neratam jedenastkovy rozstrel...) Ale treba uznat,ze Liverpool bol lepsi a postup je zasluzeny.A to,co opat predviedli fans Liverpoolu na konci zapasu - este teraz mi nabiehaju zimomriavky...A vyrok zapasu - cesky komentator: Essien loptu odhlavickoval ramenom :lol: Viac ma vsak momentalne zamestnava hokej,ked mi kamarat,stary to fans ManU, na icekve napisal,ze BUDE CERVENE FINALE,tak som mu odpisal,ze Rusi s kym?... :)
tomassi Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 takže sa bude opakovať predvlaňajšie Istanbulské finále bodaj by sa opakovalo na 100%
Sniper Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 S postupom AC som si bol istý, ManU bohužiaľ na postup nemal šancu. Postup Liverpoolu ma mierne prekvapil. Vo finále budem fandiť Liverpoolu, po tej korupčnej afére talianský futbal u mňa stratil všetok šmrnc.
phersu Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Fandil som Manchesteru, ale po tom čo včera predviedli a hlavne obrana si nezaslúžili vyhrať. Fandiť neviem komu budem asi tomu kto bude hrať lepší futbal.
cizy Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 korupcia je aj v inych ligach, len v talianksu sa s tym aspon nieco robilo
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Liverpool. Hotovo, nebudem fandit nejakej skorumpovanej zberbe, ktora navyse kupila tlste nemehlo, to ale nastastie nemoze davat goly v LM. Takze Liverpool. Na juhu Europy sa zvykne tomuto muzstvu naozaj darit obracat aj vysledky 0:3 na vitazstva!!! REPETE! REPETE!!!!!!!!!!
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2007 Zverejnené 22. Máj, 2007 Zajtra povinne obliect cisto cervene tricka postavit sa pred TV obrazovku a spustit YOU'LL NEVER WALK ALONE
Odporúčané príspevky