Skočiť na obsah

Liga Majstrov (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to hej ale ja sa bojím, že si do Manchesteru dajú doviesť zopár miešačiek cimentu a namiešajú peknee husté a tvrdé cattenaccio :lol:

- ale bodaj by boli moje obavy zbytočné

Školník(Paul Scholes :) ) bude chýbať, ale MU to nejak vyspraví

dôležitú úlohu zohrá J.S.Park- nikto v lige, nedokáže dobiehať vyrazené lopty a následne skórovať

• Odpovedí 328
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

93

• phersu

54

• Sniper

46

• cizy

22

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

take retardovane muzstvo ako Manchester dalej nepojde, AS vyhra celu Ligu Majstrov

Zverejnené

Vĺčkovia už mali na mále s OL

ak teraz náhodou postúpia cez Men United, tak LM isto nevyhrajú, lebo to by museli zdolať aj Livpool a to je sa isto nestane

inak v Ríme by mali pozrieť do hláv policajtov, keď sú schopný takého zákroku aký bol na olympíjskom štadióne

Zverejnené

AC Milano malo tiez pred par rokmi na male ked skoro nepresli cez Ajax ked Inzaghi v nastavenom case dal postupovy gol (INZAGHI nie Tommason, ktory tam uz iba doklepol jasny gol ked bola lopta 10 cm pred branou) a nakoniec vyhrali LM.

no ale ved uvidime

Zverejnené

Pochybujem že by AS vyhralo ligu, nevyhrá ju ani ManU, ale myslím že ManU postúpi. Oni doma vedia zahrať keď potrebujú (ako kedy). Ale Scholes bude chýbať.

Zverejnené

Manchester United - AS Rím(DSF, CT4)

rozhodujú: Ľuboš Micheľ - Roman Slyško, Martin Balko (všetci SR), prvý zápas: 1:2

1 a samozrejme, že MEN Utd. postúpi

FC Valencia - FC Chelsea(CT2)

rozhoduje: Kyros Vassaras (Gréc.), prvý zápas: 1:1

1X, ale skôr asi remízka 0:0

takže posúpi Valencia

- hrá sa to dnes ! ! !

Zverejnené

Dneska jednoducha rovnica:

hra gigant + piska mu Michel = postupuje gigant :lol:

a este k tomu aj jedenastka bude :)

V druhom zapase slubuje Mourinho orgie Chelsey v prvych piatich minutach,takze tipujem 1:0 pre Chelsea golom v 94.minute...

Zverejnené

aj mňa hneď napadlo, že MenUtd. to má viacmenej v suchu

Zverejnené

Manchester United - AS Rím

;) ;) ;) ;) :) :lol: :)

nechápem, dobre vidím? to čo tam tí Rimania stvárajú???

Zverejnené

Njo,tak ta jedenastka nakoniec ani nebola potrebna :lol:

Ale ta Chelsea :)

Zverejnené

Manchester výborne :lol: :)

Krista tam dpc krista jáááááááááj tá Chelsea nemohli vydržať na penalty, keď už celý zápas bol o ničom tak aspoň to mohli dopriať divákom.

Zverejnené

takže Angláni v semifinále

to je dobrá vec :lol:

ak by si chcel niekto pozrieť ten koncert tak

CLiCK

Zverejnené

Liv'pool je už istý,

ale márodka u RekordMeister-a(Willy Sagnol (koleno), Martin Demichelis (natiahnutý sval), Mehmet Scholl (natrhnutý sval v lýtku) a ohrozená je aj účasť ofenzívneho ľaváka Bastiana Schweinsteigera) bude poriadne miešať kartami

ACčku bude chýbaď mačiak Gilaridino, takže by mal hrať Pippo(postrný by si mal potrénovať šlach na ruke)

Zverejnené

Vsadil som stovecku na bezgolovu remizu Bayern - AC,tak drzte vsetci palce,aby bol hnusny bezgolovy zapas :lol:

Zverejnené

bez gólov? čo ja viem

moc tomu neverím, ale môž byť

aký bol kurz

Zverejnené

Kurz 8...mam vo zvyku obcas davat tip na bezgolove vysledky,hlavne ked vidim vzajomne zapasy tych timov...Oblubenci boli Chelsea-Liverpool,ti takmer nikdy nesklamali :lol:

Zverejnené

tí boli na 0:0 experti

ale ako pozerám, tak z toho čo som videl za 12 minút mi 0:0 nevychádza

Zverejnené

No co,jedno vykopnutie z prazdnej brany a dve supersance zatial :lol: ja sa len bojim,ze ked bude dlho bezgolovka,ze ac otvori hru :)

Zverejnené

AC AC AC AC :lol:

Ale cez manchester postúpiť nemôžu :)

Zverejnené

no Superofsajďák rozhodol, ale veľmi dobrý zápas odohral starý táta Seedorf

finále LIV'POOL - Men.UTD

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Manchester United - AC Miláno

dúfam, že diabli aj napriek mnohým zraneniam dokážu vyhrať a o kúsok sa opäť priblížiť k Aténskemu finále s Liverpool-om

1

Zverejnené

Aký si je istý že tam bude Liverpool. Ale dúfam v to aj ja že tam bude spolu s Manchesterom takže pre dnes 1.

Zverejnené

ManU - ACMi 3:2

Hergot toto bol zápas :)

Ale cítil som v kostiach že Manchester to otočí :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov