tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 to hej ale ja sa bojím, že si do Manchesteru dajú doviesť zopár miešačiek cimentu a namiešajú peknee husté a tvrdé cattenaccio :lol: - ale bodaj by boli moje obavy zbytočnéŠkolník(Paul Scholes :) ) bude chýbať, ale MU to nejak vyspravídôležitú úlohu zohrá J.S.Park- nikto v lige, nedokáže dobiehať vyrazené lopty a následne skórovať
cizy Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 take retardovane muzstvo ako Manchester dalej nepojde, AS vyhra celu Ligu Majstrov
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 Vĺčkovia už mali na mále s OL ak teraz náhodou postúpia cez Men United, tak LM isto nevyhrajú, lebo to by museli zdolať aj Livpool a to je sa isto nestane inak v Ríme by mali pozrieť do hláv policajtov, keď sú schopný takého zákroku aký bol na olympíjskom štadióne
cizy Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 AC Milano malo tiez pred par rokmi na male ked skoro nepresli cez Ajax ked Inzaghi v nastavenom case dal postupovy gol (INZAGHI nie Tommason, ktory tam uz iba doklepol jasny gol ked bola lopta 10 cm pred branou) a nakoniec vyhrali LM. no ale ved uvidime
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 Pochybujem že by AS vyhralo ligu, nevyhrá ju ani ManU, ale myslím že ManU postúpi. Oni doma vedia zahrať keď potrebujú (ako kedy). Ale Scholes bude chýbať.
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Manchester United - AS Rím(DSF, CT4) rozhodujú: Ľuboš Micheľ - Roman Slyško, Martin Balko (všetci SR), prvý zápas: 1:2 1 a samozrejme, že MEN Utd. postúpi FC Valencia - FC Chelsea(CT2) rozhoduje: Kyros Vassaras (Gréc.), prvý zápas: 1:1 1X, ale skôr asi remízka 0:0 takže posúpi Valencia - hrá sa to dnes ! ! !
tomba Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Dneska jednoducha rovnica:hra gigant + piska mu Michel = postupuje gigant :lol: a este k tomu aj jedenastka bude :) V druhom zapase slubuje Mourinho orgie Chelsey v prvych piatich minutach,takze tipujem 1:0 pre Chelsea golom v 94.minute...
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 aj mňa hneď napadlo, že MenUtd. to má viacmenej v suchu
nutrinka Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Manchester United - AS Rím ;) ;) ;) ;) :) :lol: :) nechápem, dobre vidím? to čo tam tí Rimania stvárajú???
tomba Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Njo,tak ta jedenastka nakoniec ani nebola potrebna :lol: Ale ta Chelsea :)
phersu Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Manchester výborne :lol: :) Krista tam dpc krista jáááááááááj tá Chelsea nemohli vydržať na penalty, keď už celý zápas bol o ničom tak aspoň to mohli dopriať divákom.
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 takže Angláni v semifinále to je dobrá vec :lol: ak by si chcel niekto pozrieť ten koncert tak CLiCK
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 Liv'pool je už istý, ale márodka u RekordMeister-a(Willy Sagnol (koleno), Martin Demichelis (natiahnutý sval), Mehmet Scholl (natrhnutý sval v lýtku) a ohrozená je aj účasť ofenzívneho ľaváka Bastiana Schweinsteigera) bude poriadne miešať kartamiACčku bude chýbaď mačiak Gilaridino, takže by mal hrať Pippo(postrný by si mal potrénovať šlach na ruke)
tomba Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 Vsadil som stovecku na bezgolovu remizu Bayern - AC,tak drzte vsetci palce,aby bol hnusny bezgolovy zapas :lol:
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 bez gólov? čo ja viemmoc tomu neverím, ale môž byťaký bol kurz
tomba Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 Kurz 8...mam vo zvyku obcas davat tip na bezgolove vysledky,hlavne ked vidim vzajomne zapasy tych timov...Oblubenci boli Chelsea-Liverpool,ti takmer nikdy nesklamali :lol:
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 tí boli na 0:0 experti ale ako pozerám, tak z toho čo som videl za 12 minút mi 0:0 nevychádza
tomba Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 No co,jedno vykopnutie z prazdnej brany a dve supersance zatial :lol: ja sa len bojim,ze ked bude dlho bezgolovka,ze ac otvori hru :)
phersu Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 AC AC AC AC :lol: Ale cez manchester postúpiť nemôžu :)
tomassi Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 no Superofsajďák rozhodol, ale veľmi dobrý zápas odohral starý táta Seedorf finále LIV'POOL - Men.UTD
tomassi Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Manchester United - AC Miláno dúfam, že diabli aj napriek mnohým zraneniam dokážu vyhrať a o kúsok sa opäť priblížiť k Aténskemu finále s Liverpool-om 1
phersu Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Aký si je istý že tam bude Liverpool. Ale dúfam v to aj ja že tam bude spolu s Manchesterom takže pre dnes 1.
Sniper Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 ManU - ACMi 3:2 Hergot toto bol zápas :) Ale cítil som v kostiach že Manchester to otočí :lol:
Odporúčané príspevky