Skočiť na obsah

Liga Majstrov (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Real Madrid - Bayern Mníchov 3:2 (3:1)

Góly: 10. a 28. Raúl, 34. Van Nistelrooy - 24. Lucio, 88. Van Bommel,

rozhodoval: De Bleeckere (Bel.), ŽK: Demichellis, Schweinsteiger, Hargreaves (všetci Bayern), 80.000 divákov

Zostavy:

Real: Casillas - Torres, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos (59. Bravo) - Gago, Guti - Beckham, Raúl - Higuain (53. Robinho), van Nistelrooy

Bayern: Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Hargreaves, Demichelis, Schweinsteiger (79. Makaay) - Makaay, Podolski (61. Pizarro) Celtic

Glasgow - AC Miláno 0:0

rozhodoval: Hauge (Nór.), ŽK: Nakamura - Maldini, Gilardino, 58.785 divákov

Zostavy:

Celtic: Boruc - Wilson, McManus, O'Dea, Naylor - Nakamura, Sno, Lennon (81. Gravesen), McGeady - Miller (63. Jarošík), Vennegoor of Hesselink

AC Miláno: Kalac - Oddo, Kaladze (63. Bonera), Maldini, Jankulovski - Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Gourcuff - Kaká, Gilardino (77. Oliveira)

PSV Eindhoven - Arsenal Londýn 1:0 (0:0)

Gól: 61. Méndez

Rozhodoval: Ovrebo (Nór.), ŽK: Senderos (Arsenal), 41.000 divákov

Zostavy:

Eindhoven: Gomes - Kromkamp, Alex, da Costa (66. Sun Xiang), Salcido - Culina, Méndez, Simons, Cocu - Kone, Diego (75. Väyrynen)

Arsenal: Lehmann - Gallas, Toure, Senderos, Clichy - Hleb (76. Baptista), Gilberto, Fabregas, Rosický - Henry, Adebayor OSC

Lille - Manchester United 0:1 (0:0)

Gól: 83. Giggs,

Rozhodoval: Braamhar (Hol.), ŽK: Debuchy, Fauvergue, Sylva - Evra, Vidič, 35.200 divákov

Zostavy:

Lille: Sylva - Tafforeau, Tavlaridis, Plestan, Chalme - Makoun, Bodmer, Debuchy, Fauvergue (57. Cabaye) - Obraniak (90. Bastos), Odemwingie (75. Audel)

Manchester United: Van Der Sar - G. Neville, Ferdinand, Vidič, Evra - Cristiano Ronaldo (67. Saha), Carrick, Scholes (90.+4 O´Shea), Giggs - Rooney, Larssson

• Odpovedí 328
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

93

• phersu

54

• Sniper

46

• cizy

22

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

:lol: :) :)

keby to skončilo aspoň 2:1 alebo 3:2 ako REAL BAYERN

no doma budeme mať čo robiť

edit

- som chcel ísť natipovať, ale dnes sa hrá toto, takže z toho nič nebude

FC Barcelona - FC Liverpool, rozhoduje Kyros Vassaras (Gréc.)

- zápas v ktorom môže byť všetko, tak dávam X

FC Porto - FC Chelsea, rozhoduje Massimo Busacca (Švajč.)

- 2

AS Rím - Olympique Lyon, rozhoduje Micheal Riley (Angl.)

X

Inter Miláno - FC Valencia, rozhoduje Martin Hansson (Švéd.)

dávam na na nut-in komentár 1

Zverejnené

No až na ten Arsenal mi vyšlo všetko. A ten Arsenal my nevyšiel iba preto lebo som sa tu nechal ovplyvniť! :lol: :)

FC Barcelona - FC Liverpool, opatrná 1

FC Porto - FC Chelsea, asi 2

AS Rím - Olympique Lyon, 1

Inter Miláno - FC Valencia, 1

Zverejnené

Maminkine tipy

FC Barcelona - FC Liverpool 1

FC Porto - FC Chelsea 1

AS Rím - Olympique Lyon 1

Inter Miláno - FC Valencia 1

Nech to aj takto dopadne. Dpc chcem tak veľa.

Zverejnené

Barca - The Reds 1

Draci - Drogbovci 2

Hadzaci minci po rozhodcovi - Lyon X

Ti najcistejsi v talianskom futbale - Valencia X

Co som vyhral?

Zverejnené

dávam na na nut-in komentár 1

:) no téda... ale reklamácie nepríjmam

ehm, moje skromné, fandením zaslepené tipy

FC Barcelona - FC Liverpool 2

FC Porto - FC Chelsea 2

AS Rím - Olympique Lyon 2

Inter Miláno - FC Valencia X

ja ešte stále verím na zázraky :lol:

edit 22:45 : no, po tomto asi začnem veriť aj na ježiška :)

Zverejnené

no tak včera sa nám to pekne krížikovalo

Barca to bude mať na Anfield-e pekne ako aj ostatné domáce kluby ťažké

Zverejnené

No ani mi nehovor o tej Barce sprostý Messi keby tam nahral Guilimu tak by dal gól a bolo by to inak

Zverejnené

Ten prvy den, akoze dobre, nikto necakal, ze Bayern, ktory podava v lige strasne vykony, da goly, ale vyhral Real, to sa cakalo. Druhy den bol skoro uplne na hlavu postaveny! Lyon nedal gol, Inter naopak dostal a o Barce pomlcim! Ale vysiel mi jeden zapas ako jedinemu z tiperov na presny vysledok zapasu, ostatni sa skladaju na liter palena. Porto vs. Chelsea - 1:1!

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

FC Liverpool - FC Barcelona, prvý zápas 2:1, rozhoduje: Herbert Fandel (Nem.)

- vyhrá a aj postúpi LivPool

FC Chelsea - FC Porto, prvý zápas 1:1, rozhoduje: Roberto Rosetti (Tal.)

- vyhrá a aj postúpi Chelski

Olympique Lyon - AS Rím, prvý zápas 0:0, rozhoduje: Manuel Mejuto Gonzalez (Šp.)

- taktiež ako v predchádzajúcich tipoch

FC Valencia - Inter Miláno, prvý zápas 2:2, rozhoduje: Wolfgang Stark (Nem.)

- remízka, ale postúpia Milánčania

som si myslel, že na ČT2 budú REDs s Barca-ou, ale dávajú Lyon, čo bude tatisto dobrý zápas

Zverejnené

Olympique Lyon - AS Rím 0:2 (0:2)

prvý zápas 0:0, do štvrťfinále postupuje AS Rím

Góly: 22. Totti, 44. Mancini, rozhodoval: Manuel Mejuto Gonzales (Šp.), 40 000 divákov

Zostavy:

Lyon: Coupet - Reveillere (69. Benzema), Squillaci, Cris, Abidal - Tiago, A. Diarra (46. Källström), Juninho Pernambucano - Govou (46. Wiltord), Fred, Malouda

AS Rím: Doni - Cassetti, Mexes, Chivu, Tonetto - De Rossi, D. Pizarro - Taddei, Perrotta, Mancini (89. Faty) - Totti

FC Liverpool - FC Barcelona 0:1 (0:0)

prvý zápas 2:1, do štvrťfinále postupuje FC Liverpool

Gól: 75. Gudjohnsen, rozhodoval: Herbert Fandel (Nem.), 42 579 divákov

Zostavy:

Liverpool: Reina - Arbeloa, Agger, Carragher, Finnan - Sissoko, Xabi Alonso, Gerrard, Riise (77. Fabio Aurelio) - Kuyt (89. Crouch), Bellamy (67. Pennant) FC Barcelona: Victor Valdes - Thuram (71. Gudjohnsen), Marquez, Puyol, Oleguer - Xavi Hernandez, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o (61. Giuly), Ronaldinho

FC Chelsea Londýn - FC Porto 2:1 (0:1)

prvý zápas 1:1, do štvrťfinále postupuje FC Chelsea

Góly: 48. Robben, 79. Ballack - 15. Ricardo Quaresma, rozhodoval: Roberto Rosetti (Tal.), 39 041 divákov

Zostavy:

Chelsea: P. Čech - L. Diarra (66. Paulo Ferreira), Ricardo Carvalho, Essien, Ashley Cole - Makelele (46. Obi Mikel) - Lampard, Robben - Ballack - Drogba, Ševčenko (85. S. Kalou)

FC Porto: Helton - Fucile, Pepe, Bruno Alves, M. Čech (56. Adriano) - Ricardo Costa, Paulo Assuncao - Lucho Gonzalez, Raul Meireles (56. Ibson) - Lisandro Lopez (82. Bruno Moraes), Ricardo Quaresma

FC Valencia - Inter Miláno 0:0 - NA ZÁVER SA AJ POBILI

prvý zápas 2:2, do štvrťfinále postupuje FC Valencia

Rozhodoval: Wolfgang Stark (Nem.), 55 000 divákov

Zostavy:

Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Albiol, Moretti - Angulo (77. Joaquin), Marchena, Baraja (37. Hugo Viana), David Silva - Villa, Morientes (67. Vicente)

Inter Miláno: Julio Cesar - Burdisso, I. Cordoba, Materazzi, Maicon - Maxwell (75. Grosso), Dacourt (64. Figo), J. Zanetti - D. Stankovič - Crespo (58. Julio Cruz), Ibrahimovič

Zverejnené

po tom čo som včera videl v zápase Lyonnas proti ASR sa sem aj bojím niečo napísať

- jedny hrali a tí druhí dávali góly

AC Miláno - Celtic Glasgow, prvý zápas 0:0, rozhoduje: Konrad Plautz (Rak.)

X - takže postupuje Celtic

Arsenal Londýn - PSV Eindhoven, prvý zápas 0:1, rozhoduje: Alain Hamer (Lux.)

- nič iné ako 1 a postup Gunners napísať nemôžem

Manchester United - LOSC Lille, prvý zápas 1:0, rozhoduje: Luis Medina Cantalejo (Šp.)

1

Bayern Mníchov - Real Madrid, prvý zápas 2:3, rozhodujú: Ľuboš Micheľ - Roman Slyško, Roman Csabay - Richard Havrilla (všetci SR)

- veľmi ťažký zápas, ale vyhrá Bayern a aj postúpi

Zverejnené

Prepac, ako mam tomu rozumiet, ze postupia Milancania? Hovorime o Interi. Celkom som nepochopil tu roztrzku na konci a uz vobec nemam paru o nejakych dosledkoch. :lol:

Zverejnené

AC Miláno - Celtic Glasgow 1:0 (0:0, 1:0)

Gól: 93. Kaká, ŽK: Ambrosini - Naylor, MacManus, McGeady, rozhodoval Plautz (Rak.), 52.918 divákov

Prvý zápas 0:0, postupuje AC Miláno

Bayern Mníchov - Real Madrid 2:1 (1:0)

Góly: 1. Makaay, 66. Lucio - 83. van Nistelrooy (z 11 m), ŽK: Podolski, Van Bommel - Sergio Ramos, Diarra, Guti, ČK: Van Bommel - Diarra, rozhodovali Ľuboš MICHEĽ - Roman SLYŠKO, Roman CSABAY (všetci SR), 66.000 divákov (vypredané)

Prvý zápas 2:3, postupuje Bayern

Manchester United - OSC Lille 1:0 (0:0)

Gól: 72. Larsson, ŽK: C. Ronaldo, Richardson - Makoun, Tafforeau, Chalmé, Plestan, rozhodoval Cantalejo (Šp.), 75.182 divákov

Prvý zápas 1:0, postupuje ManU

Arsenal Londýn - PSV Eindhoven 1:1 (0:0)

Góly: 58. Alex (vlastný) - 83. Alex, ŽK: Fehér (PSV), rozhodoval Hamer (Lux.), 60.073 divákov

Prvý zápas 0:1, postupuje PSV

Hmm niekto bude smutný. Sakra musel dostať Arsenal gól mohol som si pozrieť penalty :lol:

Zverejnené

Opäť sa potvrdilo, že futbal nemá logiku :lol:

Štvrťfinálové dvojice (3/4 apríla, odvety 10/11 apríla):

AC Miláno - Bayern Mníchov

- Nemecká mašinéria sa rozbehla a zastaviť ju bude ťažké 1

PSV Eindhoven - FC Liverpool

- REDs sa za Gunners dostatočne revanšujú 2

AS Rím - Manchester United

- Dvoječka jak vyšitá

FC Chelsea - FC Valencia

- del Horno sa vráti na Stampford Bridge, ale postupovať budú Blues

*- písal som tipy na postupy,m nie jednotlivé zápasy

toto je lopta s ktorou sa bude hrať finále "Finale Athens"(info o lopte, klikni na obr.)

Obrázok

Zverejnené

* Tak to je snad jasne, AC doma musi zabrat, Bayern ma tiez slabiny, hoci nejaky gol by dat mohol.

* Liverpool ma jedneho z lahsich superov, vylial uz Barcu a nezavaha.

* Rooney to vie len v lige? Ci na vsetko sa da pouzit riesenie typu Larsson - postavim sa tak, aby ma lopta trafila a spadne to hadam spravnym smerom. Totti a spol. vsetkych prekvapili, cakam prekvapko v podobe vyliatia ManU!

FC Chelsea - FC Valencia

* Akakolvek debata je zbytocna, Chelsea supera prevalcuje bez vaznejsej namahy. Uz beztak tam ich super nema co robit a urcite ho priskrtia tresty!

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

no takže zajtra a pozajtra tu LM máme zase

Bayern zdolal chlapcov z Gelsenkirchen-u(momentálne 1.), takže verím, že na San Siro-e minimálne zremizujú

tip X

- takto rozbehnutý Livpool nieje možné zachrániť, jedine ak by mal Gomez opäť svoj deň

tip 2

- doma X s ACM, ale na Men United mať nebudú

tip 2

FC Chelsea - FC Valencia

- Morientes nehrá

tip 1

Zverejnené

1

2

2

FC Chelsea - FC Valencia

1 ale dúfam že to bude opačne

Zverejnené

síce aj keď AC-čko zvíťazilo v 12 zo 14 posledných domácich zápasov nad nemeckými mužstvami, vrátane štyroch s Bayernom a prehralo iba raz 0:1 s Borussiou Dortmund v skupinovej fáze pred štyrmi sezónami

neverím tomu, že tam bude jednica

Zverejnené

ACM 2:2 FCBM

- Neuznaný gól pre "údajný ofsajd", vymyslená penalta, Bayern zachrňoval v hodine 12-tej, ale X tam predsa je

ktovie aký bol kurz

PSV 0:3 LIV

- The Reds rozdrvili chrochtáckych betonárov :lol:

Zverejnené

S Liveroolom som spokojný, ale to AC sprostý debilný Bayern ale doma aj tak nič neuhrá tak to beriem s nadhľadom :lol:

Zverejnené

To už je po futbale? No to som potom prišiel akurát :lol:

Zverejnené

no neviem, či Bayan dom nič neuhrá

už by mal chytať aj Oli, ale aj keby nie, Rensing chytal celkom dobre

no bude hrať van Bommel a to v strede poľa zaváži viac než dosť

podľa mňa najväčšou chybou bolo stiahnutie Mačiaka-Gilardino-a a nahradenie ho Pippom

Zverejnené

FC Drogba - FC Valencia 1:1 (0:1)

Góly: 53. Drogba - 30. David Silva, rozhodoval: Tom Henning Övrebö (Nór.), 42 500 divákov

- neviem čo by bez Diddier-a robili, šak by to ten klub mohol rovno zabaliť

AS Rím - Manchester United 2:1

Gól: 44. Taddei, Vucinic -66. Rooney ČK: 34. Scholes (Manchester) po 2. ŽK za faul, rozhodval: Herbert Fandel (Nem.)

- po Waynovom góle som sa tešil, že MenUtd odíde domov s pekným výsledkom, ale aj 2:1 s ohľadom na to že 60 min. hrali oslabení a obrana bola slabučká je dobré

Zverejnené

Ja si myslím že ManU cez AS prejde v pohode. Futbal to bol dobrý, a stav 2:1 pre AS nie je žiadnou výhodou pre Taliánov. Nič nie je horšie ako doma dostať gól.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov