phersu Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 Real Madrid - Bayern Mníchov 3:2 (3:1)Góly: 10. a 28. Raúl, 34. Van Nistelrooy - 24. Lucio, 88. Van Bommel,rozhodoval: De Bleeckere (Bel.), ŽK: Demichellis, Schweinsteiger, Hargreaves (všetci Bayern), 80.000 divákov Zostavy:Real: Casillas - Torres, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos (59. Bravo) - Gago, Guti - Beckham, Raúl - Higuain (53. Robinho), van NistelrooyBayern: Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Hargreaves, Demichelis, Schweinsteiger (79. Makaay) - Makaay, Podolski (61. Pizarro) Celtic Glasgow - AC Miláno 0:0rozhodoval: Hauge (Nór.), ŽK: Nakamura - Maldini, Gilardino, 58.785 divákov Zostavy:Celtic: Boruc - Wilson, McManus, O'Dea, Naylor - Nakamura, Sno, Lennon (81. Gravesen), McGeady - Miller (63. Jarošík), Vennegoor of HesselinkAC Miláno: Kalac - Oddo, Kaladze (63. Bonera), Maldini, Jankulovski - Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Gourcuff - Kaká, Gilardino (77. Oliveira) PSV Eindhoven - Arsenal Londýn 1:0 (0:0)Gól: 61. MéndezRozhodoval: Ovrebo (Nór.), ŽK: Senderos (Arsenal), 41.000 divákov Zostavy:Eindhoven: Gomes - Kromkamp, Alex, da Costa (66. Sun Xiang), Salcido - Culina, Méndez, Simons, Cocu - Kone, Diego (75. Väyrynen)Arsenal: Lehmann - Gallas, Toure, Senderos, Clichy - Hleb (76. Baptista), Gilberto, Fabregas, Rosický - Henry, Adebayor OSC Lille - Manchester United 0:1 (0:0)Gól: 83. Giggs,Rozhodoval: Braamhar (Hol.), ŽK: Debuchy, Fauvergue, Sylva - Evra, Vidič, 35.200 divákov Zostavy:Lille: Sylva - Tafforeau, Tavlaridis, Plestan, Chalme - Makoun, Bodmer, Debuchy, Fauvergue (57. Cabaye) - Obraniak (90. Bastos), Odemwingie (75. Audel)Manchester United: Van Der Sar - G. Neville, Ferdinand, Vidič, Evra - Cristiano Ronaldo (67. Saha), Carrick, Scholes (90.+4 O´Shea), Giggs - Rooney, Larssson
tomassi Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 :lol: :) :) keby to skončilo aspoň 2:1 alebo 3:2 ako REAL BAYERN no doma budeme mať čo robiť edit - som chcel ísť natipovať, ale dnes sa hrá toto, takže z toho nič nebude FC Barcelona - FC Liverpool, rozhoduje Kyros Vassaras (Gréc.) - zápas v ktorom môže byť všetko, tak dávam X FC Porto - FC Chelsea, rozhoduje Massimo Busacca (Švajč.) - 2 AS Rím - Olympique Lyon, rozhoduje Micheal Riley (Angl.) X Inter Miláno - FC Valencia, rozhoduje Martin Hansson (Švéd.) dávam na na nut-in komentár 1
Sniper Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 No až na ten Arsenal mi vyšlo všetko. A ten Arsenal my nevyšiel iba preto lebo som sa tu nechal ovplyvniť! :lol: :) FC Barcelona - FC Liverpool, opatrná 1 FC Porto - FC Chelsea, asi 2 AS Rím - Olympique Lyon, 1 Inter Miláno - FC Valencia, 1
phersu Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 Maminkine tipy FC Barcelona - FC Liverpool 1 FC Porto - FC Chelsea 1 AS Rím - Olympique Lyon 1 Inter Miláno - FC Valencia 1 Nech to aj takto dopadne. Dpc chcem tak veľa.
tomba Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 Barca - The Reds 1Draci - Drogbovci 2Hadzaci minci po rozhodcovi - Lyon XTi najcistejsi v talianskom futbale - Valencia X Co som vyhral?
nutrinka Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 dávam na na nut-in komentár 1 :) no téda... ale reklamácie nepríjmam ehm, moje skromné, fandením zaslepené tipy FC Barcelona - FC Liverpool 2 FC Porto - FC Chelsea 2 AS Rím - Olympique Lyon 2 Inter Miláno - FC Valencia X ja ešte stále verím na zázraky :lol: edit 22:45 : no, po tomto asi začnem veriť aj na ježiška :)
tomassi Zverejnené 22. Február, 2007 Zverejnené 22. Február, 2007 no tak včera sa nám to pekne krížikovalo Barca to bude mať na Anfield-e pekne ako aj ostatné domáce kluby ťažké
phersu Zverejnené 22. Február, 2007 Zverejnené 22. Február, 2007 No ani mi nehovor o tej Barce sprostý Messi keby tam nahral Guilimu tak by dal gól a bolo by to inak
chorche Zverejnené 23. Február, 2007 Zverejnené 23. Február, 2007 Ten prvy den, akoze dobre, nikto necakal, ze Bayern, ktory podava v lige strasne vykony, da goly, ale vyhral Real, to sa cakalo. Druhy den bol skoro uplne na hlavu postaveny! Lyon nedal gol, Inter naopak dostal a o Barce pomlcim! Ale vysiel mi jeden zapas ako jedinemu z tiperov na presny vysledok zapasu, ostatni sa skladaju na liter palena. Porto vs. Chelsea - 1:1!
tomassi Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 FC Liverpool - FC Barcelona, prvý zápas 2:1, rozhoduje: Herbert Fandel (Nem.)- vyhrá a aj postúpi LivPool FC Chelsea - FC Porto, prvý zápas 1:1, rozhoduje: Roberto Rosetti (Tal.)- vyhrá a aj postúpi Chelski Olympique Lyon - AS Rím, prvý zápas 0:0, rozhoduje: Manuel Mejuto Gonzalez (Šp.)- taktiež ako v predchádzajúcich tipoch FC Valencia - Inter Miláno, prvý zápas 2:2, rozhoduje: Wolfgang Stark (Nem.)- remízka, ale postúpia Milánčania som si myslel, že na ČT2 budú REDs s Barca-ou, ale dávajú Lyon, čo bude tatisto dobrý zápas
phersu Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Olympique Lyon - AS Rím 0:2 (0:2) prvý zápas 0:0, do štvrťfinále postupuje AS RímGóly: 22. Totti, 44. Mancini, rozhodoval: Manuel Mejuto Gonzales (Šp.), 40 000 divákov Zostavy:Lyon: Coupet - Reveillere (69. Benzema), Squillaci, Cris, Abidal - Tiago, A. Diarra (46. Källström), Juninho Pernambucano - Govou (46. Wiltord), Fred, MaloudaAS Rím: Doni - Cassetti, Mexes, Chivu, Tonetto - De Rossi, D. Pizarro - Taddei, Perrotta, Mancini (89. Faty) - Totti FC Liverpool - FC Barcelona 0:1 (0:0)prvý zápas 2:1, do štvrťfinále postupuje FC LiverpoolGól: 75. Gudjohnsen, rozhodoval: Herbert Fandel (Nem.), 42 579 divákov Zostavy:Liverpool: Reina - Arbeloa, Agger, Carragher, Finnan - Sissoko, Xabi Alonso, Gerrard, Riise (77. Fabio Aurelio) - Kuyt (89. Crouch), Bellamy (67. Pennant) FC Barcelona: Victor Valdes - Thuram (71. Gudjohnsen), Marquez, Puyol, Oleguer - Xavi Hernandez, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o (61. Giuly), Ronaldinho FC Chelsea Londýn - FC Porto 2:1 (0:1)prvý zápas 1:1, do štvrťfinále postupuje FC ChelseaGóly: 48. Robben, 79. Ballack - 15. Ricardo Quaresma, rozhodoval: Roberto Rosetti (Tal.), 39 041 divákov Zostavy:Chelsea: P. Čech - L. Diarra (66. Paulo Ferreira), Ricardo Carvalho, Essien, Ashley Cole - Makelele (46. Obi Mikel) - Lampard, Robben - Ballack - Drogba, Ševčenko (85. S. Kalou)FC Porto: Helton - Fucile, Pepe, Bruno Alves, M. Čech (56. Adriano) - Ricardo Costa, Paulo Assuncao - Lucho Gonzalez, Raul Meireles (56. Ibson) - Lisandro Lopez (82. Bruno Moraes), Ricardo Quaresma FC Valencia - Inter Miláno 0:0 - NA ZÁVER SA AJ POBILIprvý zápas 2:2, do štvrťfinále postupuje FC ValenciaRozhodoval: Wolfgang Stark (Nem.), 55 000 divákov Zostavy:Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Albiol, Moretti - Angulo (77. Joaquin), Marchena, Baraja (37. Hugo Viana), David Silva - Villa, Morientes (67. Vicente)Inter Miláno: Julio Cesar - Burdisso, I. Cordoba, Materazzi, Maicon - Maxwell (75. Grosso), Dacourt (64. Figo), J. Zanetti - D. Stankovič - Crespo (58. Julio Cruz), Ibrahimovič
tomassi Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 po tom čo som včera videl v zápase Lyonnas proti ASR sa sem aj bojím niečo napísať- jedny hrali a tí druhí dávali góly AC Miláno - Celtic Glasgow, prvý zápas 0:0, rozhoduje: Konrad Plautz (Rak.)X - takže postupuje Celtic Arsenal Londýn - PSV Eindhoven, prvý zápas 0:1, rozhoduje: Alain Hamer (Lux.)- nič iné ako 1 a postup Gunners napísať nemôžem Manchester United - LOSC Lille, prvý zápas 1:0, rozhoduje: Luis Medina Cantalejo (Šp.)1 Bayern Mníchov - Real Madrid, prvý zápas 2:3, rozhodujú: Ľuboš Micheľ - Roman Slyško, Roman Csabay - Richard Havrilla (všetci SR)- veľmi ťažký zápas, ale vyhrá Bayern a aj postúpi
chorche Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Prepac, ako mam tomu rozumiet, ze postupia Milancania? Hovorime o Interi. Celkom som nepochopil tu roztrzku na konci a uz vobec nemam paru o nejakych dosledkoch. :lol:
phersu Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 AC Miláno - Celtic Glasgow 1:0 (0:0, 1:0)Gól: 93. Kaká, ŽK: Ambrosini - Naylor, MacManus, McGeady, rozhodoval Plautz (Rak.), 52.918 divákov Prvý zápas 0:0, postupuje AC Miláno Bayern Mníchov - Real Madrid 2:1 (1:0)Góly: 1. Makaay, 66. Lucio - 83. van Nistelrooy (z 11 m), ŽK: Podolski, Van Bommel - Sergio Ramos, Diarra, Guti, ČK: Van Bommel - Diarra, rozhodovali Ľuboš MICHEĽ - Roman SLYŠKO, Roman CSABAY (všetci SR), 66.000 divákov (vypredané) Prvý zápas 2:3, postupuje Bayern Manchester United - OSC Lille 1:0 (0:0)Gól: 72. Larsson, ŽK: C. Ronaldo, Richardson - Makoun, Tafforeau, Chalmé, Plestan, rozhodoval Cantalejo (Šp.), 75.182 divákov Prvý zápas 1:0, postupuje ManU Arsenal Londýn - PSV Eindhoven 1:1 (0:0)Góly: 58. Alex (vlastný) - 83. Alex, ŽK: Fehér (PSV), rozhodoval Hamer (Lux.), 60.073 divákov Prvý zápas 0:1, postupuje PSV Hmm niekto bude smutný. Sakra musel dostať Arsenal gól mohol som si pozrieť penalty :lol:
tomassi Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Opäť sa potvrdilo, že futbal nemá logiku :lol: Štvrťfinálové dvojice (3/4 apríla, odvety 10/11 apríla): AC Miláno - Bayern Mníchov - Nemecká mašinéria sa rozbehla a zastaviť ju bude ťažké 1 PSV Eindhoven - FC Liverpool - REDs sa za Gunners dostatočne revanšujú 2 AS Rím - Manchester United - Dvoječka jak vyšitá FC Chelsea - FC Valencia - del Horno sa vráti na Stampford Bridge, ale postupovať budú Blues *- písal som tipy na postupy,m nie jednotlivé zápasy toto je lopta s ktorou sa bude hrať finále "Finale Athens"(info o lopte, klikni na obr.)
chorche Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 AC Miláno - Bayern Mníchov* Tak to je snad jasne, AC doma musi zabrat, Bayern ma tiez slabiny, hoci nejaky gol by dat mohol.PSV Eindhoven - FC Liverpool* Liverpool ma jedneho z lahsich superov, vylial uz Barcu a nezavaha.AS Rím - Manchester United* Rooney to vie len v lige? Ci na vsetko sa da pouzit riesenie typu Larsson - postavim sa tak, aby ma lopta trafila a spadne to hadam spravnym smerom. Totti a spol. vsetkych prekvapili, cakam prekvapko v podobe vyliatia ManU!FC Chelsea - FC Valencia* Akakolvek debata je zbytocna, Chelsea supera prevalcuje bez vaznejsej namahy. Uz beztak tam ich super nema co robit a urcite ho priskrtia tresty!
tomassi Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 no takže zajtra a pozajtra tu LM máme zase AC Miláno - Bayern Mníchov Bayern zdolal chlapcov z Gelsenkirchen-u(momentálne 1.), takže verím, že na San Siro-e minimálne zremizujú tip X PSV Eindhoven - FC Liverpool - takto rozbehnutý Livpool nieje možné zachrániť, jedine ak by mal Gomez opäť svoj deň tip 2 AS Rím - Manchester United - doma X s ACM, ale na Men United mať nebudú tip 2 FC Chelsea - FC Valencia - Morientes nehrá tip 1
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 AC Miláno - Bayern Mníchov1 PSV Eindhoven - FC Liverpool2 AS Rím - Manchester United2 FC Chelsea - FC Valencia1 ale dúfam že to bude opačne
tomassi Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 síce aj keď AC-čko zvíťazilo v 12 zo 14 posledných domácich zápasov nad nemeckými mužstvami, vrátane štyroch s Bayernom a prehralo iba raz 0:1 s Borussiou Dortmund v skupinovej fáze pred štyrmi sezónamineverím tomu, že tam bude jednica
tomassi Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 ACM 2:2 FCBM- Neuznaný gól pre "údajný ofsajd", vymyslená penalta, Bayern zachrňoval v hodine 12-tej, ale X tam predsa jektovie aký bol kurz PSV 0:3 LIV- The Reds rozdrvili chrochtáckych betonárov :lol:
phersu Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 S Liveroolom som spokojný, ale to AC sprostý debilný Bayern ale doma aj tak nič neuhrá tak to beriem s nadhľadom :lol:
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 To už je po futbale? No to som potom prišiel akurát :lol:
tomassi Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 no neviem, či Bayan dom nič neuhráuž by mal chytať aj Oli, ale aj keby nie, Rensing chytal celkom dobreno bude hrať van Bommel a to v strede poľa zaváži viac než dosťpodľa mňa najväčšou chybou bolo stiahnutie Mačiaka-Gilardino-a a nahradenie ho Pippom
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 FC Drogba - FC Valencia 1:1 (0:1)Góly: 53. Drogba - 30. David Silva, rozhodoval: Tom Henning Övrebö (Nór.), 42 500 divákov- neviem čo by bez Diddier-a robili, šak by to ten klub mohol rovno zabaliť AS Rím - Manchester United 2:1Gól: 44. Taddei, Vucinic -66. Rooney ČK: 34. Scholes (Manchester) po 2. ŽK za faul, rozhodval: Herbert Fandel (Nem.)- po Waynovom góle som sa tešil, že MenUtd odíde domov s pekným výsledkom, ale aj 2:1 s ohľadom na to že 60 min. hrali oslabení a obrana bola slabučká je dobré
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 Ja si myslím že ManU cez AS prejde v pohode. Futbal to bol dobrý, a stav 2:1 pre AS nie je žiadnou výhodou pre Taliánov. Nič nie je horšie ako doma dostať gól.
Odporúčané príspevky