tomassi Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 textový on-line prenos zápasu CSKA - Ruža od 18:30 sú na radiu SLOVENSKO reportážne vstupy
tomassi Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 Do skupinovej fázy, okrem vopred nasadených Chelsea, Manchester, Real, Barcelona, Lyon, Bordeaux, Anderlecht Brussel, Bayern, Werder, Olympiakos Pireus, FC Porto, Sporting Lisabon, Inter Milano, AS Roma, PSV postupujú aj FC Liverpool, Arsenal London, AC Miláno, Benfica Lisabon,Valencia, HSV, Dinamo Kyjev, Šachťor Doneck, Spartak Moskva, CSKA Moskva, Galatasary Instanbul, Steaua Bukurest, OSC Lille, FC Kodaň, AEK Ateny, Levski Sofia žrebovanie skupín bude buď zajtra alebo v piatok
bazalka Zverejnené 24. August, 2006 Autor Zverejnené 24. August, 2006 videl si arsenal?no to bola uplna pecka, ten flaminiho vyrovnavajuci gol bol neskutocny, walcott hral zase ako skuseny profik, henry tiez :lol:
bazalka Zverejnené 24. August, 2006 Autor Zverejnené 24. August, 2006 Kompletní los základní časti Champions League Skupina A : Barcelona, Chelsea, Werder Bremen, Levski Sofia skupina smrti podla mna Skupina B : Inter Milán, Bayern Mnichov, Sporting Lisabon, Spartak Moskva tiez dobra Skupina C : Liverpool, PSV Eindhoven, Girondins Bordeaux, Galatasaray Skupina D : Valencia, AS Řím, Olympiakos Pireus, Šachťar Doněck prd Skupina E : Real Madrid, Olympique Lyon, Steaua Bukurešť, Dynamo Kyjev tiez skupina smrti Skupina F : Manchester United, Celtic Glasgow, Benfica Lisabon, FC Kodaň Skupina G: Arsenal Londýn, FC Porto, CSKA Moskva, Hamburger SV Skupina H: AC Miláno, OSC Lille, AEK Atény, Anderlecht Brusel edit J+T+R chýbala Ti tam G a H
bazalka Zverejnené 24. August, 2006 Autor Zverejnené 24. August, 2006 jaaj dikyna tu najlepsiu som zabudol :lol:
tomassi Zverejnené 24. August, 2006 Zverejnené 24. August, 2006 Tak toto bude pekný mazeckaždá skupina je pekne narvaná, len D, F a H sú trochu poslabšie moje tip na postopujúcichA: Barcelona, ChelseaB: Inter Miláno, Bayern MníchovC: Liverpool, PSV EindhovenD: Valencia, Šachťor Doneck E: Real Madrid, Olympique LyonF: Manchester United, Celtic Glasgow/Benfica LisabonG: Arsenal Londýn, CSKA MoskvaH: AC Miláno, AEK Atény
bazalka Zverejnené 24. August, 2006 Autor Zverejnené 24. August, 2006 A: Barcelona, Brémy :lol: B: Inter Miláno, Bayern MníchovC: Liverpool, PSV EindhovenD: Valencia, Šachťor Doneck E: Olympique Lyon, Dynamo KyjevF: Manchester United, Benfica LisabonG: Arsenal Londýn, CSKA MoskvaH: AC Miláno, Anderlecht Brusel
chorche Zverejnené 7. September, 2006 Zverejnené 7. September, 2006 Ktory diletant zreboval skupiny a vyzreboval napriklad ultralahke D a este lahsie H a do A narval Chelseu a Barcu? Lenze tentoraz Modri budu vyssie! Interu fukli z fleku Bayern, ozaj "potesi", lenze v zasade: Ak chceme daco dokazat, Bavori nas nesmu zastrasit!
tomassi Zverejnené 12. September, 2006 Zverejnené 12. September, 2006 Do prdlArsenal nastúpi v Hamburg-u bez Thierry-hoa možno to bude aj lepšie, lebo lige dosť spomaloval hru a potom je dobíjanie 16-tky veľmi ťažké
phersu Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 No ved ten Inter nehral nic moc aspon ze Barca vyhrala
cizy Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 nj, oni maju pretlak dobrych utocnikov a to nie je dobre pre tím, lebo vsetci naraz hrat nemozu... ale som rad ze AS vyhralo a dnes este AC, dufam ze Superpippo vsieti
phersu Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 No včera si zalsúžili aj Brémy aspoň remízu veď boli lepší Chelsea iba bránila a nič nehrala je moc prehustená hviezdami
Sniper Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Čo máme dnes v TV za futbal? Oplatí sa mi to zapnúť?
bazalka Zverejnené 13. September, 2006 Autor Zverejnené 13. September, 2006 ANO, na CTV2 ARSENAAAAAl - hamburgto sa oplati :lol:
phersu Zverejnené 14. September, 2006 Zverejnené 14. September, 2006 bazalka Lyon - Real to bol paradny futbal ten Lyon ich bil a bil mozu byt radi ze nedostali 6 golov
bazalka Zverejnené 14. September, 2006 Autor Zverejnené 14. September, 2006 jj viem, krasny bol ale arsenal je arsenal
cizy Zverejnené 14. September, 2006 Zverejnené 14. September, 2006 a Inzaghi dal zas gol, no to je pan Utocnik
tomassi Zverejnené 15. September, 2006 Zverejnené 15. September, 2006 Reyes a ten Zlatokop sa teda uviedli na :lol: Arséne-ovi vyčítali kúpu Tomáša Rosického, ale toto zlaté dítě cz futbalu je pre Gunners neoceniteľné Čo máme dnes v TV za futbal? Oplatí sa mi to zapnúť?Axel máme tu túto tému
phersu Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 E-skupinaReal Madrid - Dynamo Kyjev 5:1 (3:0)Góly: 20. a 70. Van Nistelrooy (druhý z 11 m), 27. a 61. Raúl,45.+ Reyes - 47. Milevsky Steaua Bukurešť - Olympique Lyon 0:3 (0:1)Góly: 43. Fred, 55. Tiago, 90. Benzema F-skupinaBenfica Lisabon - Manchester United 0:1 (0:0)Gól: 60. Saha Celtic Glasgow - FC Kodaň 1:0 (1:0)Gól: 36. Miller z 11 m G-skupinaCSKA Moskva - Hamburger SV 1:0 (0:0)Gól: 59. Dudu, ČK: 85. Lauth (Hamburg), 24.000 divákov Arsenal Londýn - FC Porto 2:0 (1:0)Góly: 38. Henry, 48. Hleb H-skupinaAEK Atény - RSC Anderlecht Brusel 1:1 (1:1)Góly: 28. Julio Cesar - 25. Frutos OSC Lille - AC Miláno 0:0
tomassi Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 - to že REAL vyhrá nad v kríze sa zmietajúcim Dynamom sa dalo čakať, ale že ich takto rozpráši ???- výsledky LTONU je zbytočné komentovať LYON - ManUtd vrátil Benfica-e minuloročnú porážku, kt. ho stála ďaľšie účinkovanie európskch pohároch veľkú radosť musel mať aj bývalý hráč SportinguLisabon Ch.Ronaldo- Katolíci aj keď len z penalty, ale predsa - HSV zatiaľ bez bodu- Gooooooooooooooners predviedli to čomu sa hovorí futbal, na to čo predvádzali sa dá pozerať 24 h/d každý Hráč hral vynikajúco aj napriek tomu, že záloha sa točila ako kolotočhlavne van Persie a Rosa- prekvapil ma Justin Hoyte, ktorý nezmätkoval ako v ligovom zápase proti ManCity, kde bol úbohykeď chlapec naberie viac skúseností, tak má Albion ďaľšieho kvalitného ľavého beka- Marek Čech sa nebál ísť 1-1, čo je na SVK pomery prekvapujúce. aj keď ten 1. gól padol z centru cez neho, hodnotím jeho výkon ako kvalitný - AC v Lens s Lille, len remizovalo-Gréci len remizoval a tak ma pekne nasrli, lebo mi tým odpálili tiket
phersu Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Barcelona vyrovnala :) :lol: :) ;)
Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Ja som zase zabudol že bol futbal :) :) :lol: napíšte niekto výsledky alebo kde sa to dá nájsť, ja som dnes mimo.
tomassi Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 A-skupina: Werder Brémy - FC Barcelona 1:1 (0:0) Góly: 56. vlastný Puyol - 89. Messi Levski Sofia - FC Chelsea 1:3 (0:1) Góly: 89. Orgnijanov - 39., 52. a 68. Drogba B-skupina: Inter Miláno - Bayern Mníchov 0:2 (0:0) Gól: 81. Pizarro, 90. Podolski, ČK: 58. Ibrahimovič a 85. Grosso (obaja Inter) Spartak Moskva - Sporting Lisabon 1:1 (1:0) Góly: 5. Bojarincev - 59. Nani, 38.000 divákov C-skupina: Girondins Bordeaux - PSV Eindhoven 0:1 (0:0) Gól: 65. Väyrynen, ČK: 85. Lamey (PSV) FC Liverpool - Galatasaray Istanbul 3:2 (2:0) Góly: 9. a 52. Crouch, 14. Luis García - 59. a 65. Ümit D-skupina: Šachťor Doneck - Olympiakos Pireus 2:2 (1:1) Góly: 34. Hübschman, 70. Marica - 24. Constantinou, 68. Castillo FC Valencia - AS Rím 2:1 (2:1) Góly: 13. Angulo, 29. Villa - 18. Totti z 11 m Zaujímavé štatistiky z LM
Odporúčané príspevky