phersu Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Skoda ze Chelski budu chybat hraci, uz to pocujem ked prehra Chelski tak ako fanuskovia ze to bolo kvoli tomu ze chybali a ked nahodou vyhraju tak zasa ze keby tam bol Drogba tak by im dal viac ach jaj to si zasa uzijem
tomassi Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 no malTerry s Drogba-om(predchádzajúca strana),ale Avram verí, že by mali byť na finále obaja fit a obaja tvrdia, že sa dajú dokopy, lebo finále LM si újsť dať nemôžu
tomassi Zverejnené 19. Máj, 2008 Zverejnené 19. Máj, 2008 Aj keď sa do finále LM Martin Škrteľ, bude mať SVK svoje zastúpeniea to nie len vo forme nejakého delegáta, ale priamo na ihriskupovedie štvorica slovenských arbitrov. Hlavným rozhodcom bude Ľuboš Micheľ, na čiarach mu budú pomáhať Roman Slyško a Martin Balko, štvrtým rozhodcom je Vladimír Hriňák (UEFA.com) dúfam, že Ľuboš nebude kopírovať výkon svojich kolegov z predchádzajúcich rokov
phersu Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 My sme uz davno s nut predpovedali ze si finale odpiska Michel a nakoniec sa nasa predpoved potvrdila. A lepsie ako by to mal piskat isty nemec ktoreho meno neviem ale nemam ho strasne rad piska totalne o nicom
tomassi Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 asi myslíš Herbert-a Fandel-a, kt. pískal minuloročné fináletiež ho nemám v oblube
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 Hlavným rozhodcom bude Ľuboš Micheľ, na čiarach mu budú pomáhať Roman Slyško a Martin Balko, štvrtým rozhodcom je Vladimír HriňákAko keby som počul komentátora, ty si si to odnekadiaľ skopíroval? :lol: Ináč je to veľký úspech nielen pre Micheľa a naších rozhodcov, ale hrdé môže byť aj Slovensko, tak dúfam že zápas všetkým vyjde tak ako má a bude to zaujímavý futbal.
tomassi Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 no Micheľ to bude mať ťažké, veď sa jedná o fináleKristínka na jednej a Diverogba na druhej mu to veľmi neuľahčia, ale šak nech vyhrá futbal :lol::):)
aljak63 Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 waw, tak to uz je co povedat... finale ligy majstrov si nezapiska len tak hocikto (aj ked niekedy mam pocit ze to dali piskat prvemu co stretli na ulici)! Takyto darcek k 40ke - nooo tak to je parada! Ale snad to nebude prave on ani nikto z ostatnych rozhodcov co by nejako poskodili zapas a nech vyhra proste lepsi (no mohla by Chelsea) :lol:
tomassi Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 takže zastúpenie nebudeme mať len vo forme rozhodcov, ale aj toho najdôležitejšiehokeďže rvý trávnik sa neujal, museli narýchlo zohnať nový trávnatý povrcha ten je zo Slovenska (oblasť záhoria)takže valčik a game, drže palce, nech to vydrží celý zápas
wysky Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 Vyborny futbal... Zatial 1:1. Tie sance Teveza este mozu Manchester mrziet.
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 ManU mohol viesť už 3:1, ale Chelsea nastrelila tyč a teraz aj brvno. A ten krpatý Tevez je vpredu úplne jalový, no nevyzerá to dobre :lol:
wysky Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 Tazko vyberat, aj jeden aj druhy mozu vyhrat. Hahaha... Som myslel, ze tu zlatu medailu spomenie... :lol: Aka strkanica... Drogba s cervenou.. :)
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 Pre Chelsea je to citeľné oslabenie, ak ManU prehrá tak si môžu dať sami po papuli, nebudú k tomu ani Drogbu potrebovať.
wysky Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 Zase budu moje slova vestecke??? .... Neskutocne... :lol: 4:4... Kto zakopne??? Tak, THE WINNER IS..."Manchester..." Skvele rozuzlenie...
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2008 Zverejnené 21. Máj, 2008 MANCHESTEEEEEEEER!!! Keď Ronaldo nedal tak som United videl už na hrobárovej lopate, ale našťastie rozhodujúci kop skončil na žrdi a van der Sar chytil len raz ale ten najdôležitejší kop :lol: :) :) ;) ;)
aljak63 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Manchester United - FC Chelsea - 1:1, na penalty 6:5 Goals: 26. C.Ronaldo - 45. Lampard Uuuuuha, tak nakoniec titul pred Manchester!!! Ale bol to velmi napinavy zapas az do uplneho konca, ktorym zavrsenim boli penalty, kde mali Chelsea vitazstvo uz uplne nadosah, ale nakoniec opak bol pravdou! Zapas bol celkom pozeratelny, a ako tak siel zapas tak som to viacej prial Chelsea... Zapas vcelku dost vyrovnany, hoci Chelsea predvadzala velku strelecku aktivitu (bohuzial vacsina striel nemierilo na branu)! Co moze rozhodnut tak vyrovany zapas ako tento? Jedine penalty... No este pred nimi bolo emotivne predlzenie ked Drogba skoncil s cervenou a penaltu si uz nekopol - skoda ze sa nechal vyprovokovat od toho srbskeho debilka Vidica (toho dost nemam rad)!!! No ale k penaltam - ako prvy sa mylil Cristiano Ronaldo (dost zle kopnuta penalta, vratane toho pokazeneho rozbehu) a za stavu 4:4 mal sancu rozhodnut finale po cely zapas skvelo hrajuci Terry, ale bohuzial sa posmykol (mozno pomohol aj zahoracky travnik) a goal nepadol! Zacala sa teda drama a rozuzlenie prislo pri penalte Nicolasa Anelku - ten nedal, a bolo to jasne - na moskovskom stadione prepukla velka cervena radost a hraci Chelsea boli poriadne zdrteni - no ani sa necudujem! Aj mne to bolo celkom luto... +edit nemám nič proti pôvodným názvom, ale kombinovanie viacerých jazykov do slovíčok (ruština+angličtina+...) vytvára nezmyselný guláš keď môže písať normálne LEG, tak môže každý
phersu Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 ANO ANO ANO A ESTE RAZ ANO MANCHESTER UNITED JE MAJSTER Zapas bol dost dobry prvy polcas mal na vrch Manchester a druhy zasa Chelski. Predlzenie bolo pre mna skoro smrt som ani nedychal, stastie stalo pri nas, ale vo futbale treba aj stastie a to prialo Edvinovi vcera velmi. Incident pri, ktorom dostal Drogba cervenu a zasluzenu. To iste ako Zidane chapem na jednej strane ze mu tam mohol vsewlico povedat, ale hrac takehoto formatu sa nema nechat vyprovokovat a v tom najdolezitejsom momente. Inak nechapem aljak preco nemas Vidica rad pretoze hraje tak dobre??? Ale co uz dobry hraci to maju tazke Ked isiel kopat Ronaldo tak som nut hovoril ked bude robit tie svoje blbosti tak neda a bum chytil mu to. Ale hlavne ze to je doma, Terryho mi bolo luto radsej sa to mohlo stat niekomu inemu.
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 typický finálový zápas myslím, že diváci môžu byť spokojný Ch. Ronaldo, by s tými penaltami mal niečo robiť, najlepšie asi nekopať, pretože, tie jeho strely, kt. idú po brankárovej pravej ruke už majú prečítané a na druhú stranu to kopať moc nevie, aby sa z neho nestala penaltová legenada alá Becks sedmičku nosí, kopiaciu techniku má porovnateľnú a s gélom na vlasy taktiež nešetrí ďalší penaltový expert kapitán Albionu a aj Chelski toto anglické preklatie snáď nie je mysliteľné v penaltovú výhru ManYooo svedčí aj počet angličanov, kt. išli kopať Priebeh jedenástkového rozstrelu: Carlos Tévez (Manchester) premenil - 1:0 Michael Ballack (Chelsea) premenil - 1:1 Michael Carrick (Manchester) premenil - 2:1 Juliano Belletti (Chelsea) premenil - 2:2 Cristiano Ronaldo (Manchester) nepremenil - 2:2 Frank Lampard (Chelsea) premenil - 2:3(vdS si na loptu siahol) Owen Hargreaves (Manchester) premenil - 3:3 Ashley Cole (Chelsea) premenil - 3:4(vdS ju vyrazil, ale len do brány) Nani (Manchester) premenil - 4:4 John Terry (Chelsea) nepremenil - 4:4 Anderson (Manchester) premenil - 5:4 Salomon Kalou (Chelsea) premenil - 5:5 Ryan Giggs (Manchester) premenil - 6:5 Nicolas Anelka (Chelsea) nepremenil - 6:5 rozhodcovská trojica zápas zvládla nebolo ho ich moc vidieť až na inkriminnované okamihy, keď sa vytvárali bojujúce skupinky a to je pre futbal len dobré taktiež uznanie patrí aj trávniku, kt. aj napriek problémom pri prevoze a následnému rýchlemu položeniu, vydržal dlhotrvajúce zmáčanie dažďom
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zápas to bol dobrý, prvý polčas Machester mal všetko vo svojich rukách a keby Tévez poslal loptu kam naozaj chcel tak po polčase mohlo byť 3:1.Druhý polčas už kraľovala Chelsea, ManU mal čo robiť, v podstate som ani nevidel že by sa hralo pred Čechom.Micheľ & Co. rozhodovali dobre, červená karta pre Drogbu bola v poriadku a zaslúžená.Chelsea bola od titulu asi len nejakých 20 cm, toľko potreboval John Terry aby sa lopta odrazila od žrde do brány, van der Sar pri tejto strele bol len štatistom, keďže sa hodil na druhú stranu brány. Ináč van der Sarovi som neveril, pamätám sa ešte keď chytával za Ajax, v jednom dôležitom zápase nechytil ani jednu penaltu, hoci vystihol asi štyri.Kompletne si to vynahradil pri Anelkovom kope, ktorý bez problémov vyrazil a vtedy mi padol kameň zo srdca, Manchester získal double a tak to má byť :lol:
bobsapp Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 preco nemas Vidica rad pretoze hraje tak dobreNo tak uznávam, že Ronaldo je v súčasnosti naj hráč sveta, ale tiež ho vôbec nemusím. Tie jeho krútenia hlavou typu "ako ma mohol niekto faulovať" ešte 10min po zákroku. :lol: Futbal sa ináč musel dosť páčiť.
aljak63 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 phersu, ani ty nemas rad Zlatana Ibrahimovica a tiez hra velmi dobre :) takzeeee :lol:
wysky Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Zlatan hra dobre, ale inak je to vraj namysleny a dost arogantny clovek. Vela ludi s nim malo problem.. .
Odporúčané príspevky