phersu Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Liverpool s Chelsea mal jednoznacne vyhrat lenze chlapci si to pokaslali sami kedze vsetko strielali do toho panacka s lvickem na prsou. Inak nechapem preco ten Rise to isiel hlavickovat ked to bolo hodne nizko. Barcelona s Manchesterom. Zapas o dost lepsi, sice chudobnejsi na goly, keby yhrala Barca nepvedal by som ani slovo lenze ked nevedeli vyuzit slabost obrant Manchesteru tak co uz. Skoda ze Ronaldo nam nepremenil penaltu, ale nevadi na Old Trafforde vyhrajeme. a kristinka by sa urcite rada pohrala s obranou arsenalu, ako aj naposledy, ale to by sa potom nikto nemohol vyhovarat na stastie ako vzdy ked to jeho muzstvo posere.
Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Inak nechapem preco ten Rise to isiel hlavickovat ked to bolo hodne nizko.Chcel strúhať frajera a loptu efektne vyhlavičkovať na roh, len kapánek mu to nevyšlo.
tomassi Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 a kristinka by sa urcite rada pohrala s obranou arsenalu, ako aj naposledy, ale to by sa potom nikto nemohol vyhovarat na stastie ako vzdy ked to jeho muzstvo posere. aj by som Ti odpovedal a spytal sa Ta, ci myslis ten zapas, kde sa ManWhoo stiahlo o ulity a len vyckavalo, dali gol z penalty a priamaku, hre takmer nic neukazali a to vsetko pred svojm vlastnym publikom, ale na co, sak sam si mi zoci voci povedal, ze si ten zapas nevidel takze tvoja odpovd na moj koment, by mala nulovu vypovednu hodnotu
aljak63 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Inak, keby hral v stredu Kluivert tak by mal Manchester pochlebe :lol: :) :) (pochopia len zainteresovani)
phersu Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 takze tvoja odpovd na moj koment, by mala nulovu vypovednu hodnotu Ano mas pravdu si futbalovy boh prepac ze som o tebe pochyboval.
nutrinka Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Tá nepremenená penalta mala dopad na celý zápas. Celkovo to bola nuda, musíme si priznať. :lol: :) :) ty si aký zápas sledoval??? pretože hento si teda vôbec nemusíme priznať, náhodou to vôbec nebola nuda, na hru Barcy sa dá pozerať stále, a tobôž ešte keď predvedie taký výkon ako v stredu!!! futbalové rúhanie, že nuda!!! a vy dvaja kohúti sa zas nehádajte, aj tak je v anglickej lige najlepšia Chelsea :) ;)
tomassi Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Ano mas pravdu si futbalovy boh prepac ze som o tebe pochyboval. to som nikdy nepovedal, len ma štve, keď niekto niečo hodnotí a nemôže na to zaujať aspom trochu objektívny pohľad(tento prípad) ak by si napísal, že Nani vyučoval hráčov Gunners v zápase FA Cup-u a videl si to, resp. mal nejak podložené, tak je to OK, lebo to tak bolo ale ako môžeš niečo tvrdiť, keď si to nevidel lenže problém, je v celkom niečom inom Kristínka nedala gól z penalty, nemohla ukázať svoje umenie, vďaka taktike, kt. Fergie-mu doporučil asi Doprastav a ty s tým nemôžeš nič spraviť a štve Ťa to takisto ako mňa štvú prehrané víťazné zápasy Gunners ale to je šport čo môžeme praviť je zanadávať si v duchu, resp. hodiť svoje pocity na sklo samozrejme by mali stáť na objektívnych základoch
Sniper Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 ty si aký zápas sledoval??? pretože hento si teda vôbec nemusíme priznať, náhodou to vôbec nebola nuda, na hru Barcy sa dá pozerať stále, a tobôž ešte keď predvedie taký výkon ako v stredu!!! futbalové rúhanie, že nuda!!!Sledoval som obidva zápasy v semifinále a každý musí uznať, že to prvé čisto anglické bolo nepochybne zaujímavejšie.
wysky Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 To ano... Zial toho vlastenca, co si dal Rise som uz pre zaklopenie ocnych vieckov nevidel. Ktorysi z nasich trenerov to v SPORTe zhodnotil ako "momentalne rozhodnutie, ktore nevyslo".
aljak63 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Ja suhlasim s Axelom, viacej sa mi tiez pozdaval zapas Lpool vs Chelsea ... ale to je vec vkusu, ale zase by som nepovedal ze Barca vs United bola nuda - bol to tiez dobry zapas, ale ten cisto anglicky suboj bol lepsi :lol:
phersu Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 keď niekto niečo hodnotí a nemôže na to zaujať aspom trochu objektívny pohľad(tento prípad) lenže problém, je v celkom niečom inom Kristínka nedala gól z penalty, nemohla ukázať svoje umenie, vďaka taktike, kt. Fergie-mu doporučil asi Doprastav a ty s tým nemôžeš nič spraviť a štve Ťa to takisto ako mňa štvú prehrané víťazné zápasy Gunners ale to je šport čo môžeme praviť je zanadávať si v duchu, resp. hodiť svoje pocity na sklo samozrejme by mali stáť na objektívnych základoch Moc by som nehovoril v tvojom pripade o objektivite ked ides hodnotit arsenal vzdy ked prehraju tak povies druhe muzstvo si to nezasluzilo, vzdy mali ti druhi stastie takze asi tak, ked uz tak tak to jedine ma stve. Ano hnevalo ma ze nedal penaltu, ale ani by som nejako nenadaval keby prehrali bo uz pocas toho zapasu som uznal ze barca je lepsia tak neviem o com tu ides tocit a ked ty mozes rypat tak mozem aj ja :lol:
tomassi Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 OK no ja si myslím, že tie moje sťažnosti sú opodstatnené, lebo Arsenal sa vždy snaží hrať futbal a to má každý rád a že sa cítim ukrivdený, keď Hlebovi takmer polámu členok pred 16-tkou a on dostane žlltú za filmovanie(a ani mu je neodpustia) keď Hleba, kt. je jednostaj okopávaný, stiahnu dole v 16-tke a nepíska sa keď sa Babel ochotne porúča k zemi a to ešte pred 16-tkou keď sa Gallas-ova nastrelená ruka, premení v penaltu (som za to, aby sa každá jedna ruka, kt. nie je pri tele, 16-tke pískala a nielen podľa nálady) mohol by som ešte písať, ale toto sú udalosti z posledných týždňou no podstata je v niečom inom ja sa opieram o to, čo som videl a nie je o to čo si myslím, že tak bolo jasné, že podpichovať sa bude stále, šak o tom diskusné fóra viacmenej sú, no keď mi niečo nesedí, tak na to odpoviem príslušnými argumentmi ak keď sme už pri tom podpichovaní, niekde som raz čítal jeden citát Spojme sa pre futbal, spojme sa proti Chelski
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 ManYoo zaslúžene postúpil do finálehrali aj po strelení gólu a snažili sa pridať ďalšíBarca to je banda sebcovdúfam, že Abidal sa na ME nedostane, pri Gael-ovi Clichy-m a Evra-ovi tam nemá miestoPaul Scholles si doslova už sľúbené miesto vo finálovom duel-y vystrelil Bitka o Anglicko sa uskutoční v Moskvebude Krasnaja Plóšať skutočne červená alebo sa tam primieša aj modrá?
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 Ja som úplne zabudol, že dnes bol futbal. No aspoň ManU vyhrali.
aljak63 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 bude Krasnaja Plóšať skutočne červená alebo sa tam primieša aj modrá? Kiezby bolo finale fakt len cervene :lol: Lpool vs Manchester :) Vcera Scholles riadnu urval a totalne vymietol vinkel, proste nebola sanca! Ale skoda ze Barca chcela hrat neviem ako pretechnizovane... stalo ich to finale...
Sniper Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 http://youtube.com/watch?v=X83JBM4h1DI Finále ManU - Liverpool by bolo zaujímavé, keďže fandím obom mužstvám, ale viac ManU :lol:
phersu Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Vcerajsi zapas podla mojho gusta. Utocny ako ma byt aj jedny aj druhy hrali ako draci :lol:Dve neodpiskane penalty sice v jednej bol aspon priamy kop.Krasny gol Schollsa na ktory Valdez nemal narok, skoda ze to nevislo este Nanimu ten mal peknu sancu.Urcite spokojny s tym ze Manchester bude vo finale. A dnesny zapas mi je celkovo jedno kto vyhra.
nutrinka Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 je to tuuuu, Chelsea postúúúpilaaa juhuuuu krásny zápas, skvelá podívaná, 120 prefektných minút! /infarktové stavy pre mňa zároveň/ krásny futbal s množstvom gólov /už to je čo na tieto dva kluby čo povedať/ a s ešte krajším výsledkom chech, ale chudáčikovi Essienovi neuznali gól, tak dali dva! :) a normálne už vidím, ako sem napíše aljak, že to bolo nespravodlivé, lebo Hyypiemu neuznali jedenástku a phersu sa sem príde vysmievať z druhého gólu, čo čech pustil... no som zvedavá :) no a k tomu Hyypiemu, podľa mňa Poolu dosť uškodilo zranenie Škrtela, jednoznačne na ihrisku lepší ako fín ako aj v prvom zápase, Drogba si pri ňom neprdne, si osobne myslím, že tam veľmi chýbal a tá Lampardova jedenástka a ešte keď ukázali jeho otca a tak, no :lol: no a o tri týždne finále, dúfam, že to bude ešte lepší zápas ako tieto všetky štyri semifinálové. to bude nervov, to bude hádok, ježiši to bude /a u nut-phersuovcov sa asi budú oddeľovať postele, akokoľvek to skončí ;)/
phersu Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Ani by som nepovedal ze to bol perfektny zapas bol velmi dobry, ale perfektny je prehnane. Ano pridem sa sem vysmievat z Cechovho golu, pretoze tento super brankar ako tvrdi kazdy fanusik Chelski si nemoze dovolit pustit takyto gol :lol: Skoda ze sa Skrtel zranil velmi utrpela tym obrana Liverpoolu.
nutrinka Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 jasne ako fanúšik manchesteru si tento zápas až tak nepreciťoval, tak sa ti nemusel zdať perfektný no a som zabudla ešte hore napísať, že na toho Mascherana sa už nedá pozerať, krista, nemôžem ani cítiť toho hráča, hovno hrá, hnusne fauluje a fuuurt si bude hubu otvárať :lol:
phersu Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Dnes sa Mascheranovi vo vsetko Drogba vyrovnal ked ho rovno nepredbehol, dnes hral hnusne
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2008 Zverejnené 1. Máj, 2008 jjŠkrteľova neprítomnosť bola viac než citeľnáno čo užMyslím, že poháre si kluby nepodelia, ale získajú double Moskva ruší na finále Anglánom víza, lebo tých 40-50 tis víz by asi jedna ambasáda nezvládlainak Rusi by sa mali obávať, lebo do Ruska zamieri to najhoršie čo môžea keďže Albion na ME nepostúpil chlapci sa riadne vybúrie
aljak63 Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 Ah jaj! Tak Lpool vo finale neuvidime :lol: bohaaaaaaaaaa!!! Skoda ze som tento zapas nevidel, kukol som si highlights - vyzeral byt dobry, ale nebol to moc kvalitny zaznam takze som z toho fakt moc nemal... Vo finale netusim komu budem fandit, je mi to viacmenej uplne jedno - ale keby som uz musel si vybrat komu to viac prajem, tak asi Chelsea! Celkovo sa im ich futbal viacej pozdava, takze podla toho najma! Ale hlavne nech vyhra lepsi... len mi je luto toho ze tam neni vo finale Liverpool :)
phersu Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 Ja som aj rad ze ho tam neuvidime Pool. Boli tam uz vela krat v poslednej dobe na mna az prilis. A Manchester tam nebol dlhych predlhych 9 rokov a Chelski tiez dlho :lol: Ale ako napisal tomassi SPOJME SA PRE FUTBAL SPOJME SA PROTI CHELSKI Dufam ze Moskva bude v znameni cerveneho vitaza
tomassi Zverejnené 13. Máj, 2008 Zverejnené 13. Máj, 2008 No z Chelski to nevyzerá dobrekapitán Terry sa v poslednom kole zranil a trávnik musel opustiť už v 11. minúte,no podľa jeho slov, by mal byť na finále fit horšie to vyzerá s Didier-om Drogba-om, kt. asi na finále nenastúpi, kvôli problémom s kolenom
Odporúčané príspevky