Skočiť na obsah

Liga Majstrov (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pretoze patria k tym slabsim a bola by skoda, keby narazili na seba

Arsenal Londýn (Angl.) - FC Liverpool (Angl.)

napisal som, ze je jedno na koho narazime no POOL som si prial azda najmenej

je to proste poharove muzstvo

AS Rím (Tal.) - Manchester United (Angl.)

tento rok pridel urcite neuvidime, no 1 nikdy nevie

Schalke 04 (Nem.) - FC Barcelona (Šp.)

Fenerbahce Istanbul (Tur.) - Chelsea Londýn (Angl.)

vynikajuce, ze Turci hraju prvy duel doma

• Odpovedí 328
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

93

• phersu

54

• Sniper

46

• cizy

22

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Waaaaw, no to su teda zaujimave dvojice... a sranda ze v TOP8 su 4 teamy z Anglicka - to dokazuje kvalitu! Som rad ze uz tam neni Real - to ma velmi potesilo ked vypadli! Skveleeee!

Co sa tyka stvrtfinalovych zapasov:

Arsenal Londýn (Angl.) - FC Liverpool (Angl.) ... bol by som radsej keby postupil dalej Liverpool!

AS Rím (Tal.) - Manchester United (Angl.) ... jednoznacne chcem dalej vidiet team z Italie - AS Roma!

Schalke 04 (Nem.) - FC Barcelona (Šp.) ... z tychto dvoch teamov by som uvital dalej urcite radsej Barcu!

Fenerbahce Istanbul (Tur.) - Chelsea Londýn (Angl.) ... bolo by zaujimave dalej vidiet Fenerbahce, ale zrejme tam bude Chelsea!

Zverejnené

jaaj tesim sa na Fenerbahçe proti Chelsea...dufam, ze sa to podari..a Fenerbahçe pojde dalej..verim tomu!!!

Zverejnené

Arsenal Londýn (Angl.) - FC Liverpool (Angl.) tu by som chcel radsej Arsenal nech ide dalej

AS Rím (Tal.) - Manchester United (Angl.) samozrejme ze Manchester musi postupit sice mam AS rad ale Manchester go

Schalke 04 (Nem.) - FC Barcelona (Šp.) Barcelona musi dalej

Fenerbahce Istanbul (Tur.) - Chelsea Londýn (Angl.) radsej Fenerbachce Chelsea nemam rad

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

AS Roma - ManWhooo 0:2 (0:1)

Góly: 39. Cristiano Ronaldo, 66. Rooney, rozhodoval: Frank de Bleeckere (Belg.), 80 023 divákov

Zostavy:

AS Rím: Doni - Cassetti, Mexes, Panucci, Tonetto (69. Cicinho) - De Rossi, Aquilani (77. M. Esposito) - Taddei (59. Giuly), D. Pizarro, Mancini - Vučinič

Manchester: Van der Sar - W. Brown, R. Ferdinand, Vidič (33. O´Shea), Evra - Carrick, Scholes, Anderson (56. Hargreaves) - C. Ronaldo, Rooney (84. Tévez), Park Ji-sung

Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona 0:1 (0:1)

Gól: 12. Bojan Krkič, rozhodoval: Kyros Vassaras (Gréc.), 53 951 divákov

Zostavy:

Schalke: Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajič, Westermann - G. Asamoah (73. S. Larsen), Ernst, Kobiašvili, Pander - Kuranyi (60. Vicente Sánchez), Halil Altintop (88. Lövenkrands)

FC Barcelona: Valdés - Zambrotta, Puyol, G. Milito, Abidal - Xavi, Y. Touré (74. Márquez), Iniesta - Krkič (86. Sylvinho), Eto'o (82. Giovani dos Santos), Henry

dúfam, že dnes budú na nulu vyhrávať domáce mužstvá :) :) :lol:

Zverejnené

Fenerbahce Istanbul - FC Chelsea 2:1

Góly: 65. Kazim-Richards, 81. Deivid - 13. Deivid (vlastný)

waaaaaw... tak tomu sa vravi senzacia... Fenerbahce ideeee! LEN TAK DALEJ!

Jednoznacne tohtorocne prekvapenie nr1!!!

Zverejnené

Teší ma výhra Manchestru, pretože mu fandím, teší ma remíza Liverpoolu, kvôli Škrtelovi a prehra Chelsea aj mňa prekvapila. Ak si Chelsea chce napraviť pošramotenú povesť tak doma bude musieť Fenerbahce vyprevadiť z trávnika s debaklom už po prvom polčase.

Zverejnené

No ja neviem či až taká senzácia. Turci sú doma bohovsky silný a kto čakal niejakú prechádzku bol blázon. Pravda, CHL mala viac dobrých šancí.

Zverejnené

Fenerbahce doma dopredu ženie aj rivalita s ostatnými instanbulskými tímami. Ničím viac neponížia Galatasaray a Besiktas ako tým keď sa v LM dostanú čo najvyššie :lol:

Zverejnené

super..super..a este raz super...FENERBAHCE zvitaziloooo...mam radost

skoda toho AS ROMA..ale pre mna su aj tak moralny vitazi :lol:

Zverejnené

Arsenal Londýn - FC Liverpool 1 : 1

To sa dalo ocakavat ze to dopadne tak ako to dopadlo. Sice mama mi vravela ze Loosers mohli vyhrat, ale jejich hrac to vykopol no cisty dilino :lol: ved Loosers

AS Rím - Manchester United 0 : 2 tak ako som dufal, forma Manchesteru sa potvrdila takze ide sa dalej pochybujem ze AS vyhra v Manchesteri. C.Ronaldo dal ukazkovy gol a Rooney sa najlepsie vymotal z motanice ktora vznikla pred branom AS

Schalke 04 - FC Barcelona 0 : 1

Zapas bol celkom slusny len som si chvilu aj myslel ze Schalke to vyrovna

Fenerbahce Istanbul - Chelsea Londýn 2 : 1

Urcite najvacsie prekvapenie tohto kola. Co mi vravela mama tak ze Chelsea si nezasluzilo vyhrat sice hrali dobre al Fenerbachce este lepsie a hlavne ze ich podrzal brankar

Zverejnené

Trochu neprezieravo som dal na zapas Fenerbachce - Chelsea 2, Turci su doma dobri...

Skrtel hral proti Arsenalu dobre, snad nech postupi Liverpool. Arsenal uz nehra tak pritazlivo ako pred niekolkymi rokmi za Henryho a Piresa...

Zverejnené

Aj ja to viac v suboji Liverpool vs Arsenal prajem L´poolu ale v ziadnom pripade nie kvoli Skrtelovi... Mam tam inych oblubencov a sice: Hyypia, Gerrard, Alonso, Torres, Riise, atd ... Skrtel je tam skor z tych ktorych moc nemusim!!! A vobec som nebol rad ked tam prisiel!

A veru - Arsenal uz neni to co byval ... bohuzial! :lol:

Zverejnené

Vieme Ajlak, už si písal. Musí to byť strašný pocit keď tvoj oblúbený tím posilní kvalitný obranca. Fakt by som niečo také nechcel zažiť.

Škoda že jeden z dvojice Arsenal Lpool vypadne.

Zverejnené

Aj ja to viac v suboji Liverpool vs Arsenal prajem L´poolu ale v ziadnom pripade nie kvoli Skrtelovi... Mam tam inych oblubencov a sice: Hyypia, Gerrard, Alonso, Torres, Riise, atd ... Skrtel je tam skor z tych ktorych moc nemusim!!! A vobec som nebol rad ked tam prisiel!

A veru - Arsenal uz neni to co byval ... bohuzial! :lol:

Aljak

mohol by si mi prosím Ťa vysvetliť prečo nemáš rád,

keď prispievajú do témy MS ľudia, kt. hokej sledujú len počas MS a ako sám vravíš

vôbec sa v ňom nevyznajú?

Škrteľ pekný zápas, no pri góle Gunners bola obrana pekne dezorientovaná

škoda mali sme v pohodičke na víťazstvo

Nicklas-a Bendtner-a mi bolo skutočne ľúto, chlapec sa od inkriminovaného okamihu,

keď zabránil gólu pekne trápil

To, že sa nepíska obzvlášť pri zákrokoch na Aleksandra Hleba rozoberať nejdem

Zverejnené

nemyslis si ze toto je trochu odlisna tema aby som tu rozoberal hokejove MS? :lol:

ale ved asi si vies aj sam predstavit... uz som to strasne vela krat objasnoval!

TOPIC ON:

venujme sa radsej teme... neska v anglickej lige ... Arsenal vs Liverpool 1:1

tieto 2 teamy si teraz poriadne proti sebe zahraju

behom 1 tyzdna 3krat... celkom sranda

Zverejnené

Aljak ja som tým narážal na niečo, ale keď si to pochopil takto, tak budiš

hneď si využil príležitosť, samozrejme spolu s TOMom a robili ste si srandu z Martina, keď si dal

tzv. "vlastný gól", kt. typickým vlastňákom ani nebol

rád by som teda vedel koľko celých zápasov si Martina v drese L'Pool-u videl?

a prosím nevyhováraj sa len na sympatie a aspympatie

kvality sa dajú uznať aj keď niekoho rád nemáš

jj

gunners opäť 1:1 a to už po 3-krát v sezóne

samozrejme opäť mali na víťazstvo v tomto duely A2 výberov

dúfam, že v utorok to už bude aspom 2.2, keď už má byť remíza

Zverejnené

Uznavam kvality!!! Aj tych ktorych nemam rad... Ale to ze niekoho nemam rad neznamena este aj to ze je ten hrac zly!

hneď si využil príležitosť ... a robili ste si srandu z Martina, keď si dal tzv. "vlastný gól", kt. typickým vlastňákom ani nebol

Noooo nepamatam si na to zeby som si z neho robil srandu! Ja som si z neho srandu nerobil! Este som si to teraz aj skontroloval a stale nevidim zeby som sa z neho smial, napisal som ze jeho kvality nepovazujem az za take excelentne ako si vsetci myslia!

A co sa tyka TOMa ... no comment ... to je v mohych temach cisty provokater! :lol:

Zverejnené

Tipy na zajtra:

Liverpool - Arsenal 2:1

Chelsea - Fenerbahce 4:0

Zverejnené

ja verim a dufam, ze Fenerbahçe aj tentokrat zvitazi..dal by som 1:0...budu hrat jak draci aby porazili Chelsea..

...şaaaaanli Fenerbahçeeee... :lol:

co sa tyka TOMa ... no comment ... to je v mohych temach cisty provokater

:) ;) :)
Zverejnené

Axelko daj pozor, aby si nedostal doživotný zákaz vstupu do športovej sekcie

verím, že Gunners postúpia a výsledok bude opačný ako si napísal

ak Chelski vyhrá, tak jedine 1:0

veď oni inak ani nevedia

Zverejnené

ja to vidim cele takto nejako:

Barcelona - Schalke 1:1 (postup Barca)

Manchester - AS Roma 0:1 (postup Manchester)

Liverpool - Arsenal 1:2 pp (postup Arsenal)

Chelsea - Fenerbahce 2:2 (postup Fenerbahce)

Zverejnené

ako vidím tak autoritu mám alebo že by za to mohla len fyzická prítomnosť? :lol:

inak Chelski bude chýbať Péťa Čech (50 stehov na tvári po zrážke s Ben Haim-mom na tréningu)

čím nechcem znevažovať úroveň obrany, resp. Carlo-a Cudiccini-ho

ale strata to je citeľná

Zverejnené

Víťazstvo akéhokoľvek tímu proti ManU na OT :lol:

Asi si to písal ako prianie pretože to inak nedáva zmysel ten tip :)

Zverejnené

bobsapp... keby to bolo prianie tak tam hodim rovno ze Manch vs Roma 0:3 :lol:

tomassi... neni to ani autorita ani fyzicka pritomnost :) to je proste taky pocit ze Lpoolu to nevyjde :)

Skoda ze neska nedavaju Chelsea vs Fenerbahce LIVE na CT2 ;) To by som si kukol!

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov