Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 možno do cesta pomleli pár čučoriedok :)akými to bobuľkami si Krtko zafarbil tú látku, čo si z nej ušil svoje belasé nohavice? :)
game Zverejnené 17. December, 2017 Zverejnené 17. December, 2017 potravinárske farbivo rieši všetky odtiene čohokoľvek :) toto je ovšem niečo, čo vyrazí dych... behá to po nete od roku 2014, autorom je nejaký mladý Talian... jeho geniálny vynález prevracia žalúdky na počkanie.predpokladám, že aj vaša túžba je ochutnať zmrznuté nanukové párky, raz, v živote... otvoriť na vlastnú zodpovednosť:
game Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 našla som jednu ukážkovú bagetku z automatu... ešte nikdy som z automatu nič podobné nemala, ale namojdušu to nestojí za tú námahu ísť si v noci pre toto na benzínku :innocent:to radšej chlieb s maslom či masťou a cibuľou, poriadny hrniec čaju k tomu a je večera ako lusk. bagetka z automatu za drahé peniaze: zdroj: gastropeklo.cz
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 poviem vám to celkom presne,farebné tam kvitnú plesne.:) 1
game Zverejnené 1. Január, 2018 Zverejnené 1. Január, 2018 a teraz k nenásytnosti, nesúdnosti a k zemiakovým šalátom...na x stránkach sa xy gazdiniek a gazdov predháňalo, ako každý rok, v akom veľkom lavóre robiť dobrý ťažký majonézový zemiakový šalát, aby im stačilo,aby im bolo dostatočne zle... a aby ešte týždeň po štedrovečernej tabuli a ešte na Silvestra vymýšľali, čo s haldami nezjedeného starého zemiakového šalátu... mnohí to vyriešili jednoducho:slávny šalát išiel celými vedrami do smetí, dokonca aj úchvatné raw a diétne variácie.celá kopa nenásytných idiotov, ktorí majú každý rok problém, čo s lavórom zostatkového šalátu, to riešili .... tak, že zužitkovali týždeň starý šalát postrkaný do kdejakých jedál... niektoré sú vážne dosť desivé. na prvej fotke je dáma, ktorá spôsobila na nete doslova virál - prebehla všetkými možným skupinami a stránkami, a nepáčilo sa jej, že ju kritizujú, z rádoby vtipnej fotky vane vyglančenej možno savom po vykúpaní a odchlepení celej rodiny sa totiž kdekomu chcelo grcať.a mala aj kopu obhajcov... :doh:namiesto toho, aby jej poradili - keď už nemá súdnosť, nech si kúpi najväčší lavór v domácich potrebách. tie ostatné - je tam jeden pán, ktorý si pripravil dve verzie nezdravého šalátu zdravo, ten zbytok sú zužitkovania zbytkov po týždni a tak podobne... -_- gastropeklo, FB skupiny dobrú chuť :klobuk:
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Január, 2018 Zverejnené 6. Január, 2018 našťastie my sme mali zemiakového šalátu tak akurát, ešteže sa mi Flinstone do toho nemontoval, lebo keby to bolo na ňom, tak by sme ešte na Nový rok sa trápili so šalátom. Ale mali sme u nás na 2 dni otca, tak sa aj viac popapkalo, nemuseli sme nič ani odkladať, ani vyhadzovať. Ostali akurát klasické vianočné koláčiky - trvanlivé pečivo, ktoré sa nekazí. A to sa postupne dojedlo.
D'Ady Zverejnené 6. Január, 2018 Zverejnené 6. Január, 2018 my sme nespravili az tak prehnane vela toho salatu (i ked trochu menej by stacilo), no pokusne sme dali trochu do kelimku zamrazit nebol to dobry napad ;)
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Január, 2018 Zverejnené 6. Január, 2018 zmrazené krumple...to ani mne krtovieako nechutí. :neviem:
game Zverejnené 30. Január, 2018 Zverejnené 30. Január, 2018 ktovie, či sa raz dočkáme, že takto pochodí raz aj náš milovník hotových bagiet z pumpárskych automatov :)gastropeklo na jedničku s hviezdičkou, kdesi ktosi zarába dupľom :) FB, gastropeklo
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Február, 2018 Zverejnené 17. Február, 2018 nemyslím, že by náš gastropumpár - alebo pumpogastroš? - tie bagety aj otváral, on to zblajzne, len sa za tým zapráši, a keby dnu aj červíky lozili, ani si ich nevšimne :)
game Zverejnené 21. Február, 2018 Zverejnené 21. Február, 2018 obrázok k tomu nemám... ale aj ten recept na gordon bleu bez mäsa, teda Knedlíkový Gordon :doh:to je ako francúzske zemiaky bez zemiakov... či také čosi: zdroj: FB, okoun.cz
game Zverejnené 17. Marec, 2018 Zverejnené 17. Marec, 2018 zbierka 10 top receptov z domácich kuchýň inovatívnych manželiek... alebo tak nejako: https://www.jsmekocky.cz/clanek/adela-cisarovska/zabava-spolecnost/takhle-vari-ceske-maminy-10-hruznych-receptu-z-internetu?novy-clanek
game Zverejnené 28. Marec, 2018 Zverejnené 28. Marec, 2018 jedna príhodná ponuka v reštike, ovšem pozor :) nie je to všeobecná kompletná zeleň na sviatok svätého Patricka, nie nie :nienie:toto je prosím pekne ponuka jednej českej reštaurácie na zelený štvrtok - až do Veľkonočnej nedele si na tom možno pochutnať a my môžeme zelenieť akurát závisťou :) okoun.cz
game Zverejnené 13. Apríl, 2018 Zverejnené 13. Apríl, 2018 niekto si zasa dal trochu práce s hľadaním, a pozbieral na dve zbierky úchvatných gastrodobôt,pri ktorých si manžel aj mimískovia čvachtali, prevažne z mimibazaru :) https://www.jsmekocky.cz/clanek/adela-cisarovska/zabava-spolecnost/takhle-vari-ceske-maminy-10-hruznych-receptu-z-internetu https://www.jsmekocky.cz/clanek/adela-cisarovska/zajimavosti/je-libo-pridavek-takhle-vari-ceske-maminy-2-dil?novy-clanek
game Zverejnené 21. Apríl, 2018 Zverejnené 21. Apríl, 2018 dva nálezy na nete, ktoré mi neurobili moc dobre.vegania sú divní národ - bez toho, aby som ich chcela nejako dehonestovať, človek sa za ohromne dlhé obdobie vyvíjal ako všežravec, ešte vegetaránstvo je mierna forma, ale vegánstvo je silnejšia odroda. stravou možno liečiť, ale nikdy nebolo skutočne dokázané, že vegánstvo ako také lieči a skutočne prospieva, deťom je extra nebezpezpečné. - táto vegánska misa nevyzerá veľmi vábne, hlavne po prečítaní kombinácií ingrediencií, ktoré už aj znejú podozrivo. - to druhé... nie, to nie je plná misa červíčkov plných bielkovín, ako som si pri prvom pohľade myslela - to je šopský šalát, vraj. čosi utopené vo vode nakopené strúhaným eidamom č. 30 ....
game Zverejnené 6. Júl, 2018 Zverejnené 6. Júl, 2018 dávno sme tu nemali papáníčko :)wifonkový šalát s mokrou strojovou šunkou a smotanou a tatarkou a rajčinami - najviac sa mi páči ten koniec - rezance zo zúfalstva napučia aj samé :)
game Zverejnené 25. Júl, 2018 Zverejnené 25. Júl, 2018 jedno veľmi podivné jedlo, bez objasnenia pána kuchára nikto neuhádol, čo to je...ani na domovskej stránke kuchárikov a kuchariniek, ktoré si navzájom chvália svoje výtvory, nech je to čokoľvek: fbtakže: hovädzí závitok na červenom víne a nové zemiaky priamo zo záhrady
game Zverejnené 6. August, 2018 Zverejnené 6. August, 2018 a jedno gurmánske dielo... "vyberať kúsky bieleho z mletého mäsa pinzetou" - to tu ešte celkom určite nebolo.... ani prifarbenie toho bieleho cviklou.... :doh: recepty od maminek FB
game Zverejnené 7. August, 2018 Zverejnené 7. August, 2018 potrestané párky na dva spôsoby... ten prvý tanier je z ponuky jednej jedálne - ktovie prečo mi to okamžite pripomenulo Tomášove varené uhorky... :hmmm:ten druhý je súkromná kuchyňa ... som nepochopila :neviem: fb gastropeklo
game Zverejnené 7. Október, 2018 Zverejnené 7. Október, 2018 toto je milé :)keď miluješ, nie je čo riešiť... a zamilujú si aj návštevy :) FB, Gastropeklo
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Október, 2018 Zverejnené 14. Október, 2018 spomenula som si na moju mladšiu dcéru...to tuším nemala ešte ani 20. Šli s partiou na nejKý HUDOBNý FESTIVAL, Už SI NESPOMíNAM, NA AKý...ked sa vrátila, mali sme na obed pečené kura s chrumkavou kožou, ryžu, tuším aj dezert vtedy bol...apoobede volala s jedným kamarátom, ktorý tiež tam bol s nimi, tiež došiel domov haldný ako vlk...mladá ho chvíľu počúvala, a len sa uškŕňala...zahlásila mu niečo v tom zmysle, že ty ma teraz budeš nenávidieť, lebo ja som mala kuriatko pečené bolo výborné, s ryžou, super...atd, atd...a chalan že (to mi potom prezradila) jeho mama doma privítala s ryžou zmiešanou s kukuricou (jeho mamina bola tuším vegetariánka či čo, a kŕmila seba i svoje okolie zásadne len tým, čo považovala za zdravé. Musela to byť pre neho náramná pochúťka...
Hellé Zverejnené 16. November, 2018 Autor Zverejnené 16. November, 2018 dalsia sliepka..ja viem je to hnusne klise, ale preco su ti vegani tak vymleti https://gabrielasilesova.blog.sme.sk/c/496401/aj-bez-masa-sa-da-dobre-najest.html jasne, ze aj bez masa sa da dobre najest..ale tento blivajz nie je alternativa :agree:
game Zverejnené 20. November, 2018 Zverejnené 20. November, 2018 s týmito šialenosťami vydávajú aj dvojjazyčné kalendáre s receptami... kalendáre s receptami sa vydávali vždy, ale dalo sa z nich vážne chutne napiecť či navariť, robievala to moja svokra dlhé roky, bolo ich doma veľa, a keď už nevedela čo, zobrala do ruky kalendár... toto sú recepty z mimibazaru a spústy podobných stránok, kam mamynky varilky zasielajú svoje niekedy hodne podivné recepty...krevetky bez krevetiek, neviem, prečo sa tam nedá napísať ryža s párkom... iritujú ma tie recepty, ktoré aj vegetariáni pomenúvajú podľa klasických jedál a pritom okolo ani neutekali... ale toto je hoch... vyššia trieda: Krevetky so šampiňónmi a syrom, kde nie sú ani krevetky, ani šampińóny, ani syr gastropeklo fb 1
game Zverejnené 25. November, 2018 Zverejnené 25. November, 2018 jeden môže zostať regulérne na pochybách...nechodil sa sem učiť variť Tomáško?alebo nejako naopak? jednohrncové mnohozložkové klasické... :hmmm: gastropeklo fb
D'Ady Zverejnené 25. November, 2018 Zverejnené 25. November, 2018 ako vravieval Petr Novotny blahej pamati - "ak mate pocit, ze to tam patri, nebojte sa a svacnite to tam" 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz