Vilma Flinstonova Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 nuž tie príbehy našich žien s mohamedánskymi manželmi niekde v mohamedánskej prdeli môžu poslúžiť aspoň ako varovanie - ak si už siloumocou, dievča, toho mohamedána chceš a musíš brať, neopúšťaj našu rodnú zem, lebo tam u nich zle pochodíš!!! Mojej mamky kolegu - a to bolo ešte v čase pred slávnou revolúciou - a ani dnes by to nebolo lepšie, skôr horšie - dcéra sa vydala tiež za nejakého Araba moslima. I podobne ako v tej knihe bez dcéry neodídem: tu bol jak ten medík, milý, príjemný, kultivovaný, pozorný, lepšieho si ani priať nemohla...a tak sa dala nahovoriť, žeby sa odsťahovali k nemu, a chcel aj aby zrušila naše štátne občianstvo, ale zas takú blbosť až nespravila, len sa vysťahovala s ním k jeho rodine. I skončili sa dobré časy, jej milý manžel ju šupol do bordelu a musela mu zarábať svojím telom...neviem už, ako sa jej podarilo dostať sa na náš konzulát, ale podarilo sa, a podarilo sa aj dopraviť ju nazad domov, sem. Takže happyend. určite sa poučilas, ale mohli sa z jej príbehu poučiť aj iné, a nepoučili sa, neverili, že by sa niečo podobné aj im mohlo stať...Hold, múdry sa učí na chybách iných...
game Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 ah, práve mi prišlo upozornenie, že Gorila vypredáva romantické knihy ... po 3 - 7 eur, to je zadarmo, majú ich celé hromady, takže milé dámy a podaktorí páni, ktorí radi čítajú romance, romantické duše, idealisti, jemné duše, ktoré radi veria, že je ešte niečo jemného v tomto svete, ženská romantická literatúra k dispozícíi , majú jej ešte hromady :)https://www.gorila.sk/akcia/192461?o=price%20asc&p=1&iitt=VuU9RM4lhMPshFW9bfJsnkhZhfUDVke.hC8DRXTT&utm_campaign=nl-2019-02-04&utm_source=news&utm_medium=email
D'Ady Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 po kolko??? odhliadnuc od zanru, tak 90% knih, ktore som kupil za posledne roky boli lacnejsie ako 2 eura, bavime sa radovo o trojcifernom cisle kusovano, su to knihy z druhej, tretej, .. ruky ano, zberatelske tituly priemer dvihaju pomerne vysoko... ale dva kusy za vyse 60 euro za posledny mesiac su vynimka :D 1
game Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 tieto sú ovšem rovno zo skladu... ale aj tak, toľko autoriek, tak prevarené témy,tie dámy, čo to kupujú, sa nepriznávajú rady, že to kupujú.... tie, čo to nečítajú, hovoria jasne, že to nečítajú... ovšem u niektorých mám občas pochybnosti, ale o mnohých viem, že skutočne tento typ literatúry nečítajú...po tých pár eur sa im ale sklady vyprázdnia... budú si ich darovať navzájom, keď už ináč nie :)
Recommended Posts