Jump to content

Instant messaging

IM   

5 members have voted

1. 1. Ktoré protokoly IM používate?

2. 2. Akých IM Klientov používate?

• ICQ 6 a novšie
    • ICQ 5.1 a staršie
      0
    • Miranda IM
      0
    • CenterICQ
      0
    • Pidgin
    • Adium
      0
    • QIP
    • Jimm
      0
      0
    • Yahoo! Messenger
      0
    • MSN Messenger
    • SIM
    • Kopete
    • Psi
      0
    • Lotus Sametime
      0
    • Iný

Recommended Posts

Posted

práve som odstránil QIP Infinium, nebol som s ním príliš spokojný. niektoré nastavenia sú v ňom zamaskované tak poctivo, akoby k nim autori nechceli užívateľa vôbec pustiť. okrem toho, napriek defaultne nastavenej angličtine, veľa oznámení a výpisov je v azbuke, ktorá sa mi nezobrazuje korektne.

...keby toto mali k dispozícii nemci počas vojny, nemusia sa vôbec babrať s Enigmou. :-)

viac sa mi páčil SIM, ktorý som používal predtým pomerne dlhý čas.

teraz však testujem Mirandu a musím dať za pravdu všetkým, ktorí ju tu pochválili. program je malý, funkcie sú prehľadne organizované, požadované doplnky možno ľahko navoliť už počas inštalácie a ako bonus som v ponuke "personal status" objavil toto:

Obrázok

a tiež v "credits" je medzi menami autorov aj tento riadok:

"Our users, who...er...use it, and without who...well...we love that you love Miranda."

programovala to zjavne veľmi veselá parta ľudí, a to sa mi ráta. :lol: :)

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• havarka

13

• Sniper

8

• cizy

7

• Ignatius

6

Posted

osobne pouzivam tonu takych programov... MSN, Yahoo!, AIM, Skype, ICQ...

ICQ sa mi nahodne a len tak aby bola sranda odhlasi alebo zamrzne

Yahoo! je cacany, ale nebudem si ho nechavat len preto, ze ma pekny vzhlad, a ked tam ani nikoho nemam...

AIM je dobry, ale ma prilis vela bugs, to aby sa clovek tesil, ze co sa zas stane, ale inak pohoda

Skype - jednicka nad jednicky, na ten sa fakt nemozem stazovat :)

MSN je dost blbe, velmi ma to nelaka, ale mam tam par znamych takze furt provozujem :)

A o Mirande som uz co-to pocula, ale stale nevim nevim ci nainstal alebo nie... :lol: zas len kvoli tym spec statusom sa mi to neoplati ;)

Posted

..okrem bohatej ponuky "personal status" ma potešila aj spotreba pamäte. :-)

ICQ 6.0 a Miranda IM 0.7.13, programy sú offline, krátko po spustení:

Obrázok

Posted

fuuuuuuuuuuuuuuuuha tak to je iba dalsie plus pre mirandu :lol: nemrzne ti z nej len tak z casu na cas z prce do prce PC? :) lebo mojmu PC ICQ ine srandy robi...

Posted

nie, doteraz mi pri zapnutej Mirande nezmrzlo PC.

(práve naopak, hreje jak besné! :- )

nemôžem to však nejako hodnotiť, pretože tento program používam veľmi krátko (pár dní). počítač mi však nemrzol ani vtedy, keď som používal messenger SIM.

je tu dosť ľudí, ktorí používajú mirandu dlhší čas, možno sa k tomu vyjadria i viacerí.

Posted

s mirandou na vlastnom PC skúsenosti síce nemám, ale dlhú dobu som mala problémy s ICQ, ako píšeš mrznutie a podobne a odkedy mám qip (predtým trillian to isté), tak nič také sa nedeje

Posted

Miranda vôbec nemrzne na pc. aspoň som sa s tým nestretol. A ani na fore, sa o nej debatuje som nič také nepostrehol. Treba ju smelo vyskúšať. Odporúčam. určite neoľutuješ. :lol:

Posted

jasne, vyskusam :lol: nahodne mrznutie PC kvoli ICQ ci opacne ma uz zacina poriadne mrziet, to aby clovek uz vzdy sedel pri PC s tabletkami na ukludnutie :)

Posted

Neviem akú máš zostavu pc, ale pri mojom prvom pc to icq program robil tiež. Málo RAM-ky. Vymenil som pc za novší a bolo všetko ok. ale to som už potom objavil mirandu a problémy skončili tak či tak. :lol:

Posted

PC mam praveze celkom dobry, ale v poslednej dobe sa s mojim ventilatorom deju divne veci a neviem v com by to mohlo byt, ale chybou moze byt aj to, ze RAM nemam az taku velku a zvyknem pouzivat dost programov naraz. napriklad firefox mi z neznamych pricin zerie dost pamate, takze chyba moze byt aj v mojom pc a nie v ICQ, ale tiez mnoho ludi, ktorych poznam, sa stazuje na ICQ. mna aspon nahodne nevyhadzuje, mne iba mrzne a niekedy, ked zavriem oknom, sa rovno zatvori aj cele icq. asi uz len zo srandy, heh

• 8 years later...
Posted

Nedávno som objavil Viber, Messenger dostal veľmi silnú konkurenciu.