Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2011/2012)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Podľa mňa sa tam už nedostane vôbec! Lebo ak sa Blues podarí v najbližších 5 zápasoch 4x zdolať Kings, ktorí majú perfektnú ofenzívu, tak vtedy by musel byť Elliott považovaný za majstra brankára a takého brankára by Hitchcock na lavičke vo finále konferencie nenechal (možno jedine ak by to mali Blues v tej ďalšej sérii bezchybne rozbehnuté). Ale mám zlý pocit, že Blues túto sériu už nezvládnu. Absencia Pietrangela je viditeľnejšia ako sa mohlo zdať, a oba domáce zápasy prehrať - to je bieda. Každopádne, ofenzíva Blues musí nájsť recept na Quicka, a obrana Blues musí byť omnoho pozornejšia proti hviezdnym útočníkom Kings. Ale šanca je stále ešte, lenže ďalší zápas treba vyhrať za každú cenu, lebo otočiť 0:3 už by bol skôr zázrak.

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 2.máj 2012 :::...

Vo Washingtone dnes rozhodlo až 3.predĺženie - víťazný gól vsietil Marián Gáborík

NY Rangers po napínavých takmer 115 minútach vyhrali a ujali sa vedenia v sérii 2:1

Predators na domácom ľade porazili Coyotes a znížili stav série na 1:2

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 3.máj 2012 :::...

3.zápas série medzi Devils a Flyers rozhodlo napokon až predĺženie

v 78.min skóroval Ponikarovsky a Devils sa ujali vedenia v sérii 2:1

Kings triumfovali aj v 3.zápase, na domácom ľade zdolali Blues a vedú v sérii už 3:0!

Blues sú už krôčik od vypadnutia, a vyzerá to tak že Kings po Canucks vyradia aj Blues.

Elliott počas celej sezóny ani raz neprehral 3 zápasy v rade, bohužiaľ prišlo to teraz :(

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 6.máj 2012 :::...

KINGS zvíťazili aj vo 4.zápase (sériu vyhrali 4:0) a postupujú do finále západnej konferencie!

Po tom ako vyradili Canucks, posielajú out aj Blues a po 19 rokoch sú v konferenčnom finále

Blues proti Kings nedokázali vyhrať ani raz a s Play-off sa bohužiaľ museli rozlúčiť :( Škoda

Devils na domácom ľade opäť porazili Flyers a urobili veľký krok k postupu - v sérii vedú už 3:1

Zverejnené

Nečakal som, že až takto dobre sa bude Devils dariť :) no ale ešte nie je koniec série, aj keď náskok 3:1 je viac než sľubný

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 7.máj 2012 :::...

Postup si dnes zaistili aj COYOTES, ktorí doma zdolali Predators a sériu vyhrali 4:1!

Coyotes postupujú do konferenčného finále - takto ďaleko ešte nikdy v histórii neboli

Predators vyrovnali svoje maximum z minulého roku, no brány 2.kola opäť neprekročili

Rangers dokázali úžasný obrat - len 7 sekúnd pred koncom dorovnal na 2:2 Brad Richards

predĺženie následne rozhodol Marc Staal - NY Rangers v dôležitom zápase napokon vyhrali

Stav série je 3:2 pre Rangers a už v 6.zápase vo Washingtone môžu vybojovať postup.

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 8.máj 2012 :::...

Vo Philadelphii počas noci rozhodli DEVILS o svojom postupe - v sérii zvíťazili 4:1!

Devils sa do konferenčného finále dostali opäť po 9 rokoch (v roku 2003 vyhrali SC)

Flyers rovnako ako minulý rok končia už v 2.kole (vtedy ich vyradili Bruins 0:4)

Zverejnené

Spokojnosť :) Nečakal som, že to pôjde tak relatívne ľahko s Flyers, no o to väčšia radosť :)

Zverejnené

Ja som s 2.kolom play-off vôbec ale vôbec neni nadšený. Všetci tí, ktorým som to prial viacej vypadávajú - a ani s Caps to nevyzerá moc priaznivo. Z toho čo tam zostalo to prajem najviacej Kings, ktorí už dokázali vyradiť víťaza severozápadnej divízie (Canucks), víťaza centrálnej divízie (Blues), a teraz na nich čakajú víťazi pacifickej divízie (Coyotes) - tak som zvedavý ako im to pôjde proti ním. Ešte to bude asi poriadne zaujímavé!

Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 12.máj 2012 :::...

Počas noci rozhodli v 7.zápase RANGERS na domácom ľade o svojom postupe, sériu vyhrali napokon 4:3

NY Rangers sa po 15 rokoch dostali do finále východnej konferencie (v roku 1997 tam podľahli Flyers)

Capitals podobne ako minulý rok opäť neprekročili brány 2.kola (vtedy ich jasne vyradili Lightning 0:4)

...::: REVIEW - súhrn 2.kola Play-off :::...

Finále konferencií = 3.kolo Play-off 2012

v hre o Stanley Cup zostávajú už len 4 kluby:

Obrázok STANLEY CUP PLAYOFFS 2012 - EASTERN

• Obrázok New York Rangers (1.) vs. Obrázok New Jersey Devils (6.)

Obrázok STANLEY CUP PLAYOFFS 2012 - WESTERN

• Obrázok Phoenix Coyotes (3.) vs. Obrázok Los Angeles Kings (8.)
Zverejnené

...::: Výsledky NHL - 15.máj 2012 :::...

LA Kings naďalej pokračujú vo svojich úspechoch ďalej a vyhrali aj 2.zápas vo Phoenixe

Pri jasnom triumfe 4:0 zažiaril Jeff Carter hattrickom, Jonathan Quick vychytal shutout

Kings ničia súpera za súperom - z ich doterajších 11 zápasov v play-off vyhrali až 10x!

Zverejnené

Tak našťastie Devils dorovnali sériu, bolo dôležité aby u Rangers vyhrali jeden zápas. Je to veľmi vyrovnaný, čo sa týka útoku aj obrany...

Zverejnené

Normálne im to prajem! Patria medzi kluby, ktoré mám celkom rád (hlavne kvôli Kopitarovi)... Postup do play-off síce až z 8.miesta - ale tá fazóna, čo majú teraz v play-off je neuveriteľná úplne (len škoda že mi vyradili mojich Blues). Len tak ďalej, Coyotes už sú v koncoch, tak snáď už v najbližšom zápase sa rozhodne. A potom uvidíme čo prinesie konfrontácia s víťazom série NYR vs. NJD.

Zverejnené

No ja som zvedavý, ako to skončí, Kings idú tvrdo za prvým titulom, Rangers na ďalší titul čakajú 18 rokov...

Zverejnené

Devils a Rangers odohrali 3. zápas, víťazstvo si pripisujú (žiaľ pre mňa) Rangers. Devils boli lepším tímokm prvé dve tretiny, ale vynechali tak tri jasné šance, Rangers sa v 3. tretine zobudili, dali rýchlo 2 góly a bolo hotovo, nakoniec ešte dali 3 gól do prázdnej.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov