Skočiť na obsah

Ako vnímate internetovú reklamu ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aky je vas nazor na internetovu reklamu ? Co poviete na sposob reklamy ako ***** - www.****.**, myslite, ze je dobre sklbena flashova aplikacia so zazitkami a socialnymi sietami ?

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• valcik

1

• Sierko

1

• matolog

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Internetová reklama je dôvodom, prečo som začal používať rôzne URL filtre a doplnky ako napríklad FlashBlock. Je to otravná a zbytočná príťaž, ktorá ma oberá o čas.

Zverejnené

myslite, ze je dobre sklbena flashova aplikacia so zazitkami a socialnymi sietami ?

Pokým kombinácia rôznych prepojených pluginov môže zvyšovať návštevnosť prepojených stránok, tak hej. Inak nie.
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

zial takto to funguje.. nikto nic nerobi pre radost. vsetci sa snazia na niecom zarobit (ked uz pre nic ine, tak aspon na naklady...) osobne, vsak flash ako taky z duse nenavidim a preto je flashblock prvy doplnok ktory do prehliadaca instalujem.

Ak je web precapany reklamou:

1) spomaluje pocitac

2) matie uzivatela - nevie co je dolezite a co nie

3) ma tendenciu sa na web uz nevratit

Zverejnené

Niektoré flashové reklamy tak zaťažujú CPU, že ten hneď vybehne na 100%. Takéto niečo ihneď blokujem.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

nevadí mi ked nieje dominantou stránky čiže žiadne megaokná čo prekryjú celú alebo pol stránky

mám rád vkusné bannery čo nezavadzajú napr. ako tu na fsp

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Keď je v minoritnej forme na stránkach tak ju temer nevnímam. Jedujem sa ak si otvorím niejaké periodikum a tam reklama cez 80% plochy, tak že nič neprečítate. Najhoršie je keď som už do niečoho začítaný a v tom momente sa tam ocapí reklamná plocha - to ma vie nasrať.

Ak mi zašlú ponuky z firiem, kde som nakupoval, pozriem novinky, alebo odstránim bez prečítania - pokiaľ daný sortiment momentálne neriešim.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov