buky Zverejnené Apríl 8 Zverejnené Apríl 8 Také knihy by sa nemali publikovať. Práve vesmírne projekty poukazujú na možnú spoluprácu veľmocí. Príkladom je stanica ISS.
tyso Zverejnené Apríl 8 Zverejnené Apríl 8 pred hodinou, buky pridal: Bolo by ozaj výnimočné ohľadom mesiaca, keby napr. Čínska posádka pristála na mieste, kde američania To by nebolo dobre, zo ziadneho hladiska. To je pamatne miesto a malo by ostat nedotknute.
irb Zverejnené Apríl 8 Zverejnené Apríl 8 pred 32 minútami, buky pridal: Také knihy by sa nemali publikovať. Čítal som ju pred mnohými rokmi. Ten maďarský autor sa v nej snaží byť maximálne objektívny, pokiaľ mu to jeho možnosti umožňujú.
tyso Zverejnené Apríl 8 Zverejnené Apríl 8 myslim ze ti co dokazu precitat knihy mozu vsetky, zakazme hejty na socialnych sietiach :)
buky Zverejnené Apríl 9 Zverejnené Apríl 9 Hejt môže byť aj v knižkách, napr. obiehajúca družica (Artemis) padá k zemi. No čo už, dokonalá Newtonova matematika nesedí s popisom čo sa v skutočnosti deje. pred 7 hodinami, tyso pridal: To by nebolo dobre, zo ziadneho hladiska. Možno z hľadiska druhého v poradí a šírenie hejtov proruských trolov.
buky Zverejnené Apríl 9 Zverejnené Apríl 9 Ako laik nevidím veľký význam misie Artemis. Väčší význam pripisujem družiciam na obežnej dráhe, ktoré napr. poukazujú na to, ako si pľundrujeme planétu.
irb Zverejnené Apríl 9 Zverejnené Apríl 9 pred 2 hodinami, buky pridal: Ako laik nevidím veľký význam misie Artemis. Možno preto, že nezdieľaš (ani ja) ideu postupnej expanzie ľudstva na iné planéty. :) 1
tyso Zverejnené Apríl 9 Zverejnené Apríl 9 Artemis je zrejme viac PR ako skutocna zmena, ale je to prvy krok k stalej stanici na mesiaci a to by bola skutocna zmena. Ale to nepojde cez SLS. ja sa tesim z kazdeho pokroku aj z takejto demonstracie. Zazil som pristanie na mesiaci a chcel by som sa dozit aj stanice na mesiaci.
buky Zverejnené Apríl 10 Zverejnené Apríl 10 pred 18 hodinami, tyso pridal: Zazil som pristanie na mesiaci a chcel by som sa dozit aj stanice na mesiaci. Je to pokrok, nepochybne, ale paradox je, že technický pokrok našu planétu ničí.
irb Zverejnené Apríl 11 Zverejnené Apríl 11 Dňa 10. 4. 2026 at 15:45, buky pridal: že technický pokrok našu planétu ničí. V podstate to nie je technický pokrok, čo ničí planétu. Sme to my ľudia, čo ju ničíme, keď sme hnaní našimi egoistickými túžbami.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz