Skočiť na obsah

Reklama na internete

Reklama na internete  

8 členovia hlasovali

1. 1. Aký máte všeobecný vzťah k reklamám ako takým?

• Dobrý, väčšinou sa dozviem niečo nové alebo zaujímavé
      0
    • Neutrálny, prekážajú mi, ale občas ma na niečo zaujímavé upozornia
    • Zlý, čo chcem nájsť, to si nájdem aj bez reklám
  2. 2. Umiestnenie a zakomponovanie reklám do webových stránok

• Ak je reklama vhodne zakomponovaná do stránky, tak mi nikdy neprekáža
    • Dokážem prežiť aj to, keď raz za čas sa mi niekde v rohu monitora vyroluje nejaká flash reklama
    • Otravuje ma, keď je na stránke veľa reklamných bannerov (a ešte k tomu aj blikajúcich)
    • Strácam nervy, keď mi flashová reklama vyrve 2/3 monitora a zakryje článok, ktorý práve čítam
  3. 3. Myslíte si, že by nákladné webové portály dokázali vyžiť bez reklamy?

• Nie, tí čo inzerujú, pokrývajú značnú časť nákladov chodu webu
    • Reklama pokrýva len menšiu časť nákladov, stránky majú svoje zdroje u spoľahlivých marketingových partnerov
    • Stránky by sa zaobišli aj bez reklám, napr. spoplatnením určitej časti obsahu
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zaujímalo by ma, aký máte názor na reklamu na internete, najmä tú čo býva na rôznych webových stránkach. Vďaka reklamám rôzne webové portály pokrývajú svoje náklady na prevádzku, bez ktorých by zrejme mohli existovať len v nejakej "oklieštenej" podobe alebo dokonca vôbec, ale je niekde hranica kde už priveľa reklamy je skôr na škodu alebo úžitok? Ďalej, myslíte si, že stránky dokážu financovať svoj chod aj bez reklám?

Vyjadrite svoj osobný názor v krátkej ankete, ak si nebudete istí s odpoveďou, je dôležité čo si myslíte a niečo to čo je podľa vás zaručene pravdivé.

• Odpovedí 0
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov