Skočiť na obsah

Ficov návrat

Odporúčané príspevky

Zverejnené

slimak

Napisal si konkretne mena predsedov vlad /Fico a Radicova/, ktore si v prispevku 138 porovnaval. Ja som ti dal konkretne pripady. Ak chces vytahovat kauzy SDKU z rokov 1998 - 2006, Bolo by dobre na porovnanie prihodit aj kauzy Meciarovych vlad. Taka, privatizacia Slovnaftu Hatinom bola ozaj echtovna, ale to je zbytocne a neptari to do tejto temy.

Pri predaji emisii je otazka, kolko zarobila firma /alebo ktokolvek/ zbytocna, podstatne je o kolko prisiel stat. K tym 100 milionom, Cesi predavali za 10, Madari za 13 eur za tonu.

Zverejnené

Konkretne pripady za co? Pocas vlady? 4 roky a jeden rok. OK. Skusme dat prvy rok vlady. Ale mna to nezaujima. Kauzy SDKU spred 2006 nemam prepocitane v eurach, nepocital som ich ani predtym. Neplatil som dane. OK dostal si sa k sto milionom. Som zvedavy ako dokazes opysat sitka. Skus aj danovy urad, mna zaujimaju moje prepocty a tvoje.

Predaj emisii som pisal relativne, neobhajitelne (Tyso sa neozval) , skus to obhajit. Kolko dal za emisie stat a za kolko ich predal? Ak je cena na trhu a za kolko ich predal? Za kolko sa dnes predava jedna aj druha komodita a ako sa predavaju? Pozri sa na to .. kasli nato.Nemas na to a ..

Pre mna si len Dzurindovolic, nic viac nic menej. A je mi to luto.

Vlastne je to tema o Ficovi. A presviedcam asi Lopatu a vlasta by ho nevolili. Ale nemam rad ludi co si s nich robia srandu . z ich volby, nebodaj z ich nazorov, lebo oni kradnutie neobhajuju na rozdiel Dzurindovolicov,lebo oni ju nevidia(priehladaju). A SaS volic je rovnaky ak toleruje SDKU.

Este pre Pink.

http://boriskacani.blog.cz/1111/pravicovy-volic-mysli

kolko linkov si postla na forum od tohto autora?

Zverejnené

Slimak už som ti to povedal viac krát... Fica voliť nebudem :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Este pre Pink.

http://boriskacani.b...ovy-volic-mysli

kolko linkov si postla na forum od tohto autora?

zatial som necitala vsetko, co si sem napisal, ale toto ma teraz zaujalo - postla som dake jeho blogy na pf, aspon sa mi tak mari.. borisa citam roky a pravidelne, ten blog som uz citala a nechapem, preco sa ma to pytas.. mas dojem, ze som ficovolic?

len v skratke - mali sme najslusnejsieho premiera v osobe radicovej, preto ma zaraza, ked ju davas na jednu uroven s ficom...

inak, mam dojem, ze internetovi diskuteri prepadli sialenstvu a takej laske k sulikovi, ze sa im zatemnili hlavy a uz ani fico nie je to najhorsie, tym najhorsim sa stali miki s miklosom... a to som si myslela, ze fico bude dlho v rebricku na prvom mieste...

Zverejnené

slimak

Co relativne neobhajitelne si o emisiach napisal? ...alebo co chces vlastne napisat? :)

Stat emisie nekupoval, ale predaval. To len preto, aby sme ostali v obraze. Na ostatne otazky mas odpovede vyssie.

Stat vybral pri tendri na myto najdrahsiu ponuku, rozdiel medzi najdrahsou a najlacnejsou bol cirka 190 milionov eur. Skus doratat do tejto sumy vsetkych kauz Radicovej vlady.

A mozem pridat, pisal som to aj inde, rozdiel medzi sumami do tejto chvile vysutazenych usekov dialnice D1 za Vazneho PPP a Figela je momentalne 700 milionov eur v prospech terajsieho ministra.

Stale sa tocime okolo tvojho prispevku, kde si napisal, ze Radicova a Fico je to iste. Kauzy Ficovej vlady ratame v stovkach milonov eur a pohybujeme sa okolo miliardy, v kauzach Radicovej sa mame problem dopracovat k desiatke ..a mozes si to aj vynasobit styrmi, ak ti chybaju 3 roky, co treba este dodat?

Pre mna si len Dzurindovolic, nic viac nic menej. A je mi to luto.

Ak takto generalizujes pri vsetkom, je vlastne zbytocne odpovedat ti na otazky, ale ak ti to urobi dobre, SDKU som naposledy volil v 2002 :)

Zverejnené

uz ani fico nie je to najhorsie, tym najhorsim sa stali miki s miklosom...

pink. čuduješ sa tomu ? po tom čo stvárali posledné obdobie ? ten rok a pol Radičovej vlády nebol i ničom inom len o podrazoch tejto dvojice jak voči Radičovej tak aj koaličných partneroch. ľudia nezabúdajú ani na predchádzajúce skutky tejto dvojice za dzurindovej vlády. čo sa týka porovnávania Fica a Radičovej. Fico bol plnohodnotným premiérom štyri roky, Radičová bola imitáciou predsedu vlády rok a pol a teraz je z nej len poltička odchádzajúca do zabudnutia.

slimak - úprimne - voliť budem koho ja chcem. či to bude ten alebo onen bude to moja voľba ale ak ti to urobí radosť, presviedčať ma môžeš

Zverejnené

inak, mam dojem, ze internetovi diskuteri prepadli sialenstvu a takej laske k sulikovi, ze sa im zatemnili hlavy a uz ani fico nie je to najhorsie, tym najhorsim sa stali miki s miklosom... a to som si myslela, ze fico bude dlho v rebricku na prvom mieste...

nemyslím, že sa jedná len o internetových diskutujúcich

Sulík sa dostal do Ficovskej pozície

buď ho miluješ alebo nenávidíš - čo je veľmi dobrá pozícia na zaujatie líderskej pozície v pravici

Vlasto

a máš v tom už plne jasno alebo sa ešte rozhoduješ?

Zverejnené

tomassi

nič nieje rozhodnuté, zatial viem len koho voliť isto nebudem :shifty:

Zverejnené

Sulík sa dostal do Ficovskej pozície

buď ho miluješ alebo nenávidíš - čo je veľmi dobrá pozícia na zaujatie líderskej pozície v pravici

Sice tu je urcite percento ludi, ktori Sulika nekriticky zeru aj s topankami, ale na lidra pravice Sulik nema, Slovo leader je v spojeni s jeho menom holy nezmysel. Za ten rok a pol sa viackrat ukazalo, ze je nespolahlivym partnerom.

Zverejnené

pod slovickom lider som myslel muza s najsilnejsou pravicovou stranou

nie chlapika s najvacsou podporou pravicovych stran

Zverejnené

o tom či bude Sulík "líder pravice", rozhodnú ďalšie pseudopravicové strany KDH a SDKU

stačí aby jeden z nich sa "sekol" do "pseudoľavice", išiel do vlády s Ficom, a sulík bude "líder pravice" na "to tutti", ibaže v opozícii

Zverejnené

Dead.

Faktom je, že pred pár rokmi bola celková škoda zo špeciálne zorganizovaného sprostredkovania rádovo vyššia ako dnes. Na to, aby sa kauza platinových sitiek vyrovnala emisnej kauze, musela by sa zopakovať približne 35-krát. V tomto prípade určite neplatí, že na veľkosti nezáleží, lebo rozdiel medzi tým, či boli daňovníci okradnutí približne o 70 miliónov eur, alebo takmer o dva milióny, je neviditeľný len pre fanatikov.

http://ekonomika.etr...ke-kauzy-2.html

To je citat. Lesko ma nieco podobne s Batom,nielen to ze si vymenili media. A vieme ako to s Batom dopadlo. Aj o ake media islo.

Nie som fanatik, ale vsimnisi(priklad aj obrazok, Fico a Dzurinda a kto je hlavnou postavou v pribehu?). Ale kym v jednom pripade dostal stat zhruba 75 miliard a dlhoprstemu zostalo 75 miliard(resp. pocitane k trhovej cene), tak v druhom dlhoprstemu zostali 2 miliardy a statu 600 tisic. Tak ze kym jeden si bral " ferovo" a delil fifty - fifty, jeden statu a jeden mne. V druhom jeden statu a jeden mne, este jeden mne a este jeden mne.

http://finweb.hnonli...mentar-dna-span

Na trende je otazka celkom zaujimava a aktualna. vyberiem odpovede, zrejme s rovnakou odpovedou(ze su proti, jeden je aj za),ale maju nieco spolocne.

Skôr nie. Najsilnejšia podpora v parlamente znamená veľmi slabú opozíciu čiže absenciu kontroly. A slovenská prax ukazuje, že to nevedie k zvýšeniu transparentnosti a zlepšeniu efektivity štátu...

Riziko, že by sa rozdelili sféry vplyvu a kradlo ako nikdy predtým je veľmi veľké.

Korupcia a klientelizmus by nadobudli ešte obludnejsie rozmery nez tomu bolo doposial

Za najsilnejšie puto takejto potenciálnej koalície sa dá považovať jedine spoločný korupčný záujem.

Oni sú to asi súperiace strany len navonok. Keď si rozdelia správne trafiky, tak im to môže vydržať pomerne dlho. Len ľutujem občanov, ktorých budú okrádať zľava aj zprava. Ešte pred uzatvorením dohody by som navrhol, aby si vyškrtli z názvu slovo kresťanstvo.

Je v zásade jedno, či bude premiérom Lolek alebo Bolek. Vo vláde treba viac odborníkov a menej politikov. A samozrejme, treba prestať kradnúť.

Prioritou by mala byť stabilná koalícia , ktorá by vládla celé volebné obdobie , udržala stabilný ekonomický rast Slovenska a menej podliehala vplyvom finančných lobistických skupín.

Vybral som vsetky. Co maju nieco spolocne. Ale preco by nemohlo to byt aj takto nejako?

Môže to byť zaujímavá skúsenosť, ktorú ešte ako spoločnosť nemáme. Navyše v situácií, kedy sa bude (asi) zásadným spôsobom rozhodovať o budúcnosti Slovenska. Bolo by načase zažiť, že nami zvolení zástupcovia sa (naprieč politickým spektrom) správajú zodpovedne v prospech občanov a myslia ďalej ako na nasledujúce 4 roky.

http://www.etrend.sk/aktualny-barometer-trend.html?sorting=answer

No lebo spolocnost,krajina a obcan je az na poslednom mieste. O tom nas presviedcaju uz 21 rokov?

Zverejnené

A to su kto ti oni?.........lebo si ich neoznacil konkretne : (

Zverejnené

Urad vlady urobil kontrolu. zistil porusenia 4 zakonov, dalej to riesi ,ci neriesi policia.

Ale TV Markiza priniesla zaujimavu spravu. Dnes aby vedeli ohodnotit tie sitka, presne co sa v nich nachadza, tak by to robili na zaklade rozboru vzorky. Ta vzorka sa aj nechala, len sa stratila. :w00t:

Zverejnené

Toto vsetko je v (ne)poriadku, ale stale si nenapisal, kto su to ti oni!!!!

Zverejnené

Najprv sa ujednot ci to je v poriadku ci v neporiadku.

A podla mna je to v neporiadku.

http://hnonline.sk/e...h-rezerv-rastie

Lebo Slota neviem ci bral take percenta. Ale hlavne nemal taku moc a najvacsiu za poslednych rokov malo SDKU a tak to aj vyzeralo. Oni statne rezervy mali pod palcom vzdy.

Na rozdiel od Ficovcov kvitujem ze sa vyjasnilo - nezakonnost. Teda z uradu vlady.Radicovej. Keby tam mas Miklosa ci Dzurindu ver tomu ze nic... ale dufam ze to chapes.

Teda davam plus Radicovej.

Zverejnené

Teraz som si uvedomil, ze ja som nevolil ziadne strany co kradli(ci malicko). Bolo to zhodou okolnosti ze oni boli v opozicii. Ved ja som sa prvykrat tesil , ze som vo volbach vyhral,ked Gasparovic sa prvy krat stal prezidentom.

A strany 98 SNS, 2002 HZDS, 2006 nevolil(mimo republiky) a 2010 SaS.

Zverejnené

A strany 98 SNS, 2002 HZDS, 2006 nevolil(mimo republiky) a 2010 SaS.

teraz som to nepochopil. tie strany si volil či nevolil ?
Zverejnené

vlasto1 ... slimák ich volil no vládu nevytvorili ...

Zverejnené

Teraz som si uvedomil, ze ja som nevolil ziadne strany co kradli(ci malicko). Bolo to zhodou okolnosti ze oni boli v opozicii.

Je v podstate jedno koho si volil - pretoze kazda z menovanych stran bola svojho casu v nejakej vlade a na kazdej strane (alebo aspon jej politikoch) sa objavilo viac ci menej opravnene podozrenie z nekaleho konania. Takze ako uplny vyherca a volic anjelsky cistej strany sa nemoze citit asi nikto.

(mozno okrem volicov Pospolitosti a inych stran, ktore sa do parlamentu ani nedostali)

Zverejnené

pokial viem tak na myto ziadne eurofondy nesli, to sme si platili sami a dostali sme za to plno lanoviek v tatrach :)

ide len o diskriminaciu ucastnikov a to je na pokutu do bruselu a nasledne sudne spory z tymi co boli v tendri. Zaplatime teda tri krat, raz za myto, druhy raz lanovky a zisk pre SMER, treti krat pokuty. A to este nehodvorim o tom ze vdaka mytu mame drahu dopravu a menej penazi, kedze vybrane myto ide na splacanie myta.

Zverejnené

tyso

Ano, priamo nie, ale prispevky z eurofondov na investicie do dialnic, ktore podliehaju elektronickemu vyberu myta sa odpocitavaju z celkovych investicnych nakladov. To znamena, ze fungujuce elektronicke myto je podmienkou pre taky postup a komisia bude o dva tyzdne skumat transparentnost pri jeho obstaravani.

Zverejnené

Päť miliónov eur. Toľko zaplatíme za chyby úradníkov pri čerpaní eurofondov, ktoré tiekli cez ministerstvo práce. Európska komisia voči Slovensku

uplatnila najväčšiu možnú korekciu vo výške 25 percent. Niektoré projekty

tak namiesto európskych fondov

zaplatia naši daňoví poplatníci.

http://hnonline.sk/c1-53910710-brusel-nam-stopol-miliony

Namíbia, Rwanda alebo Južná Afrika. Vo všetkých týchto krajinách je menšia korupcia ako u nás.

http://hnonline.sk/slovensko/c1-53924260-slovensko-nici-korupcia-menej-sa-podplaca-aj-v-afrike

Medzi 183 štátmi, ktoré boli tento rok hodnotené, Slovensko kleslo na 66. miesto z minuloročnej 59. priečky. Vláda Ivety Radičovej mala pritom boj proti korupcii ako jednu zo svojich hlavných priorít.

---

Ktovie ci by tuto statistiku Miklos a spol. "tlmocil" a vysvetloval na nejakej svojej tlacovke.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov