slimak Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 ked dame vsetky kauzy tejto dohromady, tak to nie je ani jeden socialny podnik, ak niekto nevidi ze za Fica sa kradlo miliom krat viac tak mu ziadne fakty nepomozu. Danovy urad z kratkodobeho 5 rocneho pohladu su dva socialne podniky(fico ich mal 8, realizoval 6?), z dlhodobeho sa mu vyrovna. Sitka sa relativne nedaju z emisiami ani porovnavat. To Slota je proti Miklosovi a Dzurindovi pekny amater. http://www.tyzden.sk/lampa/lampa-radicova-2.html Je to lampa o korupcii s Radicovou. Nechapem co Ficovi vycitate? Aky je medzi terajsim a predchadzajucim premierom rozdiel?
vlasto1 Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 ..........si daky nesvojpravny (?) . práve že som svojprávny, to už vidieť aj z toho že som sa nezaradil do zástupu nesvojprávnych Ficobijcov. :D
informator Zverejnené 9. November, 2011 Zverejnené 9. November, 2011 Je to lampa o korupcii s Radicovou. Nechapem co Ficovi vycitate? Aky je medzi terajsim a predchadzajucim premierom rozdiel? Ziadny....obaja su socialni pracovnici........akurat, ze terajsi premier to mysli s tou soc. pracou vazne a ten byvalý si soc. pracu poplietol zo soc. demagogiou.....ci tak akosi :( práve že som svojprávny, to už vidieť aj z toho že som sa nezaradil do zástupu nesvojprávnych Ficobijcov. :D nooooo, ze by nam to trhalo srdce :) .
elfant Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 práve že som svojprávny, to už vidieť aj z toho že som sa nezaradil do zástupu nesvojprávnych Ficobijcov. :D Z toho sa svojpravnost urcit neda, je to len dokaz o tom, ze si sa zaradil do zastupu nesvojpravnych Ficoobdivovatelov a opakovatelov jeho vyrokov, ktori jeho prehlasenia papagajuju bez ohladu na kontext. Slovo zlepenec, si podla svojho vzoru pouzil len o cca 50x menej ako samotny Fico, rovnako ako aj jeho predosle oblubene bonmoty. :)
Sniper Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 Ja som zvedavý na tie zázračné Ficove reformy, ktoré o polovicu znížia nezamestnanosť. Ak nedajbože bude zostavovať vládu.
Darkman Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 Jednoducho..vsetkych zamestna v statnej sprave...hracov solitaire nikdy nieje dost.
vlasto1 Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 Slovo zlepenec, si podla svojho vzoru pouzil len o cca 50x menej ako samotny Fico, rovnako ako aj jeho predosle oblubene bonmoty. elfant,nevedel som že si na tomto fóre zamestnaný ako sledovač počtu výrazov ale nevadí už viem a nečudujem sa dalo sa to čakať. zlepenec ktorý ťa tak dráždi je jednoducho slovo ktoré správne vystihuje a vystihovalo hneď po voľbách vládnu koalíciu. nieje a ani nebol dôvod tento výraz nahradzovať niečim iným. to že ho niekto použije ako prvý a že tento výraz tzv. zľudovie neznamená papagájovanie ale správnosť a výstižnosť výrazu. ďalej by som ti chcel podotknúť že na rozdiel od niektorých ficobijcov mám svoj názor, svoje presvedčenie a svoje vyjadrovanie takže necítim potrebu nejakého papagajovania či prípadného opakovania bez ohľadu na kontext.
dead Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 Hehe, tak slovo zlepenec pouzil prvykrat v 1998 Meciar, ked sa mu po volbach nepodarilo zostavit vladu. Do zblbnutia ho po svojom idole opakovali "novinari" ako Zelenayova, Stevko, Ferko, Kapusta.. Druhykrat ho papagajoval Fico, ked neuspel v roku 2010. Je to vykrik porazenych a citit z neho poriadnu davku zlosti a frustracie. Je pochopitelne, ze to ich sympatizanti papagajuju dalej :)
vlasto1 Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 nuž dead čo dodať. napísať ti to isté čo aj elfantovi asi nemá význam ale ako príklad pravicového beznázorového papagájovania typického Ficobijcu ťa môžem použiť :)
dead Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 napísať ti to isté čo aj elfantovy asi nemá význam V takom pripade by si naisto nepapagajoval, lebo tvrde y v tretom pade nedava nikto ;) 2
vlasto1 Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 nuž opravil som, tretí pád.hm kde sú tie časy. tvrdé, mäkké, pravé, ľavé podstata veci je niekde inde. Ficobijci sa trasú strachom že Fico sa po voľbách zmocní vlády nad slovenskom. ja sa budem triasť od smiechu keď po voľbách uzavrie Smer koalíciu s niektorou stranou súčasného zlepenca.
dead Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 S volicmi pravice je to ine. Su citlivejsi na preslapy a je mozne, ze velka cast z nich pripadnu koaliciu so Smerom nejakej pravicovej strane neodpusti. Ficovolicom je to jedno. Klesanie preferencii Smeru znamena, ze Ficovi volici bud vymieraju, alebo dostavaju rozum :)
slimak Zverejnené 10. November, 2011 Zverejnené 10. November, 2011 http://www.tyzden.sk/nazivo-doma/vnutorna-drama-volica-sdku.html Pre mna ako nevidim rozdiel medzi Radicovov a Ficom v istej oblasti - korupcie. Tam rozdiel tazko niekto najde. Som zvedavy. Medzi volicmi SDKu a Smer ziaden isto nieje. Volici mi nevadia(je to tak), politici funkcionari mi ...Vlasto nevol prosim Smer, je to tebe aj mne na skodu. Tvojich oponentov je asi skoda o nieco prosit.
elfant Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Ficobijci sa trasú strachom že Fico sa po voľbách zmocní vlády nad slovenskom. ja sa budem triasť od smiechu keď po voľbách uzavrie Smer koalíciu s niektorou stranou súčasného zlepenca. Smer sa o to snazil aj po poslednych volbach a nejako sa mu to nedarilo. So smiechom by som este pockal, na tvojom mieste. :) Inak si nechtiac napisal aj pravdu, "zmocní vlády". Vlasto nevol prosim Smer, je to tebe aj mne na skodu. Tvojich oponentov je asi skoda o nieco prosit.Asi je to naozaj skoda, aj ked netusim o co si chcel prosit mna. Smer, rovnako, ako aj SDKU, som nevolil zatial ani raz :)
slimak Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Elfant, tak potom to nebolo adresovane tebe.
pink Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Pre mna ako nevidim rozdiel medzi Radicovov a Ficom v istej oblasti - korupcie. Tam rozdiel tazko niekto najde. toto ako myslis, prosim ta?
vlasto1 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 elfant - fakt si nevolil SMER ? :)slimak a koho voliť ? ak nie SMER.
lopata555 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Vlasto... napríklad Kapurku, a neviem ešte existuje strana priateľov vína ?
dead Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 http://www.tyzden.sk...olica-sdku.html Pre mna ako nevidim rozdiel medzi Radicovov a Ficom v istej oblasti - korupcie. Tam rozdiel tazko niekto najde. Som zvedavy Nastenkovy tender /SNS/ - 3.6 miliardy sk, tu sa skoda neda vycislit, lebo "tendra" sa zucastnil iba jeden uchadzac. Kauza predaja pozemkov pri Velkom Slavkove /HZDS/- skoda 500 milionov korun, Predaj tepleho vzduchu Interblue /SNS/, skoda pre stat 100 milionov eur, Na Tomanovej socialne podniky /Smer/ mali v plane vycalovat 230 milionov eur. Mytny tender /Smer/, rozdiel medzi najdrahsou a najlacnejsou ponukou, 190 milonov eur. Zakazku za 852 milionov eur vyhral najdrahsi Ibertax cez schranku na Cypre, napisanu na styri nastrocne sumienky. Dialnice /Smer/ chceli postavit /a prevadzkovat/ za 9 miliard eur, okrem toho, ze to bolo 2x predrazene, bol tam velky priestor na korupciu. S kseftami terajsej koalicie sa to ozaj neda porovnavat. Fico so Slotom a Meciarom kradli za prvu ligu.
vlasto1 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 dead zabudol si tunel Branisko, vláčiky, platinu atd. atd.
dead Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Okrem toho, ze sa vlaciky nerealizovali, prve dve kauzy idu mimo Radicovej vlady, Rozdiel medzi trhovou a predajnou cenou v kauze platina je 1 800 000 eur. Je asi vlasto pravda, ze ked niekoho milujes, nie je co riesit :) 1
pink Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 a koho voliť ? ak nie SMER. ak mas potrebu "socialnej demokracie", tak skus http://www.mojasdl.sk/ .. marek blaha ma blog, je cisty, uprimny, fesak.... na rozdiel od fica, ktory asi zohnal prachy vlastnou hlavou, ukradol co sa dalo a ma prezyvku bradavicnate prasa alebo hranol... ;) 1
tomassi Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 neponukajte stranu s ukradnutou znackou- volica SMERu nikto za gule drzat nebude inakprirovnat premierku k Ficovi moze len clovek na urovni Ficaa to k nej mam viac nez dost vyhrad(ako dokaz namiesto slubov, nech je moja neucast v druhom kole prezidentskych volieb)
slimak Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 Ja som ju volil v kampani za prezidentku v oboch kolach. Bol som spokojny po skonceni volieb parlamentnych. Aj z nej ako premierky aj z vlady. Inak to neslo ani pre mna predstavitelne nebolo. Cakal som viac. Nedockali sme sa vlastne nicoho. Pink pozri si v 138 prispevku mas video na Radicovu. O rozkradani. Pozri ako argumentuje, ci sa tvari. Vraj pricinou je uradnik. Nie , nie je. Pricinou je aj ona(politik - najvyssi je predseda vlady) a hlavne ona mohla to stopnut ci sa pokusit. Nepokusila sa a.. Fico to hadzal na koalicnych partnerov, ona na uradnikov. A pritom najvacsie trapasy(rozkradacky) mala v strane. Vo svojej strane. Moze tu niekto tvrdit, ze Fico kradol milion krat viac, ale ... zatial len raz(nieje to pravda). Podla mna ak by malo SDKU rovnake postavenie ako SMER by ich predcilo. Radicovej vlada viac ako 1 rok(sama tvrdi ze je vyse 20 rokov). SDKU tu ale nieje rok. A ona v politike nieje rok. Na Slovensku nemas politika co by bol dlhsie vo vlade ako Dzurinda s Miklosom. OK deadove sumy. Nastenkovy tender /SNS/ - 3.6 miliardy sk, tu sa skoda neda vycislit, lebo "tendra" sa zucastnil iba jeden uchadzac. Kauza predaja pozemkov pri Velkom Slavkove /HZDS/- skoda 500 milionov korun, Predaj tepleho vzduchu Interblue /SNS/, skoda pre stat 100 milionov eur, Na Tomanovej socialne podniky /Smer/ mali v plane vycalovat 230 milionov eur. Mytny tender /Smer/, rozdiel medzi najdrahsou a najlacnejsou ponukou, 190 milonov eur. Zakazku za 852 milionov eur vyhral najdrahsi Ibertax cez schranku na Cypre, napisanu na styri nastrocne sumienky. Dialnice /Smer/ chceli postavit /a prevadzkovat/ za 9 miliard eur, okrem toho, ze to bolo 2x predrazene, bol tam velky priestor na korupciu. S kseftami terajsej koalicie sa to ozaj neda porovnavat. Fico so Slotom a Meciarom kradli za prvu ligu. To je citat. Skusime aku menu koruny ci eura? Budeme sa bavit v miliardach ci vmilionoch? Dal som dve priklady, reagoval na tysa. Emisie a sitka. Relativne, lebo absolutne islo o ine hodnoty(objemy). Pisem po pamati a skusim v eurach. Predaj sitiek hodnota 2 miliony, predali za 600 tisic. Zalecky posudok na 80 tisic. Emisie predane za 5 eur , ostatne staty predavali za 10 eur? Firma co to mala na starosti zarobila 2 eura na tonu? Objem 15 milionov ton. Dalsie socialne podniky a prenajom budovy DU. Jeden socialny podnik mal dostat do 3milionov.Nitra invest kolko dostala? Mozno sa mylim, ale dam 5 milionov. To je to iste a to je to kradkodobo. Dlhodobo znamena ak nejaku taku budovu stat nebude vlastnit, a to Miklos nema zaujem, bude platit podobne ci vyssie sumy. Spolocensky uzitok a potreba je pre mna minimalne porovnatelna. Dlhodobo sa DU vyrovna socialnym podnikom. Netvrdim , ze za 4 roky predchadzajucej vlady sa nenabalili absolutne viac. Ale relativne to kludne moze byt ze Smer okradol Slovensko o menej ako SDKU. Na mytnom tendry ukradol smer aj viac ako 190 milionov eur. Zrejme ovela viac.Nasobne. Len sa to rozlozi a dlhsie obdobie. Ako euroval. A tam su obe strany rovnako namocene. Predaj tepleho vzduchu Interblue /SNS/, skoda pre stat 100 milionov eur,Predavali 15 milionov. Noviny pisali o 75 milionov. Cena na trhu(neviem cesi ci ine) bola 10 my za 5. Mna zaujalo 100 milionov. Ako aj u mna sa najde zekludne sa seknem o 10, 20 %. Ale 30% a .. Nastrocne sumienky, OK a 25 rocny chlapec nevadi? A pink. Vysvetlit ako to som to myslel? Lebo podla mna je to tak. Cisla nepustia , dojem tiez, praca policie tiez nie a strany .. . Ved si pozri to video. Ona si myslela ze to elektronicke obstaravanie postaci, ked ma rozkradacku(viditelnu mediami),prosi zlodeja aby to vratil? Kde a co robis a kolko mas rokov? Je v SDKua v politike 20 rokov. Na co tam je? Fico to len robi lepsie. A nie je to o charaktere. PS: nechcem uy do textu zasahovat,lebo bz som ho pokazil, bud nieco vymazaval alebo inak rozhasil. Technicke problemy. Aj y/z Tie sitka co predali za 600 tisic stat nakupil cez 1 milion.
slimak Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 A SaS. Ja som platil dane relativne normalne(na co som mal, som bol ochotny)do zaciatku roka 2009(mytny tender). SaS slubovalo, ze by ma viac zdanilo aj by to dokazali. Volil som ich aj napriek tomu,lebo som vedel,ze by to bolo lepsie aj spravodlivejsie pre spolocnost,keby sa nekradlo. Ale tato vlada ma o tom vobec nepresvedcila, ze budu kradnut radovo menej(nie to milion tysov). Mne by stacilo mozno o jeden rad ,len prechadzajucich 10%. Ale nie. Kradne SDKU rovnako. Aj dalsie strany. Ja mam problem, aj skradnutim, ale hlavne ze SaS sa rovnako nepostavi voci SDKu ako Smeru. SDKU by som zobral za partnera, keby mali 2%. Ako SNS. A na zaver k SaS, vadi mi ze im to kradnutie SDKu nevadilo. Preto si myslim, ze tiez robili nieco podobne. Nepoukazali na to ani nepoukazu ako Smer. A preto moj hlas isty nemaju.
Odporúčané príspevky