Skočiť na obsah

AZet predaný Novému Času


Sniper

Odporúčané príspevky

Dnes čítam, že spoločnosť čo okrem iného vlastní Nový Čas kúpila AZet, hoci ešte nedávno sa jeho majiteľ vystatoval, že ho nepredajú ani za miliardu, Nový Čas asi ponúkol viac :)

 

AZet si zrejme uvedomil, že púhe kopírovanie Facebooku sa mu nevypláca a stáva sa už len miestom pre ľudí, ktorí sú mentálne stále deťmi, pekne je to napísané v tomto blogu a ako jeden z diskusie na dsl.sk poznamenal, že úroveň AZetu je opísaná v tomto profile :) (ktorý úplne pasuje k tomu nalinkovanému blogu) :niee:

 

Obrázok

 

Dávate Pokecu na AZete ešte nejakú nádej? :hanba:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja na Pokec chodím často. Na AZet.sk mám svoje primárne e-mail konto, ktoré ma ešte nikdy nesklamalo... A síce tam chodia občas vadní ľudia, je tam pár ľudí s ktorými si pravidelne prostredníctvom tejto stránky píšem. Takže s tvrdením že "z Pokecu sa stáva už len miesto pre ľudí, ktorí sú mentálne stále deťmi" vôbec nesúhlasím. Netreba hádzať všetkých uživateľov tejto sociálnej siete do jedného vreca.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja na pokec chodím už pomenej ale raz za čas tam zavítam si s kamarátmi vymeniť pár rp ... áno mám ich aj na fb ale ten chat tam je spomalení tak stými čo ostali ešte na pokeci tak píšem tam. a áno stále sa cítim ako dieťa :hanba:

 

čo sa týka predaja ten neriešim :niee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pre mňa je to taká informácia: dozviem sa v akých asi dimenziách zarobil Nový čas na ničení vkusu a hltaní blbostí svojimi čitateľmi od svojich čitateľov, a tým to tak asi aj končí ... :hanba:

 

na azet som v živote nebola, len keď mi niekto niečo náhodou nalinkoval, že pozri - pokec som poznala z písomného prejavu netere, a nový čas som za celú dobu jeho existencie nekúpila, zvyčajne som čítala, lebo desaťcentimetrové písmená sa nedajú nečítať, v buse zo susedových novín, že kto komu odrezal ucho a kto nemá na nové čižmičky ...

takže kto má dobré skúsenosti, nech mu vydržia :niee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale tak to zasa nie, bez rozdielu v národnosti, dorastajúca puberta to využíva hojne, jeden tam dotiahne druhého, bez ohľadu na príživníctvo či nepríživníctvo, maturantky si tam vymieňajú skúsenosti, dokonca, ale keď vidím, kokso, čo to robí s mojou neterou, píše mi občas maile, že sa nestačím čudovať, jedničkárka na strednej škole ...

a keď si to niekto chváli, prečo mu neveriť, má svoju partiu a kamarátov, ok, nie všetci sa vyžívajú v písačkách s IQ húpacieho koníka, ako tá 32 ročná dáma tu vyššie, na ukážke ...

 

len všeobecne má azet veľmi zlý chýr, a čo s tým urobí nový čas, asi nič ... nový čas už je sám spodok bulváru, ale čítaného bulváru, stále sú na najvyšších priečkach. asi zostáva len vyčkať, ako zmenia azet ešte viac k obrazu svému. ámen.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hm, na azete si občas zakladám "spamovacie" mailové schránky, ktoré používam iba jednorazovo; väčšinou pri registrácii na niektoré fórum, či online hru. Azet je teda pre mňa užitočný, slúži mi ako virtuálne smetisko. :detektiv:

 

leg prečo si tam teda tiež nie si ? :hmmm:

 

Povedal by som, že to súvisí s hľadaním neporušeného hymenu. :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov