game Zverejnené 1. August, 2011 Zverejnené 1. August, 2011 dospelejší google+ je len zaujímavý, alebo ľudia túžia po menšom chaose, alebo sa nabažili FB ? Google+ rekordne rastie. Facebook neúspešne hľadá riešenia, aby zastavil svoj prepad. Hoci sociálna sieť Google+ funguje len na pozvánky, 10 miliónov užívateľov ulovila za rekordné dva týždne. S takým číslom mohol Facebook rátať až po dva a pol roku fungovania. ... Mesiac od spustenia projektu už Google+ navštevuje 20 miliónov užívateľov. „Takýto raketový nástup k tejto méte ešte nebol,“ hovorí pre LA Times šéf analytickej spoločnosti ComScore Andrew Lipsman. Po zrušení pozvánok sa jeho rast ešte rozbehne. Google+ pripomína Gmail, ten v roku 2004 fungoval tiež v beta verzii a na pozvánky. Hoci Facebook s takmer 700 miliónmi užívateľov dominuje trhu sociálnych sietí, spochybňovaná ochrana súkromia či „znudenie“ zo siete viedli šesť miliónov Američanov a 1,5 milióna Kanaďanov k odhláseniu. A to v čase, keď Facebook plánuje vstúpiť na burzu. ... Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5998869/google-lame-rekordy-na-ukor-facebooku.html#ixzz1TnR5nXNZ
Darkman Zverejnené 1. August, 2011 Zverejnené 1. August, 2011 Ja by som skor povedal, ze pre vacsinu ludi je g+ novy hype, ktory musia skusit. Prepojenie sluzieb asi vacsina BFU neriesi, a uz vobec nie transparentnejsie sukromie. Trosku mi to pripomina Iphone hype, ked kazdy chce/chcel iphone a poriadne ani netusi preco.
Sniper Zverejnené 1. August, 2011 Autor Zverejnené 1. August, 2011 Mne stačí FreeSpace. Ja by som všetky tie google plusoviny, facebooky a internety zakázal! a bol by pokoj.
valcik Zverejnené 21. September, 2011 Zverejnené 21. September, 2011 Google+ ukončil testovaciu prevádzku a otvára sa širokej verejnosti, bez obmedzení.http://www.bbc.co.uk/news/technology-14985494
Daekin Zverejnené 21. September, 2011 Zverejnené 21. September, 2011 Som zvedavy, ci sa tam ludia naozaj zacnu hrnut alebo to zapadne prachom....mohli by ale, nakolko v poslednej dobe Facebook vymysla same hovadiny (aj dnes mi zmenil mur aj zoznam priatelov)...cim viac, tym je to neprehladnejsie. Dufam, ze sa z toho nestane nieco ako MySpace - to je uplna hroza.
game Zverejnené 21. September, 2011 Zverejnené 21. September, 2011 aké milé ... od FB som dostala dnes mail, že už mi nebudú posielať za každý pohyb kohokoľvek na FB mail :) z jedného článku, vyberte si ... : Prečo Facebook? Najviac priateľov budete mať zatiaľ stále na Facebooku.Keďže je Facebook veľmi rozšírený, nájdete na ňom takmer každého, koho hľadáte. Rodinu, kolegov, bývalých spolužiakov zo školy.Dajú sa cezeň pomerne rýchlo posúvať informácie. Každá významná spravodajská a informačná webová stránka má tlačidlo „Páči sa mi“.Fanúšikovská základňa je pomerne vysoká. Reklama na Facebooku je momentálne stále efektívnejšia.Konkurencia Google+ môže spôsobiť, že Facebook príde s inovatívnymi riešeniami a prinesie zaujímavejšie služby.Prečo Google+? Ponúka prehľadné rozdelenie kontaktov do okruhov a veľmi jednoduché a presne cielené posúvanie ich informácií.Umožňuje spoločné prezeranie videí a fotografií s priateľmi.Užívatelia si môžu vybrať konkrétne témy a novinky, ktoré ich zaujímajú a tie sa im budú v rámci ich profilu samostatne zobrazovať.Nachádza sa tu špeciálna služba Hangout, prostredníctvom ktorej si vo virtuálnej miestnosti môžete písať a rozprávať sa s viacerými priateľmi cez videochat.Google+ ešte nie je prepchatý reklamami a inzerciou, ktorá vás aj tak nezaujíma.Čítajte viac: http://zena.sme.sk/c...l#ixzz1Yc2I4QD4
invisiblechildren Zverejnené 12. Jún, 2012 Zverejnené 12. Jún, 2012 Podla mna Google+ vlastni rieku s nazvom internet a preto bude uspesnejsi. Na FB su hlavne mladi ktori tam zabijaju cas hrami a postovanim blbosti na wall. Na Google+ su ludia, ktori vedia co chcu. Inac, celkom dobry clanok o tom je tu: http://mare.sk/google-plus-facebook-twitter-ktory-je-najlepsi/
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2012 Autor Zverejnené 12. Jún, 2012 Ten Google+ však nie je žiadna sláva, neviem či si veria, ale mňa to vôbec neoslovilo.
Tom Zverejnené 12. Jún, 2012 Zverejnené 12. Jún, 2012 Na FB su hlavne mladi ktori tam zabijaju cas hrami a postovanim blbosti na wall. Na Google+ su ludia, ktori vedia co chcu. Potom asi nepoznam vela ludi co vedia co chcu(konkretne poznam dvoch). Inak by sa mi G+ pacil viac ako fb.
invisiblechildren Zverejnené 30. Jún, 2012 Zverejnené 30. Jún, 2012 Ten Google+ však nie je žiadna sláva, neviem či si veria, ale mňa to vôbec neoslovilo. Podľa mňa je to ako Apple vs Microsoft... Apple si kúpia len tí, ktorí presne vedia čo chcú... Google+ bude podľa mňa ako Apple... tí, ktorí vedia budú chcieť tam ísť tak tam pôjdu a určite tam nepôjdu lebo "ich kamaráti" tam sú....
Tom Zverejnené 1. Júl, 2012 Zverejnené 1. Júl, 2012 Myslim ze je to s tymi kamaratmi a apple prave naopak. Ludia si kupia apple lebo ho maju ich kamarati.
Sniper Zverejnené 27. Február, 2014 Autor Zverejnené 27. Február, 2014 Neviete či reálne funguje nejaká slovenská pobočka Google na Slovensku, kde pracujú (rozumej, že niečo robia a nie že iba sedia na tých svojich tlstých ritiach) ľudia, ktorí rozumejú slovensky?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz