aljak63 Zverejnené 8. Október, 2011 Autor Zverejnené 8. Október, 2011 Výsledky: Aj v Suzuke odštartuje z pole-position Sebastian Vettel
tiborco Zverejnené 8. Október, 2011 Zverejnené 8. Október, 2011 Som nahnevaný, McLaren mal na pole, po prvých pokusoch mal Lewis náskok vyše dvoch desatín pred Vettelom, v posledných pokusoch sa tie časy navyše zlepšujú, no nechápem ako, no McLaren prineskoro vyslal na trať Lewisa a nestihol začať nové kolo, lebo vypršal čas...a Jenson zaostal o 9 tisícin za Vettelom, Lewis mal jednoznačne na pole, však sám mal dosť zlú náladu potom, čo vystúpil z auta
aljak63 Zverejnené 8. Október, 2011 Autor Zverejnené 8. Október, 2011 No konečne to vyzeralo, že Red Bull nebude mať pole-position... Dneska na to McLareny fakt mali a boli silnou konkurenciou. Zaujímalo by ma aké kolo by predviedol Lewis, keby do toho kola stihol prísť. Ale aj tak to pre McLareny vyzerá sľubne - veď 2. a 3. miesto je celkom schopná východisková pozícia, obzvlášť keď Webber je až 6., takže nebude zase zmätkovať na štarte ako to on väčšinou predvedie. Zajtra to vidím s McLarenmi dosť reálne na víťazstvo. No uvidíme. Inak, už by mali niečo spraviť s tými pravidlami kvalifikácie - veď aby v Q3 sa z 10 jazdcov ukázalo na trati len 6, tak to už je dosť veľký dôvod na nejakú zmenu. Lepšie by bolo keby bolo k dispozícií viac sád pneumatík, lebo takto väčšina len šetrí a takticky vyčkáva.
aljak63 Zverejnené 9. Október, 2011 Autor Zverejnené 9. Október, 2011 Výsledky: Button slávi víťazstvo, Vettel majstrovský titul
tiborco Zverejnené 9. Október, 2011 Zverejnené 9. Október, 2011 Skvelo Jenson! síce po štarte ho Vettel natlačil na trávu, ale v Jenson predviedol skvelý výkon, po druhých pit stopoch sa dostal pred Vettela a zaslúžene vyhral, celkovo McLaren bol tento víkend veľmi konkurencieschopný, škoda Lewisa, mal jeden defekt, prvý pitstop absolvoval tak skôr, nakoniec skončil 5. Vettel si zaistil titul, takže gratulujem mu.
aljak63 Zverejnené 9. Október, 2011 Autor Zverejnené 9. Október, 2011 Pekne! Celkom dobrá GP - a hlavne Jenson opäť ukázal že Vettel je premožiteľný... Napriek tomu vytlačeniu na štarte a následne prepade za Lewisa sa dokázal skvelou jazdou dostať počas zastávok pred Vettela. No a potom podobne sa to podarilo aj Nandovi. Každopádne, Vettelovi stačil aj bod na oslavy titulu, ktorý mu právom patrí za skvelé výkony počas celej sezóny. Takže gratulujem. Škoda, že sa rozhodlo už takto skoro a do konca nám ešte ostávajú 4 GP - ale aj tak stále je o čo bojovať, a snáď aj ďalšie závody so sebou prinesú kopu zaujímavých situácií a nebude nuda.
aljak63 Zverejnené 13. Október, 2011 Autor Zverejnené 13. Október, 2011 GP KOREA 2011 - Korean Grand Prix Základné informácie o GP:Oficiálny názov: II Korean Grand PrixOkruh: Korean International CircuitPoloha: Yeongam, Južná KóreaPočet kôl: 55Dĺžka kola: 5,615 kmDĺžka pretekov: 308,630 km Program GP Kórei 2011: Piatok - 14.október 20111. voľný tréning: 3:00 - 4:302. voľný tréning: 7:00 - 8:30 Sobota - 15.október 20113. voľný tréning: 4:00 - 5:00Kvalifikácia: 7:00 Nedeľa - 16.október 2011Preteky: 8:00 Výsledky GP Kórei 2010:Víťaz: Fernando Alonso (Ferrari)Pole-position: Sebastian Vettel (Red Bull)Najrýchlejšie kolo: Fernando Alonso (Ferrari)Pódium: 1. Alonso / 2. Hamilton / 3. Massa
aljak63 Zverejnené 15. Október, 2011 Autor Zverejnené 15. Október, 2011 Výsledky: Kórejskú kvalifikáciu ovládol Lewis Hamilton!
tiborco Zverejnené 15. Október, 2011 Zverejnené 15. Október, 2011 Vyjadrujem spokojnosť. :) Konečne nie Red Bull vyhral kvalifikáciu a a to som radšej, že práve McLaren vyhral kvalifikáciu a takisto som rád za Lewisa, ktorý prežíva turbulentnú sezónu. Navyše zajtra McLaren zajtra slávi svoju 700 GP a víťazstvo zajtra by bolo o to krajšie.
aljak63 Zverejnené 15. Október, 2011 Autor Zverejnené 15. Október, 2011 Takže na rekord sa čaká ďalej - Red Bull mohlo mať po dnešku rekord v počte PP za 1 sezónu, ale Lewis im to prekazil. Konečne sa to niekomu podarilo! McLareny už v tréningoch vyzerali zdatne, čo potvrdili aj v kvalifikácií a zajtra budú Red Bullom silnou konkurenciou. Žeby McLaren oslávilo 700.GP víťazstvom? Alebo nebodaj double? No uvidíme - šance na to majú. Vettel už má titul istý, takže možno bude viac riskovať, keď už nemá čo stratiť. Každopádne dúfam že bude dobrá GP!
aljak63 Zverejnené 16. Október, 2011 Autor Zverejnené 16. Október, 2011 Výsledky: Vettel v Kórei slávi svoj 10.triumf sezóny
lopata555 Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 Pekná veľká cena, škoda len že červení neskončili lepšie, ale Webber a Hamilton predvádzali krásne súboje
tiborco Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 Nuž, dnes som čakal, že v Korei vyhrá McLaren...nuž nestalo sa, ale napriek tomu, Lewis dnes jazdil fantasticky, držal za sebou Webbera (a to pekný počet kôl) a skončil 2....Jenson mal dosť zlé prvé kolo, ale 4. miesto je napokon ok. Red Bull vyhral konštruktérsky titul - nuž, nie som pochopiteľne nadšený, ale bolo to len otázkou času, takže im gratulujem.
tomassi Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 dnes sa oslavujú narodky a aljak negratuluje http://www.youtube.com/watch?v=r6hSSscfSFU&feature=player_embedded
aljak63 Zverejnené 17. Október, 2011 Autor Zverejnené 17. Október, 2011 Máš pravdu... Kimi má dnes 32 rokov, aj som na to myslel, ale po tej noci v Las Vegas a tragickej smrti Dana Wheldona, človeka prejde normálne nálada asi na akékoľvek oslavy. Dario Franchitti by o tom vedel rozprávať... Po takomto čiernom dni v motoršporte naozaj niet čo oslavovať.
tiborco Zverejnené 26. Október, 2011 Zverejnené 26. Október, 2011 Od roku 2013 sa pôjde v USA dvakrát (New Jersey) http://www.autosport.com/news/report.php/id/95669 Ja som len rád, myslím si, že je len a len dobré, že sa pôjde viackrát, USA je stále veľkým trhom aj pre motoršport
aljak63 Zverejnené 27. Október, 2011 Autor Zverejnené 27. Október, 2011 GP INDIA 2011 - Airtel Grand Prix of India Základné informácie o GP:Oficiálny názov: I Airtel Grand Prix of IndiaOkruh: Buddh International CircuitPoloha: Greater Noida, IndiaPočet kôl: 60Dĺžka kola: 5,125 kmDĺžka pretekov: 307,249 km Program GP Indie 2011: Piatok - 28.október 20111. voľný tréning: 6:30 - 8:002. voľný tréning: 10:30 - 12:00 Sobota - 29.október 20113. voľný tréning: 7:30 - 8:30Kvalifikácia: 10:30 Nedeľa - 30.október 2011Preteky: 10:30
pink Zverejnené 27. Október, 2011 Zverejnené 27. Október, 2011 no, uz teraz sa tesim na vc new jersey... mnam!
aljak63 Zverejnené 29. Október, 2011 Autor Zverejnené 29. Október, 2011 Výsledky: Z prvého radu v Indii odštartujú Red Bully!
tiborco Zverejnené 29. Október, 2011 Zverejnené 29. Október, 2011 Proste klasika...zas Red Bull, škoda, že Hamilton dostal tú penalizáciu, 2. miesto by bolo predsa krajšie...ale zajtra uvidíme, verím v zaujímavú GP a snáď McLaren má na to, aby zajtra porazil Red Bull, i keď je mi jasné, že to ľahko nepôjde
aljak63 Zverejnené 30. Október, 2011 Autor Zverejnené 30. Október, 2011 Výsledky: Premiérovú GP Indie ovládol Sebastian Vettel!
lopata555 Zverejnené 30. Október, 2011 Zverejnené 30. Október, 2011 No čo povedať k veľkej cene. Moc ma táto cena nebavila ale konečné tretie miesto Alonsa potešilo... a Massa zase raz "nesklamal" ... čo k tomu dodať
tiborco Zverejnené 30. Október, 2011 Zverejnené 30. Október, 2011 No, bola to priemerná GP, Jenson skončil 2., tentoraz sa mu prvé kolo podarilo veľmi dobre a celé preteky sa držal v intervala 3.-6. sec za Vettelom, žiaľ, na vic McLaren asi nemal, ale aspoň si dnes zaistil 2. miesto v pohári konštrukérov...no a Lewis 7., potom, čo mu Massa urobil škrt cez rozpočet. Aspoň, že napokon Massa vypadol
aljak63 Zverejnené 4. November, 2011 Autor Zverejnené 4. November, 2011 V poslednej dobe sa stále viac píše o tom, že Massove pôsobenie vo Ferrari sa chýli ku koncu. Team z Maranella vraj už má za neho aj náhradu, ktorou by mal byť Nico Rosberg. No a na volné miesto v Mercedese by následne mohol siahnuť jeden z jazdcov Force India (Sutil alebo Di Resta), no a vo Force India by konečne bolo miesto pre Nica Hülkenberga. Celé by to do seba zapadalo, a ak mám pravdu povedať - celkom by sa mi to pozdávalo. Hoci som Felipemu ten titul v roku 2008 veľmi prial, ale čím ďalej, tým viac prichádza o moju priazeň - večne sa stále len na všetko sťažuje, chybu si neprizná, jeho výkony sú tiež neni zrovna oslnivé. Okrem toho sa vraj chystá aj návrat hviezdneho Kimiho Raikkonena. Vraj o neho prejavil veľký záujem Williams, čo by mohlo byť v podstate aj celkom reálne - ani Barrichello, ani Maldonado nemajú na ďalší rok zmluvu a tak má Frank Williams na výber. Navyše od budúceho roku budú mať Williamsy opäť motory Renault (po 15 rokoch) - tak snáď im aj toto pomôže! Všetko je to stále len v teoretickej rovine, ale Kimi v F1 chýba a veľmi rád by som ho tam znova videl, aj keď je pravda že najradšej v nejakom poprednom teame - no nikde nieje napísané, že Williams by sa nemohol opäť dostať na výslnie. 1
lopata555 Zverejnené 4. November, 2011 Zverejnené 4. November, 2011 Ja by som to tiež trošku rozhádzal i keď nie až takto :D. Massa by išiel preč z Ferrari a na jeho miesto by išiel Vettel / alebo Schumacher :D/. A Raikkonen by išiel do RedBullu. Len čo z Massom aj keď sa mu nedarí v F1 by som ho rád videl, no a nemôžem s pomôcť Montoya mi tam veľmi chýba
Odporúčané príspevky